- Adres
- Website
- www.eeterij.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
WElKOM BIJ BISTRO "DE EETERIJ"
Al sinds jaar en dag staat De Eeterij bekend om het ruime 3-gangen keuzemenu, met de mooiste en smaakvolste gerechten van over de hele wereld. Voor de Bourgondiërs die een avondje onthaastend willen genieten van schitterende gerechten.
De warme en huiselijke sfeer, met 234 peper- en zoutstelletjes, 200 wijwaterbakjes, de nodige spiegels, nostalgische wandversieringen en kerkattributen, is het decor waarbij u zich in gemoedelijkheid echt gast voelt.
Ook groepen kunnen bij Bistro "de Eeterij" uitstekend terecht. Geen aangepast menu, maar gewoon kiezen uit de gehele menukaart wat u zelf lekker vindt, neemt u contact met ons op voor meer informatie.
COMBINEER UW AVONDJE UIT MET EEN VAARTOCHT OVER DE DOMMEL.
Arrangement Bourgondisch ‘s-Hertogenbosch
Genieten van de mooiste uitzichten op ’s-Hertogenbosch. Dagelijks kunt u aan boord gaan van onze rondvaart boot de “Ouwe Dirk” van Rederij Wolthuis. U wordt mee terug genomen in de tijd en gevoerd langs de mooiste plekjes zoals :de oude vestingwallen en de verschillende bastions, de Citadel en de oude Dwangburcht uit de 17e eeuw. Geheel onthaast komt u weer terug aan de wal waar een heerlijk diner staat te wachten in de oude haven van ’s-Hertogenbosch.
Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u ons mailen via de contact button of bellen naar 073-6145884 of kijk op www.rederijwolthuis.nl
Menukaarten
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Betaaldparkeren op de buitenhaven en havensingel en onder het centraalstation (goedkoopste oplossing)
- OV
Centraalstation op loopafstand van onze Bistro vanaf daar vertrekken ook de stad en streekbussen
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Romantisch, rustig, luxe, klassiek, huiselijk, gezellig en nostalgisch
- Kinderen
- Magnetron (voor kindervoeding) en kinderstoel aanwezig
- Toegankelijkheid
- Rolstoeltoegang
- Diëten
- Glutenvrij, suikervrij, vegetarisch en lactosevrij
- Voorzieningen
- 120 zitplaatsen en maximaal 100 personen in één groep
- Personeel
- Chef: Francois Duijmelinck
- Gastheer/vrouw: Esther de Vogel, John Rutten
- Eigenaar: Bistro de Eeterij b.v.
112 recensies voor Bistro "de Eeterij"
Het eindcijfer is 8.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,7
- Prijs / kwaliteit
8,6
annemiek
Een geweldige locatie voor een personeelsetentje. Je kunt hier met een grote groep terecht, de inrichting is erg gezellig en de bediening is goed! De menukaart wijzigt vaak en is behoorlijk uitgebreid. De prijs is wat omlaag gegaan, zodat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is!
Kortom: Een aanrader!- Eten / drinken 10
johnnie
Regelmatig hier gegeten... Uitgebreide menukaart met veel keuzes. Gezellige sfeer en goede bediening.
annelies reinhard
Goede bistro, waar je met een groot gezelschap lekker a la carte kunt eten, want iedereen krijgt tegelijk zijn voor-hoofd-en nagerecht. Het interieur is erg gezellig en de bediening is gemoedelijk. Een echte aanrader!
- Service -
Gemma Rijnders
Op 29 april heerlijk gegeten bij "de Eeterij".
De ober zei dat ze de tent vaak dicht gooien op maandagavond, maar gelukkig was hij open, wat in den Bosch al uitzonderlijk is.
We hebben genoten van het eten en de sfeer. Jeanne en Gemma- Eten / drinken 10
Barbara en Louis Fiene
Gister heerlijk gegeten in een ontspannen, ongedwongen maar vooral gezellig sfeer!
Uitgebreide kaart met lekkere gerechten en als aanrader het toetje de chocolade muffin!
Als wij vanuit Amstelveen weer een keer in de buurt zijn komen wij hier zeker terug!- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
A. Verheij
Voor de tweede keer gegeten bij de Eeterij. Het was weer heerlijk. Prima 3-gangen menu met ruime keus. Zeer schappelijke prijs. De bediening was helemaal top.
Tot de volgende keer.- Eten / drinken 9
jm
16-4-13
Vanavond heerlijk gegeten bij dit restaurant. Zeer goed 3-gangen menu voor een goede prijs.
Zeer vriendelijk bediening. De gastvrouw ook erg vriendelijk en gastvrij.
We komen zeker terug- Eten / drinken 9
Anne Heijnen
Met zijn 2e eten bij de eterij. Mijn hoofdgerecht was simpel, tagliatelle met varkensvlees, roomsaus en sla erdoorheen. Het smaakte ok maar kostte wel 21 euro plus, voor zo een simpele maaltijd best wel veel. Mijn vriend had rib eye, te rood en te pezig. Bij een opmerking aan de bediening werd het wel meteen terug genomen en opnieuw gebakken. Was beter maar bleef pezig, voor 23 euro was het een beetje een tegenvaller. Simpele sla en friet erbij, ok maar voor 20 tig euro plus gerechten wat aan de minimale kant. Toetje veel ijs met minimale warme chocolade saus, voor mij als toetjes liefhebber niet de juiste verhoudingen. De bediening was vriendelijk en de aankleding warm en gezellig. Afrekening voor 2 hoofdgerechten en 1 gedeeld toetje was 90 euro, prijs kwaliteit dus niet ok. Alleen brand op de tap, verder standaard bieren op de fles, zoals palm. Wijn was ok, bediening lette goed op lege glazen en bediende snel en adequaat.
Het restaurant straalt hoge klasse uit, maar, levert middelmatig eetkaffee eten voor een hoge prijs. Sfeer wel ok en gezellig.- Eten / drinken 4
4 op schaal 1-10
M.
Van het weekend hier wezen eten en zeker voor herhaling vatbaar.
Wel wat kleine puntjes wat mij betreft veel beter kan (ik werk zelf in de horeca, dus ben erg kritisch):
- Personeel speelt slecht in op leeg glaswerk, duurde soms erg lang voordat er gevraagd werd of we iets wilden drinken. Wanneer gasten dit zelf moeten vragen ben je als personeel zijnde eigenlijk te laat.
- Wij zaten vlakbij de bar, waardoor ik goed zicht had op de bar. Viel mij op dat het personeel glazen bovenaan vast pakten, bij de drinkrand dus. Erg onhygiënisch vind ik, dus wel het vermelden waard. Glazen zo laag mogelijk vastpakken, ook tijdens het tappen.
- Ik had vooraf een groentesoep besteld. Ik vond deze (zeker de prijs gezien) erg karig. Weinig verschillende soorten groente, misschien 2 stukjes rundvlees. Voor de prijs van 6,25 had ik wel een soep verwacht met meer soorten groente dan 3 stuks.
- De borden werden warm geserveerd, maar niet warm genoeg voor de mixed grill. Het bord koelde snel af, en daardoor ook de stukken vlees. Zeker bij 5 stukken vlees is een heet bord wel handig.Maar,
Het eten was héél smakelijk. Perfect bereid, heerlijke smaken, echt top!
Voorafgaand aan het eten vond ik de prijzen behoorlijk hoog, maar de kwaliteit van het eten was er wel echt naar!
Het hele restaurant ademde sfeer uit, wat een ontzettend leuke eettent. Het zat boordevol en dat was geheel terecht.
Ook de eigenaresse was een leuk mens met leuke grappen!Ja, wij hebben een gezellige avond gehad (op een klein akkefietje na, maar dat is niet het vermelden waard).
Ik zou dit zeker aanraden bij vrienden/familie en zelf graag nog eens terugkomen!
Maria
Een geweldig leuk en gezellig restaurant, heerlijk eten. Personeel is super aardig, je voelt je helemaal thuis en in de watten gelegd. Voor ons was het( 6 vrouwen ) een heerlijke verwenavond! Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Wittens
Erg gezellige sfeer, leuke/vlotte bediening en verrukkelijk eten, kortom een zeer prettige ervaring.
jos en jannie
Voor de eerste keer bij de Eeterij geweest. Wat een vriendelijke dame!!
Eten was heerlijk en de sfeer erg gezellig.
Wij komen zeker terug.
De salade beef was heerlijk en ook de mixed grill een aanrader.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Tot snel.- Eten / drinken 9
S. Evers
Vriendelijke ontvangst. Degene die ons hielp was ook erg vriendelijk maar praatte erg hard en dus hoorde je bij iedere tafeltje weer hetzelfde verhaaltje aan. Vonden wij niet erg maar kan wel irritant zijn. Het eten was prima. Wij hadden de gamba's piri piri, was erg lekker. Ik had de ossehaas met rijst (heerlijk) en mijn man de mixed grill (was redelijk maar zeker niet geweldig). Al met al een leuke avond gehad en komen hier echt nog wel een keertje terug.
7,2 op schaal 1-10
Renata Bons
Maandag 4 maart met mijn Zoon! Heerlijk, meer dan voldoende, smaakvol, zeer correct, erg vriendelijk. Met overal tijd en aandacht voor, genoten van een carpacio, een Fish and turf ,met als toetje een apfelstroedel met vanille saus en slagroom, begeleid door een heerlijke rode wijn.
Bij elke menu uitleg van en aandacht voor allergie. Bij elke drank uitleg van streek en smaak. Dat alles voor een zeer betaalbare prijs. Een top kwaliteit. In sfeer, bediening, aandacht en eten.Dank jullie wel voor een fijne avond. En we komen zeer zeker vaker terug. Groetjes Renata.
Robert
Gisteravond lekker gegeten bij de Eeterij. Het eten was prima verzorgd en de bediening was zeer attent.
De porties zijn ruim bemeten wat zeker fijn is voor grote eters, voor mij net iets te veel.
Gerechten zien er goed uit en smaken lekker, past bij het type restaurant.
Het drie gangen keuze menu kost €29(sommige gerechten hebben een meer prijs) en daarvoor heb je goed gegeten.
Opvallend is dat je geen hinder hebt van andere gasten. Er waren een aantal groepen van meer dan 4 personen, maar vanwege de sfeervolle inrichting blijft het toch intiem, dat is zeker een dikke plus.Dus zoek je een gezellig bourgondisch restaurant in het hartje van bourgondisch Brabant, kies De Eeterij!
8,1 op schaal 1-10
Roel
Gisteravond bij de eeterij gegeten; helemaal super! Erg goede, informele bediening die leuk contact maakte. Prijs was voor wat je kreeg top. De mixed grill was wat vet, maar dat was het enige smetje. Zeker een aanrader.
Silvia en Ruud
Sfeervolle plek, lekker eten, vriendelijk en correct personeel, prima.
Patricia van Engelen
Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel.
Alles even net wat anders, leuk!
Echt een aanrader!!- Eten / drinken 9
Angelie van Bergen
Het was een gezellig diner met de juiste sfeer voor de groep.
7,5 op schaal 1-10
Mary leuring
Ik heb met mijn man 3 weken geleden hier gegeten. Een heel leuk en gezellig restaurant waar je voldoende te eten krijgt en de prijs betaalbaar is.
De service en de sfeer in het restaurant zijn de moeite waard om er een keer te gaan eten.
Ik en mijn man gaan er graag nog naar toe.- Eten / drinken 10
Marcel klok
Ik ben 2 keer binnen 8 dagen bij jullie wezen eten. Ik heb lekker gegeten en de enthourage was ook goed. Minpuntje: het sanitair, slechts 1 herentoilet voor de hele tent. Erg weinig.
Op maandagavond heerlijk gegeten bij Bistro 'de Eeterij'! Mooie locatie, aangename sfeer, vriendelijk personeel, goede prijs/ kwaliteit verhouding. Kortom, zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar!
Mulder
Unieke locatie en zeer prettige en gezellige sfeer om erg lekker te eten.
Minderhoud
Een zeer knus en sfeervol aangekleed restaurant. Bij binnenkomst worden de jassen aangenomen en ook teruggebracht.. en is er volledige aandacht voor de klant die constant bleef. Zeer vriendelijke bediening met oog voor details. De eigenaresse/gastvrouwe lette goed op en hield in de gaten of het iedereen naar de zin was. Aan het eten was ook met aandacht en smaak gewerkt, leuk opgediend en ruim voldoende! Voor de prijs echt goede kwaliteit! Fantastisch om met name de servicegerichtheid zo weer eens mee te mogen maken, klant is koning!
Bistro de eeterij is de moeite waard om nogmaals te bezoeken!!- Eten / drinken 9
J van den Heuvel
Heerlijk gegeten in een heel gezellige en sfeervol ingerichte bistro, de bediening was uiterst correct, attent niet opdringering konden op ons gemak onze keuze maken uit een zeer goede kaart. Het eten was met zorg en met smaak bereid. Dus ons rest alleen chapeau! voor de Eeterij.
Reg
Prettig ontvangen in deze gezellige bistro. Heerlijk gegeten, voor een goede prijs. Kortom, de moeite meer dan waard.
Henriette
Gezellig gegeten met een vriendin in De Eeterij. Erg vriendelijke bediening van jongeman, prijs/kwaliteit verhouding van eten prima. Enig minpuntje is dat ze maar één soort witte wjn schenken - chardonnay, niet mijn smaak - en de prijs van een flesje Sourcy te hoog is. .
Ger Ligtvoet
Met zus en zwager voor de eerste keer heerlijk gegeten in de gezellige bistro "de Eeterij." de bediening was gastvrij en enthousiast te noemen. Deze avond was speciaal omdat de opbrengst van de fooien en een deel van de omzet naar Pink Ribbon ging. heel sympathiek!!
8,7 op schaal 1-10
bakkers
Eerste keer hier gegeten, leuk sfeertje en gastvrij ontvangen en het belangrijkste; heerlijk gegeten.
8,3 op schaal 1-10
Harriet
Gisteravond heerlijk gegeten met twee vriendinnen. Het eten was uitstekend en we werden erg vriendelijk geholpen.
mark en sabine
't was gister weer fantastisch. Met onze vriendinnen gezellig uit wezen eten. De wildstoof was SUPER, de rest ook hoor. Ondanks de drukte toch voldoende aandacht gekregen. Ga zo door :)
Bianca
Super lekker gegeten bij de eeterij afgelopen zondag.
Gamba's piri piri vooraf een heerlijke biefstuk pepersaus en als afsluiting nog een heerlijk toetje . Goede prijs kwaliteit verhouding.
Ga zo door!- Eten / drinken 9
Marie-Louise
Super lekker gegeten afgelopen zaterdag.
De hele zaak zat vol, maar toch werd er genoeg tijd aan ons besteed en werd ons het gevoel gegeven alsof we de enige daar waren.
Heel mooi verbouwd met aan de voorkant een nieuwe serre.
Echt een aanrader! Wel even reserveren van te voren.- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Rien en Nelly van Heijnsbergen
Wij hebben bij jullie heerlijk gegeten en de kwaliteit was erg
goed. De bediening erg aardig en we hadden erg snel het eten op tafel.
Het was erg gezellig in de Eeterij aan de Brede Haven.- Eten / drinken 8
Lotte
Heel prima gegeten! Gamba's erg lekker! Spareribs waren alleen lauw (had ik wat van kunnen zeggen) en niet zo heel mals, jammer. Prijs- kwaliteitsverhouding ben ik het niet geheel mee eens, best duur voor de kwaliteit. De muziek in het restaurant maakt het erg tuttig! Verder heel prima!
6,5 op schaal 1-10
Ronald van der Zijde
Direct bij binnenkomst wordt ik ontvangen door een vriendelijke glimlachende gastheer die vraagt of hij mijn jas mag aannemen. Hij zegt netjes dat ik mag gaan zitten waar ik wil. Nadat ik mijn drankje heb doorgegeven en heb ontvangen krijg ik een amuse van het huis, een zalm mouse. De gastheer komt kort daarna met de menukaart en geeft aan dat er vandaag ook twee dingen buiten de kaart om zijn te bestellen. Ik voel mij erg op mijn gemak hier. De kwaliteit van het eten is goed. De saua bij mijn drie soorten vis is wat melig en oppervlakkig van smaak maar kwalitatief toch wel goed te noemen. Het dessert, de crème brulee, had iets warmer gemogen, zodat de suikerlaag voller tot zijn recht komt. De gastheer komt netjes iedere keer nadat mijn glas leeg is vragen of ik nog iets wil drinken. In mijn geval een biertje, vraagt hij zelfs of ik misschien een ander biertje wil proberen. Een prima eetgelegenheid hier voor een goede betaalbare prijs.
Riet Spijkers
Wij hebben ter gelegenheid van mijn verjaardag met ons gezin een leuke maar vooral lekkere avond bij jullie gehad.
het eten was top!
graag tot de volgende keer
Mvgr. Jan en Riet Spijkers- Eten / drinken 9
Lekkergegeten
26/9 wezen eten. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding! Zeker een aanrader en wij gaan zeker nog eens terug!!
Maickel van Herwijnen
Al diverse malen te gast mogen zijn bij bistro de Eeterij.
Elke keer voelt het weer als een warm welkom thuis.
In een sfeervolle ambiance , heerlijk eten.
Met lekkere geweldig lekkere gerechten op de kaart.
Vriendelijk personeel en een prima gastheer en gastvrouw, die ook nog tijd hebben voor een persoonlijk praatje.
Kortom eigenlijk elke keer weer een feest om te komen!- Eten / drinken 10
Marja Mul
Gisteravond 1 september 2012 2e bezoek! bij de Eeterij.
Hahah die Eeterij die maakt t echt te gek !
We kwamen dus voor de 2e keer.
*Ze wisten nog wie we waren
*Ze wisten nog van mijn suikervrij-dieet
*Omdat we net van tevoren hadden gereserveerd, waren de
koks dus maar vast een suikervrij toetje aan t maken!Nou ! Als daar je mond niet van openvalt, die van ons in ieder geval wel! Dit hebben wij nog niet eerder bij een restaurant gehad.
We hebben er weer heerlijk gegeten, t was keigezellig. We zijn nog lachend naar huis gegaan met een vol buikje en wederom een bakje bavarois wat we meekregen.
Chapeau De Eeterij! We hebben mede door jullie een zeer leuke avond gehad. Groetjes Marja Mul. Tot gauw weer.- Eten / drinken 10
marianne
Heerlijk gegeten, zeer vriendelijke bediening.
Echt een aanrader. -
Els
Wij hebben op onze familiedag met 12 personen gegeten bij de Eeterij. Wat fijn is , is dat je als groep je niet hoeft te beperken tot bijv 2 of 3 menu's, maar dat je gewoon een heel ruime keuze hebt bij het 3-gangen-keuze-menu.
Het eten was van voorgerecht tm toetje heel erg lekker, dus een erg goede prijs/kwaliteit-verhouding. De sfeer en aankleding van het restaurant zijn gezellig, kortom een echte aanrader.- Eten / drinken -
Rianne
Wij zijn op een vrijdagavond wezen eten bij De Eterij. Na een zeer hartelijk welkom mochten we een plekje zoeken in het halflege restaurant. De ober was zeer hartelijk en behulpzaam. Al het eten was lekker en zag er goed uit. Het voorgerecht kipsalade sprong er qua presentatie echt boven uit. Na rustig tafelen gedurende 3,5h gingen we met een zeer voldaan gevoel naar huis. Ik kom graag nog eens terug!
jacinta kriens
Op zondag 5 augustus hebben wij gegeten bij de Eeterij we waren met 7 volwassenen en 1 kindje. Geweldig wat een gezellig restaurant en heerlijk eten vanaf de voorafjes tot
het nagerecht hebben wij genoten. Zelf voor de 1 jarige
evi werden heerlijk smillies met wat komkommer gemaakt, ook zij heeft heerlijk gegeten, en vroegen we om nog wat extra voor haar werd het meteen klaargemaakt. Ook over de bediening niets dan goeds we werden op onze wenken bedient. Onze moeder (voor wie dit dagje uit voor haar 91ste verjaardag was) had het erop weg naar huis nog over ze had het over een dag met een gouden randje, en dit was mede door het gezellige en lekker eten en voortreffelijk bediening van de Eeterij.- Eten / drinken 9
Onno Donker
Zaterdag 14 juli 2012 hebben we voor de derde keer genoten van een heerlijk avondje "bistro de Eeterij.
Zoals te doen gebruikelijk gastvrij ontvangen en omdat het, als gevolg van de vakantie, wat rustiger was dan "normaal" mochten wij zelf een tafeltje uitkiezen.
We hebben genoten van een heerlijk 3 gangen menu en ook van de adviezen van onze ober, John, die ons smakelijk vertelde waarvan wij gingen smullen. Ook het advies voor het begeleidende drankje bij het door mij bestelde kaasplankje, is uitstekend bevallen.
Vraag bij het kaasplankje maar naar een glas Nectar Pedro Ximen. Je zult niet teleurgesteld zijn.
Team van de Eeterij.... Bedankt dat jullie er voor ons weer een leuke avond van hebben gemaakt.- Eten / drinken 9
Ilse
Afgelopen zaterdag voor de 2e keer gegeten bij de Eeterij. Het eten was weer voortreffelijk net zoals de vorige keer. Ook de bediening was weer heel attent en vriendelijk, een van de redenen waarvoor we weer terug gekomen zijn.
Wat we wel minder vonden was de tijd die tussen de gangen zat. Het eten kwam dit keer erg snel, waardoor we heel snel weer buiten stonden.
Voor de rest was alles weer top!
9,8 op schaal 1-10
K. Mosseveld
Hier geweest op een drukke zaterdagavond. Glutenvrij dieet bij reservering aangegeven en dit is goed opgepakt, de kok zelf heeft ons uitleg gegeven over de menukaart, de ingredienten en de aanpassingen die mogelijk waren (en er was erg veel mogelijk). Groot compliment daarvoor. Eten was van goede kwaliteit, zeker gezien de prijs. Tijd tussen de gangen was voor ons uitstekend, niet te lang, niet te kort. Superavond gehad, kom zeker nog eens terug!
Arie
7 juli 2012 voor het eerst bij de Eeterij geweest (met 12 personen) en het is ons allen prima bevallen.
Prima sfeer, goed eten en volle borden.
Ook de bediening was alleraardigst.
Komen zeker nog eens terug.- Eten / drinken 10
Joep
Leuke tent, we waren hier al eerder.
Ook deze keer was het geserveerde de moeite waard
Het werd echter gebracht en gehaald door een soort serveerrobot, die weigerde om elke vorm van interactie aan te gaan: Bestellen Brengen Betalen was haar motto.
Ook werden we tijdens ons eten enkele malen getrakteerd op een zeer doordringende toiletblokkenlucht omdat de bedrijfsleiding had geinvesteerd in flinke spray-flessen reiniger met die penetrante lucht om de nieuw in te dekken tafels mee te desinfecteren.
Alsof je plotseling je voorgerecht uit de toiletpot zat te eten.
Erop gewezen, was de reactie van de bedien-robot "kzaltdoorgefe" en ze ging gewoon door!Achting voor de Witte Brigade dus, maar de Zwarte Brigade verdiende die avond haar naam: Bediening met een spijtig rouwrandje
7,3 op schaal 1-10
Janssens
Wij kwamen voorheen vaker bij de Eeterij tot volle tevredenheid.
Deze keer met vrenden gaan eten omdat de ervaring altijd zo goed was, is ons enigszins tegen gevallen, de kwaliteit was allemaal iets minder.
De bediening was overigens voortreffelijk en we hoefden maar te kikken of ze stonden paraad.- Eten / drinken 5
5,9 op schaal 1-10
familie dirks
een hele gezellige ambiance.
we hebben héél lekker gegeten!
was wel erg veel maar beter te veel dan te weinig.we komen zeer zeker nog eens terug.
7,5 op schaal 1-10
vier vrienden
De dag voor Hemelvaart was het er heel erg rustig, was jammer, daardoor was de sfeer minder gezellig. De tafels en stoelen zitten best krap, zijn niet zo comfortabel.
Bediening kon wel wat vriendelijker, netjes en beleefd maar niet overtuigend met passie...Eten was zonder meer heel goed! Erg lekker allemaal en mooi opgemaakte borden!
Wij gaan zeker terug, want je komt er immers om te eten en dat is beslist zeer aan te bevelen.
Ook prettig dat je auto vlakbij geparkeerd kan worden voor 3 euro op 't station!- Eten / drinken 9
8,1 op schaal 1-10
De Vries
Lekker gegeten, maar ik vind het een erg drukke en volle zaak. Daardoor lawaaierig. Bediening en eten is prima, prijs is redelijk normaal.
Maar over het algemeen aan te bevelen om lekker te eten- Eten / drinken 8
7,4 op schaal 1-10
Onno Mundt
Zo gezellig, weggestopt aan de gracht. We hadden het bijna gemist. Enorm lekker gegeten, grote zaak, lekker bruin, goede bediening. Toptent!
Inge Vermeer
Heerlijk gegeten! Gezellige zaak!
7,8 op schaal 1-10
Nikki
Gezellige en lekkere avond gehad!
Zeker met een groep is het hier gezellig en lekker bourgondisch eten!- Eten / drinken 10
Sarah van der Vlugt
Ik denk dat ze hier het woord 'gezelligheid' hebben uitgevonden, wat een super ervaring dit! De Eeterij is een restaurant waar mijn man en ik zeker nog eens terug komen. Super!
Yvonne
Alles was even lekker en een lust voor het oog, als we weer in Den Bosch zijn komen we terug.
Yvonne
Ons favoriete restaurant! In een gezellige, ongedwongen sfeer genieten van gastvrijheid, sfeer en prima eten. En dat alles is ook nog eens heel betaalbaar.
We probeerden iedere keer een ander restaurant uit in Den Bosch, maar onze behoefte aan afwisseling is gestopt na de eerste keer eten bij deze aanrader.- Eten / drinken 9
9,3 op schaal 1-10
Vrienden van J&F
Scoort voor ons op diverse punten goed.
Wat voor verbetering vatbaar is, is de interesse van de bediening. Op de vraag of alles goed is, die te vaak werd gesteld, werd vaak het antwoord niet afgewacht of door hen zelf ingevuld.
Alles goed, voldoende......fijn......bedankt. Nog voordat er door ons geantwoord kon worden.
7,6 op schaal 1-10
Mathieu en Yvonne
Ter gelegenheid van de 65e verjaardag van mijn vrouw Yvonne, op 28 maart 2012 verrukkelijk gegeten!!
Vlotte en attente bediening en overheerlijke gerechten
Een echte aanrader!!Mathieu en Yvonne
André en Will
in alle opzichten uitstekend: vriendelijke ontvangst, mooie gerechten, fijne bediening, heerlijke wijn
marjo
Hallo,
Bij vertrek al veel lof geuit maar
zoals beloofd nog even een berichtje op deze manier.
n.a.v. de recencies hier gelezen, vrijdag jl. bij jullie gegeten.
Het is echt waar...heerlijk eten, gezellige en vriendelijke bediening en leuke prijs.Wij komen zeker terug!!
mieke en jan
Zaterdag heerlijk gegeten voor een hele goede prijs/ kwaliteit. Mensen van de Eeterij wat hebben jullie nog zin in het vak!! Wat een geweldige avond hebben wij beleefd bij jullie, wij komen zeker snel terug.
Coen
Prima voedsel met ruim voldoende keus op de kaart, vriendelijke en behulpzame bediening, redelijke prijzen, en dat allemaal in een aangename ambiance. Absoluut een aanrader!
Ton&Ludy
Voor het eerst hier gegeten. Een geweldige sensatie voor een betaalbare prijs in een feestelijke entourage!
Susannetje
Ik ben er nu twee keer geweest met het etentje van de zaak en ben twee keer verrast: lekker sfeertje, heerlijk eten! We waren met een aantal mensen en hadden dus een aantal totaal verschillende gerechten: iedereen is steeds vol lof geweest!
De bediening is meer dan voorkomend en vriendelijk. Een echte aanrader in het kloppend hart van bourgondisch Den Bosch.- Eten / drinken 9
Jos
Gisteravond lekker gegeten. Veel keus in menu, leuke sfeer
Ben en de rest.
Voor de zoveelste keer hier gegeten, wat een genot. Goed eten, leuke sfeer, gezellige bediening, prijs/kwaliteit is gewoon super.
Saskia
Het eten is super lekker! We hebben daar een avond vullend programma gehad. De borden worden prachtig opgemaakt. De bediening is uitstekend en erg vriendelijk.
Zeker een aanrader! Wij komen in ieder geval zeker terug.- Eten / drinken 10
joeri
Lekker eten en redelijke prijs,
Tot volgende keer.
7 op schaal 1-10
Els en Ton
Heerlijk gegeten! Jammer dat er niet standaard een beetje brood bij de soep geserveerd wordt.
8,4 op schaal 1-10
Chaja
Net gegeten bij de Eeterij. Gezellige bistro, ruim voldoende keuze. Alles erg lekker en leuk opgediend. Vriendelijke bediening. We komen zeker nog eens terug!
Elline van Zon
Wij zijn afgelopen vrijdag met vrienden bij jullie gaan eten.
Wat hebben we een gezellige avond gehad.
Wat een lekkere gerechten en ook met zorg opgediend.
Het is echt een aanrader, je zit er gezellig, de bediening is geweldig.
En de prijs is ook nog aantrekkelijk.
9,9 op schaal 1-10
J. van Zummeren
Vlak voor onze vakantie eind mei, weer eens een keer lekker uit eten geweest met vrienden. Ook nu weer helemaal top, ieder van ons had andere gerechten maar alle gerechten waren stuk voor stuk heerlijk. Kortom weer overheerlijk gegeten voor een betaalbare prijs, de Eeterij blijft tot een van onze favorieten behoren!
Chantal
We hebben gisteravond (28-5-2011) met onze vriendengroep bij de Eeterij heerlijk gegeten. Het was super! Wat een geweldige ambiance en vriendelijke bediening. Jullie verdienen een dikke 10!
Crien
Met Koninginnedag voor het eerst hier wezen eten, gezellig samen met een vriendin. De avond ervoor gereserveerd maar dat was schijnbaar niet goed gegaan, gelukkig kregen we na 10 minuten toch een tafeltje.
Vooraf heerlijk 'n amuse gekregen met asperge erin, daarna het heerlijkste brood op wat ik ooit heb gegeten.
Het 3-gangen menu was super, alleen de pepersaus vond ik persoonlijk niet lekker en ik kreeg zonder probleem een andere saus.
Leuke bediening en het eten was gewoon perfect! Ga er zeker vaker heen!
bianca
Zeer sfeervolle zaak. Tafeltjes staan niet op elkaar, zodat je genoeg privacy hebt. Zeer uitgebreide kaart, waar je voor 29,50 een 3 gangen menu uit kunt kiezen. Je kunt uit alle gerechten je eigen menu samen stellen. Prima huiswijn en vriendelijke service. Een aanrader.
thesign
Ik heb er een keer of drie gegeten, en je gaat niet terug als iets slecht is natuurlijk! De sfeer is goed, gerechten met zorg bereid en bovenal bourgondisch! Lekker eten, ook aan vegetariers is gedacht. De bediening is vriendelijk en behulpzaam.
7,2 op schaal 1-10
Riet
Wij hebben er met 27 mensen fantastisch gegeten, grote stukken vlees, voldoende groente, wijn etc. Dus je eet je buik behoorlijk rond.
De personeel en nieuwe eigenaar zien er perfect netjes uit en allen zeer behulpzaam en beleefd.
Ik kan het iedereen aanraden om daar eens lekker sfeervol te gaan eten, echt heerlijk.
Jenny Duijmelink
Wij hebben alle dagen met Carnaval gegeten bij Bistro De Eeterij, ik kan u vertellen wat een top klasse bediening, eten en de gastvrijheid onvoorstelbaar, en wij zijn als echte Bosschenaren wel wat gewend.
Niet langer als 10 minuten hoeven wachten. Wij werden als god in Frankrijk onthaald en bediend van een heerlijk menu naar keuze, en iedereen lacht daar. Ze hebben hart voor het vak en dat is in alles terug te zien.
Personeel van de Eeterij, wij hebben genoten bij jullie, van alles. Ontzettend bedankt!
Jo Jacobs
Donderdag 3 maart 2011 met 3 personen gegeten bij het gezellige restaurant Eeterij in Den Bosch. We waren allen zeer tevreden over zowel het eten, het personeel als de aankleding van het restaurant. Niet alleen was de maaltijd kwalitatief goed, ook de decoratie van de borden is vermeldenswaardig. Zeker een reis uit Voerendaal (L) waard en dus aanbevelenswaardig.
De Jong
Leuk gegeten, mooie gerechten en een super zeetong.
Koen en Elle
Het was een heel gezellige avond.
Lekker eten van een uitstekende kwaliteit.
De bediening is erg vriendelijk, hebben er ook echt zin in.
Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Veel succes.
Koen en Elle.
rende
Heerlijk eten! En een goede bediening en een goede sfeer. Kortom goed om een keertje uit te proberen!
7,3 op schaal 1-10
van de plas horeca groep
Dag beste mensen van de Eeterij!
Vorige week voor de 2e keer weer geweest bij jullie, het was geweldig! De service, het eten en de wijnen, perfect!
Veel keuze, goede prijs kwaliteit verhouding.
Niet alleen de bediening maar ook de chef verdient een dikke pluim!
Wij komen zeker binnenkort met onze vrienden terug!
pieter
Afgelopen zaterdag hier heerlijk gegeten voor een prima prijs. Leuke spontane ober aan tafel. Wij gaan zeker terug komen. Bij deze zaak draait het nog om de gasten, niet om de centen.
melanie
Van de week hier gegeten, was van uitstekende kwaliteit, complimenten aan de chef! Bediening was geweldig, eindelijk eens een paar mensen die lol hebben in hun vak. En dat allemaal voor een geweldige prijs.
willeke boons
De bediening en het eten was toppie!
Gastvrije ontvangst!
Anneke en Bert
Lekker gegeten, het was van goede kwaliteit. We hebben een hHeel gezellige avond gehad, het was super!
Het personeel was erg vriendelijk en de bediening was uitstekend.
Ga zo door nieuwe eigenaars.
Groetjes.
Anneke en Bert.
rianne
Wat een geweldige ervaring.
Hier afgelopen weekend heerlijk gegeten, attente gastheren. Met vlotte babbel en aandacht. Mooi menu met super biefstuk.
En het eten wordt je niet door je keel geduwd. Hier kun je nog lekker rustig tafelen. Mannen en vrouwen ga zo door, wij hebben van jullie genoten.
Familie Rijnders, Den Bosch.
Wilmer Soeria Santoso
Matig! Terwijl er maar vijf tafeltjes bezet waren, duurde het wel heel erg lang voor de gangen doorkwamen. Wellicht een te kleine witte brigade?
Droge wijn gevraagd, zoete gekregen.
Dum Sum zijn alleen gestoomde hapjes; hier is het een mix met ook gefrituurde hapjes en salade (!...). Jammer dus.
Groente is niet vers maar komt uit de diepvries.
De site en de menukaart kent meerdere taalfouten.
Kortom, nog veel te verbeteren voor deze nieuwe eigenaars.
- Eten / drinken 6
5,4 op schaal 1-10
Kevin
Prima restaurant met heerlijk eten waarbij de uitstraling van je bord af knalt. Wel erg druk op de zaterdagavond, dus ook erg rumoerig. Goede bediening en de prijs is erg laag voor wat je krijgt.
8,7 op schaal 1-10
ilonka
Het was gezellig in een prima sfeer, met dito gastheer en dames.
Heerlijk gegeten voor een leuke prijs, wij komen weer terug.- Eten / drinken 9
Paula
Erg goed eten. Gezellige tent. Een driegangen menu voor een goede prijs met veel keus en erg goede mogelijkheden, voor elk wat wils.
Service wat gehaast als het drukker is, ook is het dan wat lawaaierig.
Frans de Voigt
De eeterij is qua ambiance een van de meest opvallende tenten van den Bosch.
Je waant je in een kathedraal /museum, met al die beelden en wandafwerkingen. Prima verlichting en sfeer.
De eeterij is gespecialiseerd in driegangenmenu's waarbij een keuze gemaakt kan worden uit 10 voor- 10 hoofd en 10 nagerechten. Ook al kom je met een grotere groep. Iedereen heeft zowat gelijktijdig te eten.
Het eten is er bij verandering van eigenaar iets op achteruit gegaan. Als je van sfeer houdt en daarbij een hapje wil eten is dit een goede keuze. Personeel is, zeker als het wat drukker is, erg gehaast. Parkeren kan een straat verderop of in de parkeergarage.
- Eten / drinken 6
6,7 op schaal 1-10
Ben en Leonie
Een aanrader als je in 's Hertogenbosch wilt gaan eten. Gezellige sfeer met dito personeel en de prijs /kwaliteit is prima.
Fam. de Rauw
Gisteren hebben wij onze 2e kerstdag gevierd in dit leuke restaurant. Familie van ons was al vaker geweest en we waren blij verrast. Een hele gezellige inrichting en uiterst attente bediening. We hebben voor een nette prijs een hele leuke avond gehad. Bedankt!
bert en thea
Lekker gegeten en de bediening was goed.
Het enige minpuntje was de eigenaar.
Wat had die man een slecht humeur, nee zo run je geen horeca gelegenheid.
Misschien had hij zijn dag niet, maar ik zal hier nooit meer gaan eten. Ik ga dat risico niet lopen en de sfeer laten verpesten.
5,6 op schaal 1-10
Marjolijn
Net terug van een heerlijk avondje....restaurant is gezellig aangekleed, vriendelijke bediening, goed eten dat ook nog eens prachtig opgediend wordt, lekkere wijn, goede prijs/kwaliteit verhouding, kortom als je naar Den Bosch komt ga er zeker eten, een aanrader!
Ton Rijnen
Ik eet inmiddels al ongeveer 17 jaar diverse malen per jaar bij de eeterij afgelopen week ben er weer eens wezen eten en dat viel erg tegen. Toen ik vernam de het was overgenomen begreep ik ook waarom het koud buffet er niet meer stond en de vertouwde gerechten van de kaart verdwenen waren, niet dat een nieuwe kaar een probleem hoeft te zijn maar de Rib Eye die ik bestelde was geen doorkomen aan zo taai toe ik er een opmerking over makten werd me verteld dat dit normaal was, aangezien ik het ook wel eens elders eet en hij daar wel goed is ben ik tot de conclusie gekomen dat dit de laatste keer is dat ze mij bij de eeterij zien.
In en in triest wat kan een nieuwe eigenaar het verbrassen.- Eten / drinken 2
4,5 op schaal 1-10
Julia
al vaker hier wezen eten en de veranderingen als top ervaren nu ook weer die leuke lopers en glimmende onderborden. het wordt een echt restaurant
Mariette
Recencies op internet gelezen. Zodoende hier terecht gekomen. We hebben genoten. Het is dat we niet in de buurt wonen, maar anders kwamen we zeker vaker.
Bert,JW
Heerlijk gegeten.Zeer sfeervolle entourage.De bediening is zeer vriendelijk en correct.Heerlijke gerechten voor een schappelijke prijs.Zeker een aanrader.
lies
Hier hebben wij zo'n fijne avond gehad, dat ik met plezier even wil reageren. Wij hebben bijzonder lekker gegeten en de bediening was keurig en oplettend. En de rekening viel alles mee. Echte reclame voor Den Bosch. We komen graag terug.
Erik
Gezellig en goed!
W Gulden
een van de betere zaken in den bosch
Restaurants in de buurt
26m · Den Bosch · Tapas