Recensies van restaurants in Den Bosch, Noord-Brabant
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Den Bosch. Gegeten bij een restaurant in Den Bosch? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Den Bosch verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Den Bosch over tijd.
| 1910 |
| 2010 |
| 2095 |
Michelle
Al jaren vaste klant en nog steeds tevreden. Prijzen wel wat verhoogd, maar dan krijg je ook waar voor je geld. Erg vriendelijk personeel en heerlijke vers belegde broodjes
Focaccia warme beenham is een topper!
Noortje
Ik kom al bij Da Lino sinds mijn studententijd! In gezellige huiskamersfeer genieten van de lekkerste vers bereide pizza's en pasta! De Bossche gastvrouw en de kleine Italiaanse pizzabakker zijn een geweldige combinatie en hebben plezier in hun werk! Een echte aanrader als je 'low profile' lekker en betaalbaar wilt eten. Ik vond de eerste keer echt een belevenis en eens een keer wat anders!
Pino
Eetcafé 't Keershuys in Den Bosch
Gisteravond hier heerlijk gegeten! Vooraf de pekingeend, heel goed! De tonijn als hoofd, ook erg goed.
Bediening mag wel wat vaker lachen, alles gaat een beetje op de automatische piloot ...Verder een heel gezellige tent!
Patricia
Nieuwe eigenaren, slechte ervaringen mee. We hebben nu verspreid over 3 maanden hier 4 keer een broodje gehaald. Voordat de nieuwe eigenaren hier in zaten was het altijd erg goed. Nu al meerdere malen niet goed geweest. Bestellingen worden niet correct opgenomen, kariger besmeert maar tegelijk niet goed aangedrukt waardoor broodjes uit elkaar vallen tijdens het eten en veel te veel zout erop gedaan. Echt jammer. Vandaag opnieuw geprbobeerd, maar echt slecht geworden. Dan maar op zoek naar een andere broodjeszaak. Jammer.
Stefanie
In den Zevenden Hemel in Den Bosch
Vorige week hebben we bij restaurant in den Zevenden Hemel gegeten. We hebben gekozen voor het in den Zevenden Hemel menu. Het eten was smaakvol en mooi opgediend.
De sfeer in het restaurant is geweldig. Het 'thema' wat de naam van het restaurant aangeeft komt terug in de aankleding. Het is echt een knus restaurant.
Voor onze tafel was er ook duidelijk één persoon van de bediening het aanspreekpunt. Dat is prettig.
Ciske
Na twee keer heel lekker gegeten te hebben met twee personen (super ribs en super ossenhaas), viel een dinertje met 6 personen helaas wat minder goed uit... De 'warmhoud-grills' waren bijna allemaal in gebruik, waardoor 3 mixed grills en één portie spare ribs op één 'warmhoud-grill' opgestapeld lagen. Geen mooie presentatie én we moesten zelf uitzoeken wat voor vlees het was en voor wie. De andere twee porties spare-ribs werden op een bord geserveerd, op zich niets mis mee, maar de borden waren koud en daardoor de ribs na 5 minuten ook :( Erg jammer dat het zo tegen is gevallen, zeker omdat wij Rancho Bravo zo de hemel in hadden geprezen!
Maar... Daarvoor toch twee héél goede ervaringen gehad. Met een klein gezelschap raden we dit restaurant dus zéker aan, maar met een grote groep kun je misschien beter verder kijken of de medewerkers hierop wijzen en voor alle tafelgenoten een 'warmhoud-grill' vragen.
P.s. Natuurlijk dit na het eten als tips meegegeven, waarop een rondje van de zaak volgde. Aardig!
Marjo
Laatst wezen high teaen bij dit tentje, wat een domper. Ik geloofde de recensies in eerste instantie niet maar nadat ik er zelf ben geweest wel. Het was er vies, de kaart plakte aan de tafel, het sapje was zuur, de zoete hapjes had ik geen moeite mee te laten liggen en de hartige hapjes waren droog, koud en ini mini. Het begon er ook nog eens naar riool te ruiken, toen zijn we weggegaan. Nooit meer, mensen wees geen dief van je eigen portemonnee..
Kas
Friteshuis De Dageraad in Den Bosch
Beste Friettent van Den Bosch!! Neem altijd friet Tomotto met wat erbij. Erg vriendelijke mensen en midden in de graafsewijk dus een echt Bossch Sfeertje altijd.
Fam. van Katwijk
Proeverij Klassiek in Den Bosch
Wij hebben gisteravond 18 mei 2013 in de Proeverij Klassiek gegeten met onze kinderen, we waren 50 jaar getrouwd.
We werden welkom geheten en er werd gevraagd wat het etentje voorstelde, mijn dochter antwoordde mijn ouders zijn 50 jaar getrouwd en wij worden getrakteerd op een etentje.
Nu we werden heel leuk toegezongen, we hebben enorm genoten van het eten, geweldig!!
En zeker niet te vergeten de muziek. Erg leuk en warme mensen hier, zeker om nog eens over te doen.
Nog heel erg bedankt voor de gezelligheid. Kees & An van KatwijkMike
Stefano's Pizzeria in Den Bosch
Ik heb mezelf prima vermaakt. Leuke bediening en de prijs kwaliteit was perfect. Pizza had een dunne bodem, net zoals in Italië, zo zie ik hem graag.
Groeten, MikeKira & Lisanne
Stefano's Pizzeria in Den Bosch
Wij hebben echt goddelijk gegeten bij Stefano's! De pizza stefano's was heerlijk en de Pasticio Al Forno was ook top! Daarbij smaakten de wijntjes ook prima :-)
annemiek
Bistro "de Eeterij" in Den Bosch
Een geweldige locatie voor een personeelsetentje. Je kunt hier met een grote groep terecht, de inrichting is erg gezellig en de bediening is goed! De menukaart wijzigt vaak en is behoorlijk uitgebreid. De prijs is wat omlaag gegaan, zodat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is!
Kortom: Een aanrader!Nick van Breda
Bistro Tante Pietje in Den Bosch
Super gegeten bij Tante Pietje, leuke gerechten en goede bediening. Voor herhaling vatbaar.
Daphne De Jong
Het eten is er echt super. De sfeer is ook heel goed. De bediening netjes en beleefd. En kwa prijs is het zeker goed te doen!
Hans Bink
Proeverij Klassiek in Den Bosch
Gezellig avond, goede keuken, leuke muziek, vriendelijke ontvangst en bediening. Kortom een leuk avondje uit.
johnnie
Bistro "de Eeterij" in Den Bosch
Regelmatig hier gegeten... Uitgebreide menukaart met veel keuzes. Gezellige sfeer en goede bediening.
annelies reinhard
Bistro "de Eeterij" in Den Bosch
Goede bistro, waar je met een groot gezelschap lekker a la carte kunt eten, want iedereen krijgt tegelijk zijn voor-hoofd-en nagerecht. Het interieur is erg gezellig en de bediening is gemoedelijk. Een echte aanrader!
E.A. van der Schoor
We hebben hier gegeten met een bon van groupon, soep, maaltijdsalade en koffie.
We bestelden een biertje en een cola light.
Na een half uur gewacht te hebben kwam de soep, die was lekker, Daarna 45 minuten gewacht en na diverse malen aan de ober te kennen hebben gegeven dat het toch wel heel lang duurde, kwamen uiteindelijk de maaltijdsalades 1 met kip en 1 met vis, met excuses dat de koks gewisseld waren, maar de mensen die buiten zaten en later kwamen kregen eerder hun eten. De vis op de sla was lekker, de kip op de sla matig, maar de sla was helemaal niet lekker, er zat bijna geen dressing op, dus er zat geen smaak aan.
Bij het afrekenen van de drank moesten we een duurdere prijs betalen, dan welke op de kaart stond. Normale prijs € 3,50 voor een palmbiertje werd € 3,80 en de cola van € 2,25 werd € 2,50. Wel gereclameerd aan de ober, maar er werd ons vertelde dat de prijzen duurder waren geworden en dat de kassa hierop al was aangepast, maar de menukaarten nog niet. Bijna 9% prijsverhoging voor het bier en 11% prijsverhoging voor de cola, dus ze prijzen zich uit de markt. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.patricia
Zeer goede ervaring. Enthousiaste bediening die wel van een grapje houdt. Ik ben vaak in Japan in verband met mijn werk en kan melden dat deze sushi kwalitatief gezien minimaal net zo goed is. Een aanrader is de 'Soho Tempura Roll' en de sashimi van zalm. De laatste was heerlijk vers en bijzonder smakelijk.
En in tegenstelling tot vele andere All You Can Eat zaken is het hier geen vreetschuur. Lekker ontspannen tafelen, uitermate correcte bediening en heerlijke sushi.Paul
Croy de Pettelaar in Den Bosch
In een sfeervolle entourage hebben we met 7 personen een prima diner voorgeschoteld gekregen. De ronde tafels geven je het gevoel dat je apart kunt zitten, ondanks het feit dat het op zo'n avond behoorlijk druk is.
Het eten was gewoon goed en meer dan voldoende. Zeker als je ook nog eens naar de prijs van het geheel kijkt.
Onze 8ste gast was helaas ziek thuis moeten blijven. De directie heeft op passende wijze hier aandacht aan kunnen en willen geven. Chapeau!
Echt een aanrader als je op een schitterende locatie een lekker hapje wil eten zonder veel poespas.
Claudia Busser
Restaurant Het Compas in Den Bosch
Leuke lokatie om buiten te eten. Kaart is veelzijdig. Echter is onze ervaring dat prijs/ kwaliteit net aan de dure kant is. Salade en frietjes meteen bij moeten vragen.
Meisje wat ons serveerde was erg aardig. Echter zij stond er alleen voor en dat op een zonnige zondag. Lange wachtijden. Brood vooraf moest nog afgebakken worden en uiteindelijk hebben we dit afgezegd. Zou van de rekening gehaald worden maar stond er toch op!Nathalie
Echt heerlijk gegeten! We zijn vanavond gegaan met onze twee dochters van 6 en 9 en het was heel erg goed. De kleinste heeft een Mickey mouse menu op en dat was ook Grieks maar toch aangepast voor kinderen. Wij hadden verassing van de chef en dat was ook zeer goed. Echt een aanrader, leuke echte Griekse bediening!
Inge
Café Restaurant Metropole in Den Bosch
Wij komen zeer geregeld bij de Metropole en het eten is er altijd 100%. De soup du chef, gamba's, tong en de tournedos zijn echt geweldig! De frieten worden vers gesneden en gebakken, ze zijn heerlijk!
Omdat alles vers gemaakt wordt, duurt het soms wel iets langer maar daar ga je toch ook voor uit eten. Dan mag t toch wat langer duren? Vermeld er anders bij dat je alles achter elkaar uitgeserveerd wilt hebben omdat je er geen avond vullend programma van wilt maken. De dames krijgen een kaart zonder prijs, dat is misschien ouderwets maar heeft toch ook wel iets. De bediening is uitermate vriendelijk. Kortom wij zijn uitermate tevreden.