Recensies van restaurants in Bilthoven, Utrecht
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Bilthoven. Gegeten bij een restaurant in Bilthoven? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Bilthoven verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Bilthoven over tijd.
arno
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Prima gegeten. De carpaccio van de menukaart is super. Salade Marbella, Oriëntaalse sateh, vistrio etc. Alles wat dik in orde. Zowel smaak, opmaak als porties. Aankleding sfeervol.
alexandra
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Gisteravond geweest met vier personen, wat hebben wij lekker gegeten en wat een leuke bediening. We hadden vooraf een japanse salade met ossehaaspuntjes en hoofd een super heerlijke sate met boontjes echt voortreffelijk en ook niet duur.
Ik had een heerlijke oma"s appeltaart met ijs (heerlijk) en de rest een dessert van de chef. Al met al super gegeten,super bediening en super ambiance. Wij komen hier erg graagjeanet47
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Ik heb hier een driegangen menu gegeten en het was voortreffelijk, vooraf een sashimi van tonijn en hoofdgerecht een tounedos (wat een voortreffelijk vlees echt super). Het dessert was ook heerlijk. Prijskwaliteit echt super. Ga zo door. Wij komen zeker terug in dit gezellige en vooral goede restaurant.
Marco
Specialiteiten Restaurant Zorba De Griek in Bilthoven
Zeer vriendelijke bediening, goede kwaliteit eten. Meestal goede snelheid in de bediening. Wij rijden al jaren regelmatig even naar Bilthoven voor een gezellig avondje bij Zorba. Nog nooit een "mindere ervaring" gehad.
Wout
Cafetaria De Rooy in Bilthoven
Een goed en gezellig cafetaria.
Tevens ook een leuk terras met bediening.
Mehrzad een geweldige en zeer hardwerkend gastheer.
Staat altijd voor je klaar en heeft verschillende specialiteiten.
Zijn maaltijden op woensdag zijn meesterlijk lekker.
Dit zeg ik uit ervaring. Personeel is zéér vriendelijk en gastvrij.
Een aanrader!!johanna
Afgehaald bij Blauw to go in Houten met de Grouponbon, te kiezen uit 4 menu's. Jammer dat het uit de diepvries kwam. Kwaliteit is niet goed. Ontdooid ei is echt niet lekker! Portie is erg klein voor 1 persoon. Wij gaan hier nooit meer naar toe.
Natasja van Emden, De bilt
Ik heb een paar maal gegeten in het restaurant. Dikke pluim dat is geweldig.
We hebben een aantal maal in Bilkthoven afgehaald. Dat was de eerste keren geweldig. In kleine portiebakjes. Mooi vormgegeven, maar belangrijker: het eten was van zeer goede kwaliteit.
De mooie bakjes zijn de deur uitgegaan om onduidelijke redenen, maar de kwaliteit ook.
Het eten was de laatste twee keer zeldzaam slecht. Weinig saus, een ei wat aan de buitekant helemaal taai was etc, etc.Erg jammer.
Gerbera
Heerlijk gegeten in een sfeervolle en prettige ambiance. Hertenbiefstuk was werkelijk om te smullen. Buiten een grote speeltuin voor de kinderen en binnen nog een tv/tafelvoetbalkamertje. Hond was binnen welkom, en we hoefden niet eens om water te vragen, de attente en vriendelijke bediening kwam hier zelf al mee.
Voor ons helemaal top, wij komen zeker terug!stefanokoks
Specialiteiten Restaurant Zorba De Griek in Bilthoven
Heerlijk gegeten onlangs met mijn gehele familie.
Zowel voor als hoofdgerechten smaakten heerlijk.
Alles goed voorbereid en ondanks de drukte was alles redelijk snel op tafel.
Zeker een aanrader. Wij komen hier terug.
johannes
Met de trein gekomen en na 2 minuten gastvrij ontvangen en uit de jas geholpen.
Gekozen voor een 5 gangenproeverij. De gerechten waren prachtig opgemaakt en perfect van smaak. Dit alles vergezeld van een heerlijke Lugana Zenato en 'n heel lekkere Epicuro uit Sicilië. Prettige en vakkundige bediening. Een geslaagde en sfeervolle culinaire avond gehad. Ook bij vertrek weer heel attent uitgeleide gedaan. Een zeer verdiende dikke 9!Peering
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Een fantastisch en prettig restaurant. Fijne bediening die weten wat ze op de kaart hebben staan.
Goed menuadvies, carpaccio en tournedos waren echt perfect. Een goed stukje vlees wat zoals gewenst " rare" gebakken was en ook goed warm. Dit is klasse! Goed advies van wijn maakten het een topervaring. Lekker nagenieten bij de open haard met een kopje koffie.
Wij komen snel terugGer en Gerrie
Thaab Steak Shoarma Eetcafé in Bilthoven
Een uitermate gemoedelijk eetcafé waar wij graag komen. Niets is de mensen teveel en de maaltijden zijn zonder uitzondering bijzonder goed. En buitengewoon goed en onovertroffen lekker zijn de spare-ribs!! Een absolute aanrader, zowel dit gerecht als het eetcafé.
eric sjollema
Cafetaria De Rooy in Bilthoven
Verruit de beste snackbar van de bilt/bilthoven,
De broodjes hamburger en tartaar zijn voor ons echt super, maar eigenlijk is alles goed en het personeel altijd vriendelijk!!!!Theo Snijder
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Zeer verrassend lunch adres waar bijzondere smaken samenkomen. Een salade van vers gebakken eend met grove romeinse salade, geconfijte pruimendresseing met chinese kruiden is hoog op smaak en prachtig gepresenteerd. Daarna de tournedos met een dakje van bladerdeeg en gevogelte lever met daaronder een zwoele en rijke saus met tonen van pure chocolade. Zeer vaardig gebakken vlees (rosé en warm van binnen) sappig met een geslaagde saus en mooie presentatie. Vakbekwame bediening mooi glaswerk en uitgesproken wijnen.
Kortom zeer de moeite waard.Kariene
Specialiteiten Restaurant Zorba De Griek in Bilthoven
Ik vond het eten hier meer dan uitstekend. Goede porties die goed waren klaar gemaakt. De bedieding is zeer vriendelijk en snel en in het hele restaurant hangt een gezellig en warm sfeertje, mede dankzij het ietswat verouderd interrieur.
Rogier
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
We hebben een heel gezellige avond gehad. Het 3 gangen menu is heerlijk, zowel de vis- als vleesgerechten, en we hebben ook genoten van de aangeboden amuses.
De bediening is uitstekend en heel servicegericht in de brede zin van het woord. Ik had bijv. mijn zonnebril laten liggen. Aangezien ik op nogal een afstand van Bilthoven woon, was het voor mij niet zo eenvoudig om hem even te gaan ophalen. Eric Sjollema, de eigenaar van Settlers, heeft deze op mijn verzoek - heel goed verpakt - per post teruggestuurd en achteraf blijkt hij dat kostenloos gedaan te hebben.
Dit is het soort van service en afterservice dat exact het kwaliteitsniveau weergeeft dat Eric hanteert. Kortom; een uitstekend restaurant waar ik graag een stuk voor ga rijden om er te kunnen genieten.Rogier
Max
Goed restaurant om te lunchen op het terras maar dineren binnen was geen succes. Rommelige bediening, eten redelijk maar niet zo bijzonder als de prijs doet vermoeden. Roquefort saus bleek een smakeloze bruine (!) drab die vaag naar saté saus smakte. Na 2x retour keuken bleef met volhouden dat dit zo hoorde... Slechte akoestiek waardoor erg lawaaierig.
Anne
Wij hebben hier op een doordeweekse avond gegeten. We werden diverse keren door verschillend bedienend personeel gevraagd wat we wilde bestellen. Erg vervelend en erg dwingend. Eten werd in rap tempo uitgeserveerd. We kregen de indruk dat het personeel vroeg naar huis wilde gaan. Koffie als dessert is een afrader. Vies kopje, en de bonbons van 4,50 zijn een paar smerige petit fourtjes op een schoteltje. Hoofdgerecht was prima maar niet bijzonder.
Roosje
Wij hebben woensdag daar gegeten, we hebben heerlijk gezeten en gegeten, mede ook door het lekkere weer, alles was vers bereidt zonder smaakversterkers, en we hebben diverse vis en vlees gerechten gehad en alles was even heerlijk en meer dan genoeg. Ondanks dat we de laatste gasten waren werden we totaal niet weggekeken, personeel zeer vriendelijk en de locatie is prachtig. De volgende dag bleek dat er geen smaakversterkers gebruikt worden aangezien mijn dochter daar een intolerantie voor heeft, en daar dus gelijk op reageert, maar die bleef dus uit.
Kortom een geweldige locatie en restaurant die ons zeker meer kan verwachten, oa voor de speciale koffie, want die kon er niet meer inHelma
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Fijne bediening. Heerlijk eten. Wij zijn nu al meerdere keren wezen dineren, maar ook wezen lunchen. Een absolute aanrader. Ook fijn dat er meegedacht wordt als je met een grotere groep komt. Hou vast dit niveau. Wij komen snel weer.
Carolina Guntenaar
Hier onlangs gegeten , reden toevallig langs op weg naar de lage vuursche nadat twee eerdere restaurants rond loosdrecht vol/afgehuurd bleken en het zag er zo mooi uit. Bij binnenkomst werden we zo onvriendelijk ontvangen dat ik persoonlijk t liefst rechtsomkeerd wilde maken. Het was echt onbeschoft.later toen dezelfde dame aan tafel kwam had ze zichzelf duidelijk hersteld qua vriendelijkheid.
We hebben heerlijk gegeten en zullen zeker nog eens n bezoek wagen. Het is bovendien in een prachtige omgeving.Sanders
Super hippe tent!
Zeer goede bediening!
Eten is ontzettend lekker, en dan heb ik het nog niet eens over de wijnen. Heerlijke wijnen.
Wij zijn er nu 2 keer geweest en komen zeker weer terug.
Een geweldig restaurant! Kunnen con-collega's een punt aan zuigen....
Ga zo door!
fam. SandersHans
Settlers Restaurant en Lounge in Bilthoven
Druk, gezellig, fijne bediening, geen sterren pretenties, open keuken met koks die het vak verstaan (trouwens die zwarte buizen staan geweldig). Menu van € 39,-. Zo hoort het. Wij waren hier voor het eerst, maar komen zeker terug.
brinkies
Cafetaria De Rooy in Bilthoven
Wij halen met regelmaat hier wat te eten, het personeel is altijd vriendelijk en eten snel klaar. De porties zijn royaal.
Kortom zijn wij blij met deze zaak in de buurt.sonja
Hier nu 2 keer gegeten. Het is een restaurant zoals zo'n beetje alle chinese restaurants......niks bijzonders aan maar zeker lekker eten. De medewerkers zijn vriendelijk al moet je soms veel geduld hebben om uit te leggen wat je wilt. Snelle service en ruime porties. De rekening is altijd een meevaller, prima te doen als je lekker lui bent en geen zin hebt om te koken.
Ellen
Restaurant de Kuuk in Bilthoven
Ondanks de metamorfose en coaching van Herman den Blijker is het helaas nog steeds een trieste bedoeling. Het eten was simpel en niets bijzonders. Onattente bediening, men vergat het brood en bracht de (verkeerde) frietjes toen we het hoofdgerecht bijna op hadden. Toen een paar fabrieksbonbons bij de koffie en een gepeperde rekening. Niet voor herhaling vatbaar.