Recensies van restaurants in Buren gld, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Buren gld. Gegeten bij een restaurant in Buren gld? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Buren gld verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Buren gld over tijd.
Kees
Restaurant De Swaen in Buren gld
Twee keer geluncht, eerst met, toen zonder (schoon)ouders. Beide keren heerlijk gegeten met erg vriendelijke service. Glutenvrij was geen probleem en er waren zelfs Engelse menu´s.
Binnenkort maar eens gaan dineren...geebur
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Wij hebben hier al diverse keren heerlijk gegeten, maar na diverse bezoeken gebracht te hebben in dit Pannenkoekhuis, is voor ons de maat vol !
Iedere keer als we reserveren, moeten we in de vreet schuur achterin gaan zitten, met z'n tweeën aan zo'n armzalig klein twee-persoons-tafeltje, terwijl het gezellig bovengedeelte op één tafeltje, helemaal leeg was. Ze hebben daar echt een waardeloze planner, voor ons dus nooit meer, wij zijn vanavond na de zoveelste keer maar weg gelopen! Hier komen wij in ieder geval nooit weer !G. Kampert
Restaurant De Swaen in Buren gld
Heerlijk gegeten en prima service!! Alleen het interieur zou wat opgeknapt mogen worden. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!!
C de Haas
Restaurant De Swaen in Buren gld
Wij hadden dit adres van onze dochter die al een goede ervaring bij dit restaurant had.
Onze ervaring is goed.Kwaliteit en prijs is goed.Ook de menukaart is uitgebreid.
Het was geen probleem dat wij even bleven na borrelen.Henriette metzelaar
Restaurant De Swaen in Buren gld
Wij hebben vanavond heerlijk gegeten in de Swean. Wij vierden ons 2 jarig jubileum voor het huwelijk. Helemaal leuk was, toen het eten geserveerd werd, dat ze er vuurwerk hadden in gedaan! Echt leuk.
Champignons op toast als voorgerecht, was geen enkel probleem, terwijl het niet op de kaart staat, erg veel groenten garnituur, met heerlijke sausjes. Heerlijke aardappeltjes. De groenten waren lekker gaar, ik hou ervan! De bediening was erg vriendelijk, eindelijk weer eens een restaurant waar je je eigen echt weer gast voelt en geen eetschuur, ik heb mijn restaurantje gevonden en ik ga zeker terug!Marielle
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Zeer gezellig en smaak vol daar daar voor mij een dikke 8.
Anneke de Jong
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
zondag j.l. geweest. grote teleurstelling.
niks dan lof over de pannenkoeken, maar die bediening, vreselijk, jong onervaren en dan de heer bij de ontvangst, brrrr. Tafels te kort op elkaar, voel de adem van de buurman.
Nee was niet fijn gingen met geen fijn gevoel weg. De jongeman moet nog veel leren vooral het lachen. Een hint de gasten betalen je salaris....Christa en Hans
Restaurant De Swaen in Buren gld
Op een zaterdagmiddag gezellig geluncht.
Aardige en attente bediening, alle moeite gedaan voor het noodzakelijke dieet. Hulde!
Voorbeeld voor velen!
Gezellig en goed gegeten.
Zéker...tot ziens.Suzanne Verbeek
Restaurant De Swaen in Buren gld
Een warme en knusse sfeer in restaurant de swaen. Oog voor de gasten, goede bediening! Niets is teveel.
Eten is top!Rosemary
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Heerlijke pannekoeken voor grote en kleine eters. Er is ook een goed alternatief voor de niet liefhebber in de vorm van soep of salade, leuke en vriendelijke bediening, super lokatie.
Zuidam
Aan te bevelen!
Keuken goed, sfeer goed, bediening goed. Eigenlijk alles goed.
Een opmerking: geen brood en kraanwater standaard, zoals bij zoveel Nederlandse restaurants tegenwoordig niet meer aangeboden wordt.
Duur (leiding) water in een flesje. Er wordt een open flesje geserveerd, zonder dop. Een benepen attitude!
Veel mensen irriteert dat en zoeken een gastvrijere en royaler ambiance.herman de groot
Restaurant De Swaen in Buren gld
We hebben zoals altijd weer overheerlijk gegeten.
De bediening was weer even gezellig en leuk als altijd.
Tot snel weer ziens,Herman
Andre
Restaurant De Swaen in Buren gld
Heerlijk gegeten als afsluiting van onze motortoer.
Alle jongens hebben het buikje heerlijk rondgegeten en we gingen met een paar kilo extra terug op de motors.Wordt een vaste tussen stop voor al onze motor toers.
Bedankt voor het vriendelijk welkom en fantastisch dat jullie zo'n grote groep meteen van een perfecte service konden voorzien.
Gertrude Blok
Ronduit slecht!
Biefstuk wilden we medium gebakken, we kregen rood vlees met bord vol met bloed, toen we dit aangaven wilde ze het weer terug in de pan doen, maar er zat een heleboel champinonesaus overheen. We hadden een beschimmelde aardbei op het bord, en kokende soep wat nog borrelde toen we het opgediend kregen.
We hebben uiteindelijk wel een fles wijn meegekregen als goedmakertje.
Maar hier gaan we nooit meer heen!!Jeannette
Restaurant De Swaen in Buren gld
Op zondag 3 juni 2012 heel lekker gegeten in een rustige en ongedwongen sfeer. Genoeg tijd tussen de gerechten. Het zal zeker niet de laatste keer zijn, dat wij daar hebben gegeten.
Jan Hofman
Restaurant De Prins in Buren gld
na een kanotochtje bij de Prins aangemeerd voor een lunch. De enige tafel die nog vrij was stond in de zon waardoor het metalen tafelblad kokend heet was, niet aan te raken. Op het terras was ruimte genoeg om de tafel in de schaduw te zetten maar de bediening wilde de tafel niet verplaatsen naar de schaduw ('vond haar baas niet fijn...'). Verder alles primal; bediening snel, eten van goede kwaliteit (heerlijk brood!), prima.
Martin
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Heerlijke pannenkoek. Service voldoende. Gezien kwaliteit van eten een aanrader.
Erik & Wilma
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Heerlijke pannenkoeken en nette bediening. Ik kom graag nog eens. Cadeaus voor de kinderen is leuk met zo'n winkeltje.
Willem
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Prima gegeten maar geen geweldige service. De een had zijn eten al op terwijl de ander nog zat te wachten tot het gebracht zou worden. Dit gebeurde zowel met het hoofdgerecht als het toetje. Bij het informeren waar het toetje bleef heb ik zelf aangegeven dat er wel een rondje koffie van de zaak bij geserveerd mocht worden, dit gebeurde ook. Wel netjes dus.
okki
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
Heerlijke pannekoek gegeten! Werd ook heel snel gebracht. Personeel vriendelijk. Tafels staan te dicht op elkaar en wij zaten midden in de doorloop, niet erg sfeervol.
frape
Restaurant De Prins in Buren gld
1 juni hier gegeten, we hadden een verrassingsmenu besteld, tot aan een bepaald bedrag. Hier zijn ze keurig onder gebleven. En ondanks allergieen voor bepaalde voedingsmiddelen, een heerlijke 3-gangenlunch gehad.
Ook de bediening was zeer vriendelijk en beleefd.
Gaan zeker nog een keer terug.Anne-Bettine
Restaurant De Prins in Buren gld
Na een zoektocht door Culemborg (alles vol) op naar Buren. Daar bleek na een kleine zoektocht bij De Prins nog een tafel voor twee vrij. Dat niet alle tafels bezet waren verbaasde ons. We zijn uiterst vriendelijk bediend. De zoete aardappelsoep met gestoofde pompoen en een basilicumcreme vooraf was heerlijk. De roodbaars op een bedje van salietagliatelle smaakte, evenals de zalm op cederhout gerookt en geserveerd met een mousseline van knolselderij en limoensaus er bij, heerlijk. De bijgerechten, gehalveerde spruitjes en pastinaak en de zelfgemaakte friet waren buitengewoon lekker (terwijl mijn tafelgenote tot dan toe niet van spuiten hield). Op verzoek kregen we een proeverijtje van verse bananenbavarois met dropijs wat zeer verrassend smaakte en wat getuigt van lef om dit dessert op de kaart te plaatsen. Ook de hangop en vijgencrumble was heerlijk. Tot slot een (decaf) cappuccino met flinke schuimlaag, cacaoboontjes en een glaasje water, die een goede afsluiting van een lekker etentje vormde. Kortom wij wensen de Prins veel meer gasten toe (je kunt er ook nog overnachten in Willem I t/m III!) en komen hier zeker nog een keer terug als we weer eens in de buurt zijn.
Jeanette
Restaurant De Swaen in Buren gld
Waarschuwing: Een restaurant waar we acht (8) garneringen voorgeschoteld kregen. Eet het niet allemaal op, want het is te lekker en dan ook teveel.
IK had een tong, die was ook al groot en heerlijk gebakken, in een grote pan ook. Mijn tafelgenote had een vistrio, ook lekker. Die stond niet (meer) op de kaart, maar werd op aanvraag gaarne geserveerd.Een topper. Maar dat wisten we al.
van der Heijden
Restaurant De Prins in Buren gld
Ter gelegenheid van het huwelijk van onze zoon Diederik met Cristina Aquino Sturla uit Barcelona, werd de receptie en het diner verzorgd door hotel-restaurant De Prins. Een gouden greep zo bleek uit de reacties van de (buitenlandse) gasten. De receptie vond plaats (mede dank zij het prachtige weer) op het terras aan de Korne (unieke plaats). De bruidstaart ook verzorgd door de Prins was mooi en lekker! Het driegangenkeuze menu was voortreffelijk. Heerlijke spinaziesoep en een uitstekende rib-eye. De bediening was zeer attent. De moeder van de bruid, voor die gelegenheid overgekomen uit de Dominicaanse republiek, verbleef 9 dagen in het hotel en was zeer te spreken over de kamer, de bediening en het uitgebreide ontbijt. Als klap op de vuurpijl had het personeel voor het verblijf van het bruidspaar de bruidsuite op 15/16 juli prachtig versierd met witte veren op de vloer en waxinelichtjes. 's Morgens kregen zij een een uitgebreid ontbijt op bed. Kortom een aanrader, ook voor buitenlandse gasten.
Gerard Jongedijk
Restaurant De Prins in Buren gld
Bij toeval in Buren terecht gekomen, en vanwege de regen het eerste restaurant ingevlucht dat we tegenkwamen; De Prins. Het pakte goed uit! Heerlijk gegeten, aardige bediening, botervis om je vingers bij af te likken, kangoeroe-biefstuk die naar meer smaakt. Prima plekje om nog eens terug te komen.
jacqueline
Restaurant De Prins in Buren gld
Om je vingers bij af te likken!
Originele kaart en daardoor moeilijk kiezen. Ons verzoek aan de kok om een schotel met kleine voorgerechtjes te maken voor ons drieën leverde een prachtige schaal op met verrassende smaken.
Ook de hoofdgerechten waren prima. Kortom: een fijne plek om lekker bij te kletsen met goede wijn en subtiele proeverijen.
Stefan
Restaurant De Prins in Buren gld
Vandaag voor het eerst bij de Prins gegeten. Bij binnenkomst oogt het al gezellig met een aardige mix van klassiek en modern meubilair. De kunststof stoelen ogen oncomfortabel maar zaten heerlijk.
De avond begon met een lekkere amuse van een pangsit met knolselderij en garnaal; top. Voorgerecht carpaccio, uitstekend. Hoofdgerecht bestond uit surf en turf van tournedos en tijgergarnalen in rode-wijnsaus. Gewaagd maar erg goed geslaagd. Lekkere garnering, goed bereid en prima op smaak. En dit alles met een vriendelijke bediening. Een aanrader!
Liesbeth Klaassen
Restaurant De Swaen in Buren gld
Wat is het elke keer weer gezellig bij jullie! Altijd even gastvrij en tijd voor een gezellig praatje! We komen elke keer weer graag bij jullie op bezoek hoor! Dank jullie wel, voor het heerlijke eten! (ook voor de kleine beurs...) en eigenlijk....voor alles!
wijnand
Restaurant De Prins in Buren gld
De telefonisch gemaakte resevering is niet over gekomen. Restaurant drijft hoofdzakelijk op weekendhulp en zonder een duidelijke senior begeleiding, hierdoor gaat wel e.e.a. mis. Hoofdgerecht was niet goed warm.
Inus v
De Pannekoekenbakker Buren in Buren gld
De dames van de bediening waren heel aardig, de mevrouw aan de kassa zeker niet! Om 20.00 uur beginnen ze je al de zaak uit te kijken en net met de voet over de drempel wordt de deur al dichtgegooid en op slot gedraaid! Erg jammer!
- Vorige pagina
- 1