Contactgegevens
- Voorzieningen
- Afhalen
- Betalen
25 recensies voor Rhodos
Het eindcijfer is 8.0. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
8,3
- Prijs / kwaliteit
7,7
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Marjolein
Wij komen hier al jaren, en vanuit Eindhoven komen zelfs mijn vriendin en zus speciaal hierheen voor de heerlijke ochtapodi pita en ochtapodi scharas, gegrilde octopus dus!
Het is niet heel goedkoop maar het eten is altijd goed en de bediening aardig. Met kinderen is het handig achterin te zitten, dan kunnen ze even buiten spelen onder t eten, en ze worden hartelijk ontvangen.- Eten / drinken 9
8,6 op schaal 1-10
Bas
Vriendelijke bediening, prima eten, niet hoogdravend, maar wat wil je bij een Griek? Leuke tapaskaart.
- Eten / drinken 7
7,2 op schaal 1-10
Swampie
Gisteren hier heerlijk gegeten! Omdat ik jarig was kreeg ik het hoofdgerecht gratis, maar ook de felicitaties van het personeel. De bediening vond ik sowieso erg vriendelijk.
Het voorgerecht was een Grieks gerecht wat ik nog nooit eerder had gehad, maar wat ik graag nog eens wil. De courgette kroketjes waren lekker en niet te veel of te weinig voor een voorgerecht.
Als hoofdgerecht had ik de mixed-grill, 4 heerlijke stukken vlees die stuk voor stuk zeer mals en goed bereid waren. Mijn complimenten aan de kok hier!
Het nagerecht was een stuk chocoladetaart, daar kan natuurlijk niet veel mis gaan en ook deze gang was erg lekker.De sfeer was goed in het restaurant en tegen het eind van ons diner werd er nog een dansje gedaan door de bediening met een paar andere gasten. Het geeft aan dat het personeel hun best doen om de gasten het naar de zin te maken en hier zelf ook plezier bij hebben.
Helaas waren er wat veel voorwaarden verbonden aan het gratis hoofdgerecht voor de jarige waardoor we toch nog een behoorlijke rekening kregen, maar voor het geen wat we hebben gehad, was dat ook zeker niet erg.
Alles bij elkaar dus een zeer positieve ervaring en als ik nog eens bij een Grieks restaurant wil eten, dan is het zeker hier! Een echte aanrader!
Ankie Vissers
Heerlijk gegeten hier met een groep van 12 mensen.
Een klein ongelukje van een ober (flesje drinken ging over een jas heen) werd prima opgelost door de stomerij te vergoeden. En mocht het niet genoeg vergoeding zijn, dan konden we altijd terug komen!
Echt vriendelijk en gezellig personeel.
We hebben een top-avond gehad!- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Cynthia
Ik ben hier met mijn vriend gaan eten om zijn verjaardag te vieren. Dit restaurant heeft tot het eind van 2012 namelijk een geweldige actie: mensen krijgen in de maand van hun verjaardag een gratis hoofdgerecht, onder de voorwaarde dat minstens 2 mensen uit het gezelschap een driegangenmenu a la carte nemen. Erg leuk, want het personeel komt je ook feliciteren als ze horen dat je jarig bent.
Als voorgerecht nam ik de keftedes. Gehaktballetjes in een tomatensausje met sla. Ik vond de gehaktballetjes wel lekker maar ze hadden wat steviger mogen zijn, en de sla was niet (lekker) bereid. Toch was het al met al goed te eten. Mijn vriend had de courgettekroketjes, hier heb ik van geproefd en ik vond het echt lekker! Bij het hoofdgerecht kregen we lekker wit stokbrood.
Als hoofdgerecht had ik de Paidakia Artemis, oftewel lamscarre. Lamscarre is vergelijkbaar met spareribs, alleen is het vlees niet zozeer supermals als wel heel sappig! Het is een stuk meer culinair dan spareribs. Ik ben gek op lamsvlees, en ik heb erg van deze bereiding genoten, heerlijk gekruid ook! Er zaten boontjes en champignons met een marinade bij, deze vond ik iets minder smaakvol. De frietjes waren wel lekker, en fijn dat je er saus en (heerlijke) witte koolsalade bij krijgt. Mijn vriend had als hoofdgerecht de mixed grill. Ook hier was het vlees enorm sappig en mals, hij vond het 't beste vlees dat hij bij een Griek heeft gehad. Beide gerechten bestonden uit grote porties, maar niet zo groot dat je na afloop helemaal vol zit.
Als nagerecht hadden we de sokolatina, een stukje chocoladetaart met slagroom en een bolletje vanilleijs. Het stukje taart smaakte goed, het was niet een veredeld stukje cake maar echte taart. En er zat echte, stevige slagroom bij in plaats van spuitbusslagroom. Er zat een aardbei bij en het bord was versierd met chocoladesaus. Ik vond het wel jammer dat ik de cheesecake niet kon bestellen want dat leek me heel lekker!
Drinken: van tevoren kregen we een shotglaasje ouzo, dat mag niet ontbreken in een Grieks restaurant. Bij het voorgerecht hadden we een pilsje en verder hebben we een fles Makedonikos Red Tsantali (rode wijn uit een Griekse streek van Macedonie) gedronken die erg goed smaakte en uitstekend bij het vlees paste. Na het eten heb ik een glaasje Baileys gedronken, hele goede afsluiter!
De bediening was aardig, kwam mijn vriend feliciteren, en vooral de Griekse vrouw die ons bediende (misschien de gastvrouw?) was heel leuk en spontaan. Het personeel sprak Nederlands, hoewel sommigen niet al te goed. De WC's waren heel luxe en schoon, beter dan in de meeste Griekse restaurants. De sfeer was leuk, het was er niet heel cliche ingericht maar wel gezellig, de tafeltjes stonden niet TE dicht bij elkaar maar wel genoeg om het gezellig te houden. Er werd Griekse muziek gedraaid, helaas wel hetzelfde nummer meerdere keren. Op een gegeven moment hoorden we iets in scherven vallen en deed een deel van het personeel de Sirtaki, dat vond ik wel komisch. We zijn lang gebleven, ik was er het liefst nog langer blijven zitten. Een erg leuk restaurant, aanrader!
Foto 1: onze hoofdgerechten (Lamscarre en mixed grill)
Foto 2: de sokolatina- Eten / drinken 8
8,1 op schaal 1-10
e.foesenek
Wij hebben heerlijk gegeten ( mezedes) vriendelijk personeel.Wij hadden het gevoel even weer in Griekenland te zijn, alleen misten wij de zon.Wij hebben een fijne avond gehad was geslaagd.
8,2 op schaal 1-10
Ralf & Patricia
Als we Grieks gaan eten in Breda is dat altijd in Rhodos. Het is gewoon een gezellige zaak met lekker eten in een Griekse sfeer. Niets op aan te merken, behalve dan dat we sinds vorig jaar enkele keren in Oosterhout Grieks zijn gaan eten. Dit in verband met kinderen; ze hebben daar een kinder- speelhoek, terwijl Rhodos minder afgestemd is op onze kleine eters.
Jack
Geweest op eerste kerstdag. Ondanks de drukte was het zeer sfeervol. We hebben heerlijk genoten van de heerlijke specialiteiten van het restaurant. Een aanrader!
J.v.d.Rijst
Al 2 keer bij Rhodos geweest, doen we sinds we een paar maanden geleden Breda ontdekt hebben, we komen zelf uit Utrecht, vandaar.
Gezellige tent met goed eten en drinken en niet duur.
Helaas afgelopen zaterdag 19 november konden we niet terecht, hadden ook niet gereserveerd, maar de volgende keeer gaan we weer bij Rhodos.- Eten / drinken 8
8,1 op schaal 1-10
Nektarine
Eten heerlijk, service geweldig, sfeer perfect, prijs top..
Kortom, Rhodos Breda, echte aanrader!!!- Eten / drinken 10
10 op schaal 1-10
Joris
Dé plek voor Grieks eten! Het eten is prima en de bediening erg alert en vriendelijk. We komen regelmatig weer terug in Rhodos!
8,6 op schaal 1-10
Ricardo Sikkes
Heb vandaag gegeten in dit restaurant. Om eerlijk te zijn over het eten ik zou het liever geen 2e kans geven
Het eten: was niet gekruid, als je (kraan) water besteld is dit gewoon warm water wat ze proberen af te koelen met ijs klontjes.
Service: de heren waren allebei erg attent, vriendelijk en beleefd, de vrouwen daar aan tegen waren nors.
Sfeer: muziek was koud, aangezien je in een Grieks restaurant toch wel wat warmte verwacht is het hier niet zoals het zou moeten.
Prijs: voor 2 personen: 5 drankjes, 1 karaf gratis water (warm), 1,5 voorgerecht 2 hoofd gerechten vond ik €52,00
erg prijzigdit is een typisch geval van ééns en nooit weer
- Eten / drinken 3
3,7 op schaal 1-10
P. Baremans
Hier meerdere malen gegeten met een grote groep/enkele vrienden. Het kan mij en mijn vegetarische tafelgenote niet bekoren. Het komt vrij zonder smaak over.
- Eten / drinken 5
5,1 op schaal 1-10
Sam Gewissies
Gisteren de 21e verjaardag van mijn dochter gevierd. En het was lekker en leuk. De bediening is attent. Ja we hebben gelachen. Gewoon gezellig op het ruime terras, want gisteren was het wel eindelijk zomer. We hebben meteen besloten om nog eens terug te gaan naar Kreta want das al weer 23 jaar geleden.
- Eten / drinken 7
7,2 op schaal 1-10
Jannes
Gezellig restaurant zeer sfeervol en lekker eten.
- Eten / drinken 10
9,2 op schaal 1-10
brechmann
Heel gezellig restaurant met zeer vriendelijke bediening.
Als er iets misgaat wordt er altijd een gratis consumptie aangeboden.
8,4 op schaal 1-10
paul
Vriendelijke bediening, die altijd in de gasten geinteresseerd zijn. Zeker als je wat vaker komt. Of je nu met zijn tweetjes komt, met je gezin, hele familie of met collega's, het eten en de service zijn altijd erg goed. Bevalt een keer iets niet zo goed, komt zelden voor, dan meld je dat en dan tref je altijd een luisterend oor. Prima. We komen er vaak en graag.
8,2 op schaal 1-10
Fred
Het beste Griekse restaurant uit de omgeving. Jammer dat bepaalde mannelijke obers hun grenzen niet kennen. Kwaliteit van het eten is altijd goed. Vergeleken bij andere Griekse restaurants wisselt hier de kaart nog wel eens.
- Eten / drinken 10
9,3 op schaal 1-10
Carola
Gisteren wezen eten. Hadden gereserveerd om 6 uur, tafel gekregen. Om half 8 werden wij verzocht om ons toetje ergens aan een andere tafel te eten, omdat onze tafel nogmaals gereserveerd was. Ons commentaar, wij hebben ook gereserveerd? Ja, sorry dan is er iets verkeerd gegaan. Hadden wij niet doorgegeven dat u de tafel kon krijgen tot half 8 werd er ons gevraagd. Nou, nee dus....
Wij hadden een 3 gangen menu, en om dat nou binnen 1 1/2 uur naar binnen te werken, is wel een beetje kort tijd.Ondertussen het eten: de knoflooksaus (lijkt wel jus) komt uit een pakje en het eten was van binnen nog rauw! Souzouki hoort niet rosé te zijn, dat heb ik nog nooit meegemaakt. Bij alle 3 bij ons was het rauw. Zat klein bolletje rijst bij ter grootte van een pingpongballetje. Ben echt zoveel beter gewend bij andere Grieken! Vond het eten echt tegenvallen.
Als nagerecht hadden we tiramisu. Ook regelrecht uit een pakje, de slechtste die ik ooit at. De tiramisu uit de supermarkt is echt beter!
Als goedmakertje kregen we een kopje koffie van het huis, maar je zult begrijpen, noooooit meer deze Griek!
- Eten / drinken 4
4,3 op schaal 1-10
jan en denise
Vanaf de opening komen we bij Rhodos en zeker wel een keer per maand.
We vinden het eten heel goed en het is geen standaard eten. Ze hebben specialiteiten van Griekenland en zijn altijd bereid iets extra's te doen als je erom vraagt.
De bediening is super en wij zijn dan ook heel blij met de mensen en het eten.
Wij zullen er in ieder geval nog heel veel komen.
gast1
Misschien hadden ze hun avond niet, maar het viel echt slecht.
Ober gevraagd om een demi sec champagne, komt ie eraan met brut. Schenkt gelijk in zonder het flesje te laten zien. Dan pas maakt ie een opmerking dat ze geen demi sec meer hebben. Andere fles wijn besteld, was niet slecht, maar jammer dat het niet koud was.
Het eten was oke, maar door 1 persooneel is het gelijk slecht bevallen voor ons. Overigens de rest van het personeel was wel in orde.
- Eten / drinken 6
6 op schaal 1-10
Cindy en John
Kom hier al vele jaren.
Mijns inziens het beste Griekse specialiteitenrestaurant in Breda en omgeving.
Vriendelijke bediening, goed eten, niet duur en gewoon gezellig.
Is een echte aanrader voor iedereen die van de Griekse keuken houdt.- Eten / drinken 9
Jack en Monique
Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening.
Gewoon zoals het hoort....
8,5 op schaal 1-10
linda
Lekker gegeten en ook erg gezellig!
Myriam en Ferry Mulders
We hebben een paar keer voortrefelijk gegeten in de tuin. Je waant je echt een beetje in Griekenland. En het personeel is zeer vriendelijk en enthoustiast.
Restaurants in de buurt
121m · Breda · Internationaal