Dick Opdam, Noord-Brabant
Hier zie je hoe de 11 meningen van Dick Opdam verdeeld zijn.
Het aantal recensies van Dick Opdam's over tijd.
Jazz Eetcafe Desafinado in Middelburg
Verrassend goed! Lijkt bij binnenkomst meer op een cafe dan een restaurant (wij zaten beneden), maar dit geeft juist een leuke ambiance.
Eten was zeer goed, uitstekend bereid en ruime porties en dat voor een zeer redelijke prijs.
Bediening zeer attent.
Echt een aanrader. Wij komen hier zeker terug.Dick Opdam
Het Raedthuys in Sint maartensdijk
Hier werkelijk genoten van een uitstekende en zeer royale high tea.
In een woord: prima.
Mooi pand, leuke ontvangst en bediening!Dick Opdam
Hier vorig weekend gegeten. Eten is zeker niet simpel, doch prima kwaliteit.
Wel erg druk, maar dat kwam misschien omdat er een tamelijk groot gezelschap was.
Aanrader!Dick Opdam
Prima lunch gegeten op zondagmiddag.
Vlotte bediening, mooi uitzicht en goed verzorgd, smakelijk eten.
We komen hier terug.Dick Opdam
Brasserie Bellevue in Dordrecht
Hier op een zondagavond prima gegeten.
Keuze van de kaart is nogal beperkt, maar menu was zonder meer goed, misschien wat kleine portie's voor grote eters.
Aangename ambiance en attente bediening.Dick Opdam
Een heel verassende en fijne ervaring.
Prima eten en een heel leuke en attente bediening.
Zeer kindvriendelijk, onze kleinkinderen hebben zich uitstekend vermaakt en hebben speciale porties gekregen.Dick Opdam
Eten was prima, wijn te duur, bediening belabberd, amateuristisch.
Stoel te weinig aan tafel, verkeerd bestek, fles wijn laten komen duurde een kwartier en dan nog na aandringen, wijn werd niet bijgeschonken, om brood moeten vragen en dan nog onvoldoende voor aantal personen, gewoonweg waardeloos.
Hier komen wij niet meer ondanks het uitstekende eten.Dick Opdam
De Bloemkool in Bergen op zoom
Voor het eerst sinds vele jaren hier weer eens gegeten. Een prima ervaring! Werkelijk heerlijk eten en een vriendelijke, attente bediening.
Leuk dat chefkok Toon aan tafel komt informeren of het eten lekker is (in plaats van het formele "is alles naar wens?")
De witte huiswijn is super!
Wij komen zeker terug.Dick Opdam
Vanavond hier weer uitstekend gegeten.
Niet te veel poespas, maar gewoon eerlijke, lekkere en met vakmanschap bereide gerechten.
Wij hebben hier nu zo'n keer of tien gegeten en elke keer was het prima.
Leuk is, dat je zelf je menu kunt samenstellen, ook in hoeveelheid. Wil je een gegratineerde oester als tussengerecht? Of zes?
Glas huiswijn? Niet een nat glas, maar op z'n Yiesses, gewoon vol. Geen Bisque Homard, maar gewoon kreeftensoep. Ik heb ze nergens lekkerder gegeten.
Dick Opdam
Prima restaurant met aardige bediening.
Wij eten hier regelmatig en elke keer is weer een feest.
Heerlijke gerechten, met zorg bereid, ruime porties, lekkere huiswijnen. Wat wil je nog meer.
Restaurant Katseveer in Wilhelminadorp
Twee weken geleden hier met een paar vrienden gegeten, was voor ons de tweede keer.
Klasse!
Je wordt als een vorst verwelkomt en voelt je direct op je gemak.
Het eten... buitengewoon, je proeft en ziet dat er veel aandacht aan is besteed.
Het wijnarrangement: prima keuze.
De bediening: kan niet beter.
Echt een aanrader, we komen zeker terug.