Recensies van restaurants in Buinen, Drenthe
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Buinen. Gegeten bij een restaurant in Buinen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Buinen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Buinen over tijd.
ivon
Geen aanrader.
Drinken besteld, was over datum(flesje corona)!
Hiervoor wel excuses ontvangen en een shotje ter compensatie.
Tapas menu besteld, waar weinig spannends en echt Spaans tussen zat.
Veel dingen kon ik zelf zo uit de koelkast of frituurpan halen.- Eten / drinken 3
j.hijgenaar
Samen met mijn gezin hebben wij bijzonder lekker gegeten. Dit is een restaurant waar wij graag een keer terugkomen. Compliment voor de kok.
- Eten / drinken 9
Roelf K.
Vanavond gaan we met zijn vieren, gezellig uit eten.
´Waar dan´was voor ons geen vraag maar gewoon heel normaal. We gaan eten, als het kan, bij El Zorro, vandaag.
Dat gaat vast helemaal goed komen. Je kunt daar gewoon lekker gezellig zitten en bijzonder smaakvol eten.
Zeker weten! Je moet er gewoon een keer zijn geweest.
Gewoon een aanrader voor iedereen. Een groot Spaans feest.
Ik ben geen Hermus of Zandstra (Dv/hN), geef dus geen cijfers, maar meer iemand die er met veel plezier gewoon naar toe ga.m vr grtn Roelf K.
Diana
Tijdens onze vakantie hebben wij met ons gezin in dit restaurant gegeten. Bij binnenkomst werden wij aangenaam verrast door de gezellige ambiance en zeer vriendelijke bediening. Dat beloofde wat! Helaas werd ons aanvankelijke enthousiasme niet waargemaakt door het eten zelf. Wij bestelden het tapasmenu. Vooraf kregen wij een schaal met gevarieerde (koude tapas) en als hoofdgerecht een schaal met warme tapas. De tapas bestonden echter grotendeels uit kant en klaar aangeleverde supermarktwaren (en niet uit verse producten). Zo bestonden de Patatas Bravas uit voorgekookte krielaardappeltjes. Was de aardappelsalade zeer ondermaats, huzarensalade enorm zout en spareribs vet en ongemarineerd. Veel tapas gegeten zowel in Nederland als in Spanje, echter nog nooit van zo'n beperkte kwaliteit. De gerechten waren meer Hollands georienteerd en niet goed uitgevoerd. Helaas kunnen wij dit restaurant ondanks de vriendelijkheid van de bediening dan ook zeker niet aanraden.
- Eten / drinken 2
Pieter
Een nieuw restaurant in de omgeving van Borger.
Na een aarzelend ontvangst kregen we na een minuut of 10 toch contact met de serveerster en ze was bereidt om ons de menukaart te brengen.
Het eten was allemaal redelijk goed.
Jammer dat ons niet is gevraagd hoe we onze steaks wilden hebben.
Wat ik wel vreemd vind is dat je de steak besteld en alles wat er nog bij moet om er een maaltijd van te maken mag je dan ook nog eens bestellen e betalen.
Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding zoek. Zeker omdat locatie en ambiance hier geen prijs verhogende elementen zijn.
- Eten / drinken 6
Anita Rolfes
Om onze eerste avond in onze nieuwe woonplaats te vieren liepen wij naar dit fantastischte restaurant op de hoek! Wat een aangename verassing was dit! Een fantastische sfeer, heerlijk gegeten voor weinig geld en vriendelijke, behulpzame bediening. Hier komen wij zeker nog eens terug! Een aanrader!
- Eten / drinken 9