Recensies bij Restaurant Sense in Den Bosch
voor Restaurant Sense Door
Jo Een fantastisch smaaksensatie! Heb hier verrassingsmenu gegeten en werkelijk alles was tot in de puntjes verzorgd. Gezellige sfeer, vriendelijk personeel en heerlijke wijn!
Een echte aanrader!
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 21/06/2010 door Jo
voor Restaurant Sense Door
Emmy de Graaff Gisteren, 26 maart 2010 gegeten bij Sense.
Ik had een viergangen verrassingsmenu. Mijn partner at a la carte.
Ik was aangenaam verrast door de smaak, heerlijk eten. Eten zoals ik zelf niet klaar (kan) maken. Een heerlijke amuse, heerlijk lamsvlees, een overheerlijk dessert. Voor mij zit de+ in de finesse, zoals heerlijke, eigen gebakken koekjes bij de koffie, je moet ze geproefd hebben.
De tafeltjes staan niet zo dicht op elkaar, wat ik prettiger vind en de stoelen zitten comfortabel.
Goede bediening, met prettige uitleg.
Kortom, voor ons een geslaagde avond en we komen zeker terug.
Eindcijfer 9,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 26/04/2010 door Emmy de Graaff
voor Restaurant Sense Door
Doreen en Walter Heerlijk 5-gangen verrassingsmenu gehad met wijnarrangement.
Mooie produkten en creatief opgediend met prima uitleg door de kok zelf.
Leuke sfeer en uitstekende bediening.
Een aanrader.
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 25/03/2010 door Doreen en Walter
voor Restaurant Sense Door
Marlin Heerlijke avond gehad!
Zowel het eten, de sfeer als de bediening waren perfect.
Tot de volgende keer.
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 18/01/2010 door Marlin
voor Restaurant Sense Door
ton Culinair genieten voor iedere liefhebber van eten. Je smaak wordt op de proef gesteld door de creativiteit van de kok die bij iedere gang weer een plaatje op tafel toverde.
Bedankt voor de leuke avond!
Tot een volgende keer,
Ton!
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 02/01/2010 door ton
voor Restaurant Sense Door
Paula de Wit Lekker avondje genoten! Er werd bij ons goed rekening gehouden met de wensen. Ik lust geen vis en kreeg er heerlijke andere gerechtjes voor in de plaats.
Prettige ambiance en leuk dat de chef aan tafel komt.
4 gangen was voor ons absoluut voldoende.
Deze chefkok weet in ieder geval wat deze gast graag wil!
Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 8 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 16/12/2009 door Paula de Wit
voor Restaurant Sense Door
Vera We hadden ons erg verheugd op "Sense", gezien de zeer positieve ervaringen op deze site. Helaas: om bijna meer dan 3 uur te moeten doen over een 4 gangen Chef's challenge vonden we toch wel wat overdreven. Het stoorde ons mateloos dat er tussen de liflafgangen steeds een mand broodjes langs kwam ( om de trek te stillen?). Leuke liflafjes voor op een proeverij, maar inmiddels willen we aan tafel toch echt wel wat meer!
En de chefkok? Tja, om alle privewensen te onthouden heb je een fantastisch geheugen nodig en dat had hij helaas niet: gevolg: verkeerde gerechten!
De ontvangst vonden we erg kil: wat een stijf en streng overkomend heerschap! Bah, past beter in een calvinistisch geloofsgenootschap dan in een restaurant.
Nee, het is een wonder dat dit restaurant na een jaar nog zo kan draaien. De ambiance is overigens prachtig, nu de rest nog.
Komop zeg, inmiddels moet je toch weten wat de gast tegenwoordig wil?!
Maar ja, als je iedere gast hetzelfde aanbiedt en ze vervolgens laat wachten tot ze allemaal in dezelfde shift zitten...
Eindcijfer 2,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 2 Service 4 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 1 13/12/2009 door Vera
voor Restaurant Sense Door
Herbie Het eten bij Dennis is altijd een genot, met goede bijpassende Italiaanse wijnen is het altijd weer een verrassing en het lijkt wel of het steeds beter en lekkerder wordt. Dennis houdt wel van smaken met de neiging naar "sweet" maar toch ook weer net niet, steeds op het randje weet hij je te verleiden naar andere smaaksensaties, orgastisch lekker dus ja..............
Eindcijfer 9,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 22/11/2009 door Herbie
Katjart Heerlijk gegeten!
Het was een last-minute beslissing. Eentje op gevoel en zonder ooit van dit restaurantje te hebben gehoord. Een verrassende avond!
Het waren wel veel "lif-lafjes" en erg veel smaken, maar toch goed en gebalanceerd op elkaar afgestemd. Prachtige presentatie, zeer vriendelijk personeel, goede kundige sommelier... Het wijnarrangement was veel wijn en de laatste drankjes konden er echt niet meer in!
De kok kwam ook bij ons aan tafel, had humor en maakte het geheel een intieme ervaring in een stijlvol restaurantje!
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 28/10/2009 door Katjart
voor Restaurant Sense Door
Peter van Delft Ongelofelijk leuke avond gehad bij Sense. Erg goed gegeten. Leuk dat de chef zelf aan tafel komt. De gerechten zijn een plaatje om te zien en de smaken zijn zeer divers en harmonieus. De wijnen waren goed afgestemd op de spijzen. Wij komen zeker terug!
Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 04/10/2009 door Peter van Delft
voor Restaurant Sense Door
H. Smits Wat een leuke tent! Erg goed gegeten en gedronken, zeer verrassende combinaties mede als de wijnen die geschonken worden! Wij hadden gekozen voor de 6 gangen, en wij zijn behoorlijke eters, maar 8 gangen was waarschijnlijk niet gelukt! Maar goed dat is weer een "challenge" voor de volgende keer.
Eindcijfer 9,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 29/09/2009 door H. Smits
voor Restaurant Sense Door
Marc Erg goed gegeten, culinair verrassende kaart en een goede bediening. Super gegeten, we komen snel eens terug!
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 22/09/2009 door Marc