Recensies van restaurants in Beesel, Limburg
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Beesel. Gegeten bij een restaurant in Beesel? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Beesel verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Beesel over tijd.
Fam. van Lier
We hebben genoten van de paasbrunch! Het eten was heerlijk en het personeel vriendelijk.
Bovendien een zeer gezellige sfeer, de beschrijving "Puur genieten in een gemoedelijke sfeer" klopt helemaal.Ivonne Toneman
Afgelopen week heb ik met mijn -bijna 50 jarige- vriendin 2 nachtjes in De Bongerd gelogeerd.
Het was er fantastisch. We hebben genoten van een heerlijke kamer, met een prima bed, een uitgebreid ontbijtbuffet en een zeer smaakvol verrassingsdiner.
Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.....kortom.....écht een aanrader!
Wij wensen iedereen zulke heerlijke dagen in De Bongerd toe!PS: misschien handig om te weten......vanaf maart 2012 heeft De Bongerd een nieuwe eigenaar.
Gerrie Christians
Mijn collega en ik hebben erg genoten van een heerlijke warme maaltijd met lendebiefstuk.
De biefstuk was goed en heerlijk krap gebakken. De pepersaus was bijzonder lekker.
Dik compliment voor de kok.
Mooie eetplek in zeer smaakvol ingericht restaurant met veel sfeerverhogende details.
prijs/kwaliteitverhouding zeer goed.
Prettige en vriendelijke bediening. We komen zeker terug!Sharon
Wij hebben de afgelopen maanden regelmatig een bezoek gebracht aan herberd de bongerd en het bevalt ons prima. Het personeel is vriendelijk, mooie ambiance en het eten is heerlijk! Zeer uitgebreide kaart voor een lage prijs. Aanrader!
V. Smeets
Vandaag met de familie (12 personen) een kop koffie willen nuttigen met een stukje vlaai bij Herberg de Bongerd. Na 15 minuten was er helaas nog geen bestelling opgenomen. Een serveerster geroepen, helaas was ze erg chagarijnig maar de dranken-bestelling werd opgenomen. Voor de vlaai op te nemen zou ze terug komen. Na 30 minuten nog geen koffie gezien en ook de vlaai was nog niet opgenomen. Na een serveerster gevraagd te hebben, zei ze dat ze nog moesten beginnen met de bestelling klaar te maken. Onze reactie om op te stappen, werd door een andere serveerster (de barmedewerkster) beantwoord met: "We zijn de bestelling nét klaar aan het maken." Wat is nu waar? De barmedewerkster meldde tevens dat het "óntzetend druk was" De zaak was bijna leeg, alleen op het terras zaten een aantal mensen. Al met al geen aanrader: Onvriendelijk personeel, geen sfeer en er zit weinig snelheid in de medewerkers.
M Thurlings
Mijn ervaring is niet zo leuk. Bij de jumbo was een spaaractie, bij 10 spaarzegels kon je bij de Herberg de Bongerd 15% korting krijgen op een 3 gangen menu naar keuze.
Wij drie gangen besteld, heerlijk gegeten dat wel. Maar toen wij gingen afrekenen en twee kaarten inleverden voor de korting kon dit niet. Nee, wij hadden drie gangen besteld van de kleine kaart, dit moest van de grote kaart zijn. Wij hadden dit van te voren moeten zeggen, werd ons verteld. Nou onze kaarten worden zeker nooit meer ingeleverd.
Jan en Hellen Verwey
Wij zijn in maart 2010 geweest.
We zijn daar op een prima manier ontvangen. Leuke bediening, zeer vriendelijk. Ook de eigenaren zijn zeer aardig, altijd een praatje en dat hoort ook zo bij een klein hotel. Wij hebben het prima naar onze zin gehad.
En dan vergeet ik nog het prima diner, deze was voortreffelijk.
Carolien
Vorige week met een gezelschap gegeten bij De Bongerd. De bediening was vriendelijk, zelfs een extra kussentje op de stoel van oma was geen probleem.
We hebben heerlijk gegeten en een top avond gehad. Zelfs mijn schoonzus die een streng dieet volgt werd op haar wenken bediend. Wij komen zeker snel nog eens terug!
Nelly en Donald
Uitstekend gegeten, hadden vooraf wel enkele bedenkingen vanwege de negatieve recensies hier, maar de prijs kwaliteit verhouding was super, voor minder dan 30 euro vier perfecte gangen, uitstekende bediening, voortreffelijke keuken, komen zeker nog een keer terug, als we weer in het noorden van Limburg zijn.
Inge Verkerk
Mijn broer en schoonzus hielden hun huwelijksfeest bij 'de Bongerd'. Van tevoren was alles goed doorgesproken met Yvonne. Zo had het bruidspaar een buffet besteld voor 130 personen, dit zou het grootste gedeelte van de avond blijven staan. Bovendien zouden we een seintje krijgen als ze het gingen opruimen; dan zou men nog een laatste hapje kunnen halen.
Wat schetst onze verbazing op de avond zelf; binnen een uur was al het eten op! Er was niets meer te krijgen, er waren zelfs gasten die nog niets gehad hadden en de bakken moesten leegschrapen(!).
Achteraf een klacht ingediend en een gesprek gehad met Yvonne. Ze was van mening dat wij zelf de schuldigen waren, we hadden ons moeten melden. Er was namelijk eten zàt (in de koeling misschien...)
We vroegen om een oplossing van Yvonne, ze zou ons later mailen.
In de mail ook niets van excuses, wel nogmaals verwijten en het aanbod om een keer op hun kosten te komen eten.Dat hebben we uiteraard niet gedaan!
Op zich een prima lokatie voor een feest maar neem wel brood van mee van thuis!
bellemans valerie
We zijn verleden week-end in dit restaurant gaan eten.
De bediening was traag en verliep nogal chaotisch.
Zo kregen we een aperitiefhapje lang nadat we aan het aperitief waren begonnen.Ik had zogezegde gamba's besteld. En nog duidelijk gevraagd of het wel degelijk om gamba's ging, en niet om scampi's.
De serveerster zei dat het gamba's waren, geserveerd met aardappelen.Toen ik mijn bord kreeg waren het in feite zeer kleine scampi's (die trouwens een rubberachtige smaak hadden), opgediend met pasta!
De serveerster wou hier niets aan doen, vermits het woord "gamba's" op "de doos" in de keuken geschreven staat...
Een commerciële geste mochten we ook vergeten.
Kortom, een zeer onaangename culinaire ervaring, niet voor herhaling vatbaar.
Chris en Marian Weerman
Afgelopen weekend gegeten in dit restaurant, en wat ons opvalt was de klantgerichte bediening.
Je voelt je echt te gast en de gerechten die geserveerd werden, voorzien van bijpassende wijn, smaakten geweldig.
De bediening is jong en heel spontaan en deed alles om het ons naar de zin te maken. Zeker gelukt! Wij komen zeker nog eens terug.
Chris en Marian.
Obdam NH.
Mariska Veerman
Ik ben afgelopen vrijdag met mijn partner bij Herberg de Bongerd en het gelijknamige restaurant te gast geweest. In tegenstelling tot de grauw-bruinige website is de ambiance in herberg en restaurant heerlijk licht en zeer knus. We hebben gegeten op het overdekte terras in het midden van de herberg en dit was ideaal met de lekkere temperatuur van de dag. Omdat we korte tijd hadden om te eten hebben we alleen het hoofdgerecht genoten en ik zeg terecht 'genoten'. Omdat het het seizoen is heb ik gekozen voor een asperge gerecht met lamsrack en mijn partner voor een ribeyesteak. De asperges waren heerlijk bereid en ook het lamsvlees was lekker jong en goed rosé. Ook werd er een heerlijk jong krieltjesgerecht met bieslook bij mijn gerecht geserveerd en die maakte het tot een compleet lentemenu. Bij mijn partner was er een rucola salade en wat meer doorbakken aardappelpartjes in schil, waarmee het qua smaak allemaal wat robuuster was.
Het enige punt wat ik de keuken zou willen meegeven is dat de portionering wellicht wat minder mag. Bij mijn gerecht had ik vier aanzienlijke stukken lamsrack en de asperges waren nabij de 500 gram als ik het inschat. Het had allemaal wat minder gemogen, zeker omdat we aangegeven hadden niet al teveel tijd te hebben. Het enige is dat er bij de asperges een zeer lichte saus was gemaakt en deze weinig extra smaak gaf.
De amuse was verder niet onze smaak (krabsalade, beide geen vis/schaaldier-eters) maar wat me opvalt is dat het in deze regio altijd keurig wordt aangeboden.
De bediening was zeer vriendelijk en vulde de glazen geregeld bij, we werden goed in de gaten gehouden.
Qua prijs/kwaliteit verhouding is het zeker uitmuntend (beide gegeten en gedronken voor 46 euro in totaal), wellicht is het voor de keuken alleen beter af en toe wat minder op de borden te doen.
Martijn
Dit is nu echt top kwaliteit voor een redelijke prijs. Limburgse gezelligheid in bourgondische ambiance. Oftewel knus en gezellig. De bediening is zeer professioneel, vriendelijk en straalt rust uit. Je hoeft geen haast te maken, je bent een avondje uit.
Van de kaart kun je kiezen uit een keuzemenu, een surprisemenu en a la cart. Wij gingen in de regel voor het keuzemenu, waarbij je ook zonder problemen kunt combineren met gerechten van het menu. De kaart heeft leuke gerechten, zoals bijv. Hazenrug filet (aanrader). Je merkt dat het eten met veel zorg wordt gemaakt, zeer verfijnd en vooral erg lekker.
Mijn mening is dat het niveau behoorlijk uitstijgt boven restaurants die dezelfde prijzen hanteren. Kortom een ware (smaak)belevenis in hartje Limburg!
Top.F. Suntjens
Wij hebben al twee gegeten bij de Bongerd. Een keer hebben we het surpise menu besteld en een keer van de kaart gegeten. De bediening was zeer vriendelijk en correct en wij hebben heerlijk gegeten. Voornamelijk de prijs/kwaliteit verhouding sprak ons zeer aan. Een eerlijke prijs voor een smakelijk product. Zeer goed idee van de kleine en grote portie keuze in de kaart
Geertje Langan
Onlangs hebben we in bovengenoemd restaurant gegeten. We hebben ruim een uur op het eten moeten wachten. De bediening (slechts een persoon ) kon de vraag in het restaurant niet aan. Het beloofde stokbrood met kruidenboter is nooit gearriveerd. De spare-ribs waren praktisch zwart geblakerd en de kalfsentrecote(?) in rode-wijnsaus met uiencompote was incompleet (geen saus of compote) en niet goed gebakken. De bijlages (een soepkommetje salade voor 5 personen) .Een wat groter bakje frites.
Wij waren dan ook zeer teleurgesteld. Na hierover een klacht te hebben ingediend (per mail) is ons een dinerbon beloofd. Hier wachten we nog steeds op.