Best Western Hotel de jonge in Assen

Verstuur een email »
Reserveren
Reserveer online

Omschrijving

Beste gast, Hotel de jonge is overgenomen en een andere weg ingeslagen.
Voorop staat gastvrijheid, service en kwaliteit.

Oude recensies zijn niet te verwijderen. Helaas!

HOTEL DE JONGE :
Voor uw zakelijke meeting, lunch, date, borrel,buffet, hotel overnachting of een romantisch diner.

Ook voor zaalverhuur, groeps verbijven, of verbijf voor langere duur.

Keuken
Hotels in de buurt »
Omgeving
In het centrum
Ambiance
Budget, romantisch, zakelijk, huiselijk, gezellig en rustig
Kinderen
Kinderstoel aanwezig, magnetron (voor kindervoeding) en verschoontafel
Toegankelijkheid
Rolstoeltoegang, rolstoeltoilet en invaliden parkeerplaats
Diëten
Vegetarisch, glutenvrij, halal, lactosevrij en suikervrij
Voorzieningen
Catering, high-tea, terras, Wi-Fi, honden toegestaan en rookruimte
Prijzen
  • Gastheer/vrouw: H. Vennik
  • Sommelier: Captain
  • Eigenaar: D. Maas
Parkeren

Aan de weg of tegen gereduceerd tarief in de parkeer garage.

1 0
8 6
9 1
10 1

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 19 recensies geschreven voor Best Western Hotel de jonge.

Het eindcijfer is 6.4. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Anke Terpstra

Eindcijfer 6,4 op schaal 1-10
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 7

ik vind dat je veel te lang moet wachten het duurde wel 15 min.
    Het eten vond ik redelijk, de hoeveelheid was niet veel. Ik hou van eten maar het was gewoon veel te weinig. Sfeer was wel goed maar ik kom er denk ik niet meer.

2. Anoniem

Eindcijfer 5,5 op schaal 1-10
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 5

Vaak wat wezen drinken met een groep of samen met 1 iemand, in groepen redelijk snel geholpen maar als je gewoon met z'n tweetjes komt, dan kan je rustig 20 min zitten wachten... zonder begroeting, zonder contact of wat dan ook! Ook als de bestelling is opgenomen duurt het soms rustig een 10 minuten voordat het vervolgens geserveerd wordt, als je hier het personeel op aanspreekt, gewoon vriendelijk, krijg je van vele de reactie 'ja maar ik begin pas net dus dat weet ik niet'. Met een beetje mazzel is er een kennis van je aan het werk en wordt je gezien maar wij hebben de laatste keer toch maar het besluit genomen om na 20 minuten te wachten tot we iets konden bestellen onze spullen te pakken, de bediening is als ze uiteindelijk bij je staat vaak wel vriendelijk! Maar nee, voor even snel wat drinken of eten moet je er maar niet heen...

3. Fam Sanders

Eindcijfer 3,9 op schaal 1-10
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 2

Regelmatig heb ik op het terras gezeten, 20 minuten wachten op de bediening was meer regel dan uitzondering en dit terwijl het niet druk was, maar zitten ze bij de bar te kletsen. Bediening was wel vriendelijk.

Ook bij elke bestelling een andere bediende, en het is erg onduidelijk wanneer je moet betalen, soms als je weg gaat, soms na elk drankje.

Al met al wel leuk in het centrum, maar een afrader als je snel een drankje wil doen.

4. Atty de Vries

Eindcijfer 9 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Prijs / kwaliteit 9

Wij hebben gisteravond in Hotel Best Western gegeten en het was heel gezellig en lekker en de bediening was prima!

5. arie

Eindcijfer 3,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 5
    Sfeer 3
    Service 2
    Prijs / kwaliteit 3

We wonen in Assen en gingen er eten. Het eten is op zich nietr slecht. Al moet je er op letten dat je ook alles krijgt wat bij het gerecht hoort.
    De bediening is echter onbespraakt ('De bier?') en onbeschoft (; -je zit net- 'wat willen jullie eten?' en als je dan de kaart eerst wil zien ben je lastig.. 5 min. later; 'en willen jullie nog eten of eh.')
    De toeristen achter ons werden nog onbeschofter behandeld. We hadden last van plaatsvervangende schaamte.

6. Marijke Bakker

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Kwamen toevallig op dit terras terecht. Hebben heerlijk gegeten voor een goede prijs. Bediening was snel en vriendelijk.

7. bob

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Heb hier gezellig een kopje koffie gedronken. Het is best een gezellige tent, maar de inrichting is echt versleten. Een historische zaak met een jaren '90-inrichting. Doet niet echt recht aan het mooie pand. Als het interieur vervangen is kom ik weer eens terug!

8. levi

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Sfeer 10
    Service 10
    Prijs / kwaliteit 8

Het is idd erg gezellig geworden, en het personeel is met hun werk bezig...

Lekkere keuken met erg mooie gerechten, en ja de bediening is erg vriendelijk.

9. anna

Eindcijfer 8,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Hotel de Jonge is echt super. Ben laatst door de stad gelopen omdat ik eens wat anders wilde. Uiteindelijk eindigden ik en mijn vriendin toch weer bij de Jonge. Het eten is er lekker, de prijzen zijn goed en het personeel begroet me tegenwoordig persoonlijk. Stuk voor stuk leuke mensen. Natuurlijk gaat er wel eens wat fout, maar dat is menselijk.

Volgende week maar weer een kopje thee doen.

10. Guus

Eindcijfer 3,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken 4
    Sfeer 5
    Service 4
    Prijs / kwaliteit 3

Ik ben de laatste 4 weken 2 keer in Hotel de Jonge geweest en 2 keer erg teleurgesteld.

Allereerst was de bediening erg slecht en onvriendelijk.

De bestelde hapjes waren niet goed en plotseling een stuk duurder (nieuwe kaart).

Tot overmaat van ramp was de fristi van onze dochter over de datum.

Een keer kan een incident zijn maar 2 keer onvriendelijke bediening...

En de kwaliteit van de hapjes waren echt onder de maat.

In het verleden kwam ik er regelmatig en was ik altijd tevreden.

11. jeroen

Eindcijfer 6,6 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 6

Eten is goed. Maar dat mag ook voor de prijs.

Bediening op het terras moet nog veel leren (op een enkeling na). Afrekenen voordat je het drankje krijgt kan echt niet!

Blij dat er in Assen meer terassen zijn.

12. niels

Eindcijfer 9,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Prijs / kwaliteit 9

Over Hotel de Jonge kan ik gewoon duidelijk zijn, het eten en de bediening zijn top. Ik kom hier elke jaar terug voor een weekendje Truckstar Festival. Dan boek ik een kamer en eet ook in het hotel, bediening en sfeer zijn top. Ligging hotel vanaf ns station is goed, bereikbaarheid is goed, ontbijt is goed geregeld. Restaurant is verzorgd en schoon, terras buiten is groot. Lekker in de zomer met een pilsje buiten genieten van de sfeer van Assen.

13. Alie Slooff

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Vrijdagavond met z'n zessen ( vriendinnendag ) heerlijk en gezellig gegeten bij hotel de Jonge in Assen. Getipt door iemand die er kort geleden was geweest. Leuk zitten, vriendelijke bediening. Een aanrader!

14. Assenaar

Eindcijfer 7,1 op schaal 1-10
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 7

Hotel de Jonge: leuke tent waar je prima een wijntje of biertje kunt drinken! Groot terras in de zomer, maar de wachttijden zijn dan soms veel te lang, je moet altijd iemand aanspreken.

Het eten; ben nooit verder gekomen dan een uitsmijter, want als ik uit eten wil, ga ik ergens anders heen in Assen.

15. erik

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Heerlijk gegeten, wild stond weer op het menu. Het restaurant zag er mooi en verzorgd uit, en ook erg gezellig. Personeel zeer gemotiveerd, echte aanrader..........

16. SJien

Eindcijfer 6 op schaal 1-10
    Eten & drinken 5
    Service 6
    Prijs / kwaliteit 7

Slecht, ik kom er nu al 9 jaar en het diner blijft slecht!
    Dus ik trap er echt niet meer in om weer eens te proberen.

Lunch is aardig, koffie is prima, maar daar blijft het ook bij...

17. Jascha

Eindcijfer 3,1 op schaal 1-10
    Eten & drinken 4
    Sfeer 2
    Service 1
    Prijs / kwaliteit 3

De tent holt in rap tempo achteruit. Kennelijk zien ze me over het hoofd, je kunt er alle kranten lezen voordat je eindelijk eens bediend wordt.

18. Natalie

Eindcijfer 6,7 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 6

Inderdaad, je moet ontzettend lang wachten totdat er iemand je bestelling komt opnemen.

Ik vind de zaak erg achteruit gegaan vergeleken met een paar jaar geleden. Het personeel is afstandelijk en loopt te weinig rond, hierdoor lopen ze echt omzet mis.

Het eten is wel lekker en goed voor elkaar, alhoewel de porties best iets groter mogen voor die prijs.

In de zomer is het gezellig zitten op het terras onder de grote parasols en als het kouder wordt staan er heaters, ideaal.

19. piet

Eindcijfer 6,2 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 7

Gezellig om te zitten, maar je moet veel te lang wachten tot je mag bestellen.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt