- Adres
- Website
- www.wokwonderland.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
Wok Wonderland is sinds eind 2006 gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau, het dorp dat bekent staat om haar vele enclaves. Na een langedurige renovatie van dit monumentale pand kunt u hier fantastisch Japans, Chinees en ook Nederlands eten in een chique ambiance.
Het pand waarin Wok Wonderland is gehuisvest heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk was dit gebouw het treinstation van Baarle-Nassau en later heeft er een puddingfabriek, grill-restaurant en een bowlinghal in gezeten. Uiteindelijk is het zelfs voor een groot deel afgebrand. Maar dat is niet meer af te lezen aan het uiterlijk van het gebouw. Een lange renovatieperiode heeft ervoor gezorgd dat het pand weer helemaal van deze tijd is.
Wok Wonderland is een ruim restaurant, met vele mogelijkheden. Zo zijn er tweepersoonstafels, voor een intiem dinner, maar ook grotere tafels voor grote gezelschappen.
Telefoon NL : (+31)(0)13-5070100
- Hotels in de buurt »
- Ambiance
- Kindvriendelijk
66 recensies voor Wok Wonderland
Het eindcijfer is 8.9. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
8,4
- Service
8,7
- Prijs / kwaliteit
Fam van Es
We hebben al vele wok restaurants bezocht maar Wok Wonderland blijft voor ons nummer 1.
Hier wordt het eten het lekkerst bereid.Top! Ook mijn 3 dochters zijn het hier mee eens.- Eten / drinken 10
9,7 op schaal 1-10
L Claessens
Leuke en vooral lekkere ervaring met vriendelijke lieve Chineesjes en goede bediening voor een democratische prijs.
stefan
Zeer lekker en ze doen er echt hun best om het allemaal snel klaar te hebben. Wij waren er om half 5 en om 5 uur begonnen met eten. Super, zeker aan te raden en zal er zeker meer naar toe gaan.
Siem
De kwaliteit van de gerechten was heel goed en ondanks de drukte werd alles op tijd aangevuld
peter roumen
Ik ben afgelopen zondag, eerste paasdag bij u geweest. Wat een keuze, je kwam niets te kort en goedkoop ook. Nog nergens gezien dat de sterke drank er bij zit, u krijgt van mij een 10. Gezellig was het ook. Ik beveel het iedereen aan, en ik ga er beslist nog eens heen.
Jozefien van der Put
Het was zeer smakelijk, gezellig. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht, met voldoende zit en loop ruimte voor iedereen. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zekers voor herhaling vatbaar.
8,1 op schaal 1-10
Bowie
Hier onlangs weer gegeten.
Smaakte allemaal goed, alles werd goed aangevuld, zowel eten als drinken.Personeel was vriendelijk.
7,8 op schaal 1-10
Fam. van Schijndel
Wij waren gisteravond naar dit prachtige restaurant geweest.
Ik werd aangenaam verrast door de verrukkelijke eten. Ik was bang dat mijn dochter niet veel kon kiezen gezien haar Coeliakie (Glutenvrij), daar was dus nergens nodig voor geweest. Iedereen heeft daar wel iets wat hij/zij lekker vindt en dat onbeperkt! Geen geld dus voor wat je krijgt.
Daarnaast was de personeel heel vriendelijk en kwamen ze regelmatig om te vragen hoe het smaakte etc. Sfeer was prettig en de kinderen waren heel blij in de grote kinderspeelhoek.
Keep the good work up! We zullen zeker terugkomen!
De Bie
Onze groep heeft heel lekker gegeten en we hadden het heel gezellig.
Wij komen nu al enkele jaren in wok wonderland en het smaakt ons nog altijd even goed.- Eten / drinken 9
- Prijs / kwaliteit -
vuurens
Wij hebben nog nooit in een wokrestaurant zo slecht gegeten als daar. Vreselijk eten en vreselijke bediening.
Hennie Filius
Wij eten hier regelmatig en zijn erg tevreden over de prijs kwaliteits verhouding. Het is er gezellig altijd druk en vriendelijke bediening.
- Sfeer -
Hans de Kinderen
Wij hebben al meerdere malen hier gegeten en komen steeds met heel veel plezier terug.
Een geweldige accommodatie met vriendelijke bediening en geweldig eten, ruime keus van topkwaliteit.
Wij komen graag weer terug.- Eten / drinken 8
8,2 op schaal 1-10
fam.Dekker
Gisteravond,6-9, zijn wij met vrienden weer bij u te gast geweest.
Elke keer verbaast het ons dat er naast een goede sfeer,ook de lekkerste gerechten worden bereid bij de wok en het grill.
Ook het personeel (en bediening) was weer erg sympathiek.
Wij komen hier daarom erg graag!- Eten / drinken 8
Wilma Timmer
We komen hier regelmatig met vrienden en het is voor ons de beste wok.
Vriendelijk, servicegericht personeel en heerlijk eten.
Ga zo door!- Eten / drinken 10
Stijn
Het buffet is er redelijk lekker en vleesjes laten bakken of wokken is overheerlijk! De sfeer is wel leuk alleen is het er vaak druk en heb je lawaai van (iritante) spelende kinderen. De service is aardig. En de prijs is ook niet overdreven duur.
Havermans
Zeer lekker gegeten!
Niets op aan te merken.
Veel keus , goed en vriendelijk personeel.
1 minpuntje : veel rumoer (zéér druk op zaterdagavond)
Wij komen zeker terug !!- Eten / drinken 9
Peeters,joannes
Lekker en gezellig. Ook onze kleinkinderen vonden het prachtig.
Familie de Heer
We zijn hier al meerdere keren wezen eten, tot nu toe bevallen. Maar vanavond viel het zo zwaar tegen dat wij hier niet meer naar toe gaan. Restaurant geeft aan om 16.30 uur geopend te zijn. Daar wij deze avond niet zoveel tijd hadden, maar wel uit eten wilden hebben wij om 17.00 uur gereserveerd. Bij aankomst was het de deur van het restaurant geopend, maar was er geen licht aan. Dit werd aangedaan nadat wij binnen waren. Vervolgens een tafel aangeboden gekregen en werd er eetsmakelijk gewenst. Tot onze verrassing, bleek het buffet op de soepen na, nog geheel leeg te zijn. We namen het maar voor lief met de gedachte dat alles snel gevuld zou worden. Na de soep wilden wij gaan wokken, hier werden de voorbereidingen voor getroffen. De pannen met water waren nog niet geheel heet, waardoor wij bang waren dat het eten niet goed gaar zou zijn. Twee personen in ons gezelschap, wilde graag iets van de plaat, maar de platen waren nog steeds niet klaar voor gebruik. De koks zagen ons staan, maar gingen andere werkzaamheden doen en negeerde ons. Personeel bij de bar keek ook niet naar ons om. Hierna hebben wij besloten een klacht in te dienen, dat wij dit geen manier vonden, dat er na dik een half uur wachten nog steeds niet van alles gebruik kon worden gemaakt. Hierop werd ons verteld dat zij pas eten maken als de mensen binnen zijn. Daar wij maar 1,5 uur hadden en je ook binnen 2 uur klaar moet zijn met eten, hebben wij besloten om maar weg te gaan. Wij hadden geen zin meer om nog langer op ons eten te moeten wachten.
1,8 op schaal 1-10
Fam Embrechts
We waren daar met 6 personen en iedereen was zeer tevreden. Komen zeker nog eens terug.
Lambregts C
Het eten was echt heerlijk, het drinken was ook lekker.
Prima service en we werden snel geholpen.
Er was geen wifi om gebruik van te maken.
We komen zeker nog een keer terug.- Eten / drinken 9
8,6 op schaal 1-10
Rob en Nel Rolvink
Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten. Sfeer was prima.
De service grandioos; kwaliteit van het eten is altijd goed. Personeel erg vriendelijk.- Eten / drinken 10
Joop Vermeulen
Heel goed eten,voldoende service,gezellig en op de kop toe een speeltuig voor de kleintjes.
Ilse en Peggy
Het was weer een geslaagd etentje.. alles tiptop, enkel bij het dessert had ik het probleem dat de soezekes met slagroom erin nog niet helemaal ontdooit waren... maar de rest was voortreffelijk, komen zeker terug.
P. Werts
Eten was voortreffelijk en de bediening zeer vriendelijk.
Jos Verstappen
Een lekker etentje en een gezellige sfeer voor dat geld.
Keuten Mario
Hier kan je lekker en gezellig tafelen.
Prijs / kwaliteit is echt super.
Veel variëteit en lekker vers.- Eten / drinken 9
De Beuckelaer Martine
We zijn er ook al een aantal keren gaan eten, vanavond weer.
Heel lekker.- Eten / drinken 9
johnny
Heel lekker eten en zeer vriendelijk personeel!
Deborah
In één woord geweldig..
Ik ben bij vele wok restaurants wezen uit eten maar deze is wel de beste. Zoveel keus en goede klant al 4jaar ook al is het druk er is altijd wel een plaatsje vrij. Heel gastvrije bediening. Ik ga er graag een hapje eten.
Frans
Heel veel keuze in gerechten, wat te denken van echte hollandsche garnalen en heerlijke paling!
Erg vriendelijke bediening.
Dit is een van de betere wok restaurants in de omgeving.
9,8 op schaal 1-10
stijn
Wok wonderland is een lekker buffet met veel keuze het is er wel vaak druk de mensen zijn er heel aardig.
8,2 op schaal 1-10
Véronique
Wij zijn al verscheidene malen bij verschillende wok's geweest & dit is de beste die we tot nu toe zijn tegengekomen.
24,95 euro voor 2 u wokken, drinken à volonté.
Veel soorten vis en vlees, meer als de gewone 'wok-restaurants'.
Meer dan 10 soorten vis... zalig gewoon!
Lekker en zeer hygiënisch.
Proficiat aan de eigenaars.
Groeten!
kevin
We komen er al 4 jaar.
Vanaf dat het open is bijna elk weekend.
Zeker in de zomer.
Meestal gaat het vervelen maar hier echt niet.
Houden zo!
John
Op 25 december (1e Kerstdag) ben ik geweest bij dit fantastische restaurant. Ondanks de drukte heb ik erg genoten van het eten. Veel diverse soorten gerechten die heel erg lekker waren. Ieder heeft zijn eigen favoriete gerecht tussen alle gerechten die er staan.
De sfeer was top! Heel gezellig en ontspannend.
Personeel was heel aardig ondanks de stress en drukte. De chefs deden heel veel moeite voor je eigen wensen.
Ondanks de hogere prijs tijdens de Kerst was deze avond een groot succes! Een echte aanrader...!
monique
Op kerstdag 2010 geweest. Maar al meerdere keren geweest. Heel lekker gegeten. Maar wel wat te druk en misschien te weinig personeel. Te lange wachttijden en niet voldoende bijgevuld. Maar wat wil je op een feestdag.
Chapeau voor die mensen die dan willen werken.
Ik kom zeker nog eens terug. Een echte aanrader.........
cuypers-hannes
Eten geweldig goed. Veel eten voor weinig geld. Een gezellige sfeer en de service 100% in orde. In ieder geval een dikke proficiat vanwege de familie Cuypers uit Turnhout.
Ilse
Echt prima eten en drinken voor €24,95 voor 2 uur. Heel goed! Lekker van de bakplaat of wokken. Drankjes erbij inbegrepen en gewoon originele Sprite/ Fristi/ Rivella etc. Uit een flesje. Met dessert erbij. Heerlijk!
odette van spiegelbeen
Heel lekker wat ze daar allemaal hebben, en hele ruime keuze. Perfect, iedereen zou het moeten doen!
Masseurs
Afgelopen vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur bij Wok Wonderland geweest met mijn vrouw. Wat een fantastische ervaring is dat daar zeg. Volgende week gaan we weer maar dan met de kids erbij. Wok wonderland is een echte aanrader!
fam. van Ham
Zijn met Australische gasten naar dit restaurant geweest en we vonden het super.
Het was van top tot teen helemaal af, wij zijn er echt verwend. Zowel op gebied van eten als van bediening.
Hebben het al bij verschillende vrienden aanbevolen en volgende maand zijn we er weer.
Nogmaals bedankt.
9,6 op schaal 1-10
Thamara van Gught
Eenmaal aangekomen was het erg druk, maar toch werden we goed begeleid. We hebben héééérlijk gegeten. Vooral de bakplaat is voortreffelijk! Het is ook erg handig doordat je alles zelf kan halen. De borden werden snel opgehaald, helemaal toppie! Zeker een aanrader!
R. Verhoeven
We gaan regelmatig wokken en tot nu toe is het nog nooit tegengevallen. Heb het ook aangeraden bij familie en die komen op weg hierheen zeker een paar andere wokrestaurants tegen maar geven toch de voorkeur aan hier.
Ga zo door!
fam ranft
Wij eten regelmatig in dit wokrestaurant en vinden het kei tof.
Zeer kindvriendelijk, personeel geweldig, gewoon een goed restaurant.- Eten / drinken 10
de bock bruno
Zeer aangenaam restaurant, prijs qualiteit pico bello.
Zijn al zeker 10 keer geweest.
elgin
Heel gezellig, goede koks aan de kookplaat.
Kindvriendelijk.
Gezellig om een verjaardag te vieren.
leontine
Ik was er 24 november geweest en het was geweldig.
Ruime plaatsen en vooral handig was de zelfbediening.
Je kon alles zelf pakken! Je hoeft niet lang te wachten.
En het eten was voortreffelijk. Aanrader!
Annemarie
Top restaurant!
Zijn al diverse malen geweest, service is erg goed, eten lekker, prima om met (kleine) kinderen heen te gaan, daar is goed voor gezorgd. Met rolstoel is geen probleem, wordt rekening meegehouden m.b.t. je plaats en invalidetoilet is ook helemaal prima.
Rijden er graag een uur voor om daar te eten!
kuijer
Zo goed dat ik er 5 kwartier voor ga rijden.
Het beste wokrestaurant waar we tot nog toe zijn geweest.
Van beurden A.
Wij zijn er 30 mei geweest met een grote groep, en was super om daar te eten, dus deze avond gaan wij lekker met z'n tweekes terug....:)
Frans en Coby Smeets
Voortreffelijk we gaan er meer voor.
Goedkoop en goede service, wat moet je meer.
Super.
mie
24 mei 2009
Onze zoon was jarig en hij kreeg een leuke verassing.
Het eten was heel lekker en de kinderen vonden het er heel leuk.
Echt een aanrader.
Jeanine
Ik heb hier vaak lekker gegeten.
Dineren met kinderen is hier helemaal geen probleem.
Lieke
Het is heel lekker eten en er is een goede bediening!
de vry
heel gezellig.personeel heel vriendelijk.
cedric
Heel lekker eten.Prijs kwaliteit super goed.
de vreede
kan niet beter personeel niet anders dan lof
Fam Van Peyenbroeck
Verzorgd restaurant,soms te kort aan personeel om tijdig uw tafel af te ruimen.Eten is lekker personeel is vriendelijk.
egemasi
prima gegeten- de kinderen kunnen ook naar hartelust spelen!
7,9 op schaal 1-10
luc
hebben heel lekker gegeten. zeer goede bediening .komen zeker nog eens terug
ronny
het is er gewoon goed alles goed en gaar.lekker ook
Gerrie
We hebbeb zondag 22 juli heerlijk geèten bij Wok wonderland. Een echter aanrader voor iedereen.Zeker voor herhaling vatbaar.
Tina
Zeer lekker eten!! Zijn hier al een paar keer geweest. Zelfs als een feestje gehouden en iedereen was zeer tevreden!!
Barry van Blerk
Je kon proeven dat bijna alle vis uit de diepvries kwam.
Zeker de Holl garnalen (waterig)- Eten / drinken 6
7,9 op schaal 1-10
Bianca
Zowel wij als onze kinderen hebben genoten van dit geweldige restaurant. Heerlijke eten in een fijne sfeer. Echt een aanrader!
Gerard
2e kerstdag 2006 lekker genoten van alles wat er geboden werd. Alles vers en geen lange wachttijden. Alles in 1 prijd dus ook het drinken. Geweldig dus.
8 op schaal 1-10
Restaurants in de buurt