Recensies van restaurants in Borne, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Borne. Gegeten bij een restaurant in Borne? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Borne verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Borne over tijd.
Gerlande Engelbertink
Il Tartufo in Borne
Een geweldig goed restaurant waar je heerlijk Italiaanse gerechten kunt eten, leuke bediening en een goede sfeer, we gaan hier zeker terug komen.
Rudie egberink
Bella Borne in Borne
Zeer slechte ervaring, 1,5 uur moeten wachten op eten. Ze vroegen niet om drinken moesten dit zelf aangeven. Eigenaar legt de schuld bij de meiden van de bediening. Daarnaast geen enkele korting of tegemoedkoming. We waren met 10 man en 2 kinderen, de kinderen konden we door de honger niet meer rustig krijgen. Dit was eens maar nooit meer.
Marga
Aanrader voor iedereen die verstand heeft van lekker eten!
De bediening is geweldig, voelen goed aan wat gasten willen.
Het eten is gevarieerd en goed van smaak en kwaliteit.
Wel jammer dat de zwezerik van de kaart verdwenen is, maar misschien komt het nog een keer weer.
Nette ontvangst, we voelen ons altijd heel welkom.
Toprestaurant en dat in ons mooie Borne!wilma papendorp
Bella Borne in Borne
We waren weekendje bij van der valk hotel in Hengelo en gingen in Borne eten bij Bella Borne! Werden vriendelijk begroet en kregen welkomsdrankje en brood met kruidenboter van het huis! Super, dat krijg je niet overal. Eten was heerlijk, Pizza Pollo zat wel een hele kipfilee op.
Toen wij weggingen kregen de vrouwen nog een prachtige rode roos... een aanrader!!Ellenbroek
Bella Borne in Borne
Meerdere keren gegeten. Hoede maaltijden tegen uiterst scherpe prijs. Warm, smakelijk en een vriendelijke bediening. Als het straks weer terrassenweer is, is dit het mooiste plekje in Borne-centrum!
Wen&Mar
Tapasrestaurant Solera in Borne
Lekker gegeten, de keuze is reuze.
helaas was de bediening hier niet echt attent. Rond een uurtje of 22.00 nagerecht met thee besteld, helaas kregen we het nagerecht (gebak) pas toen de thee al zo goed als op was. Dit kan gebeuren, maar wel zeer ergerlijk
Tafelschikking is rommelig, goedkope uitstraling.
Aandachtspuntje, als je spaanse benamingen wilt gebruiken op je kaart moet je wel zorgen dat dit juist geschreven staat.mamauittwente
Een geweldig restaurant waar het eten overheerlijk is! De chef weet echt hoe je moet koken! In 1 woord subliem! En de uitstraling van het restaurant is ook geweldig!
Henry
't Pannekoekhuis Borne in Borne
Heerlijke pannenkoeken, goede service, leuke locatie. Komen zeker weer terug.
Saskia
Tapasrestaurant Solera in Borne
Wij hadden beiden het dure verrassingsmenu. Vriend met vlees, ik met vis en vegetarisch. Beetje jammer om een gepofte aardappel te krijgen, wordt normaal geserveerd als bijgerecht en kost veel minder dan de andere dingen op de kaart. De rest van mijn gangen was ook bijna allemaal het goedkoopst in zijn soort (op de krab na, maar daarom kies je toch het dure menu?) Vriend kreeg duurdere vleessoorten, moest het één het ander compenseren?
Liesbeth van Berkel Vollenbroek
Bella Borne in Borne
Al een aantal keren hier gegeten omdat dit een restaurant is waar je net dat beetje extra krijgt. Zowel in aandacht als het welkomsdrankje!
Hier kun je ook voor een "normaal" bedrag uit eten gaan, dus ook wanneer je gewoon geen zin/tijd hebt om te koken.
Een aanwinst voor Borne!!!!Odessa22
Cafetaria Andre Snacks in Borne
Het is al jaren lekker eten hier.
zodra ik in de buurt ben dan ,, moet '' ik even naar Bruce ( eigenaar )De porties zijn ruim, goede service, schoon en redelijke prijzen.
De eigenaar is echt easy going en tijdens drukte goed gecoordineerd.
Een cafetaria waar iedereen welkom is.Raad deze cafetaria iedereen aan.
Van mij dan ook een gemiddelde van een 7.
Keep up the good work chief :)
Melanie
Bella Borne in Borne
We hebben heerlijk gegeten bij bella borne! Het is erg sfeervol en gezellig! De bedieding vond ik erg goed.
John en Wendy
Vrijdag 23 november jl. hier met vrienden weer eens wezen eten. Bij binnenkomst herkenden ze ons direct en je wordt dan ook zeer enthousiast ontvangen. De hele avond genoten van culinaire hoogstandje van de Chef, verse kreeft, oesters, ganzenlever, heerlijke gamba's en nog veel meer lekkers, vergezeld door mooie flesjes wijn en dessertwijn. Al met al weer een heerlijk avondje bij Kir Royal, we komen zeker weer terug, bedankt voor de gastvrijheid en de gezellige avond.
Lotte
Bella Borne in Borne
Afgelopen weekend heerlijk gegeten bij Bella Borne. Vooraf een welkomstdrankje en een stokbroodje van het huis. Fijne bediening en een gezellige sfeer. Zeker aan te raden!
Sarena
Tapasrestaurant Solera in Borne
Afgelopen week bij toeval gegeten.. Wanneer ik in de buurt ben kom ik zeker weer eens langs!
Ontzettend goed en lekker gegeten en zeer warm ontvangen!Nick
Il Tartufo in Borne
Geweldig Restaurant! Zelfs gerechten waar ik gewoonlijk niet zo op zit te wachten zijn hier altijd erg goed te eten! Zeker aan te raden.
Jade
Bella Borne in Borne
Eindelijk een restaurant met goede pizza's in Borne. Service en sfeer waren top en zowel vlees- als vispizza's waren erg lekker. We komen hier zeker terug!
harold
Lekker gegeten, vooral de muchos nachos.
Leuke bediening.
Sfeer super gezellig.
Vooral zo door gaanMarloes
Groot fiasco! De kaart stemt niet overeen wat je te eten krijgt. Vers? Mexicaans????? Smaakvol???? Sluiten deze tent, zonde van je geld! Of leren om Mexicaans voedsel te bereiden.
Johan Kemperink
Een tijdje door omstandigheden niet meer geweest, maar het afhaal gedeelte hebben ze recent compleet verbouwd met een open sushi-keuken waar de koks sushi bereiden. Het is een hele verbetering in vergelijking met vroeger. Het is veel moderner en ruimer geworden. Je wordt snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. En het eten is voortreffelijk. We zijn binnenkort van plan om met de familie in het Japans Teppanyaki restaurant te gaan dineren, want dat lijkt ons gezellig in de winter maanden, en we verheugen ons al daarop!
Nienke
Bella Borne in Borne
Gisteren heerlijke pizza's gehaald. Betaalbaar en heerlijk. Bij het ophalen kreeg ik zelfs nog een welkoms drankje aangeboden.
nancy
Il Tartufo in Borne
Heeeerlijk, elke keer weer. Fijne bediening, persoonlijk en denken goed mee.
Anoniem
Om 17:30 ons eten besteld en om 19:05 kwam pas de koerier na 2 telefoontjes te hebben gepleegd. Ik snap dat het druk was maar de juffrouw aan de telefoon zei: het duurt ong 3 kwartier. Ik belde om 18:35 weer en ze vertelde me dat de koerier al vertrokken was,blijkbaar loog ze want ik neem aan dat je geen half uur doet over 8 km. Het eten was daarentegen lauw en taai.
En door de vertraging kon er nog geen dubbeltje van de prijs af, super jammer maar nu zoeken we ons zeker een andere pizzeria!Herbert
Heerlijk gegeten met ons viertjes gezellig café restaurant warme sfeer, vriendelijk en gastvrije bediening. Eten was goed verzorgt, hertenbiefstuk en wildzwijnfilet op bospaddestoelen waren heerlijk. Zo ook de varkenshaas de Saté en de shaslick alleen de spare ribs mochten iets meer smaak krijgen.
Piepklein min puntje op de bovenverdieping is roken toegestaan en daar zijn ook de (goed schone) toiletten, niet rokers moeten daardoor wel door de rook naar toilet en ook de bediening loopt in de rook.
Maar dit was ook het enige minuutje dat ik kon vinden.
Was onze eerste keer in De Steeg maar zeker niet de laatste.