Recensies van restaurants in Bergen, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Bergen. Gegeten bij een restaurant in Bergen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Bergen verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Bergen over tijd.
anita
Het eten is hier over het algemeen prima, alhoewel de prijs/kwaliteit verhouding enigszins zoek is. Maar het personeel en dan mn de leiding, in één woord verschrikkelijk! Dat is toch heel jammer voor zo'n leuke tent op zo'n topplek in Bergen.
De zo slechte service is voor ons aanleiding om hier niet meer te gaan eten.
Sander
Vandaag lang getwijfeld waar we zouden eten, maar kozen uiteindelijk voor deze lokatie, waar we een vorige keer redelijk hadden gegeten, "een tweede kans". Voor de zekerheid toch maar telefonisch gereserveerd, dat wat uiteindelijk echt wel nodig bleek te zijn, want het was best wel druk.
Ik vind het jammer dat je bij binnenkomst geen stukje brood van het huis krijgt, kost in principe niks. Toen ik erachter kwam dat wij geen broodje kregen heb ik het maar besteld, alleen jammer dat we één minuut later ons voorgerecht kregen (carpaccio) waar ook brood bij bleek te zitten, genoeg brood dus! Later op de rekening kwamen we er tot onze grote schrik achter dat dat bestelde broodje (met een paar olijfjes) maar liefst bijna 6 euro kostte(!).
Voor de rest was het eten lekker en was de keuken dik in orde.
Op de bediening was verder ook niks negatiefs aan te merken.
Ik vind het jammer dat je in deze eetgelegenheid niet lekker zit (met z'n tweeën), je zit zowat bij je buren op schoot. Daar kwam nog ééns bij dat mijn buurvrouw de hele tijd aan het niezen was, lekker fris dus. Nog een bijkomstigheid is dat mensen bij de bar zitten/staan om op een tafel te wachten, oftewel ons weg zitten te kijken, een simpele oplossing zou zijn om op drukke dagen (weekend) uitsluitend met reserveringen te werken.
Ik zal hier ooit nog wel ééns komen, maar er zijn genoeg lokaties waar je beter kan zitten, misschien zelfs nog voor minder geld.
Marieke
Ik kom steeds vaker in de Lamoraal en het is er altijd top gezellig met top bediening. Aanvankelijk kwam ik er alleen voor een borrel, maar zag steeds vaker de meest heerlijke schotels voorbij komen! Dus tijdje geleden toch maar een keer gegeten bij de Lamoraal: en inderdaad het eten smaakt net zo goed als het er uitziet! Alles met liefde bereidt en verse producten, geen instant kant en klaar sausen! Kom daar nog maar eens om! Ook een keurig nette keuken, de smaakpolitie kan zo langskomen. Heb er nu meerdere malen gegeten en iedere keer goede prijs kwaliteit. Bidiening super attent, nog nooit lang op drankje hoeven wachten. Kortom: toptent voor borrel, lunch, diner of alles tegelijk. (tip: de carpaccio is voortreffelijk) Ga zo door.
Gerrit en Anneke Feitsma
De Pilaren in Bergen
Weer wezen eten bij de Pilaren in Bergen (NH), maar dit keer viel het ons erg tegen.
We kregen p/p 6 spruitjes en ca. 12 frietjes en de helft van het vlees bij het gerecht. Ook waren ze onze "3 jarige attentie" vergeten. Het was lekker, maar erg weinig, kortom het viel ons dit jaar erg tegen! Recessie is duidelijk toegeslagen! Voortaan zoeken we een ander restaurant voor ons "feestje".
Reactie van restaurant De Pilaren:
Bedankt voor de opbouwende kritiek, we hadden bij de bakker een marsepeinen schildje willen bestellen met 3 jaar erop, maar de bakker was zaterdag 2 jan. dicht. Pech, we konden u dat niet melden omdat u steeds samen aan tafel zat en het een verrassing moest zijn, vandaar, met de garnituren is het even fout gegaan, we serveren altijd gebakken aardappeltjes en warme groenten, daarvoor onze excuses, sla doen we nu alleen zomers, want in de winter werd het steeds niet opgegeten, en dat is zonde.
Ik vind het jammer als ik vriendelijk vraag of u nog ver weg moet met dat rot weer,u deze teleurstelling niet even aan mij meldt, dan kunnen we het altijd nog herstellen.
Vriendelijke groeten.
Ad Besseling.
Pilaren Bergen.
piet
Restaurant Bergen Binnen in Bergen
Voortreffelijk gegeten met uiterst vriendelijke bediening en een gezellige gastheer Sander ( as usual ).
Cher
De Pilaren in Bergen
Cher - Tweede Kerstdag voor het eerst in het restaurant met de pilaren in Bergen gegeten. Het meest saaie en karige Kerstdiner dat wij ooit buiten de deur kregen voorgeschoteld: een stukje vlees-een bakje aardappeltjes en een bakje groente. Hier wordt niet met liefde gekookt en de prijs staat totaal niet in verhouding met hetgeen ons werd geserveerd. Voor ons dus de eerste, maar gelijk ook de laatste keer dat wij hier waren.
gerda zonneveld
Restaurant Bergen Binnen in Bergen
Zoals altijd weer heerlijk gegeten, perfecte bediening. Alles fantastisch.
Jacob
Ik at laatst bij de Lamoraal, echt te gek!
Heel gezellig, prima bediening, lekker eten en nog prima betaalbaar ook...
Ik ben dik tevreden over de Lamoraal te Bergen.
De lamoraal staat nu erg hoog in mijn lijstje als het over uiteten gaat.
Eric Walstra
Jammer dat het een kroeg is waar je kunt eten en dat er aan de bar gewoon gerookt mag worden als je achter in de zaak aan het eten bent. Dit verpestte de sfeer en smaak en als je er wat van zei kreeg je een niets zeggend en schouderophalend antwoord.
Harry
Fabels Eten & Drinken in Bergen
The place to be! Top bediening. Prima prijs-kwaliteit verhouding en André, de baas roep ik persoonlijk uit tot de beste gastheer van Bergen van 2009
Bart
Onlangs maar weer eens bezoek gebracht aan Nero.
Ooit een goed restaurant...
Bediening gemiddeld 17 jaar, geen idee waar ze mee bezig is. Lang wachten, eten serveren en weglopen. Geen bestek e.d. Biefstukken niet gebakken zoals gewenst, dus opnieuw. Geen sorry oid, je kreeg bijna medelijden met de bediening. De manager zat ondertussen met z'n vriend aan de bar lekker te grappen en wijn te drinken.
Ben hier dus helemaal klaar mee.
jantina
De Pilaren in Bergen
Een restaurant waar nooit meer iets mag veranderen. Ik kom er al sinds mijn vierde jaar (met mijn ouders natuurlijk) en het is gelukkig steeds zo gebleven. De keuken is eveneens heerlijk traditioneel en eerlijk. Legendarisch is de Boeff Stroganof.
faaij p
Het eten was uitstekend. Gerechten van het seizoen. In december betekent dit veel wild. Andere restaurants waar we in Bergen hebben gegeten kunnen niet, wat betreft de kwaliteit van de gerechten, tippen aan De Jonge Prins. De bediening was uitstekend en deskundig. Als de stoelen vervangen zouden kunnen worden door moderne comfortabele stoelen dan is er niets meer aan te merken op dit restaurant.
Marjet
Restaurant Bergen Binnen in Bergen
In juni waren mijn vriend en ik een weekendje in Bergen en hebben wij hier heerlijk buiten op het terras gegeten. Afgelopen zaterdag weer een bezoekje gebracht aan Bergen en ook weer aan dit restaurant. Nu zaten we erg knus en gezellig 'binnen'.
Erg goede service en de sfeer is ook top! De tournedos was verrukkelijk! En de wijn echt heerlijk! Helemaal af! Dus straks in de zomer weer op het terras!
Edwin
Ongeveer 2 weken geleden met 6 man hier gegeten.
De zaak ziet er erg sfeervol uit. Helaas zaten wij in het voorste gedeelte, waar je toch wat hinder ondervindt van de entree-deur.
Het eten was echter goed op niveau, lekkere smaak-combinaties. De gerechten worden mooi gepresenteerd, en de bediening was zeer vriendelijk. We hebben heerlijk gegeten. Een aanrader.
Els
Ik kom hier heel vaak.
Het is een top bediening, top eten en een heerlijke sfeer.
Persoonlijk mijn lievelings restaurant.
Fabels, in één woord heerlijk!
Anthonie
Ik eet geregeld bij de Lamoraal.
Gisteren heerlijk gegeten van de vernieuwde kaart.
Toch maar weer lams gekozen. Verrassend lekker, vooral met een pinotje.
Zoals altijd was de bediening attent maar vooral vlot en vriendelijk, het is heerlijk aanzitten. Voor de koffie naar buiten waar het voor de rokers erg gezellig is gemaakt met een bankje met lekkere kussens en een warme lamp.
Anthonie.
k. bezembinder
Ik ben laatst met een paar vrienden naar Nero in Bergen geweest om te dineren. Het smaakpolitie ok keurmerk deed ons vermoeden dat het wel een goed restaurant zou zijn.
Bij binnenkomst was het zeer rustig en de bediening liet lang op zich wachten.
Op het moment dat we hadden besloten om weg te gaan kwam er net iemand van de bediening en bood ons excuses aan en snel werd onze besteling opgenomen.
Na lang wachten kwam ons voorgerecht: carpaccio. Het waren wel zeer kleine porties, ik was ze groter gewend dus er werden al grappen gemaakt dat een vergrootglas wel gewenst was.
Na het voorgerecht duurde het vrij lang voordat het hoofdgerecht er aan kwam en drinken tussendoor bestellen bleek ook zeer lastig te zijn.
Eindelijk kwam het hoofdgerecht, we hadden kogelbiefstuk besteld. Na het aansnijden van de biefstuk bleek het van binnen zeer rauw te zijn. Ik heb aan de bediening gevraag of ik de manager mocht spreken die op mij zeer arrogant en onbeleefd over kwam. Nadat ik de problemen had uitgelegd zei hij dat de kogelbiefstuk zo hoorde en dat het meeste personeel al naar huis was. (18.30 lijkt me een redelijke tijd om te gaan eten)We keken elkaar verbaasd aan en zijn direct vertrokken. Wat een arrogante bal van een manager, ik raad iedereen aan om hier niet te gaan eten.
Suus
Fabels Eten & Drinken in Bergen
Laatst gegeten bij Fabels. We kwamen om 19.00 uur. Moesten wel ff een uurtje aan de bar wachten maar dat vonden we niet erg. Ff een wijntje drinken en bijkletsen. Daarna heerlijk gegeten en de hele avond getafeld. We gingen pas om 01.00 uur naar huis! Het was erg druk maar wel gezellig. Je merkt dat het, ondanks de drukte, allemaal goed georganiseerd is! Ik kom er zeker terug!
sn
Vorige week hebben we met twee gezinnen in dit restaurant gegeten en wij waren erg teleurgesteld in de service van dit restaurant.
Het was niet enorm druk, bij binnenkomst werden we direct geholpen en naar een tafel in achterste gedeelte van het restaurant gebracht.
Het eerste rondje drinken is direct opgenomen en de menu kaarten werden direct gebracht. Wel slechts 3 menukaarten voor 10 personen.
Vrij snel werd ook het eten opgenomen. Maar daarna werd onze tafel na ons gevoel genegeerd. We wilden drinken bij bestellen en niemand die onze kant op keek of nogmaals langs kwam. Daarom is één van ons zelf naar de bar toe gelopen. Na een normale wachttijd werd het eten voor alle volwassenen gebracht. De 2 kindermenu's voor de kinderen werden niet gebracht, toen wij er naar vroegen werd gezegd dat het eraan kwam. En men was direct weer weg, waardoor we ook niet meer om nog iets te drinken konden vragen. Men kwam niet meer terug om bijv. te vertellen dat ze de kindermenu's waren vergeten klaar te maken. Toen alle groten hun maaltijd al op hadden, kwamen zonder excuus de 2 menuutjes van de kinderen er pas aan. Met als gevolg dat de jongste al een paar frietjes van haar vader had opgegeten en het bord onaangeroerd is blijven staan. Wij waren allemaal klaar met eten en men heeft ons zeker een kwartier laten zitten met de lege borden voor ons. Wij hadden eigenlijk nog graag een nagerecht en koffie willen bestellen, maar we werden totaal genegeerd. Uiteindelijk is één van ons naar de bar gelopen om de rekening maar te vragen, omdat we ons zo ongastvrij behandeld voelden. De rekening kwam vrij snel aan tafel. Men vroeg niet of het gesmaakt had en of alles naar wens was geweest. Toen wij aanstalten maakten om jassen aan te trekken kon men wel ineens de tafel afruimen en kwam een van de obers met het wisselgeld in zijn hand terug, wat werd overhandigd aan diegene die betaald had. Wij zijn dan ook vertrokken, tegen onze gewoonte in om fooi te geven aan de bediening.
Het eten was redelijk maar zeer prijzig.
Klacht ook aan het restaurant gemaild maar nooit een reactie ontvangen.
cathy
Bij binnenkomst kon er geen goedendag vanaf bij bedienend personeel. Na een half uur nog geen bestelling opgenomen. Ander echtpaar dat later arriveerde (bekenden van eigenaar) werden wel geholpen, maar ook zeer traag.
Wij zijn uiteindelijk vertrokken zonder bestelling. Bij vertrek negeerde de eigenaar ons alsof wij nooit daar gezeten hadden. Kortom, slechte service, onvriendelijk, ongastvrij. Geen aanrader!J Meijs
Hier samen met mijn vrouw gebruik gemaakt van een speciale aanbieding ad € 25 voor een menu. Onder de Linde is een klein maar sfeervol restaurant. We begonnen met heerlijk (naar zeggen) eigen gebakken luchtig brood als appetizer.
De 3 gangen waren fijn verzorgd en gelardeerd met heerlijke smaakjes. Als voorgerecht een met diverse smaakjes gelardeerd zalmslaatje en flinterdunne eendenborst met een warm stukje groentenloempia op sla. De prachtig uitziende hoofdgerechten bestonden uit heilbot filet op iets heerlijks groen (zei mijn vrouw, maar wist niet wat); mijn hertenbiefstuk was niet alleen mals maar aan de rand krokant en lag op een heerlijk zuurkoolgerecht. Het nagerecht, creme brulée met een bolletje ijs was een fantastisch smakende afsluiting. De huiswijn was voortreffelijk en € 3.80 per glas. We hebben werkelijk zo verrassend heerlijk gegeten dat ik het de moeite waard vond een recensie te schrijven. De rekening bedroeg €57.60 voor ons tweeën. Het was een fijne dag in het kunststadje Bergen.
net niet
Fabels Eten & Drinken in Bergen
Echt een toptent! Ben er al vaak geweest en altijd voldaan buiten gekomen. Binnenkort ga ik er met een hele groep mijn verjaardag vieren....ben benieuwd!
net niet
Michiel Admiraal Kelly's in Bergen
Een goed concept, maar waardeloos personeel. Onbeleefd en onklantvriendelijk. Jonge jongens die niet weten waar ze mee bezig zijn en wat de klant wil. Ze zijn te veel bezig met kletsen en ruzie maken. Er wordt bijna altijd wel een deel van de bestelling vergeten... Ik ben er klaar mee! Wel jammer want het eten is er wel goed.