E & C
Hier zie je hoe de 10 meningen van E & C verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies van E & C's over tijd.
E & C
Mijn vriendin en ik komen hier vaak, heerlijke broodjes en vooral de chocolade milkshake is nergens lekkerder!
Restaurant de Kruisberg in Doetinchem
Wij hebben laatst met z'n vieren hier gegeten en alles was naar wens. Prima restaurant!
Pizzeria Shoarma Dilok in Wehl
Ik woon nu in Arnhem maar rijd nog steeds graag naar Dilok. Altijd goed! Jammer van die vermecelli in de rijst en natuurlijk niet met pin kunnen betalen is niet echt 2012 net als het interieur.
Miss Jazzlyn Mixed Flavours in Arnhem
Wij hebben met een Groupon bon hier voor het eerst gegeten en hebben genoten van het heerlijke eten en het huiskamerachtige sfeertje! Komen zeker nog eens terug!!
Restaurant ShiSha in Den Bosch
Wij waren er voor het eerst maar zeker niet voor het laatst. Vriendelijke mensen en lekker eten!
E & C
Mochten met tapas en fajitas niet aan één tafel zitten met zijn vieren? Komen nooit meer terug!
E & C
Wij hebben hier laatst roti gehaald en het was weer echt verrukkelijk! Zeer gastvrije mensen en het duurt even want ze maken het vaak vers. Het is wel echt een afhaaltent. Wij komen er graag!
Kiri's in Doetinchem
Wij hebben erg genoten van het heerlijke eten en de relaxte gastvrije sfeer. Wij komen zeker terug voor meer!