Recensies van restaurants in Capelle aan den ijssel, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Capelle aan den ijssel. Gegeten bij een restaurant in Capelle aan den ijssel? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Capelle aan den ijssel verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Capelle aan den ijssel over tijd.
Larissa
Bella Beer in Capelle aan den ijssel
Helaas komen wij er niet meer terug. Je kan hier niet gezellig met elkaar kletsen. De muziek staat namelijk veel te hard, waardoor iedereen om je heen zit te schreeuwen om zich verstaanbaar te maken. Het is dus een ongezellige rumoerig geheel. Als het eten dan lekker was.... Maar helaas is dat ook niet het geval. De kip veel te gaar, waardoor het droog wordt. En het eten is lauw/warm. De bediening omvat vooral jonge meiden, die geen idee hebben wat ze eigenlijk doen. Wel zijn ze goed in het met elkaar staan kletsen. Helaas, maar wij komen niet meer terug.
Jan
Golden Dragon Capelle West in Capelle aan den ijssel
In het begin prima maaltijden, maar de kwaliteit gaat steeds meer achteruit en porties worden kleiner. Laatste keer werd een verkeerde maaltijd geleverd. Na dat ik gebeld had kreeg ik wat ik besteld had maar moest wel 1,75 euro betalen voor de fout die hun hadden gemaakt. Dat is dus de laatste keer dat ik hier wat heb besteld.
Dennie
Pannenkoek Petit Restaurant Schollebos in Capelle aan den ijssel
Lekker gegeten, leuk zaak. Misten alleen boter bij pannenkoek.
Was wel erg druk.carla
De Bank in Capelle aan den ijssel
Een gezellig binnenkomen met hartelijke ontvangst. Een sfeervol restaurant met rustige muziek.
We werden verrast door een heerlijke amuse voorafgaand aan een even heerlijke maaltijd,
met zeer veel aandacht bereid, heerlijk van smaak.
Hartelijke bediening met veel aandacht voor de gast.
Voor ons een dikke 10.W&M
La Piazza in Capelle aan den ijssel
Voor het eerst hier gegeten en het is ons prima bevallen. Het restaurant was goed gevuld met - met name - vaste gasten.
De kaart bevat zowel Italiaanse als Griekse gerechten. Daarom beide geprobeerd: Pasticcio en Giros speciaal. Voor herhaling vatbaar.
We gaan dus zeker terugkomen bij La Piazza.
Fuiks in Capelle aan den ijssel
De nieuwe menukaart is er en het terras is ook weer open bij goed weer. We hebben weer genoten en goed gegeten!
Zantman
Irodion in Capelle aan den ijssel
Zeer goed en heel lekker .
Super vriendelijk personeel .
Echt een aanrader voor een gezellige avondJ. Van der Kroef
De Bank in Capelle aan den ijssel
De kwaliteit van het eten is goed maar de bereiding is vrij smakeloos, een gemiste kans.
Bediening was ook wat onbeholpen.
Te duur voor wat geboden werd.
Jammer, want het is een prachtige zaak.marianne
Golden Dragon Capelle West in Capelle aan den ijssel
Bestel al jaren.
Altijd lekker en snel.
Bezorg'ers altijd vriendelijk..
jasper
Rose Palace in Capelle aan den ijssel
Wat was dit erg onverkoopbaar.
Helaas geen soep en koud eten en de bakken stonden leeg, borden werden niet op tijd weggehaald.
De pepermunt bij de uitgang was wel goed
ricardo zaal
Mijn dochter was jarig en wou voor haar visite KFC. In de drive in bestelde ik 5 x buckets. Er werd allereerst gevraagd of het een grapje was. Ik antwoordde, nee en betaalde de 109 euro met een honderd biljet en een 10 euro. Vervolgens stond de manager bij het loket. Ik vroeg of er een probleem was. Hij reageerde hierop door de vraag om te draaien, dus of ik een probleem had? Hierna kwam de cassiere mij vertellen dat de honderd euro niet aangenomen werd.
De volgende keer rij ik een Kentucky verder of ga naar Burger King.capelle
Verhage Fast Food in Capelle aan den ijssel
Personeel zeer vriendelijk. Ontbreekt soms aan ervaring.
Eten is zeer aangenaam. Je betaald voor wat je krijgt. Zaak mag best een opknap beurt krijgen.
1 nadeel; veel hang jongeren voor de zaak.W&M
Rose Palace in Capelle aan den ijssel
Weer uitstekend gegeten met z'n vieren, zowel van het buffet als van de wok als van de plaat. Omdat het niet zo druk was, waren er geen lange wachttijden.
Kareltje
Chinees Restaurant China in Capelle aan den ijssel
Super!! Geweldige bediening, legt goed uit en is zeer beleeft. Eten erg lekker en ziet er ook verzorgt uit. Ook de afhaal is prima. Een aanrader!!!
Nico de Haas
Eetcafé De Schenkel in Capelle aan den ijssel
Ik vind vooral de twee vegetarische gerechten buitengewoon goed.
In 2012 meerdere keren gegeten. Zowel alleen, met z'n tweeën en een aantal keren met een groep. Altijd een goede sfeer in het eetcafé.
Als het een beetje mooi weer is, kan je lekker op het terras aan het water zitten.Echt een aanrader als je van eetcafé's houdt.
Bradley
Grillroom Tavor in Capelle aan den ijssel
Sfeer is in Tavor niet echt geweldig maar het eten?
Man, man, man....Ik heb veel plekken shoarma gegeten in NL maar Oost-West, thuis best.
Er is voor mij geen betere shoarmazaak dan Tavor.
Jammer genoeg bezorgen ze niet, dus moet ik meestal met de fiets er naar toe maar hun shoarma is echt de beste van Rotterdam-oost.
Behalve hun shoarma, zijn hun sambal en knoflooksaus ook meesterlijk!Peter Mooldijk
Bella Beer in Capelle aan den ijssel
We hebben gisteravond met 10 mensen bij u gegeten en we waren niet te spreken over het eten en de bediening. In ons voorgerecht had de helft van ons uiensoep, die was lauw en er zat geen smaak aan, de biefstuk was taai. Op een bepaald moment wouden wij drinken en extra spareribs bestellen maar zagen geen mensen van de bediening. Na 10 minuten heb ik gebeld naar het hoofdnummer van Bella om het telefonisch te bestellen. Twee mensen hadden een sorbet besteld en die was veel te zoet en de cappuccino was lauw. We zijn zeer ontevreden en dit is niet voor herhaling vatbaar.
Astrid
Fong Shou in Capelle aan den ijssel
Opnieuw hier gegeten. Gekozen voor het drie gangen keuzemenu met een veelvoud aan te kiezen voor- en hoofdgerechten en desserts. Het is ons weer prima bevallen, ondanks dat de keuken een speciaal verzoek (zie onderstaand) niet heeft uitgevoerd.
Ons verzoek was om weinig dan wel geen knoflook in de gerechten te verwerken. Aan dit verzoek is niet voldaan. Een volgende keer overwegen wij om het gerecht te retourneren.
Een specifiek aandachtspunt is het gebruik van een karretje, waarmede de gerechten door het restaurant worden gereden en waarvan de gerechten worden uitgeserveerd. Het karretje doet ons aan het ziekenhuis denken. Kan er niet een ander, meer klantvriendelijker karretje worden gebruikt?
Beter is om geen karretje voor te rijden.Het interieur van het restaurant is mooi. Op zaterdagavond wordt er live klassieke piano gespeeld.
Een aanrader en voor herhaling vatbaar.
Marten
Fuiks in Capelle aan den ijssel
Lekker maar wat mij betreft wat te duur. 2x Wezen eten! Bediening, het eten en de locatie zijn top maar met z'n tweeën kom je niet onder de € 110,-- uit.
De Roode Leeuw in Capelle aan den ijssel
Een aantal keren nu geweest. Nog niet in het restaurant gegeten, maar wel op het terras (aan twee zijden van het restaurant). Het is lekker eten en goed toeven bij De Roode Leeuw.
Fong Shou in Capelle aan den ijssel
Goede kaart met exclusieve gerechten. Wel aan de dure kant. Ook leuke menu's a la carte en maandmenu's. Wijnkaart niet exclusief, maar wel duur.
De bediening - niet allemaal - kan beter.
siem
Bella Beer in Capelle aan den ijssel
25-09-2012 met 25 personen weken vooruit geboekt. Groepsmenu voorgerecht onvoldoende aanwezig. Werd na een uur pas verteld. Anderhalf uur na aankomst voorgerecht. Kwaliteit eten zeer matig. Spareribs goed, stonden overigens niet in het groepsmenu. Per persoon 3 ribs op avond dat spareribs onbeperkt waren. Bediening deed zijn best. Restaurant erg vies. Na klachten 10% korting op de rekening. Per Email nogmaals klachten doorgegeven. Als leerpunt. Tel.nr. vermeld geen enkele reactie. Kinderhoek met allemaal oude beren? Is dit hygiënisch?
Karin
Chinees Restaurant China in Capelle aan den ijssel
Wisseling in het eten, Jammer want dan eet je wel en dan
eet je niet lekker.
Ik denk dat er 2 koks zijn 1 kook heerlijk en de andere kok
moet maar terug gaan naar school.
Jammer want voorheen was het eten altijd goed.
Nee we komen er niet meer.
Karin.jeroen
Eetcafé Mosaïk in Capelle aan den ijssel
Afhaal.. en sinds enkele maanden is het weer terug naar het niveau van jaren geleden.. hoewel snel bezorgd en goedkoop, zit er weer geen smaak meer aan het vlees en zijn de stokbroodjes afbakbroodjes afgebakken op een grill.. tja...
Zonde, want het is heel lang heel goed geweest.. dit smakeloze voer kunnen ze houden voor mij. Bah!
els
Rasa Sayang Capelle in Capelle aan den ijssel
uitstekende keuken,uitgebreid buffet, lekker ikan bali,prima bediening,ik kom zeker terug,terimah kassih banjak,
joanne
Fuiks in Capelle aan den ijssel
Samen met een vriendin wezen eten. Heerlijk gegeten.
Bediening was super erg aardig en professioneel.
Leuke tent! Echt een aanrader!!