Recensies van restaurants in Berkel en rodenrijs, Zuid-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Berkel en rodenrijs. Gegeten bij een restaurant in Berkel en rodenrijs? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Berkel en rodenrijs verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Berkel en rodenrijs over tijd.
Eva
Japans · Westersingel 80, 2651 EL, Berkel en rodenrijs
Altijd prima verzorgd eten. De smaak is mijn inziens beter dan de grote "all you can eat " ketens. Je proeft dat de rijst vers is.
Romantisch is het niet echt, maar zeker een aanrader voor een avond uit!
Wij komen er iig zeer regelmatig en nog niet teleurgesteld!- Eten / drinken 8
Sabina
Chinees-Indisch · Herenstraat 20, 2651 CB, Berkel en rodenrijs
Wij hebben op 31 mei hier gegeten en kozen voor Dip Tsai Menu. Bediening en service was prima net als ontvangst. Wij gingen meer voor onbeperkt sushi's eten en verwachtten dan ook een uitgebreide kaart zoals wij gewent zijn van de concurrent om het maar zo te zeggen. Starten met soep, vooraf maar overgeslagen en meteen sushi besteld, 2 rondjes. Kwaliteit van sushi was top en vers, echter zoals je op kaart ziet, 18 soorten maar dus gauw uitgegeten wat betreft sushi's. Daarna hoofdmaaltijd besteld; ajam Roedjak en Smoor met nasi en bami. Porties vonden wij te groot en zat totaal geen smaak aan, nasi en bami was flauw en melig, Roedjak was zoet/zuur en oh zo weinig smaak. Smoor was ook zo flauw en smaakloos. Had zeker meer van ze verwacht. Wat een teleurstelling was dit zeg en na niet lekker gegeten te hebben zijn we naar huis gegaan. Wij komen hier nooit meer.
- Eten / drinken 2
Floor Otto
Nederlands · Stationsweg 2, 2651 BH, Berkel en rodenrijs
Op zich een leuke entourage, bediening en keuken willen best de wensen van de klant die net wat anders wil dan op de kaart staat, honoreren. Maar waarom bij het eten zowel wedges en frietjes annonceren zonder te vertellen dat de obligate mayonaise extra wordt berekend.....
En waarom salade op tafel brengen als alle gasten bij menu notatie al aangeven: niet gewenst.
Overigens: de bediening op zich is heel plezierig. Je voelt je er thuis.
Zelfs het aanbieden van de rekening komt pas na aandringen!
Neem een pinpas mee: creditcards worden niet geaccepteerd!!- Eten / drinken 7
M
Nederlands · Esdoornlaan 5, 2651 RC, Berkel en rodenrijs
Wat een nare bediening, het duurde erg lang om wat te drinken te krijgen en als het op was moest je er echt om vragen, het zag er allemaal niet echt gezellig uit.
De bediening zag er niet verzorgd uit. Ook hoorde je telkens een belletje in het afhaal gedeelte.
We waren met een klein gezeldschap echt helemaal alleen, voor de rest niemand.
Later op de avond kwam er veel jeugd. Kan gezellig zijn, maar als ze dan voor de deur gaan blowen en degene die er werkt ook mee naar buiten loopt ga je wel nadenken.- Eten / drinken 4
ton en yvon
Goed bereikbaar restaurant. Midden in het dorp. Veel parkeerplek en lekker gegeten.. De bediening was beleefd en de koks zeer attent. Niet duur, wel heel goed.
Janine
Zoals gewoonlijk was het weer lekker eten bij Manger. En de bediening was als vanouds ook ongedwongen en gezellig. We waren er op dinsdagavond. Ik had het 3 gangen vismenu gekozen. De tonijncarpaccio was erg lekker, daarna heerlijke roodbaarsfilet en een lekker nagerechtje. Bovendien weer heerlijk bijgekletst met mijn vriendin, dus echt een super avond gehad. Ik kan dit restaurant bij iedereen aanbevelen!
h.versteeg
Chinees-Indisch · Herenstraat 20, 2651 CB, Berkel en rodenrijs
Wij hebben een heerlijke avond met heerlijk eten gehad zeker voor herhaling vatbaar. Wij haalde hier altijd altijd alleen maar eten, hadden voorheen nog nooit in het restaurant gegeten.
- Sfeer -
- Service -
- Prijs / kwaliteit -
rien
Japans · Westersingel 80, 2651 EL, Berkel en rodenrijs
Wij waren met 6 personen. Alles wat we bestelde was heerlijk. De bediening was zeer vriendelijk, vertelde wat werd opgediend en gaf goede uitleg. De sfeer was goed. Aan te bevelen.
Jannie
Chinees-Indisch · Krugerlaan 13, 2651 GA, Berkel en rodenrijs
Al bijna 30 jaar zijn wij vaste klant. Al die jaren keurig geholpen, prima eten voor een hele goede prijs. Ondanks de locatie en redelijk gedateerde inrichting die niet echt makkelijk is voor een restaurant weten ze zich prima te handhaven.
miep hulscher
Ondanks het sombere weer was het gezellig binnen.We hebben lekker gegeten, ook de gamba's waren verrukkelijk. Ook de prijs was redelijk. Zeer ontspannende sfeer met de zachte muziek op de achtergrond.
Het personeel was heel vriendelijk.- Eten / drinken 9
Demeter
Japans · Westersingel 80, 2651 EL, Berkel en rodenrijs
Ambiance: voor een romantisch diner niet zo geschikt, dit komt door de verlichting en sommige tafeltjes staan erg dicht op elkaar, met vrienden is het prima.
Eten is echt goed. Ik eet regelmatig bij soortgelijke gelegenheden en ze doen er zeker niet voor onder. Heb hier vijf keer gegeten en kwaliteit is constant.
Bediening is jong en maakt weleens een klein foutje, maar wordt goed opgelost. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam.
Verspillingsbeleid is streng, maar persoonlijk vind ik dat begrijpelijk. De prijs is prima in verhouding. De rode wijn was ook goed.- Eten / drinken 8
groeneveld
Chinees-Indisch · Herenstraat 20, 2651 CB, Berkel en rodenrijs
Op 13-2-2013 gegeten, voor 18:00 uur binnen en na 20:30 uur pas weg. Chaotische bediening. Lang wachten op het eten. Sushi besteld, duurde lang. Dan de verkeerde bestelling gekregen, nog langer wachten voordat er een bestelling wordt opgenomen. 2de ronde sushi weer verkeerd dus nog eens maar wachten. Uiteindelijk de sushi gegeten kwam er een niet-bestelde sushi weer op tafel. Het was erg druk, te druk, personeel kon het niet aan. De laatste sushi was zelfs met warme rijst en dat is niet lekker. Dan de hoofdmaaltijd daar was het vlees lauw en de ossenhaas gekookt en lauw en slecht van kwaliteit. Er zat geen smaak aan het eten, te lang in de keuken gestaan en waarschijnlijk nog even opgewarmd. Toen ik dit aan de eigenaar door gaf stak hij zijn vinger in de bami ''ach het is niet lauw''. Vervolgens in discussie over het lauwe vlees want dat hoort en bij het afruimen ging de vinger ook nog in de rijst, die we overigens niet hadden besteld, maar deze is ook warm zei hij. Ik heb geleerd in mijn vak de klant heeft gelijk, ga niet in discussie. Zeker als je weet dat alles in het 100 loopt. Personeel (5 man sterk) loopt als een kip zonder kop rond. Bij overmaat van ramp werden er achter de bar tapjes met flesjes bier ingeschonken omdat de tap leeg was en geen tijd was om die te wisselen. En dit alles voor toch een prijs die aan de maat is.
- Eten / drinken 2
À.smit
Een heel fijn restaurant met heel aardig personeel goede bediening en heel goed eten. Iedereen aan te raden. Gr. Agnes
Loes
Japans · Westersingel 80, 2651 EL, Berkel en rodenrijs
Ik kom hier regelmatig om sushi te eten. De sushi is prima, maar geen culinair hoogstandje. Voor de grote eters is het all you can eat concept een goede zet. Jammer dat de aankleding v/h restaurant wat kil is, zou men wat meer aandacht aan mogen schenken. Verder is het personeel jong, maar erg vriendelijk en oplettend! Ik kom hier zeker nog wel eens eten!
L.v.d.Berg
Nederlands · Esdoornlaan 5, 2651 RC, Berkel en rodenrijs
Op sinterklaasavond daar wezen eten en heel vriendelijk ontvangen met gratis stokbrood en als voorgerecht inktvis en als hoofdgerecht spareribs met een glas rode huiswijn.
De inktvis was prima,de Spareribs nog nooit zo lekker gegeten en de wijn prima en in een prachtig glas.
Volgende keer gaan we beslist daar nog een keer eten.- Eten / drinken 8
Eddy
Nederlands · Stationsweg 2, 2651 BH, Berkel en rodenrijs
Dit weekend voor de 2e keer hier geweest en WEER super heerlijk gegeten in een heel gezellige sfeer. Het personeel is heel vriendelijk maar dan wel op een natuurlijke en ontspannen manier. Ook krijg je vanaf het eerste bezoek het gevoel dat je een vaste, zeer gewaardeerde klant bent.
Het eten is van voor tot nagerecht heerlijk en ruim voldoende. Dit alles in een huiskamersfeer.
Dit is voor ons echt genieten en dus zullen we hier veel vaker terugkomen.- Eten / drinken 9
J van Hartingsveldt
Nederlands · Esdoornlaan 5, 2651 RC, Berkel en rodenrijs
We kwamen de afgelopen jaren regelmatig in de Steelpan.
De laatste keer okt 2012 voorlopig voor het laatst.
Een goed bedoelende dame in smoezelige kleding had het bedienen absoluut niet in haar bloed. De zaak zag er eveneens zmoezelig uit, dode vliegen in het raamkozijn een vieze kinderstoel etc. Het eten was matig.- Eten / drinken 4
a.dullaart
Wel lekker gegeten, maar hollandse biefstuk en chateau briand waren precies hetzelfde, ook de opmaak
van de borden (prijsverschil 5 euro) . Ober was naar onze smaak te amicaal, werkt niet echt. De sliptong
was flinterdun, zodat er niet veel over bleef.- Eten / drinken 8
Mo
IJssalon · Centrumpassage 7, 2651 JP, Berkel en rodenrijs
Goede kwaliteit & altijd zeer attent naar de klanten toe. Betrokken ondernemers!... met passie voor de producten.
Dave
Nederlands · Stationsweg 2, 2651 BH, Berkel en rodenrijs
Wij komen hier al jaren maar ik moet helaas vaststellen dat de klad er een beetje inzit. Bediening is top daar ligt het niet aan. De porties zijn ronduit karig en aan de garnering wordt niet veel aandacht besteed. De prijs staat niet in verhouding tot de hoeveelheid en kwaliteit. Dus kom op eigenaren, werk aan de winkel!
- Eten / drinken 5
w.zijerveld
Italiaans · Nieuwstraat 13, 2651 CG, Berkel en rodenrijs
We hebben genoten van de maaltijd en de ongedwongen sfeer van de bediening.
Originele gerechten, prima bereid.
Ik kom zeker nog eens terug!W. Zijerveld
Karin claessen
Italiaans · Nieuwstraat 13, 2651 CG, Berkel en rodenrijs
Heerlijk gegeten. Ossenhaas in rode wijn saus, geweldig. Bediening super attent. Ik wil wel eens weten welke kok hier in de keuken staat. Mag zich meer laten zien om complimenten in ontvangst te nemen. Te vaak langsgelopen te weinig naar binnen gegaan. Voor iedereen aan te raden. Ik kom zeker terug. Wat een verrassing. Ga zo door. Jullie horen gewoon iedere avond vol te zitten! Aan mij hebben jullie er een enthousiaste klant bij!
Karin vlassen
Italiaans · Herenstraat 22a, 2651 CB, Berkel en rodenrijs
Heerlijk gegeten. Mals vlees, super lieve bediening en heerlijke wijn. Erg verrassend. Te vaak langs gelopen, te weinig naar binnen gegaan. Ik kom hier zeker terug. Erg benieuwd wat voor kok hier in de keuken staat. Die kerel moet zich echt laten zien om de complimentjes voor zijn maaltje in ontvangst te nemen. Top top.. Karin en Rene
Hettie
Italiaans · Nieuwstraat 13, 2651 CG, Berkel en rodenrijs
Om te beginnen was het eten uitstekend. carpaccio was goed op temperatuur. En de hoofdgerechten waren ook van hoge kwaliteit. jammer genoeg kunnen we dit niet zeggen over een van de bedieningsleden. we werden aan tafel ontvangen door een meisje met kauwgom in haar mond. vervolgens kwam een van haar collega's hiervoor haar excuses aanbieden. daarnaast was de kauwgom kauwer erg aanwezig en niet op een sociale manier. ze stond onwijs hard te praten en om t al kwamen we er achter dat dit ook nog eens de dochter van de baas was.
mooie plek om heerlijk te eten.
Groote
Grieks · Nieuwstraat 7, 2651 CG, Berkel en rodenrijs
Voor het eerst op ons "ëigen dorp" naar de Griek.
Heel geslaagd allemaal, gezellige sfeer, gezelllig druk, heerlijk eten en goede tijd tussen de gangen (als je voorgerecht afgeruimd wordt vraagt de eigenaar of hij je hoofdgerecht mag gaan klaarmaken)
Aanrader!!- Eten / drinken 8
Een Rotterdammert
Snackbar · Kerksingel 21, 2651 CC, Berkel en rodenrijs
Ik kom regelmatig bij een vriend van me in Berkel en dan gaan we altijd even een patatje scoren in de beste snackbar van Nederland! Echt top. Ik ga dan ook eigenlijk niet voor die vriend naar Berkel, maar voor de patat!
Walter Ramp
Snackbar · Kerksingel 21, 2651 CC, Berkel en rodenrijs
Ik houd van frituurolie (of nog liever frituurvet) die de tijd heeft gekregen om de aroma's van de gefrituurde producten gedurende voldoende dagen op te nemen, zodat een eenvoudig patatje smaakt naar meer, namelijk de hele menukaart. De enige plek waar dat beter en deskundiger gebeurt dan bij mij thuis is bij Snackbar Berkel. Top! Complimenten aan de meiden!
Huurman
Nederlands · Berkelse Poort 97, 2651 JX, Berkel en rodenrijs
Beste bezorgbeer.
We hebben al diverse malen bij jullie besteld!Vandaar dat wij altijd zeer tevreden waren, tot vanavond!
Getverdemme kwam binnen en het was al lauw, toen we eenmaal gingen eten (binnen 2 sec) was het al koud. Zo zonde van de zalm en de biefstuk. Die ook nog eens geleverd werd zonder saus.Wel voor betaald??Dus zo jammer, voor 45,50. Na ruim 1uur bezorgd?? Ach, dan nog lauw/koud, zonder saus. En wat nu!!
- Eten / drinken 5
- Sfeer -