Geweldig goed restaurant!
Heerlijk eten, het buffet was super en de bediening zeer
gastvrij.
Voor 15 euro p.p. kun je zoveel van het buffet nemen als je zelf wilt. En er is zoveel keus, er is altijd wel iets dat je lekker vindt! De soep zit ook bij deze prijs in begrepen. Je kunt uit drie smaken kiezen. Ik had tomatensoep. Nog nooit zulke lekkere chinesetomatensoep op! Ook de consumpties waren zeker niet duur. Je krijgt hier echt waar voor je geld.
De bediening was zeer gastvrij. We wisten eerst niet goed of we van het buffet wilde eten of gewoon van de kaart. Toen mochten we gewoon gaat zitten en op ons gemakje even nadenken. We mochten de kaart en het buffet bekijken en zo een keuze maken.
Je hoefde ook geen twee keer van hetzelfde bord te eten. De bediening kwam het ophalen er er stonden altijd genoeg schone borden klaar. En er lag ook altijd genoeg bestek. Het eten werd optijd ververst. Het 'oude' werd eerst uit de bakken verwijderd, voordat het nieuwe erin ging.
Het hoofd van de bediening, vermoedelijk de eigenarrese, had, hoewel ze zeer druk in de weer was, nog genoeg tijd om ons te waarschuwen voor het afstapje bij de wc's! En een ander meisje van de bediening was zelfs zo vriendelijk om een vies zakdoekje weg te gooien!
De sfeer was ook goed. Ondanks dat er een grote groep was, hadden wij ook onze privicy. Het restaurant is sfeervol ingericht, maar niet te donker. Het servies is ook typisch Chinees. (De soep zit in een Chinees kommetje, inclusief aparte lepel en als je Chinese thee besteld, krijg je echt een theepotje op een waxine lichtje!)
Kortom: we hebben een fantastische avond gehad. Het eten was echt verrukkelijk! Ik kan iedereen aanraden om eens bij De Jasmijn binnen te lopen. Het is meer dan de moeite waard!