Contactgegevens
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeren kan in de dichtbij gelegen parkeergarage 'Centraal'.
- OV
Bus-, en Treinstation op +/- 200 meter afstand.
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Romantisch, huiselijk, gezellig, kindvriendelijk en zakelijk
- Kinderen
- Vermaak, kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Diëten
- Chef: Mahabubul Khan
- Gastheer/vrouw: Mahabubul Khan
- Eigenaar: Ilona Khan
115 recensies voor Eetcafe Twins
Het eindcijfer is 6.9. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
- Sfeer
6,5
- Service
6,8
- Prijs / kwaliteit
Verloop van restaurantwaardering
Hier zie je hoe de waardering van het restaurant door de tijd verloopt.
Ruby
Ik kom hier zo af en toe, ik vind het een prima restaurant met zeer vriendelijke bediening. Ik ben zelf vegetarische en voor mij hebben ze hier dan ook goede keuzes. Een aanrader zeker !
7,3 op schaal 1-10
Bas
Met een gift for 2 kaart naar Twins. Een verrassingsmenu gehad en ik moet zeggen dat het prima was. Vriendelijke bediening, goed eten. Alleen van de groente had wel wat meer geserveerd mogen worden, maar dat is het enige wat ik aan te merken heb. Voor herhaling vatbaar.
8,1 op schaal 1-10
Harry en Marijke Rollman
Afgelopen vrijdagavond d.d. 22-03-2013 gegeten en het was zoals in de site aangegeven goed en lekker. Bediening goed, eten goed en een leuke plek om
eens te eten zonder veel poeha en verder een gezellig restaurant. Wij komen als we een keer in Arnhem zijn (we wonen in Drenthe) vast weer.- Eten / drinken 8
Ton Meesters
Ook met groupon daar gegeten. Wij waren erg tevreden, goede vriendelijke bediening, snelle service (wij hebben niet hoeven te wachten), lekker eten. Porties waren niet supergroot, maar wel erg smakelijk.
8,2 op schaal 1-10
Joost
Wij zijn hier 1 keer geweest, beide een 3 gangenmenu genomen ondanks de niet heel hoge prijzen toch een wat tegenvallend niveau. Misschien is het restaurant niet helemaal onze smaak en is het meer gericht op studenten met een iets lager budget.
6,4 op schaal 1-10
jeff & fem
Ik heb hier twee keer gegeten. De eerste keer met een groep vriendinnen (ik had twee bonnen van groupon gekocht). Als voorgerecht had ik de geitenkaassalade, erg lekker. Vervelend was wel dat de helft het eten al had, de rest zat nog te wachten. Ondertussen kregen andere tafels eerst nog hun eten, heel vreemd. Als hoofdgerecht had ik een combinatie van vis en vlees, volgens mij heet het surf&turf. De vis was te ver door gebakken waardoor het alle smaak verloor, jammer. Het dessert was van de kaart, yoghurt ijs, erg lekker.
Wat ik vervelend vond was dat wij slecht bediend werden. Het is meerdere malen voorgekomen dat niet iedereen zijn eten had. Ook was duidelijk te merken dat de mensen welke geen groupon hadden sneller en beter geholpen werden.
Ik vond het jammer dat ik nog een keer moest gaan (tweede bon was al gekocht).
Ook de tweede keer was het allereerst al een ramp om te reserveren met groupon. Ik belde op, en voordat ik was uitgesproken kreeg ik de vraag 'is het met groupon?'. Goedemiddag !?
Uiteindelijk na veel pijn en moeite kunnen reserveren. De data die wij wilden ging niet lukken, want dat was al vol voor groupon klanten.. De rest van de plaatsen is voor betalende klanten werd mij verteld..
Eten was ok, maar te lang moeten wachten! Een uur op het hoofdgerecht! Nadat ik hier wat van zei werd de bediening beter. Jammer dat het dan wel kan.- Eten / drinken 7
5,9 op schaal 1-10
Koen
Ik kom er echt letterlijk net vandaan en ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben, het was een klein maar gezellig restaurantje!
Michelle
Ik heb hier 2 keer gegeten, de eerste keer was het (tapas) ontzettend lekker en leuk. Helaas was dat de tweede keer niet het geval. Het personeel was kortaf, niet hulpvaardig en naar mijn korting werd niet gevraagd. Toen ik dit aangaf tijdens het betalen (een gedeelte was al betaal, de rekening werd gedeeld) werd er absoluut geen moeite gedaan om dit alsnog toe te passen. Ook de upgrade van de korting was niet meer mogelijk, dat moest dan maar de volgende keer. Erg klant onvriendelijk! Erg jammer, want ik was erg enthousiast over dit restaurant, nu niet meer!
6,2 op schaal 1-10
Theo Lentjes
Een 3 gangen menu gegeten en met volle teugen genoten. Met een grouponbon, toch een ruime keuze en voor ieder wat wils. Kwaliteit eten zeer goed (wij gaan regelmatig uit eten en zijn in een redelijk aantal verschillende restaurant's / eetcafe's geweest), bediening goed / vriendelijk en er hangt een goede sfeer. Zeker waar voor je geld, wij komen absoluut vaker terug.
-T-
Reservering en ontvangst waren goed. Vriendelijke bediening. Wildmenu Groupon: voorgerecht wildpaté genomen. Deze was royaal en smaakvol. Als hoofdgerecht duo van wildzwijnhaas en kangoeroebiefstuk. De wildzwijnhaas was mals, maar daarentegen was de kangaroebiefstuk taai. Het garnituur (frietjes + groenten/sla) voor 2 personen was echt heel weinig. Dat kon 1 persoon wel op. De cappucinogebak en yoghurtijs als toetje waren wel lekker. Voor de actieprijs was dit prima, maar voor de originele prijs (24,95) zijn de porties zeer mager. Al met al het eten is ok, maar voor de originele prijs kan ik elders lekkerder en royaler eten. Ik zal hier niet heel snel weer terugkomen.
6,2 op schaal 1-10
J. Berg
Vorige week donderdag gegeten!
Ik was aangenaam verrast, het restaurant heeft een make-over gehad.
Eten was lekker en de hoeveelheid meer dan genoeg. Ook was de bediening zeer gast vrij.Al met al, een mooi gelegen restaurant met een goede prijs kwaliteit verhouding!
Lenneke
5 januari met 4 personen het 4 gangen verrassings menu gegeten, prijs kwaliteit was super,
we gaan daar zeker vaker eten. Bediening is TOP.- Eten / drinken 8
H Verschuur
Gisteren genoten van een heerlijk kerstdiner.De sfeer en de bediening is zoals altijd heel goed. De kwaliteit van het eten is voortreffelijk en de prijs is redelijk.Wij kunnen dan ook iedereen aanraden om hier in dit etablissement eens een keer te komen eten.
8,2 op schaal 1-10
Walman
Gisteren hebben wij heerlijk gegeten bij dit etablissement. In eerste instantie waren wij wat huiverig na het lezen van onderstaande verveldende recensies. Gelukkig hebben wij een andere ervaring opgedaan.... Misschien wel omdat wij niet met die Groupon actie (voor de helft van het geld) hebben meegegaan. Wij hebben heerlijk gegeten bij Twins, het eten was goed op smaak, het vlees lekker mals en tot slot werden de gerechten netjes en bijna feestelijk opgemaakt. Tot slot waren de dames van de bediening vriendelijk en correct. Kort samengevat: Wij hebben genoten!
7,6 op schaal 1-10
Monique
Wat ik al in meerdere recensies lees, groupon lijkt de boosdoener. Een aangepaste kaart, lange wachttijden tussen de gangen, voorgerechten lijken in elkaar geflanst bv chinese tomatensoep leek verdacht veel op cup à soup en de chicken wings (3 stuks) kwamen volgens mij uit de supermarkt en dan heb ik het nog niet over het zgn vegetarische voorgerecht een drapje met champignons. Wij waren met 8 personen en zaten dan ook hutje aan mutje en dan ook nog in de hoek, waardoor je niet rechtop kon zitten, want er zat een soort van bekisting boven je hoofd. De andere 2 gangen waren ok, maar de bijgerechten waren minimaal, 3 schaaltjes van ieder voor 8 personen. Het restaurant zat overvol en dat is eigenlijk fantastisch voor de uitbater, maar dan moet je wel het personeel uitbreiden, want 3 serveersters was echt te weinig, dan is er geen tijd om te vragen of alles naar wens is, want als dat wel was gebeurt dan hadden we bv bijgerechten kunnen (bij)bestellen.
Tip: gooi groupon eruit, want ik denk dat je zonder deze voordelen, meer kwaliteit kunt bieden tegen (wat ik buiten op de menukaart heb gezien) een redelijke prijs!
4,2 op schaal 1-10
nel
We zijn via groupon hier eten geweest, allereerste gewenste reservering ging niet, er werdt direct gevraagd via groupon... Toen was er geen ruimte we zitten vol. Op een ander gereserveerde avond toch gegeten, tot onze verbazing kregen we een andere aangepaste naar onze mening beperkte menukaart. We hebben uiteindelijk van de menukaart gekozen wat we normaliter niet zouden nemen. We vonden de porties erg minimaal, bv de soep was halfvolle kom, en daarbij gereserveerd 1 stukje stokbrood. De porties friet en de groentes waren ook minimaal, veder zit je erg dicht op elkaar en waren de toiletten defect waardoor je bij een naastgelegen restaurant je behoefte kon doen. Al met al geen tweede keer Twins voor ons.
1 op schaal 1-10
S
Wij hebben met vier personen vorige week zondag bij eetcafe Twins gegeten met Groupon.
Het eten was heerlijk, daar niks aan op te merken.
Maar wat ik hier onder ook al las, daar dachten wij precies het zelfde over.
45 minuten tot een uur moeten wachten op de kaart, want het was overvol bij hun.
Was zelfs al verwarring, ze dacht dat wij om drinken vroegen, dit was niet zo. Dus ''toevallig'' kregen wij de kaart, omdat wij er om vroegen!
Patatjes, heel erg weinig, maar twee bakjes voor vier personen.
Ieder zes frietjes ofzo.
Bakje bij besteld, kregen we toen we het eten al op hadden. ( dat kleine bakje friet, moesten wij zelfs €1,50 voor betalen) hadden ze wel gratis mogen geven!!!
Wij kregen acht stukjes stokbrood, waaronder twee kontjes, en dat met vier personen. Dit was zelfs €3,- gaat nergens over!!
Nagerecht kozen wij voor het cappuccino gebak (dit was gewoon een plakje rond cake).
Met andere woorden, het was allemaal erg matig, het vulde allemaal niet zo, was zo nog naar de Mac gereden, ook al heb ik dat niet gedaan.
En nu jullie het zeggen, het was idd een aangepaste kaart vanwege Groupon, met het duo vlees ipv trio!!
Nee voor mij niet snel nog een keer, dan moeten ze toch anders te werk gaan!- Eten / drinken 8
5,4 op schaal 1-10
Wijsman
Wij zijn zaterdag 13 oktober geweest en hebben super lekker gegeten!!! ook de bediening was erg vriendelijk. Ondanks dat het erg druk was i.v.m. DoeMaar hebben we niet lang op ons eten hoeven wachten en alles was lekker en goed heet. Mijn complimenten. \zeker een aanrader!!!
8,8 op schaal 1-10
Luci
Wij hebben gisteravond gegeten bij Twins met een groupon bon. We werden leuk ontvangen en snel geholpen. De kaart bood een ruime keuze aan gerechten en wij hebben daar heerlijk uit gegeten, zeker voor de prijs. Bediening was vriendelijk en alert. Eetcafé twins vinden wij echt een aanrader, bedankt voor deze leuke en gezellige avond!
Stefan
Via groupon een 8persoons kortingsvoucher.
Wij hadden om 20:00uur gereserveerd. Echter was de tafel nog niet leeg. Dit zou nog 10min duren volgens het personeel. Er was geen bar om aan te wachten, dus wij werden verzocht buiten te wachten (fris). Daar konden wij wel een drankje drinken (niet van het huis). Na ruim 25min wachten en op aandringen van ons werd er plaats gemaakt voor ons. Weg gestopt in een hoekje, met wat tafels tegen elkaar aangeschoven.Eten was prima voor de prijs die wij betaald hadden. Beperkt menu voor groupon. Korting valt hierdoor reuze mee. Ter compensatie voor het wachten mochten wij een kopje koffie of thee. Wij vroegen om nog een rondje van het huis omdat niet iedereen thee of koffie wilde. Dit kon absoluut niet. De houding van de beste man beviel ons allen heel slecht. Bij het vragen om de rekening was er uit eindelijk toch nog 8x frisdrank afgehaald. Toch nog enigszins gecompenseerd.
Wij komen hier alleen nooit meer terug na zo'n behandeling.
5,3 op schaal 1-10
Familie Janssen
Gister met 5 volwassenen en 2 kinderen gegeten met groupon actie. Enkele aandachtspunten:
- Er is een aparte kaart voor grouponklanten, deze kaart is minder/aangepast/goedkoper dan de gewone kaart. Feitelijk gezien betaal je dus deels je eigen korting. (Vb. vleesduo in plaats van vleestrio).
- De gerechten waren inhoudelijk niet conform de kaart.
Gerecht met geitenkaas met minimaal aantal blokjes geitenkaas, rest is fetakaas (stond niet op de kaart dat die erin zouden zitten). Geen caramelblokjes in het toetje met caramelblokjes.
- Twee armetierige bakjes friet voor 3 volwassenen. Porties kinderfriet waren ook minimaal. De saus bij de loempia in het kindermenu was véél te scherp.
- Je zit erg krap, bediening kan niet bij de tafel komen en zitten en opstaan onmogelijk zonder andere klanten aan te stoten.
- Carpaccio, waarvoor nog bijbetaald moest worden, was taai, doorregen met pees en spier/ erg matige kwaliteit.
- Ook bij een volbetalende volwassene buiten de grouponactie at 1 kind niet gratis mee op zondag (is wel een actie van Twins).Door de grouponkorting was het al met al te doen voor deze prijs, maar ons zie je hier niet meer terug. We voelen ons eigenlijk een beetje opgelicht.
6 op schaal 1-10
B
Via groupon gegeten. Ongelofelijk lang op ons eten zitten wachten. Kindermenu met een loempia. Ding was niet te eten en heel heet. Meeste kinderen houden niet van sambal. De ober vraagt heeft het gesmaakt alles na wens. Ik zeg de loempia is voor kinderen wel heel heet. Wordt ik meteen terug gesproken dat dit niet waar is bla bla bla. Heel onbeschoft. Eten was redelijk bijgevoegde groente goedkope diepvries groente die nog hard was. Minimaal beetje friet. De slechtste ervaring met groupon tot nu toe.
- Eten / drinken 3
1,8 op schaal 1-10
Rianne v.d. Graaf
Helaas na jaren klant eerst van Schoppenvrouw later van Twins een mindere ervaring. We hadden een grouponbon en omdat het dinsdagavond was niet gereserveerd. Daar had de bediening veel moeite mee terwijl er eerst wel een tafel was. Na veel overleg mochten we gaan zitten maar voelden ons niet welkom. Duurde allemaal erg lang en we moesten steeds de bediening inseinen. Het eten was kwalitatief goed. Alleen vroegen we fritessaus bij het eten en dat kwam pas toen we alles op hadden... Wij vonden dit zeker met zo'n actie een misser. Of je doet niet mee aan een actie of je bent zeker dan zeer klantvriendelijk. Ons zijn ze hiermee kwijt als klant.
6,4 op schaal 1-10
Polman
Gisteravond gegeten bij dit restaurant. Het was oké , niet meer en niet minder. Omdat we een groupon hadden, is de prijs/kwaliteit een 9 waard. Zal er niet snel terugkomen.
- Sfeer -
- Service -
Mady
We hadden een bon van groupon voor een driegangen menu.
Onze groep bestond uit 8 personen en we hebben allemaal heerlijk gegeten, zowel het voor-, hoofd- en nagerechts was lekker.
Het etentje was ter gelegenheid van een jubileum van een collega.
De bediening heeft dit waarschijnlijk gehoord en bij het nagerecht was spontaan voor de jubilaris een vuurwerkje gestoken, heel erg leuk!
Wij komen hier zeker terug!!!!- Eten / drinken 8
Eetcafé Twins
Beste J. Engel,
We vinden het erg jammer dat u uw avond bij ons zo ervaren heeft.
Wij, de bediening die deze avond gewerkt heeft, vinden het echter jammer dat u op de avond zelf niet aan ons heeft aangegeven dat het niet naar uw smaak was. Wij hebben hier namelijk niets over gehoord en zelfs gevraagd of het gesmaakt heeft. Als u dat had gedaan hadden wij op de avond zelf nog tot een passende oplossing kunnen komen, dit is nu helaas niet meer mogelijk.Vriendelijke groet,
Eetcafé Twins
Alex Wichhart
3 jaar getrouwd en een keer iets anders geprobeerd dan waar we normaal heen zouden gaan.
Zeker een restaurant die op het lijstje komt waar we vaker heen gaan.
Lekker gegeten en gedronken. Ook weer iets anders dan normaal. Door de garnalencocktail bijvoorbeeld zat stukjes zalm. Nog nooit eerder tegen gekomen maar dat zijn van die kleine dingetjes die het net weer even anders maken.
Binnen was het apart ingedeeld maar zeker niet vervelend. Het is gewoon anders dan gemiddeld. Top!
Zeker een aanrader.
J. Engel
Vanavond hebben we hier met z'n vieren gegeten en helaas moet ik zeggen dat ik nog nooit zo slecht heb gegeten bij een restaurant. Misschien lag het aan het feit dat we er terecht kwamen via Groupon. Maar aan de andere kant lijkt me dat je juist dan je bedrijf goed op de kaart wilt zetten. De pasta was vet, de groente en salade fantasieloos, de friet karig, het ijs standaard, en zo kan ik nog wel even door gaan. Voor ons was dit eens maar nooit weer!! Aan de bediening heeft het niet gelegen want die was leuk en spontaan. Maar ik was erg blij dat we niet de volle prijs betaalden doordat we er via Groupon aten. Zelfs met deze sterk gereduceerde prijs (50%) vond ik de prijs kwaliteit verhouding niet goed.
Ineke
Wij hebben hier heerlijk gegeten en willen dit op korte termijn nog wel een herhalen. De prijs en kwaliteit is zeer goed.
8,3 op schaal 1-10
Nicole&Kjeld
In 1 woord perfect, heerlijk eten en een goed vol bord! Zeker een aanrader.
Bediening was heel vriendelijk.
We gaan er zeker nog eens terug.- Eten / drinken 10
yvonne
Het eten was goed, maar de bediening was erg langzaam. Men was ons zelfs vergeten en zo moesten we veel te lang wachten. Van armoe bestelden we nog een keer een broodmandje, maar die werd gewoon in rekening gebracht.
6,8 op schaal 1-10
Gerrie
Laatst bij eetcafé Twins gegeten, de bediening was heel erg vriendelijk en vrolijk ze stonden met plezier hun werk te doen!
Het eten was heel erg lekker en niet duur!
Het was een hele gezellige avond!
Wij komen zeker terug naar dit super leuke. goede eetcafe!- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Danny
Een grote teleurstelling. Met een gift.for.2 bon (twv €60.-) hebben wij bij caferestaurant Twins in Arnhem gegeten. Zelf een menu uitkiezen (twv €21,50) per persoon is niet mogelijk, alleen een verassingsmenu kan men krijgen met de gift.for.2. Bij een aantal van de mensen in de bediening straalde het eraf, dat ze absoluut geen zin hadden om daar aanwezig te zijn, wel vroegen ze netjes volgends het boekje, keer op keer of alles naar wens was. De sfeer was erg matig. Het zich slecht en 1 van de 2 (of 2 van de 4) zijn helaas genoodzaakt om tegen een saaie kale muur aan te kijken. De kwaliteit van het eten was ondermaats, om over de hoeveelheid friet maar te zwijgen, voorgerecht was redelijk en dessert wel oke.
Eigenlijk te gek voor woorden dan je met een bon van €60.- niet een gerecht twv €21,50 mag kiezen, met als resultaat dat je de helft niet lust. En we waren echt verontwaardigt dat we het schaaltje mayonaise, moesten bijbetalen. Ze hebben flink aan ons verdient, een drankje hoort er ook niet bij, dient men ook zelf af te rekenen. Wij gaan hier nooit meer naar toe. Jammer van onze avond en de gift.for.2- Eten / drinken 2
Mark
Voor het eerst hebben wij via Groupon kennis gemaakt met Twins. Werden netjes en vriendelijk ontvangen door het personeel die ons ook erg zorgzaam bediende. Er werd ons ook verteld dat het restaurant net is verbouwd. Zelf vind ik het restaurant erg sfeervol. Het eten vond ik heel erg goed, zeker voor wat betreft de prijs en kwaliteit verhouding . Ik kom hier zeker nog een keer terug.
8,1 op schaal 1-10
anneke
Met een voucher bij Twins ge-eten. Is ons heel erg tegen gevallen. Soepje ontzettend zout. Vlees moesten we zoeken, bakje met groenten was klef, bakje sla met bonken, en 10 frietjes de man ????.Over de prijs v.d.drank nog maar te zwijgen.
3,3 op schaal 1-10
Jaap
Was een gezellige tent. We waren met 4 man dus het net als de vorige 1 bakje groente en 1 bakje sla met 4 man is wat karig, maar daar staat de prijs dan weer tegenover.
Het vlees van de sate van 1 van ons was rood/roze aan de zijkant. Daar voelde zij zich niet prettig bij. Volgens het personeel kon dit geen kwaad, maar dat nam het gevoel bij ons niet weg. Het blijft varkensvlees.
7,2 op schaal 1-10
Monique
Lekker gegeten daar, alleen we hadden allemaal een vleesmenu, daar zouden frietjes en groenten bij geserveerd worden, we kregen 2 hele kleine bakjes met friet en groenten, we waren met z'n vieren dus daar heb je niet genoeg aan, dus dan moet je weer bij bestellen.
7 op schaal 1-10
Marieke veenstra
Wij hebben gebruik gemaakt van de grouponactie. Wij hebben heerlijk gegeten. Helaas lezen wij ook en recentie die niet goed is maar daar kunnen wij ons helemaal niet in vinden. Wij werden bediend door zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Het eten was gewoonweg super en ook het dessert was om je vingers bij af te likken. Wij hebben dit keer gegeten met de groupon bon maar wij komen zeker terug. Ook de inrichting was netjes en schoon. Met andere woorden...wij hebben een hele leuke en smaakvolle avond gehad.
Eetcafe Twins...Tot gauw!!
8,9 op schaal 1-10
Lize
What a disappointment - the place is dark, somber and dirty. Waitress sighs when she sees you - never smiles. Have kids menu, but not on paper - you must know what is on the website. No entertainment for children - not even after I mailed and asked beforehand - then they had things for the children. Food was not cooked properly - raw bloody lamb is not nice. We are still waiting for the mayonnaise with the chips. We used GiftFor2 coupon - nobody told us it is a set menu. We told them we are allergic to fish and we got salmon. Desert was really the low point. Waited 30 - 45 minutes between courses - starters came after 50min. They bring the kids' food and 20 min later the food of the parents. Prices are extremely high and unreasonable. Not to be recommended.
2,4 op schaal 1-10
Ans Hendriksen
Erg leuk Eetcafé. Ik kom hier regelmatig met vrienden en ook met familie en het eten smaakt altijd goed. Ook de bediening is vriendelijk en erg alert.
Na de verbouwing konden wij dan ook niet wachten om de nieuwe kaart uit te proberen en het nieuwe interreur te bekijken.
Allemaal waren wij het eens; wat is het mooi geworden! Van een (gezellige)huiskamersfeer is het stijlvol en modern geworden. Toch heeft Twins zijn gezelligheid zeker behouden!
Ons zul je daar nog regelmatig tegenkomen, ga zo door!- Eten / drinken 8
Fam. Janischka
Wij hebben een week geleden bij Twins gegeten, toen waren ze nog druk bezig met de opknapbeurt. De bediening was vriendelijk, gezellig en in een goede bui. Het eten was verrukkelijk, genoeg gegeten en de prijs klopte helemaal met wat je ervoor kreeg. Aangezien ze nog aan de laatste stukjes van de opknapbeurt bezig waren, rook je de verflucht nog sterk en was de aankleding kaal, daarom geven wij daarvoor een 8, maar doordat de rest goed was heeft dat ons totaal niet gestoord. Wij komen zeker een keer terug.
Fam. Brugman
Afgelopen weekend bij Twins wezen eten. Wat een verrassing. De hele zaak heeft een metamorfose gekregen. Over het eten en de bediening zijn wij altijd heel tevreden geweest maar nu de zaak opgeknapt is is het helemaal geweldig. Wat een sfeer en professionaliteit straalt Eetcafe Twins uit. Echt super. Wij kwamen hier regelmatig en gaan dit zeker in de toekomst ook regelmatig doen. Echt top!
9,1 op schaal 1-10
Arnhems meisje
Voorheen vond ik dit een goed restaurant met lekkere gerechten maar de laatste paar keer dat ik hier ben geweest viel het eten erg tegen en heb ik besloten om hier dus niet meer terug te komen. Erg jammer.
5,2 op schaal 1-10
Freek verhijen
Dit weekend een heerlijke avond gehad bij eetcafé Twins. Na een dagje Arnhem was Twins de perfecte plek om de dag af te sluiten en we kwamen dan ook niks te kort. Het eten smaakte erg goed en de huiswijnen waren van goede kwaliteit. De bediening was erg vriendelijk en er heerste een goede sfeer.
We komen zeker nog een keer terug!
Tim
Vandaag hebben we heerlijk gegeten bij Eetcafé Twins ter ere van de verjaardag van mijn zwager. De bediening was perfect en de sfeer goed. De mooie fontijn bij het desert maakte de avond compleet.
Bedankt!
8,7 op schaal 1-10
AdB
Enige tijd geleden gegeten; verrassingsmenu via Groupon. Het eten varieert van redelijk tot matig. Zowel de goede temperatuur als smaakbalans is af en toe zoek. Verrassing bij het toetje in de vorm van een brandend sterretje. Erg leuk als je een kind van 4 bent, maar bij volwassenen volledig misplaatst.
Bediening is vriendelijk maar erg routinematig.
Qua sfeer is de minimale hoeveelheid licht ergerlijk. Het is toch prettig om te zien wat je voorgeschoteld krijgt. Een eigen zaklamp meenemen misschien?
Afgaande op de originele prijs van ons gerecht wordt er teveel geld voor te weinig kwaliteit gevraagd.Komen we niet nog een keer.
4,7 op schaal 1-10
Wout Kramer groep Riederboys
Wij hebben met de groep Riederboys op 24 november 2011 hier heerlijk gegeten en gedronken.
Als eerste werden wij door een praatje van de eigenaar welkom geheten.
De service was uitstekend, zelfs onze koffers werden door het personeel van de 1e verdieping naar buiten gebracht.
Zeer vlotte bediening, wij werden ondanks de grote groep van 19 man uitstekend bediend.
Wij komen hier zeker nog een keer terug.- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
Henk
Erg lekker gegeten met 4 g groupon wildmenu. (soep, wildzwijnpate, kangoeroebiefstukjes, ijsdessert) Leuke sfeer (bruin cafe) met goede bediening. Alles prima op smaak en voldoende. Verrassend. Tot de volgende keer!
Y.w.van der roest
Ik heb met mijn vriendin op een groupon bon heerlijk mosselen gegeten, de smaak was voortreffelijk, alleen jammer dat de tweede portie niet helemaal warm was. De witte wijn die ze schenken smaakt ook erg lekker.
8,3 op schaal 1-10
baci
Heerlijk gedronken en gegeten, de bediening was vlot en aardig.
Zeker nog een keer de moeite waard. Ga zo door.- Eten / drinken 8
Sid
Zaterdag met een paar collega's lekker gegeten. De bediening was top en gezellig. Gerechten waren heerlijk, een prima avond gehad!
Negbie
Slechte service en het eten was lauw. Verder is het interieur sterk verouderd. Toch jammer allemaal.
4,8 op schaal 1-10
Martijn
Een topper! Erg heerlijk gegeten en prettig personeel.
Puntje: Ik neem vaak een koopavond menu en dat mag wel ietsje meer zijn. Het bord mag wel ietsje voller zijn!
Sheila
Het interieur van Twins kan wel een opknapbeurt gebruiken. Ik heb hier vaker gegeten en maakte dit keer gebruik van de Groupon aanbieding 4 gangen-diner.
Wat was dit een teleurstelling. De bedoeling is dat je de helft betaalt, maar niet de helft inlevert op de kwaliteit van het eten. Eén van de voorgerechten was een bordje sla. Open een zakje met gesneden sla van de Albert Heijn en doe er alleen wat dressing overheen en je hebt hetzelfde. Bij een goed restaurant heet dit een bijgerecht en dan zitten er zelfs ook nog stukjes tomaat en komkommer door heen. Ook de rest van het eten viel ontzettend tegen. Het was beperkt en absoluut niet bijzonder. We moesten ook telkens lang wachten, terwijl het restaurant niet vol zat en de gerechten te simpel waren om er überhaupt op te hoeven wachten.
Het is een gemiste kans, want met zo'n bon komen veel mensen voor een eerste keer. Juist dan zorg je er voor dat alles goed is, zodat men terugkeert. Zelfs voor dit geld was dit het niet waard.
4 op schaal 1-10
C.v.d.B
Zaterdag met een vriendin via een grouponbon voor 29,95(2 pers) een ontzettend lekker tapasmenu gegeten. Incl voor en nagerecht. Alles was heerlijk en ruim voldvoende en de service prima! Vriendelijke dames in de bediening.
Zeker voor herhaling vatbaar!
9,9 op schaal 1-10
amber
Afgelopen donderdag 18 augustus hebben wij bij Twins gegeten met de Groupon bon.
Voor euro 15,00 per persoon hebben wij heerlijk gegeten!
Het voorgerecht bestond uit drie vis-tapas, het hoofdgerecht uit van alles en nog wat en het nagerecht uit een zeer smakelijke en verrassend dessert.
Wanneer ik kreeft wil, ga ik naar een visrestaurant en dan betaal ik euro 80,00.
Tapas zijn er in allerlei soorten en maten, het zijn kleine beetjes van van alles wat. Dat kunnen dus ook spare ribs zijn.
Geloof mij, je krijgt meer dan waar voor je euro 15,00!
De bediening is ontzettend vriendelijk, zo netjes ben ik in geen enkel restaurant tot nu toe bediend.
Een flinke fooi vond ik echt op zijn plaats en mijn cijfers zijn dus ook gebaseerd op de prijs kwaliteits verhouding.
8,8 op schaal 1-10
m.jansen
Deze week ter gelegenheid van mijn verjaardag deze maand het verjaardagsverrassingsmenu gegeten bij Twins. Erg jammer, dat het exact hetzelfde menu was als het 4 gangen verrasssingsmenu van Groupon, dat we een paar weken geleden hebben enuttigd.
Van een verrassing was dus wat ons betreft geen sprake; eigenlijk was het enorme tegenvaller.
Als tip aan Twins geef ik graag mee om regelmatig dit menu aan te passen!
w janssen
Via Groupon hadden wij een viergangendiner bon. Door een aantal mindere recensies was ik best wel huiverig. Echter wij hebben bij Twins prima gegeten. Bediening was prima en eten heerlijk! Prijs kwaliteit erg goed. Wij komen hier zeker nog eens terug.
Diane
We hebben hier op 10 augustus met een groupon bon een drie gangen tapas menu gegeten. Het eten was goed en zeker voldoende. Wel een wat donker restaurant. Bediening was prima.
6,9 op schaal 1-10
Mariëtte
Twins was tot voor kort mijn favoriete restaurant. We kwamen er vaak met familie en kennissen.
We kregen een kadobon van het werk van mijn man voor 2x 3- gangen menu. Ik weet nog dat ik dacht dat is toppie bij Twins.
Ik nodig gelijk vrienden uit om mee te gaan op de woensdag (ladysnight) Wat schetst mijn verbazing: door de kadobon ( let wel geen kortingsbon maar echt een kadobon!) liepen we alles mis: geen drankje omdat het ladynight was. Ik kon geen gebruik maken vd kortingsbon! En als klapper op de vuurpijl kreeg ik toen ik mopperend afrekende ook nog geen nieuwe krabbel op mijn kortingsbon. Mijn avond was bedorven.
Als ik zonder die kadobon had betaald had ik meer voor minder geld gekregen. We hadden flink wat gedronken.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn.
Kijk dat je acties hebt ala.
Maar een kadobon is voor mij een kadobon anders had het een actiebon moeten zijn waar ook nog eens duidelijk opstaat wat de voorwaarden zijn.
Nee dit was een afknapper en ik ben genezen van Twins. Ons zien ze niet meer terug.
F. Emaus
Goede prijs, vriendelijk personeel, goed eten, goede kwantiteit. Kortom: lekker avondje uit eten.
6,9 op schaal 1-10
jansen
Ik heb vandaag samen met mijn vriend tapa's gegeten bij eetcafe Twins via de Groupon! Wij vonden het eten erg lekker we kregen meerdere bakjes met allerlei soorten vlees en ook nog vis, meer als voldoende! Er zat ook nog een desert bij waar we een sterretje bij kregen(erg leuk!). Bedienging was zeer vriendelijk! Het was zeker voor herhaling vatbaar!
Carolien Boenders
Gisterenavond ben ik met mijn moeder via een Grouponbon tapas gaan eten bij Twins. Vantevoren had ik enkele negatieve reacties op de site gezien, wat me verbaasde. Ik heb er al verscheidene keren met volle tevredenheid gegeten. Gisteren was dat ook niet anders. We werden vriendelijk welkom geheten en kregen na een lekker voorgerecht een heel scala aan tapas voorgeschoteld. We hebben heerlijk zitten smullen in een ontspannen sfeer. Ook bij het toetje likten we onze vingers af.
Kortom: een fantastische avond en absoluut voor herhaling vatbaar. Bedankt!
Familie van Zeben
Tot onze spijt lezen we hier reactie's die wij niet kunnen delen.
Ook wij hebben het Tappas- menu genomen, en kunnen niet anders zeggen dat we heerlijk gegeten hebben!
Mede rekening houdende met de prijs kwaliteits verhouding van 15.- euro.
Zijn onlangs in Spanje (Andalusie) geweest, het land van de Tappas wat tegenwoordig zo in is, dan krijg je een schaaltje olijven of wat andere kleine hapjes die ik nu niet allemaal kan benoemen.
Maar een ding is zeker, dan ben je heel gauw meer dan 15 euro kwijt en heb je nog honger.
Dus wat Twins wil zeggen is dat er allemaal verschillende hapjes worden geserveerd, en dat is het begrip TAPPAS en hoe je dat dan interpreteert daar moet je ruim mee omgaan!
Dus komen zeker nog wel eens terug bij TWINS.
8,4 op schaal 1-10
F.
Tot mijn grote verbazing krijgt dit restaurant een hoog cijfer op deze site, dat ik het nodig vind om ook mijn ervaring hier te delen.
We gingen met vier meiden hier onbeperkt tapas eten, geen groupon of andere actie maar hun eigen restaurant actie. Wij komen daar aan na gereserveerd te hebben en daarbij gemeld te hebben dat het om de onbeperkt tapas gaat. Eerst krijgen we een menu kaart die daarna ons wordt afgenomen want we hebben de onbeperkt tapas besteld.
Tot ons grote verbazing mochten wij niets zelf kiezen, hun zetten een selectie voor je neus. Eerst een grote bak soep, waarbij raar word gekeken wanneer je deze niet op eet. Dan de 'tapas'. Dit leek meer een zeer slechte snackbar hap dan een tapas restaurant. Het was allemaal erg vet en zout, zat geen authentieke tapas tussen. Heel jammer!
En dat was het dan, we waren zeer ontevreden over hoe zij de reclame neer zetten als onbeperkt tapas, tevens hebben ze een tapas menu maar daar mag je niets van kiezen.
Enig echt toppunt van de service dat er rondliep was dat wij een jarige ertussen hadden en die kreeg gratis van het huis een ijscoupe. Dit geeft ze een grotere waardering in onze ogen vandaar de 6, maar terugkomen zullen we nooit en we raden ook iedereen af om daar ooit te gaan eten zeker niet de onbeperkt tapas te bestellen.
Laurens en Martha Gramberg
Wij komen regelmatig met de trein in Arnhem en lopen altijd via het Willemsplein direct naar de stad. Ook blijven we er regelmatig eten en kennen een aantal restaurants in de stad.
Via Groupon hebben we gegeten bij Twins aan het Nieuwe Plein. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk verwelkomd en mochten een tafel kiezen waaraan we plaats konden nemen.
Het restaurant en personeel straalden een vriendelijke sfeer uit en het menu wat ons aangeboden werd bestond uit een 4-gangen verrassingsmenu van € 27.50!
Wij vonden het eten erg lekker en goed gedoseerd (niet te veel maar ook niet te weing). Belangrijk, omdat men voldoende plaats en trek overhoudt in alle gangen van het menu!
Als afsluiting - vierde gang - kregen we een feestelijk opgemaakte ijscoupe met vuurwerk.
Conclusie:
We vinden het eten erg lekker, de bediening goed en viendelijk en zijn zeker van plan om er vaker te komen eten!
Harrie en Liesbeth
Wij hebben hier gegeten via Groupon. Ging om een 4-gangen verrassingsmenu van € 27.50!
1e gang was een heel klein minischaaltje met wat saus en een paar kleine schijfjes champignon. Heel erg klein om een gang voor te stellen. Zat ook geen stokbrood o.i.d. bij.
2e gang was een crackertjes (4 cm doorsnee) met tonijnsalade. Dit kan echt niet doorgaan voor een gang!
3e gang waren 2 kleine stukjes vlees met salade.
4e gang ijs met slagroom en vruchten. Niets bijzonders.
Wij hebben al vaker via groupon gegeten. Door zo'n bon (meestal betaal je ongeveer de helft van de normale prijs) kom je in restaurants terecht waar je zonder Groupon-bon niet snel naartoe zou gaan omdat het bijvoorbeeld wat verder van huis is.
We hebben zodoende verschillende keren heel lekker gegeten, maar dit was beslist niet voor herhaling vatbaar en veel te duur voor wat je voorgeschoteld kreeg. Beslist geen 4-gangen-waardig menu.
De tafels en stoelen bij Twins zien er trouwens niet uit. Op de rommelmarkt zou je ze nog niet eens kunnen verkopen met al die stukken eraf e.d.
1,5 op schaal 1-10
Groupon
Twins heeft een speciale aanbieding: "onbeperkt tapas". Via Groupon deze voucher bestelt, maar helaas niets is minder waar. We krijgen een stuk of 10 bakjes met overwegend snackbarvoedsel: patat, sate, chickenwings, spareribs, een goedkope sla en een bakje met een paar garnalen. Erg vet en de kwaliteit minimaal. De balletjes vlees in saus leken zo rechtstreeks uit een vacuum verpakking te komen. Teveel rode saus, die overigens mierzoet was, over bijna alle gerechten. Toen we achteraf de ober aanspraken op het misleidende karakter van de aanbieding, kregen we te horen dat ze er voor 15 euro niet meer van kunnen maken -- wat bijna voelde als een verwijt. De aankleding van het restaurant is ook aan vervanging toe. Niet representatief!
3,6 op schaal 1-10
Arno
Restaurant gekozen nav de recencies alhier. Prijs/kwaliteit was niks op aan te merken, daar de prijs allersinds schappelijk is. Maar dat zegt gelijk iets over de kwaliteit... Het was allemaal prima te eten maar het was het ook vaak net niet (tegenaan)
De aankleding vond ik nogal armoedig, het ziet er allemaal verlept uit, alsof het ooit een steakhouse/grieks restaurant is geweest 20 jaar geleden en ze de aankleding maar zo hebben gelaten. Overal kan wel een likje verf overheen.
Service was prima. Ze ontploffen bijna van de acties (oogt bijna cheap) en 1 van die acties is dat als je je gegevens achterlaat je op je verjaardag een aanbieding van ze krijgt. Laat ik nou vandaag jarig zijn en dat de reden zijn dat we uit eten gingen... Ik zeg dat en na wat overleg met eigenaar krijg ik een fles wijn als presentje, daar hou ik van!
7,7 op schaal 1-10
Anton
Op maandag heeft Twins een speciale aanbieding: "onbeperkt tapas" voor 15 euro. Helaas bleek dit een farçe: er viel niets te kiezen van de reguliere tapaskaart. In plaats daarvan kregen we een stuk of 10 bakjes met overwegend snackbarvoedsel: patat, sate, chickenwings, spareribs, een goedkope sla en een bakje met een paar garnalen. Toen we achteraf de ober aanspraken op het misleidende karakter van de aanbieding, kregen we te horen dat ze er voor 15 euro niet meer van kunnen maken -- wat bijna voelde als een verwijt. De "maandwijn" Caracter had alles behalve dit.
5,9 op schaal 1-10
Kruidvat
Lof, lof lof!
Wij hebben hier met 22 mensen heerlijk gegeten en gedronken.
Personeel was vriendelijk, eten was subliem, echt waar voor je geld.
Alle 22 mensen waren tevreden en voldaan!
Superrrrr, namens het Kruidvat!
Richard
Op valentijnsdag voor de tweede keer bij Twins gegeten. Toen we binnen kwamen was het al gezellig druk maar gelukkig hadden we geresereerd. We hebben gekozen voor het speciale 4 gangen valentijnsmenu met een leuke spoom als tussengang.
Het eten was weer lekker en ondanks de drukte was de bediening snel en goed. Weer een goede ervaring bij Eetcafe Twins!
Een ontevreden klant
Via Groupon.nl een leuke aanbieding, nml 50% korting op een 4-gangen verrassingsmenu van € 27.50! De recensies waren goed dus "waarom niet" dachten we! De ontvangst en bediening is goed maar het eten absoluut niet. Waarom niet? De porties zijn voor deze actie kleiner dan normaal, dus de actie 50% korting is niet waar.
Wat kregen we geserveerd?
1e gerecht; een klein vreselijk heet (waarschijnlijk te lang in de magnetron opgewarmd) bakje met gegratineerde champignons die niet de smaak van champignons hadden!
2e gerecht, echt een lachertje: 2 crackertjes (4 cm doorsnee) met tonijnsalade.
3e gerecht: collega een piepklein stukje vis, ik vlees tw. kipfilet en varkensvlees ( allebei 7 cm x 4 cm x2 cm) dus vrij weinig! Borden wel netjes opgemaakt.
4e gerecht was voldoende, ijs met slagroom en wat vruchten.
Als je als ondernemer meedoet aan een actie dan moet je je gasten geen kleinere porties voorschotelen dan dat je normaal doet. Dus de korting is geen 50 % maar misschien maar 20%. Volgens mij moet je met zo'n actie juist klanten proberen te trekken die ook nog eens terugkomen. De actie is op deze manier dus niet geslaagd want wij gaan er nooit meer naar toe! Eten was het geld ondanks de actie niet waard. Misschien dat de normale kaart wel prima is maar dat gaan wij niet meer uitproberen.
Als je een glaasje wijn wil dan heb je alleen de keus uit een huiswijn die niet echt van goede kwaliteit is. Sfeer in het restaurant is niet meer van deze tijd, oubollig ingericht. Het was absoluut niet druk in het restaurant waardoor de chef-kok beter zijn best had kunnen doen!Het was dus echt een verrassingsmenu, maar helaas wel in negatieve zin.
Jammer Twins, echt misgeschoten. En je gasten minder te eten geven dan normaal is helemaal fout!
4 op schaal 1-10
Dick Bodaan
Voor iedereen een aanrader om daar gezellig te eten. Bediening vriendelijk en maaltijd heerlijk. Wat een service voor die prijs.
We gaan binnenkort weer en dan met zijn viertjes.
Anne
Heel knus en gezellig restaurantje! Leuke kaart ook, veel keuze. Tandoori mixgrill is echt een aanrader! Het gerecht wordt super opgediend! Personeel doen allemaal erg hun best, heel gastvrij, gezellige praatjes en grapjes. Wij komen terug!
Maxime
Wij hebben gister avond bij Twins gegeten naar aanleiding van de positieve reacties die hier gegeven worden. Wij gingen voor het tapas menu, maar hebben anderhalf uur moeten wachten tot de soep kwam. Daarna hebben wij weer dik 40min. moeten wachten tot dat onze eerste portie tapas kwam. De tapas zelf waren lekker maar wel vrij simpel voor zo lang wachten. Toen wij een 2e ronde tapas wilden bestellen vroeg de bediening wat onze voorkeur was. Dit waren de gamba´s, later kwam de bediening terug en vertelde ons dat we geen gamba´s meer konden krijgen want dat het anders te duur voor hun zou worden, ze zouden nu over gaan op wat meer salade! Toen wij voor een 3e ronde wilden gaan werd ons dit afgekapt, door te vragen of wij nog iets na wensten. Het eten was lekker maar de service zeer en zeer slecht!
´niet tapas onbeperkt, maar tapas beperkt!´
5,7 op schaal 1-10
Rina Doomen
Een keer in de twee jaar komen wij bij Twins in Arnhem omdat wij dan een landelijke dag hebben van onze vereniging. Hilde vd Wetering laat hen dan altijd weten dat we in aantocht zijn. Onze groep bestaat dan uit 10 tot 14 personen. We vinden de bediening super en het eten erg lekker. Het is er altijd erg gezellig en ongedwongen. Hilde krijgt dan altijd een ijscoupe met vuurwerk, erg attent. Groetjes uit Tilburg en als alles meezit tot over twee jaar!
astrid janssen
Hallo,
Ik ben gisteren met een voucher twv 27.50 pp ( citydeal) met mijn zus en dochter wezen eten in restaurant Twins.
Ik was in de veronderstelling dat het om een soort van tegoedbon ging.
Het werd ons snel duidelijk dat we een andere behandeling kregen als de "betalende gast". Bij binnenkomst kregen de dames een cocktail( iedere woensdagavond is het lady's night). Wij niet, want wij hadden de city deal.
Het 4 gangen menu, was voor ons al uitgestippeld. Wij hadden daarin geen keuze. Alleen was er keuze tussen vis of vlees.
Het eten was zeer gewoontjes, en niet speciaal van smaak en zeer sober allemaal.
Al met al, het personeel was vriendelijk, maar dat ik nu gegeten heb voor de voucherwaarde van 27,50, nee dus.
Voor mij geen citydeal meer voor dit restaurant. Zodra er op de voucher staat dat je het van te voren kenbaar moet maken bij de reservering, dan moet je ervan uitgaan, dat je een andere behandeling krijgt.
Jammer dat het zo gelopen is.
Met vriendelijke groet.
Bianca Gerritsen
Gastvrij ontvangst, via een kortingsbon bij dit restaurant gekomen: Bediening was goed, eten vonden wij persoonlijk de hoeveelheid weinig. Ook voor kinderen was geen vermaak, jammer dit stond nl wel op de site vermeld. Ook vond ik het een aanfluiting dat we een vismenu kregen ipv het vleesmenu wat we besteld hadden. Onze kinderen konden al aan de friet met frikandel beginnen terwijl wij nog 20 minuten op het hoofdgerecht moesten wachten. Heel ongezellig!
Zal dit restaurant niet gauw meer aandoen. Helaas...
Rianne A.
Goede, zeer vriendelijke bediening, erg lekker eten voor een goede prijs. Het enige puntje van kritiek is dat je bij het onbeperkt tapas eten niet zelf kan kiezen welke tapas je wilt. Ik hou bijvoorbeeld niet van kluiven, maar de kans bestaat dat je iedere gang weer spareribs en/of lamskoteletten krijgt. Ondanks dit kom ik hier zeker vaker.
Ilse
Gisteravond bij Eetcafé Twins gegeten.
Er werkten twee meiden in de bediening, die ons al super enthousiast binnenhaalden!
De sfeer zat meteen goed. Een van de dames nam de drankjes op en vertelde ons meteen dat ze ook een actie hadden die dag, met betrekking op onbeperkt tapas eten voor maar 15 euro p.p.!
Deze aanbieding laten we natuurlijk niet liggen!
We hebben heerlijk gegeten en konden telkens ook nog bijbestellen. Aan het eind hebben we irish coffee besteld, die verrukkelijk was! Heel erg bedankt voor de leuke avond en we komen zeker terug!
Irene
Afgelopen weekend met z'n tweeen bij Twins gegeten.
Er heerst een fijne en ongedwongen sfeer in dit restaurant.
Het bedienend personeel doet echt z'n best om het de gasten naar de zin te maken.
Ook het eten was lekker en meer dan genoeg. Prijs/ kwaliteit verhouding is hier prima! Wij zullen hier zeker vaker terug komen!
Chris Lemaire
Vanavond, 9 mei, via een dinerbon terecht gekomen bij Twins.
Een super avond. Al bij binnenkomst een gastvrij onthaal en super vriendelijke bediening. (Vera en collega's: bedankt)
Gezien de prijsvriendelijkheid, het eten wat perfect op smaak was (zonder een teveel aan kruiden en specerijen) en nogmaals de uitzonderlijk vriendelijke en attente bediening is dit een pareltje in gastronomisch Arnhem.
Zeer zeker een aanrader voor diegenen die gezellig en ongedwongen uit willen eten voor een schappelijke prijs.
Twins ................ bedankt, jullie(bediening) zijn super!
dhr. en mevr. van Driel
Dit is de laatste keer geweest dat we bij Twins hebben gegeten. Het eten was zeer, zeer matig. Bediening beetje opdringerig. We zoeken iets beters voor ons geld!
4,2 op schaal 1-10
Naudin ten Cate
Onlangs hebben wij weer gegeten bij eetcafé Twins. Een restaurant in de binnenstad van Arnhem, waar wij regelmatig komen vanwege de zeer plezierige en relaxte sfeer, de persoonlijke benadering door het vriendelijke personeel en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Op 22 februari hebben wij kennissen meegenomen naar een wijnproeverij in Twins. Aanwezig waren gasten en personeel, totaal circa 30 personen. Om 16:00 uur precies werd gestart met een inleiding en uitleg over de kenmerken (geur en smaak) van witte en blauwe druivensoorten. Daarna werd blind geproefd (dat wil zeggen zonder naam en herkomst van de wijn van te voren bekend te maken). Eerst zes witte wijnen, en daarna zes rode wijnen. Het bleek maar weer eens, hoe moeilijk dit blindproeven is. Slechts een enkeling kon de naam van de druif of het land van herkomst noemen. Deze actie was een groot succes en voor herhaling vatbaar.
Ayla
Ik was zeer teleurgesteld. Naar aanleiding van de goede recensies besloot ik tapas te gaan eten bij Twins. Het eten was totaal niet goed te noemen, we kregen bordjes voorgeschoteld met de meest simpele dingen op een bijzonder makkelijke manier klaargemaakt. Jammer dat niet werd vermeld dat je niet voor je eigen gerechten mocht kiezen bij tapas onbeperkt, dat zorgde wel voor een teleurstellende selectie. Het eten was te zout. De service was opdringerig en niet erg hartverwarmend, de sfeer van een pizzatent met goedkope stoelen. Snel afgerekend en ervandoor gegaan, want ik vond het niet een lekker avondje uit!
2,9 op schaal 1-10
Anoniem
Al meerdere malen bij Twins gegeten en het blijft altijd evengoed!
Met onbeperkte tapas geweest, met Ladies Night en gewoon vaak genoeg geweest om te zeggen : Top restaurant!
De bediening is altijd goed, altijd vriendelijk en maken wel eens een gezellige praatje met je.
De kwaliteit van het eten is altijd goed, nooit teleurgesteld. Mijn favorieten zijn toch de spareribs & de Tandoori Mix Grill (en zelfs de salade en frietjes zijn overheerlijk). Daarnaast altijd nagenieten van een toetje waarbij mijn favoriet toch de Caramel is.
Een top restaurant in Arnhem!
(Alleen de ligging is misschien nogal onopvallend?)
9,6 op schaal 1-10
Alexander
Een goed en intiem restaurant! Het enige nadeel voor ons 2-tjes was dat we ruim 2,5 uur over 3-gangen gedaan hebben. Dit omdat mensen die naar 't concert van andre rieu gingen voorrang kregen! Dus de service was aan de mindere kant helaas...
Anna
Gezellig onthaal door vriendelijke dame(s).
Gezellig en knus, fijn om relax te kunnen zitten met een glas rosé. Het eten is heerlijk, kruidig en zoet. Heb namelijk spareribs besteld en de hoeveelheid op je bord is voor mij gewoon te veel.
Toevallig kwam de hoofdkok langs en heb het over zijn koken en eten gehad, een man met temperament en hartstocht/ passie voor het koken. Chapeau.
8,4 op schaal 1-10
ton en edith
Wij zijn gisteravond wezen eten en het was echt uitstekend.
Goede, leuke bediening. Zijn echt bezig om de gasten een leuke avond te bezorgen.
Wij vinden zeker prijs/kwaliteit in orde.
Garnalen voor 14 euro en echt heerlijk. Normaal betalen we gauw 21 euro.
Een top tentje.
Roos
Ik kom hier al lang en ik vind het echt een goed restaurant. Eten altijd lekker en vriendelijke bediening.
Mevr. Janssen
Ik heb nou al een aantal keer bij Twins gegeten en ik kan niet anders zeggen dat ik iedere keer op en top geniet!
Vriendelijke bediening die graag even een praatje met je komt maken, ze nemen echt de tijd voor de gast, dikke pluspunt!
Ook het eten is iedere keer goed. Een prima prijs-kwaliteit verhouding.
9,6 op schaal 1-10
Pam
Ik ben in april voor het eerst samen met mijn vriend bij Twins wezen eten!
Daarna zijn we al 3 keer terug geweest!
Het is ons heel goed bevallen, hele goede bediening: vriendelijk, spontaan en ze gaan ook heel leuk met elkaar om. Het eten was ook overheerlijk!
De prijs is eigenlijk te laag voor wat je krijgt.
En overheerlijk 3 gangen menu, leuke bediening, een leuke sfeer en een geweldige avond! Voor heel weinig geld.
Pam.
9,5 op schaal 1-10
niels
Ik heb nu een aantal keren bij Twins gegeten met mijn vriendin. Het is een leuk en gezellig bedrijf dat zeker aan te raden is.
Het eten is voor de prijs prima en de bediening is altijd vriendelijk, zeker een aanrader.
Als punt zou ik zeker een 8.5 geven.- Eten / drinken 9
9,2 op schaal 1-10
Sjaak
Bij binnenkomst hing er een muffe lucht.
Niet op en top schoon..
Interieur is wat aan verfrissing toe.(Huis)wijn = prima. Niks mis mee.
Eten: Goed.
We hadden onbeperkt tapas voor 15 euro. De kok bepaalt dan wat je krijgt.. Voor deze prijs kan ik er niks van zeggen. Normaal is het tapas menu 25 euro. Dat vind ik iets te veel gezien de kwaliteit.Het toilet vond ik niet hygienisch. Erg rommelig ook. En het rook er niet fris.
Bediening is supervriendelijk en netjes.. Niets op aan te merken.
Al met al is het aan een frisser sfeertje toe. Het straalt niet veel uit...
7 op schaal 1-10
miranda
Vorige week hebben wij daar de verjaardag gevierd, het eten was super lekker, bediening was erg vriendelijk en als klap op de vuurpijl kreeg de jarige een ijsgerecht met vuurwerk, wat een feest!
Hier komen wij zeker terug, als ik een cijfer zou geven; een dikke 9
9,5 op schaal 1-10
Klantje
Helaas moet ik me bij de vorige recensie aansluiten.
Wordt allemaal wat minder bij Twins.
Zonde.
Robert
Aardig en vriendelijk personeel.
Eten de afgelopen tijd minder goed geworden. De porties zijn niet groot, maar dat is normaal voor het geld wat je ervoor neer legt. Niet meer zo goed als voorheen, maar toch voldoende.
7,2 op schaal 1-10
Duci
Al twee keer hier gegeten. Beide keren: heerlijk en gezelig! Als we dan een keer lekker nederlands willen eten, gaan we hier naar toe. De gerechten zijn eenvou, maar heerlijk. De prijzen vind ik behoorlijk laag. Wat de avond altijd TOP maakt is het personeel: vriendelijk, gezellig, respectvol en goed.
Ineke
Twins is niet meer wat 't geweest is. Doorbakken vlees, graten in de zalm, plafond bij elkaar geplakt, wc niet hygiënisch.
- Eten / drinken 2
3 op schaal 1-10
Yvonne
Afgelopen vrijdag heb ik mijn vrijgezellenfeest geviert bij Twins. Wat een topavond! Alles klopte gewoon. De bediening, het eten, alles was geweldig. Bij het nagerecht kreeg ik nog een extra verrassing. Mooi vuurwerk. Iedereen song uit volle borst mee. Echt heel leuk!!! Zeker het proberen waard.
Rob KVB
Voortreffelijke bediening, goede kok in huis. leuke, gezellige sfeer.
6,5 op schaal 1-10
S
Met Pasen hier gegeten. Prima eten, sfeer en bediening. Ook prijs-kwaliteit was zeer goed. Gaan zhier zeker nog eens terug en is een aanrader.
C . van der Drift
Ik heb met 4collega's genoten.
alles klopte
erg aardige bediening- Eten / drinken 9
Jessica
Ik ben hier een tijdje terug geweest. En echt goede bediening heel persoonlijk en het eten is ook goed. En vooral de prijs kwaliteit verhouding.
Restaurants in de buurt
33m · Arnhem · Nederlands