Recensies bij Restaurant Villa het Hof in Boxtel
voor Restaurant Villa het Hof Door
Bezoeker We hadden iets te vieren met drie personen.
Er waren jammer genoeg niet meer gasten, onbegrijpelijk.
Onze ervaring ; zo mooi, zo goed, heerlijk eten, goede bediening, mooi van prijs. Boxtel, waar blijven jullie.
Als Villa het Hof niet kan blijven bestaan door te weinig gasten, mopper dan niet dat in Boxtel niets kan.
Wij hebben een heerlijke avond gehad.
Onze dank gaat uit naar de kok en de bediening.
Ga zo door.
Bij de beoordeling geven wij een acht omdat het te rustig was.
Eindcijfer 9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 07/02/2010 door Bezoeker
voor Restaurant Villa het Hof Door
fam v hoof Afgelopen vrijdagavond hebben wij hier gezellig zitten eten.
Het surprisemenu was zeer smaakvol en goed verzorgd.
Wij komen zeker terug met vrienden. Top!
Eindcijfer 7,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 7 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 7 17/01/2010 door fam v hoof
voor Restaurant Villa het Hof Door
Floris van Amstel Een aanwinst voor culinairminnend Nederland, ambiance is werkelijk van internationale klasse en zeer goede- en vakbekwame bediening!
Eindcijfer 8,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 8 13/01/2010 door Floris van Amstel
voor Restaurant Villa het Hof Door
tineke Een mooi sfeervol restaurant.
Ik heb er prima gegeten!
Het surprise menu was prima.
Wat een luxe die prachtige rookruimte!
Voor herhaling vatbaar!
Eindcijfer 8 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 8 09/01/2010 door tineke
voor Restaurant Villa het Hof Door
M. Schalk Mooi restaurant. Echter, er was weinig smaak aan het eten. De bediening was stuntelig, het duurde ruim een uur voordat we wat te drinken kregen, hoewel we wel hadden besteld en gereclameerd. (de wijn was wel goed)
Uiteindelijk bleek ook de rekening niet te kloppen, waarop de bedrijfsleider zeer onfatsoenlijk reageerde. Zeker niet voor herhaling vatbaar.Eindcijfer 6,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 7 Service 3 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 6 15/12/2009 door M. Schalk
voor Restaurant Villa het Hof Door
Leon Gezellige avond gehad hier. Sfeer is goed en leuke enthousiaste meiden in de bediening. We hebben ook heerlijk gegeten. Zeker aan te raden.
Eindcijfer 8,9 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 9 08/12/2009 door Leon
voor Restaurant Villa het Hof Door
Julia Vissers Prachtige locatie, zeer gastvrije sfeer. Leuk om zo door de villa te kunnen lopen en de kunst te bewonderen! De bediening was zeer plezant, een lieve lach en helpende hand wanneer gewenst. Heerlijke lasagne en geen probleem om voor wat meer groenten en frietjes te vragen. Daarna een heerlijke borrel bij een knus haardvuurtje. Kortom: een geweldige avond :)
Eindcijfer 9,6 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 10 Service 10 Sfeer 10 Prijs / kwaliteit 9 04/12/2009 door Julia Vissers
voor Restaurant Villa het Hof Door
S. Schuurmans Relaxte sfeer in het pand. Erg leuk om kunst te kijken terwijl je wacht. Heerlijke lamsrack.
Eindcijfer 7,7 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 8 Service 6 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 03/12/2009 door S. Schuurmans
voor Restaurant Villa het Hof Door
An dan der donck Saaie kaart, saaie gerechten. Kunnen we thuis ook. De bediening is onder de maat. Jonge meisjes die niet weten wat ze (moeten) doen. In het weekend was de kok om 21.00 uur al naar huis(!). Zeker geen aanrader.
Eindcijfer 3,5 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 5 Service 2 Sfeer 5 Prijs / kwaliteit 2 24/11/2009 door An dan der donck