Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk, romantisch, rustig en zakelijk
- Diëten
- Biologisch
- Voorzieningen
- Afhalen, terras en honden toegestaan
27 recensies voor Mexicaans Restaurant El Comal
Het eindcijfer is 8.9. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
9,1
- Service
7,5
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
niekje
Beste mexicaanse restaurant van Nederland! Heerlijk eten en altijd erg veel! Echt Mexicaans en de eigenaar is zeer vriendelijk en altijd wel in voor een praatje. De cocktails zijn geweldig en enorme glazen frisdrank! Enige nadeel is de bediening maar als je zelf alert bent en alles in 1 keer bestelt dan komt alles goed;) Sfeer en inrichting is geweldig! En normale prijzen voor zon grote hoeveelheid eten.
9,6 op schaal 1-10
jeroen
Leuk restaurant. Het eten was perfect en de bediening/eigenaar ontzettend vriendelijk. Komen zeker nog eens terug
Rachel & Diana
Na jaren weer eens naar dit restaurant gegaan na telefonische reservering. Tafeltje buiten was nog vrij, maar na een halfuur daar gezeten te hebben, bleek het meer een rokers gebied te zijn voor de bezoekers binnen. Netjes aan eigenaar gevraagd voor een tafeltje binnen, en maakte er gelijk werk van. Chapeau !
Het eten smaakte ons super, en onze dochter kreeg na afloop een groot ijs van het huis, voor het ongemak van buiten.
Erg vriendelijke bediening!- Eten / drinken 8
8,7 op schaal 1-10
De smullers
Eten is geweldig, sfeer super, prachtige inrichting, bediening erg aardig.
De bediening is echter zeer onoplettend, vergeetachtig en niet alert.
Laatste keer heb ik zelf om de kaart moeten vragen, om het drinken, om de tortillas, om het nagerecht, om de rekening...en dit allemaal meerdere keren!
Erg jammer want hier blijven wij voor weg en met een betere bediening zouden ze ook nog eens veel meer omzetten: dubbel verlies dus.- Eten / drinken 8
6,5 op schaal 1-10
nathalie bongartz
Dit is een super restaurant hele vriendelijke service de sfeer is ook heel gezellig goeie muziek echt een gezellig restaurant . Eten was heel goed en een zeer ruime hoeveelheid . Een echte aanrader .
9,8 op schaal 1-10
Pam
Loved it! Great decorations and music. The food was amazing. Fajitas are large enough to split, but the best part is the "tower" of toppings that come out.
The prices seem high but you get huge portions!
A great night out! Definitely make reservations if going on a Friday or Saturday night.
Dirk
We zijn er al vaak geweest en laten ons iedere keer weer verassen door de gastvrije eigenaar, gezellige muziek en het lekkere eten!
mlnagel
Geweldig restaurant!
Heel mooi en gezellig aangekleed, zeer vriendelijk personeel.
Heerlijke chips met sausjes vooraf van het huis. De gerechten waren heerlijk en de porties waren opvallend groot, wij kregen het niet op! We kregen zelfs eten mee in doggybags en hebben de dag erna nog eens lekker gegeten.
Echt een aanrader.
remon
Prima restaurant. Leuke bediening en aardige chef. Porties waren gewoon echt zo groot dat ik de volgende keer wel wat minder zal gaan bestellen.
Bart
Zijn hier nu al heel vaak gaan eten.
Bevalt ons iedere keer weer zeer goed.
Alleen maar aan te bevelen.
9,4 op schaal 1-10
moon
Wat een super gezellig restaurant!
Heerlijk gegeten, vriendelijke eigenaar en bediening!
Alleen moet je rekening houden met wachttijden.........viel wel een beetje tegen.............maar voor de rest echt geweldig! Ga zeker terug!
Ella
Na enkele slechte ervaringen met Mexicaanse restaurants in Nederland zijn we gisteren bij El Comal wezen eten. Wat een geweldig restaurant! Dit restaurant mag zich met recht de beste Mexicaan van de regio noemen.
Een cocktail die niet op de kaart stond, toverde Peter zo uit zijn mouw. Het wachten op het voorgerecht werd veraangenaamd door chips met verse salsa en knoflooksaus. Beide voorgerechten werden heet opgediend en waren perfect van smaak. Onze hoofdgerechten waren ook heel erg goed qua smaak. Bij de fajitas kregen we een torentje met verse groente, saus en kaas. Erg smaakvol, goed gekruid en vooral veel. Ook ons is het niet gelukt om een leeg pannetje terug te sturen.
De bediening is erg goed. De eigenaar van de zaak is heel vriendelijk en gastvrij, controleert meerdere keren of alles naar wens is en doet alles om het zijn gasten naar de zin te maken. De meiden in de bediening waren ook erg vriendelijk en snel.
De inrichting is helemaal in Mexicaanse stijl, vrolijk met veel gedempte lampjes, veel groene planten en veel kleur. Het restaurant is ook zeer schoon en een snelle blik in de keuken stemde ons ook zeer tevreden.
De prijzen zijn helemaal in orde, vooral gezien de kwaliteit en hoeveelheid die je krijgt. Volgende keer gaan wij voor een plateau, want we komen hier zeker terug.
9,1 op schaal 1-10
Leon
Prima Mexicaans restaurant met uitgebreide kaart, goede en eerlijke service, ze willen niet alleen verkopen maar geven eerlijk aan als het teveel zal worden (zeker met kinderen)!
Prijs kwaliteit is goed, lekkere complete schalen en tapasgerechten.
Een aanrader.
Elly
Gisteravond met de dames van Nicole (Nicole avond) bij El Comal gaan eten.
Peter had verschillende gerechten gemaakt, we konden alles proeven, heerlijk! Ook de cocktails waren heerlijk.
Vegetarisch was ook heerlijk! Was een gezellige avond bij El Comal!
paul smeets
Ben er al vaker geweest. Altijd even gezellig. Leuke bediening en het eten en drinken is altijd goed. Ik heb er een goede ervaring.
9,4 op schaal 1-10
zaza
Een super zaak! Heerlijk eten en Peter de uitbater is geweldig, denkt met je mee. Een favoriet restaurant van ons. De cocktails zijn ook erg lekker.
ellen
We hebben nu 3x in dit restaurant gegeten en dit was ook echt de laatste keer.
Het eten is zeer wisselend van kwaliteit en niet bijzonder.
Ik heb het gevoel dat in de stoofpotjes veel restjes verwerkt worden als het zo uitkomt. De gegrilde kaas erop camoufleert veel.
De bediening is wel aardig, maar zeer onoplettend en het duurt superlang voor je geholpen wordt, ook als de zaak bijna leeg is. Ook hebben we een keer gereserveerd maar we werden zonder excuus weggestuurd omdat er toch geen plaats voor ons was vrijgehouden.
Eerlijkheidshalve moet ik er wel bij vertellen dat vrienden van ons hier wel graag eten.
Smaken verschillen.- Eten / drinken 6
6 op schaal 1-10
Bianca en Eric
Eerste keer geweest, maar ons zien ze zeker vaker.
Vond het eten super, en ook de gastheer Peter, geweldige vent.
Lekker normaal en niet bekrompen, gewoon zoals ze zijn.
Als iemand een snelle bediening wil, jammer dan ga maar elders.
Hier gaan ze nog goed met het eten om en dat duurt nu eenmaal wat langer.Top tent.
9,1 op schaal 1-10
Marco Kwakman
We zijn er gister avond weer geweest voor ons "5 jarig samenzijn jubileum" :-)
En zoals altijd was het weer super. Had nu eens iets anders genomen dan de andere keren, en ook dit was weer een heerlijk gerecht.
Vooraf de bekende tortilla chips met heerlijke sausje. Daarna een voorgerecht met pepers, paprika en kaas overbakken. Peter (de eigenaar) raadde mij dit gerecht aan (hij weet dat ik normaal iets anders eet).
Mijn "pannetje" zat lekker vol. Zwarte bonen salade, mais, rijst met groente erbij, krulfrietjes erbij. Het was gewoon weer af.
Mijn vrouw, die nu 6 maanden zwanger is, kreeg haar portie niet op. Dus je krijgt absoluut meer dan genoeg.Over de service valt ook niets te zeggen. Eerlijkheid gebied te zeggen dat het op zondag iets langer kan duren. Maar dan hebben ze ook wel alles vol zitten. Maar dat weet je van te voren als je er heen goed.
2 thumbs up voor El Comal!
Roman
1x geweest en was voldoende. Bediening is goed, eten ook... Alleen hebben wij bijna 2 uur (!) op ons hoofdgerecht gewacht. Ik doe veel voor een goede steak... Maar zo lang wachten!
7,2 op schaal 1-10
Fons
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Mooie inrichting, niet te duur, kortom: zeer de moeite waard!!
Debby
El Comal is een leuk, knus, Mexicaans restaurant, met een uitstekende en zeer uitgebreide kaart!
De bediening is misschien niet zo professioneel, maar dit vind ik ook helemaal niet bij een Mexicaans restaurant passen. Geen stijve ontvangst, maar gezellig en persoonlijk. De eigenaar maakt graag met iedereen een babbeltje en legt graag uit wat de verschillende gerechten zijn.
Ik blijf er in ieder geval terug komen en verheug me er elke keer weer enorm op!- Eten / drinken 9
8,3 op schaal 1-10
paola
Na dat we moeilijk info kregen wat wat nou was op de kaart konden we dan toch een keuze maken.
Nadat we een keuze hadden gemaakt hebben we ruim een uur op ons voor gerecht moeten wachten!!!
Dit terwijl personeel geregeld langs liepen en wij ook al tussen door drank hadden besteld..Het hoofd gerecht werd wel redelijk op tijd gebracht maar bij de schotel voor 2 personen vonden we eigenlijk alles het zelfde smaken!!!
We waren nog niet uit gegeten en aan gezien het sluitings tijd naderde werd ons gevraagd of we nog koffie wilde anders gingen ze het koffie apparaat schoon maken.
Ik vind het erg onbeleefd en je voelt je eigenlijk te veel dit ondanks wij er niks aan konden doen dat we ruim een uur op ons etenm hebben moeten wachten!Het viel ons erg tegen in brunssum dit ondanks alle positieve reacties op internet gelzen te hebben plaatsen wij toch een negatieve reactie, sorry maar wij vinden het nu eenmaal zo....
- Eten / drinken 3
4,8 op schaal 1-10
wil
de bediening was slecht en het servies was ook niet schoon maar het eten was wel lekker maar ???
- Eten / drinken 2
2,1 op schaal 1-10
Valcon
Kort: de ambiance is aardig, het eten is uitstekend, de prijzen zijn gemiddeld, de bediening is slech, onprofessioneel en klungelig.
- binnenkomst: geen ontvangst
- 30 min.: eerste opname drank
- 45 min.: menukaart + apetiser
- 1u30: voorgerecht
- 2u05: hoofdgerecht
- 2u35: klaar
- 3uur: na lang wachten op rekening demonstratief zelf gaan betalen aan bar- Eten / drinken 9
7,5 op schaal 1-10
Paul Otten
prima restaurant, vriendelijke bediening, echt mexicaanse sfeer TOP
Restaurants in de buurt
358m · Brunssum · Spaans, Steakhouse en Balkan