Recensies van restaurants in Bergen, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Bergen. Gegeten bij een restaurant in Bergen? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Bergen verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Bergen over tijd.
Jaap & Esther
Afgelopen week hebben we hier voor het eerst gegeten.
Erg lekker! De smaken zijn erg goed op elkaar afgestemd.
Alleen waren de porties wel erg groot. Het was nét niet teveel.
We zaten midden in de zaak waardoor, voor ons, de sfeer een 7 krijgt. Maar we komen zeker terug.radder
Niet goed!!
Wat jammer...wat ooit het beste pannenkoekenhuis was in de streek is nu een commercieel perceeltje geworden! Alsof bij de snackbar wordt de stroop geserveerd in onhandige scheurzakjes die niet goed opengaan, de bediening is te jong en daardoor mijn inziens te onervaren om de ervaring in zijn geheel als succes te maken voor zijn gasten!
Kindvriendelijk betekent ook een kindervork en een doek wanneer er een glas over de tafel gaat! Daarnaast moet een kinderpannekoek minder beleg bevatten zodat het geen natte drap wordt waarbij je de pannekoek er tussen uit moet vissen!
Maar goed gezien de andere rescensies lijkt het niks uit te maken want de tent zit toch vol! Jammer dus, ik ga op zoek naar een leukere plek!Sil
De Pilaren in Bergen
Heerlijk sfeervol restaurant waar je zowel smiddags als in de avond altijd terecht kan voor een lekkere hap of een heerlijk uitgebreid diner. Ik denk dat dit restaurant een van de weinigen is waar je nog zo'n professionele bediening kan vinden! Zeker weten een aanrader!
J.F. Timmerman
In augustus 2011 hebben we als gezin bij Fabbrica gegeten. Het restaurant was nét geopend (bleek later), vandaar dat niet alles helemaal netjes was afgewerkt (tegels op de toiletten bijv.). Maar de inrichting was erg mooi, grote open keuken, diverse bijzondere zitjes en ruime, lichte zaal achterin de zaak. Het eten was erg goed (kazen als voorgerecht, pizza's en ijs), een van de betere Italiaanse restaurants (voorzover ik kan beoordelen), maar we moesten er wel lang op wachten. Dat was het enige (kleine) minpuntje aan Fabbrica, maar voor de rest absoluut een aanrader!
l&c
Fabels Eten & Drinken in Bergen
Op zich prima. Paar x gegeten. Altijd 'wel' lekker. Echt nadeel dat je niet kunt reserveren. Reden om ergens anders naar toe te gaan, waar je zeker bent van een plekje. En ook lekker eet!
Patricia
Toevallig hier terecht gekomen. Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
Enthousiast team werkt perfect samen.Deze kok kan echt koken.
Lekkere wijnen op de kaart.Als je het pand ziet verwacht je niet dat er zo'n geweldig restaurant in huist.
Zeker de moeite waard om vanuit Brabant terug te komen
shirley engel-cuijpers
Bij een verblijf van 2 dagen in Bergen en de eerder geschreven recensies, hier de eerste dag gaan eten. Ik wilde gewoon niet dat er een einde kwam aan mijn tournedos ;-) er staat altijd een fles water op tafel en ook stokbrood met (zelfgemaakte) kruidenboter hoef je niet te betalen. Mijn partner is een echte vleeseter en had de big ribster van 400 gr ook deze was uitmuntend. De 2de dag twijfelden we over waar te eten en eigenlijk was de keuze snel gemaakt. Wederom bij de dikke prins geweest de sate is ruim voldoende en ook de mixed grill was heerlijk!! Wij komen vanuit Zuid-Holland maar zullen in de zomer zeker eens een dagje uit naar Bergen doen en dan wederom bij de dikke prins gaan genieten van het heerlijke eten. Een echte aanrader dus.
Haring
Helaas helemaal eens met m en m hieronder. Zeer slechte service, tegen het brutale aan. Pannenkoek was niet gaar en als reactie ging de (zwetende) serveerster met mij in discussie dat de pannenkoek wel gaar was. Tevens was de chocomelk niet warm en was de slagroom opgelost. Jammer want opzich is de plek en ambiance mooi. Maar voor mij nooit meer, tevens adviseer ik mensen ergens anders te kijken, het dorp bergen zit vol met betere alternatieven.
Jos
We hebben zaterdagavond hier heerlijk gegeten, de bediening was vriendelijk en aandachtvol. Er was een gezellige sfeer, alleen vonden we het er wat te luid klinken, waarschijnlijk door het gebruik van veel harde materialen en weinig geluidabsorberende zaken zoals gordijnen.
Maar al met al een zeer geslaagde avond, we komen zeker binnenkort hier weer eten.J en H
Wij zijn hier afgelopen maandag weggelopen, eerst werden we al een beetje achteraf in een hoek gepropt. naast ons kwamen later mensen zitten, die werden door 2 man gevraagt voor drankjes terwijl wij maar zaten te wachten en er niemand kwam... Zeer ongeïnteresseerde bediening! Zonde hoor voor zo een mooie zaak.
M. Mulders
Erg gastvrije ontvangst, heerlijk gegeten en goede wijn gedronken. Kaas kan beter op temperatuur geserveerd worden, maar de chef kan hier echt ontzettend goed koken! Bediening is vlot en vriendelijk. Karaf kraanwater wordt gewoon neergezet, hoef je niet om te vragen: perfect. Driegangenmenu met wijnarrangement voor een heel acceptabele prijs. Dit is een echte aanrader in Bergen.
Michel Ronkes
Leuk café waar je best goed kan eten. Gezellige ongedwongen sfeer. We hadden niet gereserveerd. Even aan de bar gezeten en zodra er wat vrij kwam konden we aanschuiven. Vlotte bediening. Geen vakmensen maar vriendelijk en enthousiast. Eten was prima en verrassend gezien je zou verwachten van zo'n zaakje. Wellicht iets te ambitieus gezien het bedienend personeel die daar nog niet mee om weet te gaan. Echter ook niet hoogstaand culinair. Een ruime voldoende dat zeker maar geen gemiddelde van 9.1 waard. Nog niet ieder geval. Chapeau!
Sonja
Waren voor mijn verjaardag uit eten geweest ik mocht kiezen. Bij het restaurant wat ik koos kon ik helaas niet reserveren, dus dan maar naar Wonders. Had daar de voorgaande keren prima gegeten, was er al een tijd niet meer geweest. Deze keer viel het goed tegen, slechte bediening, eten was heel weinig, in tegen stelling tot de prijs. Veel te duur, zeker voor wat je op je bord krijgt. Als je 150 gram aan vlees kreeg was het al veel.
Hier komen wij niet meer.Woud
Vanaf 1 januari 2012 hebben wij nieuwe openingstijden en een nieuwe menukaart. Voor reserveren kunt u telefonisch 072 5061471 of via onze website www.het-woud.nl
Gasterij 't Woud
Kloosterman
Bij Nero geweest met een gezin met 2 kinderen. Bediening liet lang op zich wachten. Uiteindelijk kregen we 3 borden met eten erop. We dachten dat de vierde nog wel zou komen. Na een kwartier toch navraag gedaan. Bleek dat ze het vergeten waren. Kon nu gemaakt worden, maar dan duurde het nog wel een kwartier! Intussen had iedereen z'n eten op en we moesten nog anderhalf uur terug in de auto naar huis en de kinderen waren moe, dus we konden ook niet nog langer wachten. Geen enkel excuus van de bediening gehad dat een van ons nu niets te eten had gehad, we konden gewoon gaan betalen en de betreffende serveerster was in geen velden of wegen te bekennen. Zeer slechte zaak, was vroeger veel beter!
Marjolein
Zeer slechte service. Obers lopen je voorbij kijken niet op of om of er nog wat nodig is (zelfs wanneer je je hand opsteekt) Vaak lege glazen en wanneer er een (wijn)glas wordt aangegeven wordt dit met een volle hand om je glas gedaan. Eten was matig (salade niet lekker, patat vet)en de prijs kwaliteit verhouding is verschrikkelijk. Wij kregen voor €4.20 een klein turks broodje met tapenade, aioli en kruidenboter welke eruit zag of het er in was gekwakt. Voor de prijzen die ze hanteren had ik zeker meer verwacht. In het kort samengevat wij gaan er zeker niet meer heen!
J.Lankhoorn
De Pilaren in Bergen
9 dec met de familie wezen eten, zes personen in totaal. Bijna iedereen had iets anders besteld en een ieder was zeer te spreken over de smaak van het eten. Persoonlijk heb ik nog nooit zo genoten van de Tournedos 'Stroganoff' zoals hij bij hun werd opgediend. Met andere woorden. Kom ik in de buurt dan ga ik zeker weer. Klasse.
J.Lankhoorn.van Lindenboom
De Pilaren in Bergen
Zeer goede tent, leuk personeel goed eten! En een goede mooie sfeer!! Gegroet familie Lindenboom
rotterdammers
Een gemoedelijke zaak met vriendelijk personeel. De vis werd op verzoek gefileerd en het dessert aangepast aan persoonlijke eetlust. Verder was de biefstuk een bijzondere smaakbeleving zo mals en sappig.
Bijzonder in de smaak viel verder het verse én warme groentegarnituur, dat er ook nog eens heel mooi uitzag.
Een heerlijke maaltijd en een sfeer alsof je bij goede vrienden eet. Lekkere koffie toe, helemaal af.Caroline Zwiers
Tijdens ons weekend samen weg hebben we gegeten in Lamoraal.
Dit is ons prima bevallen. Het eten smaakte uitstekend, lekker mals vlees, heerlijke frieten, frisse salade.
De ontvangst erg persoonlijk en gastvrij. De sfeer intiem, gezellig.
Volgend jaar komen we zeker terug !!v.duinen / Baljon
Door ons verblijf in Schoorl en wat zoeken op internet kwamen we bij jullie eethuis terecht.
Ondanks dat het eerst slecht te vinden was en navraag bij VVV en A.H. geen uitsluitsel gaf, kwam een postbode met het goede adres.
Het is een drukke zaak met heel vriendelijke bediening en ook werd er een goede suggestie gedaan.
We hebben lekker gegeten en er was voldoende van alles op tafel en het werd snel aangevuld als je er om vroeg.
Na het eten was er heerlijke koffie en ijs.
Dat je niet met een creditkaart kunt betalen kan wel eens een probleem zijn als je geen pinpas bij je hebt.