Terwijl ik deze recensie schrijf zit ik op mijn eten te wachten. Om 7uur gingen we aan tafel, waarna we vervolgens 3 menukaarten kregen ( we waren met 6 mensen) deze kaarten waren niet netjes geplastificeerd er zaten ezelsoren aan en de kaart in het algemeen was onduidelijk.
Dit ansich is natuurlijk geen probleem als de rest vlekkeloos verloopt... Helaas kwam dit niet eens in de buurt van vlekkeloos. Vieze borden van het voorgaande gerecht die niet afgeruimd zijn meerdere en lege glazen op tafel nadat we al een nieuwe consumptie ontvangen hadden. Het jongere personeel is weliswaar heel aardig maar ook onervaren wat voor deze problemen zorgt.
Naast deze problemen mag je toch hopen dat het eten VOORTREFFELIJK is... Het eten kwam niet eens voorbij 'VO' mijn gegrilde gerechten smaakte naar de groene zeep waarmee de grill volgens mij word schoongemaakt. Mijn mede tafelgenoot had de tomatensalade met buffelmozerella, dit gerecht eindigde in een Tomatensalade met feta en olijven(het kroontje was nog altijd aanwezig in de tomaat).
Ook het idee van 'pixels': vele kleine gerechtjes die samen 1 geheel vormen is leuk en origineel maar dit is vreselijk uitgewerkt. Als je entrecote besteld krijg je een schaaltje met entrecote en een schaaltje pepersaus. Het minimale voor een maximale prijs. Bijgerechtjes als frietjes en salade moeten er apart bij besteld worden terwijl dit er naar mijn mening
gewoon bijhoort.
Het idee van het restaurant mag naar mijn mening ook beter uitgelegd worden. Dat iedereen samen van de zelfde gerechtjes eet is goed verzonnen maar gewoon slecht uitgewerkt. Ook word dit niet door het personeel uitgelegd wat ik erg betreur.
Als korte samenvatting: slecht eten waar je lang op wacht maar daar moet je dan vervolgens veel harde jongens voor betalen. Schandalig vind ik wat dit restaurant is geworden. Het vroegere Pols was fantastisch met lekker eten en goede bediening. Het huidige pixels is een pixel van het voorgaande Pols.