Recensies bij Bistro "de Eeterij" in Den Bosch
voor Bistro "de Eeterij" Door
Eric & Nicol 13-08-2010 geweest.
Dit is een van de beste restaurants in Den Bosch, hele avond gezellig tafelen voor een schappelijke prijs, kwaliteit erg goed.
Wij zijn hier een paar maanden geleden geweest maar toen was onze ervaring iets minder.
Nu sinds 2 weken een nieuwe eigenaar, deze weet wat gastheerschap betekent. Mijn advies.....probeer en ervaar de warmte die De Eeterij u te bieden heeft.
Nieuwe eigenaren, HEEL VEEL SUCCES, maar dat gaat op deze manier zeker lukken.
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 10 14/08/2010 door Eric & Nicol
voor Bistro "de Eeterij" Door
ilonka Het was gezellig in een prima sfeer, met dito gastheer en dames.
Heerlijk gegeten voor een leuke prijs, wij komen weer terug.Eindcijfer 9,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 26/06/2010 door ilonka
voor Bistro "de Eeterij" Door
Verwij Afgelopen weekend hier prima gegeten. Leuke dames in de bediening en een dito heer. De service was prima en had alle tijd. Het eten was lkkr, de parfait een aanrader.
Eindcijfer 8,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 25/04/2010 door Verwij
voor Bistro "de Eeterij" Door
Paula Erg goed eten. Gezellige tent. Een driegangen menu voor een goede prijs met veel keus en erg goede mogelijkheden, voor elk wat wils.
Service wat gehaast als het drukker is, ook is het dan wat lawaaierig.
Eindcijfer 9,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 7 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 10 20/04/2010 door Paula
voor Bistro "de Eeterij" Door
Frans de Voigt De eeterij is qua ambiance een van de meest opvallende tenten van den Bosch.
Je waant je in een kathedraal /museum, met al die beelden en wandafwerkingen. Prima verlichting en sfeer.
De eeterij is gespecialiseerd in driegangenmenu's waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 10 voor- 10 hoofd en 10 nagerechten. Ook al kom je met een grotere groep. Iedereen heeft zowat gelijktijdig te eten.
Het eten is er bij verandering van eigenaar iets op achteruit gegaan. Als je van sfeer houdt en daarbij een hapje wil eten is dit een goede keuze. Personeel is, zeker als het wat drukker is, erg gehaast. Parkeren kan een straat verderop of in de parkeergarage.
Eindcijfer 6,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 6 Service 6 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 7 16/04/2010 door Frans de Voigt
voor Bistro "de Eeterij" Door
Ben en Leonie Een aanrader als je in 's Hertogenbosch wilt gaan eten. Gezellige sfeer met dito personeel en de prijs /kwaliteit is prima.
Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 18/01/2010 door Ben en Leonie
voor Bistro "de Eeterij" Door
Fam. de Rauw Gisteren hebben wij onze 2e kerstdag gevierd in dit leuke restaurant. Familie van ons was al vaker geweest en we waren blij verrast. Een hele gezellige inrichting en uiterst attente bediening. We hebben voor een nette prijs een hele leuke avond gehad. Bedankt!
Eindcijfer 8,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 27/12/2009 door Fam. de Rauw
voor Bistro "de Eeterij" Door
bert en thea Lekker gegeten en de bediening was goed.
Het enige minpuntje was de eigenaar.
Wat had die man een slecht humeur, nee zo run je geen horeca gelegenheid.
Misschien had hij zijn dag niet, maar ik zal hier nooit meer gaan eten. Ik ga dat risico niet lopen en de sfeer laten verpesten.
Eindcijfer 5,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 7 Sfeer 1 Prijs / kwaliteit 5 26/12/2009 door bert en thea
voor Bistro "de Eeterij" Door
Marjolijn Net terug van een heerlijk avondje....restaurant is gezellig aangekleed, vriendelijke bediening, goed eten dat ook nog eens prachtig opgediend wordt, lekkere wijn, goede prijs/kwaliteit verhouding, kortom als je naar Den Bosch komt ga er zeker eten, een aanrader!
Eindcijfer 8,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 8 13/12/2009 door Marjolijn
voor Bistro "de Eeterij" Door
J. van Zummeren Afgelopen zaterdag met vrienden uit eten geweest bij de Eeterij. Eerder al een keer met onze dochters daar heerlijk wezen eten, dus gingen we er nu met dat in ons achterhoofd naar toe. Ik kan maar een ding zeggen, het was heel gezelllig en we hebben er allemaal heerlijk gegeten. Ook onze vrienden zijn vol lof over de uitstraling en aankleding van het restaurant en zeer zeker ook over het eten. Voor ons dus een aanrader voor iedereen die van gezellig, lekker en toch ook betaalbaar uit eten gaan houdt.
Eindcijfer 9,1 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 23/10/2009 door J. van Zummeren
voor Bistro "de Eeterij" Door
Ton Rijnen Ik eet inmiddels al ongeveer 17 jaar diverse malen per jaar bij de eeterij afgelopen week ben er weer eens wezen eten en dat viel erg tegen. Toen ik vernam de het was overgenomen begreep ik ook waarom het koud buffet er niet meer stond en de vertouwde gerechten van de kaart verdwenen waren, niet dat een nieuwe kaar een probleem hoeft te zijn maar de Rib Eye die ik bestelde was geen doorkomen aan zo taai toe ik er een opmerking over makten werd me verteld dat dit normaal was, aangezien ik het ook wel eens elders eet en hij daar wel goed is ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de laatste keer is dat ze mij bij de eeterij zien.
In en in triest wat kan een nieuwe eigenaar het verbrassen.Eindcijfer 4,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 2 Service 4 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 6 20/12/2008 door Ton Rijnen
voor Bistro "de Eeterij" Door
Julia al vaker hier wezen eten en de veranderingen als top ervaren nu ook weer die leuke lopers en glimmende onderborden. het wordt een echt restaurant
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 01/10/2008 door Julia
voor Bistro "de Eeterij" Door
Joos Heerlijk gegeten (met kinderen) Super service en super prijs!
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 05/09/2008 door Joos
voor Bistro "de Eeterij" Door
Mariette Recencies op internet gelezen. Zodoende hier terecht gekomen. We hebben genoten. Het is dat we niet in de buurt wonen, maar anders kwamen we zeker vaker.
Eindcijfer 8,8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 09/08/2008 door Mariette
voor Bistro "de Eeterij" Door
Bert,JW Heerlijk gegeten.Zeer sfeervolle entourage.De bediening is zeer vriendelijk en correct.Heerlijke gerechten voor een schappelijke prijs.Zeker een aanrader.
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 26/02/2008 door Bert,JW
voor Bistro "de Eeterij" Door
lies Hier hebben wij zo'n fijne avond gehad, dat ik met plezier even wil reageren. Wij hebben bijzonder lekker gegeten en de bediening was keurig en oplettend. En de rekening viel alles mee. Echte reclame voor Den Bosch. We komen graag terug.
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 09/02/2008 door lies
Erik Gezellig en goed!
Eindcijfer 8,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 26/12/2007 door Erik
voor Bistro "de Eeterij" Door
W Gulden een van de betere zaken in den bosch
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 9 24/12/2007 door W Gulden