Recensies van restaurants in Bunnik, Utrecht
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Bunnik. Gegeten bij een restaurant in Bunnik? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Bunnik verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Bunnik over tijd.
Vrijdag etertje
Cafetaria Henk en Wil in Bunnik
Ook zonder kinderen gaan wij wekelijks de lekkerste friet van midden Nederland eten bij Henk en Wil!
Monique Spierenburg
Dit is een heel goed restaurant. Het eten is er erg goed. We eten er altijd heerlijk en we zijn er al vaak geweest. De bediening uitstekend en erg vriendelijk.
Ook voor de catering ben je daar goed. Al regelmatig het eten laten komen. Ze kwamen altijd op tijd en ook het zag erg netjes uit.eetgraag
Cafetaria Henk en Wil in Bunnik
De uitbaters zijn erg aardig. Ze snappen het alleen niet zo goed. Ik wens geen ham en kaas van de lidl bij m'n uitsmijter of broodje voor de hoofdprijs. Broodje tartaar, werkelijk, niet te vreten. Als ondernemer moet je je marge in de gaten houden. Deze mensen beledigen hun klanten door de goedkoopste ingrediënten te verkopen voor de hoofdprijs. Hoe aardig ze ook zijn, ik kom er niet meer. Ik voel me belazerd in deze tent.
merel
Oldschool Chinees eten! Ipv altijd maar dat wokken!
We hebben er echt lekker gegeten, rustige sfeer, super vriendelijk man die ons hielp. We kwamen tonnetje rond weer weg en dat voor 40 euro!
Aan de buitenkant hangen er zonneschermen die hun mooiste tijd al lang geleden hebben gehad. Waarvan je je dan afvraagt of je er wel moet gaan eten... En dan kom je binnen en ziet t er allemaal nieuw uit. En ook schoon!T van Dijk
Vandaag lunchen op het terras bij zonnig weer. Bediening prima maar snack " het wapen " bestond uit erg veel champignons uit een potje.Jammer dat er geen verse champignons zijn gebruikt voor een lunchgerecht van 8.75 euro. Prijs/kaliteit verhouding niet in evenwicht. Eenvoudige gerecht voor te veel geld.
Henk
Afgelopen zaterdag bij de Bank & Co gegeten. Hele gastvrije ontvangst in het eetcafe wat nagenoeg vol gereserveerd was! Wij hadden niet gereserveerd, maar na met een drankje 5 minuutjes te hebben moeten wachten aan de gezellige bar, was er een mooi knus tafeltje voor ons klaargemaakt. Ondanks de drukte heerlijk en ontspannen gegeten, de hectiek ging geheel aan ons voorbij. Wat opviel was dat de gerechten er ook verzorgd en mooi uitzagen..
Bank & Co ga zo door!!astrid
Onlangs wezen eten in dit restaurant. Eten was heerlijk maar wat ik wel vreemd vind is dat je moet betalen als je iets van salade of frietjes bij je gerecht wil. Porties zijn niet groot. En toch was de rekening voor 2 bijna €100,00!
Sfeer was ver te zoeken. Het is er ontzettend lawaaierig en een normaal gesprek voeren is nauwelijks mogelijk. Of je moet zelf ook heel hard gaan praten maar dan kunnen de buren ook meegenieten. Bediening was correct maar daar heb je ook alles mee gezegd.
Dit bezoek aan het restaurant was voor ons de eerste en laatste keer. Jammer!Dennis
Wij waren onlangs een weekendje richting utrecht met overnachting in Bunnik. We wilden op zondag graag gaan eten bij Rodaen, mede omdat er goede recencies over waren.
Helaas een tegenvaller, we kwamen aan om 20:35 en vroegen om een plekje. Antwoord van de serveerster was dat ze geen mensen meer binnen mochten laten omdat de keuken om 21:30 zou sluiten. Dus over 55 minuten...... erg vreemde zaak en zijn we dan ook totaal niet gewend van een restaurant.
Op dat moment was het niet heel erg druk, dus tijd zat zou je zeggen. Serveerster bleef bij haar punt en daarop zijn we ergens anders gaan eten, overigens ook heel lekker.Helaas dus slechte punten voor Rodaen wat ons betreft en wat betreft die Gouden pollepel die ze ooit verdiend hebben.... die kunnen ze retour sturen met zulke service.
Ineke Wirth
Mijn (onze) ervaring van al jaren eten bij Hong Kong Garden is zo goed dat ik er steeds weer terug kom. Het eten is heerlijk (mijn voorkeur: Tepan), de mensen (bediening) hier zijn hartelijk. Ook de sfeer en rust is er prima. De vrienden die wij meenemen zijn ook altijd erg enthousiast over dit restaurant.
S. Vernooij
Wij zijn op 29 oktober met een groep van 11 man hier wezen eten. Het personeel onving ons vriendelijk. Het duurde een poos (ong een 20 minuten) voordat we de kaart kregen. Wij zijn om 6 uur daar aangekomen. Om kwart voor 7 kregen wij het voorgerecht en om kwart voor 8 kregen wij pas het hoofdgerecht. Wij zagen verschillende mensen komen en gaan. Zij kregen dus veel eerder hun eten. Toen ik er wat van zei dat het echt te lang duurde voordat we het hoofdgerecht hadden, deelde de ober mee dat hij dit ook vond en dat hij de keuken 'op zijn donder' heeft gegeven. Na een uur wachten op het hoofdgerecht, was de eend die ik bestelde echt veel te rauw. Ik kon er met mijn vork niet inprikken. Dat was wel erg jammer. De eend is van de rekening afgehaald. Dus dat was goede service.
Jels & Dick
Werkelijk uitstekend gegeten. Het was een verademing om min of meer standaard eten, wat je in veel andere restaurants ook kunt bestellen, heel erg goed klaargemaakt te zien. Bijzonder prettige bediening. Eet vaak buiten de deur, privé en zakelijk, maar qua prijs/prestatie erg goed. Ik rij er voortaan voor om. We komen terug. Dus aan te bevelen.
Gerrit Telkamp
Heerlijk gegeten in een prachtige ambiance. Zeer vriendelijke bediening, heb je een vraag, krijg je volledige uitleg. Smaak en sfeervol interieur waar men zich op z'n gemak voelt.
Jeannette
Cafetaria Henk en Wil in Bunnik
Super zaak. Mijn moeder tipte mij omdat zij er vroeger kwam. Ben er geweest en zeer tevreden. Rij speciaal vanuit Houten er naar toe. Uitstekende gerechten en zeer vriendelijk. Echt een aanrader.
Calijn Noij
Bij rodaen gegeten voor al weer de 5 de keer en ik moet zeggen het was weer erg goed. Ik had het 4-gangen verassings menu en zowel ik als mijn partner hebben er weer prima van gegeten. De bedieningen is altijd top en het eten is en blijft een absolute aanrader. Ook door de inrichting en de ambiance voel je je meteen prima op je gemak. Het blijft voor herhaling vatbaar.
Marcel
Het personeel was uiterst vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekend gegeten en een ontzettend leuke avond gehad!
Ons feest is zeer geslaagd in deze prachtige lokatie.
We kijken er met veel plezier op terug!
fam. Pannekoek
Zaterdag 2 april 2011 geweest:
Gezellig pannenkoekenhuis qua ligging, genoeg voor de kids te doen. Pannenkoeken en tortilla waren erg lekker en goed. Wel veel gezichten qua bediening, iedere keer bracht weer een ander wat. 1 pannekoek en 1 glas drinken kwam door de drukte wel wat later, maar goed het zat ook helemaal vol. IJs met vruchten was ook super lekker. Kortom: erg genoten.
osmen27
Opnieuw lekker gelunched en onze verwachtingen werden andermaal beloond.
Smakelijk, verzorgd en goede porties.
Sander en collega's
De perfecte bediening valt het meest op, de gerechten zijn groots, alleen is de vega-tofu een tegenvaller. Maar wie zoiets besteld weet dat dit eigenlijk niets smakelijks kan worden.
Absolute aanrader, want alle overige gerechten waren van uitstekende kwaliteit.
- Vorige pagina
- 1