Recensies bij Tapas Restaurant Me Gusta in Den Bosch
voor Tapas Restaurant Me Gusta Door
Liesbeth De bediening wist niet welke tafel ze onder hun hoede hadden. Daardoor kon het soms heeel lang duren voor er iemand kwam, om vervolgens kort achter elkaar gestoord te worden met dezelfde vragen. Het eten is niet verrassend genoeg om voor uit te gaan. Ambiance kan nog komen, maar is er nog niet.
Eindcijfer 4,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 5 Sfeer 3 Prijs / kwaliteit 4 01/07/2010 door Liesbeth
Suhani - gezellig.
- goede bediening.
- lekker eten.
- Een kaasplankje besteld en we kregen een plank met plakjes kaas. De prijs/kwaliteit verhouding hiervan was slecht.
Eindcijfer 6,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 5 25/05/2010 door Suhani
voor Tapas Restaurant Me Gusta Door
Marco van Gorselen Voor de 3e keer gegeten bij deze tapaszaak in Den Bosch en weer top genoten! Leuke bediening en lekkere eerlijke tapas..
Geen poespas maar gewoon waar je om vraagt..
Goede kwaliteits wijnen en tegen een goede prijs..
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 14/05/2010 door Marco van Gorselen
voor Tapas Restaurant Me Gusta Door
Maria Weer het zoveelste "net niet" tapas restaurant.
Gekozen voor een 4 gangen menu. Werkelijk niks is vers gemaakt en een aantal gerechtjes is ronduit smakeloos of zelfs véél te lang gegaard.
Erg jammer en zonde van 't geld. Uitstraling van de zaak en de vriendelijke bediening kon dit helaas niet goed maken.
Eindcijfer 4,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 3 Service 7 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 4 05/05/2010 door Maria
voor Tapas Restaurant Me Gusta Door
Annelies van Eijkeren Leuke nieuwe eetgelegenheid in Den-Bosch. Goede gevarieerde kaart van tapas; je kunt het zelf zo uitgebreid (of niet) samenstellen zoals je maar wilt. Kwalitatief goed eten.
Vriendelijke bediening. We hebben met 5 personen een heerlijke, eerlijke avond gehad. Prijs/kwaliteit is geheel goed.
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 03/05/2010 door Annelies van Eijkeren
voor Tapas Restaurant Me Gusta Door
M@rion Heerlijk gegeten en genoten van de authentieke Spaanse gerechten. Zeer gezellige drukte, veel sfeer en geweldige bediening. Men is er attent, komt regelmatig vragen of alles naar wens is zonder opdringerig te worden!
Een aanrader en ongetwijfeld een aanwinst voor Nijmegen, zou de eigenaar daar ook een zaak willen beginnen!
Eindcijfer 9,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 03/04/2010 door M@rion