Recensies bij Het Strand in Den Bosch Reviews RSS

Plaats een recensie »

1. voor Het Strand Door Ilse Somodiwongso

25 jan.: Eerst complimenten aan de chef en bediening. Ik woon in het buitenland en heb via internet het restaurant gevonden en de recensies gelezen. Heb het dus uitgeprobeerd en het was voortreffelijk. We waren met een man of 6 en de gerechten die we hadden uitgekozen waren stuk voor stuk goed. Ik neem eigenlijk nooit een nagerecht, maar de wentelteefjes met kaneelijs, daar had ik er best 2 van kunnen hebben, haha. Prijs kwaliteit prima. Ik ga er binnenkort weer heen.

Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10
  2. voor Het Strand Door Igor Blok

Ik reis veel en eet in vele landen en normaal neem ik niet de moeite om een recensie te schrijven. Nu wel! Als voorgerecht hadden we de Thaise kokos soep en de salade van eend, peer en groene asperges. Van de soep ging je steeds sneller eten, zo lekker was 'ie. De salade was ook erg goed. Hoofdgerechten waren de vangst van de dag; zalm en konijn in mosterd saus. Allebei goed. Niet zo uiterzonderlijk lekker als sommige andere gerechten maar wel lekker. Nagerecht wentelteefjes met kaneel ijs. Zo lekker dat het binnenkort of extra belast wordt of illegaal verklaard wordt! Verder goede wijn voor redelijke prijzen, vlotte, vriendelijke bediening in een ontspannen sfeer. Ik kom terug!

Eindcijfer 9,3 op schaal 1 - 10
  3. voor Het Strand Door peter

Lekker gegeten. Vreselijk irritant dat je niet gewoon kraanwater kan kopen. Brabants water is het lekkerste water wat er is! Zielige vertoning dat je moet betalen voor gebotteld water. Weinig gastvrij en volkomen onnodig.

Alleen al millieutechnisch al dat gezeul met glas!

Vraag desnoods anderhalve euro voor een karaf met een schijfje komkommer en een takje mint. Ziet er een stuk vriendelijker uit dan steeds je geïndoctrineerde personeel de klant te moeten laten overtuigen van het nut van gebotteld water! Ja in Rotterdamse resataurants heeft dat nut ja! Maar hier niet!

Eindcijfer 7 op schaal 1 - 10
  4. voor Het Strand Door wouter

Agelopen zaterdag bij het Strand gegeten. Beschrijving in een woord : geweldig! Het eten was keurig op smaak gebracht, het vlees was precies goed gegaard. Wijn & spijs combinaties waren werkelijk uitmuntend! Het eten werd met de juiste temp uitgeserveerd.
    Prijskwaliteits verhouding was perfect en de bediening had een frisse en energieke uitstraling.
    Goede ambiance, een aanrader voor iedereen die ervan houdt om in de watten gelegd te worden!

Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10
  5. voor Het Strand Door Hans

Hebben na het lezen van de goeie recenties de stap gewaagd en een 3-gangen menu van 19 euro besteld. Wachttijden vooraf en tussen de gangen te lang. Ikzelf heb over het voorgeschotelde geen opmerkingen, maar hetgeen mijn vrouw voorgeschoteld kreeg......Tagliatelle au salmon bleek te bestaan uit tagliatelle met tomatensaus en een blik fijngeprakte zalm. Hoe durf je zoiets voor te schotelen. Heb uiteraard de bediening hierop gewezen. De enige opmerking was bij het serveren van het ( lekkere ) toetje, hopelijk is dit beter. Voorlopig dus even niet meer, jammer jammer jammer.

Eindcijfer 5,2 op schaal 1 - 10
  6. voor Het Strand Door Frits Velthuijs

Prima gegeten voor een zeer redelijke prijs. Zeer aan te bevelen.

Een gezellige en goede bediening. We komen zeker nog eens terug.

Eindcijfer 8,8 op schaal 1 - 10
  7. voor Het Strand Door femke

Heerlijk gegeten! Verse mayo en heerlijk 3 gangenmenu voor een goede prijs!

Wij komen zeker vaker terug!

Eindcijfer 9,9 op schaal 1 - 10
  8. voor Het Strand Door ralph

heerlijk steeds wisselend 3 gangen menu. met voornamelijk verse producten en een vriendelijk geprijsde aangename wijn. wat wil een mens nog meer?? goedzo ga zo door!

Eindcijfer 8,2 op schaal 1 - 10
  9. voor Het Strand Door Koen

Heerlijk gegeten, zeker gezien de prijs!

Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10
  10. voor Het Strand Door Anne Boon

We hebben het heel gezellig gehad en heerlijk gegeten. De ober vond ik geweldig! ik heb een paar tekeningen op servetten gemaakt en aan hem gegeven, hij heeft ze toen voor het raam gehangen. Ook het toetje wat ik had smaakte geweldig.

Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10
  11. voor Het Strand Door Lucienne

Goed en betaalbaar eten. Klein maar gezellig en relaxed. Ik kom zeker terug

Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10
  12. voor Het Strand Door Marloes

Harstikke leuke sfeer, heerlijk eten voor prima prijs, en de bediening is vrolijk en netjes. Top!

Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10
  13. voor Het Strand Door eug

absoluut de moeite
    waard,gezellige sfeer, uitstekend menu voor weinig geld aanbevelingswaardig

Eindcijfer 8,3 op schaal 1 - 10

Plaats een recensie

Recensie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.
Beoordeling nvt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in provincie