Recensies bij JoWi Smul-Express in Den helder
voor JoWi Smul-Express Door
harry Het is nooit goed, dan bestel ik een cheeseburger (kaas ), krijg ik een cheeseburger zonder kaas, wil ik een broodje bal, krijg ik een bal die lijkt op een tartaartje, zo rood is het van binnen.
Eindcijfer 1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 1 Service 1 Sfeer 1 Prijs / kwaliteit 1 28/11/2009 door harry
voor JoWi Smul-Express Door
Marie-Louise Goeie snacks en een super snelle bezorg service!
Echt super!
Eindcijfer 8,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 5 Prijs / kwaliteit 9 10/05/2009 door Marie-Louise
voor JoWi Smul-Express Door
steve Wietske bakt de lekkerste snacks van Den - Helder!!!!
Eindcijfer 6,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 7 Sfeer 4 Prijs / kwaliteit 5 21/08/2008 door steve
voor JoWi Smul-Express Door
van loon Ik vind het eten perfect de kwaliteit is super en de bezorgservice ook perfect geregeld een dikke 10
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 04/07/2008 door van loon
voor JoWi Smul-Express Door
de jong Hele kleine porties patat voor een stevige prijs. Met 1 portie kun je je holle kies vullen, wisselende smaak en kwaliteit.....
Eindcijfer 5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 7 Sfeer 3 Prijs / kwaliteit 3 21/04/2008 door de jong
voor JoWi Smul-Express Door
Bas Aardige mensen, snelle bediening en de prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Eindcijfer 7,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 6 Prijs / kwaliteit 8 16/12/2006 door Bas