Recensies van restaurants in Appingedam, Groningen
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Appingedam. Gegeten bij een restaurant in Appingedam? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Appingedam verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Appingedam over tijd.
Bert Stiekema
You-Yi in Appingedam
Een uitstekend restaurand om te eten, geweldig! Dat mag ik wel zeggen. We zijn er geweest en hebben uitgebreid
gegeten, de soep was uitstekend, peking eend eveneens uitstekend! Heel beleefde, correcte bediening, nergens zo beleefd.Bert Stiekema, Delfzijl
Marlies
Croissanterie The Fiftie's in Appingedam
Heerlijk gegeten en zeer gastvrij ontvangen. Dé broodjeszaak van Nederland!
Eetclubje van 4
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Wij zijn blij dat wij hier zaterdagavond hebben gegeten. Het eten was lekker en de bediening was gewoon goed, zo als het hoort. Vriendelijk personeel. Je moet je dus niet veel aantrekken van sommige (negatieve) recensies. Waarschijnlijk willen deze mensen alleen maar iets te zeuren hebben.
Wij komen hier zeker nog eens terug.jan
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Onze ervaring was zeer slecht het personeel wat zaterdag aan het werk was miste ervaring. En wij vonden het zeer jammer dat 1 van hun mederwerkers niet aanwezig was deze was altijd vrolijk en goed in de bediening. Op het eten was niets aan te merken zeer goed en lekker. Alleen het personeel nogmaals vonden wij onder de maat vergeleken met anders hopelijk word hier iets aan gedaan.
4 lekkere eters
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Vandaag gezellig met 4 personen uit eten geweest. Gezellig restaurant en mooie lokatie, vriendelijke ontvangst en heerlijk eten, mooie kaart voor zowel de vlees als de vis liefhebber. De bediening was erg vriendelijk en vlot. We gaan zeker nog een keer terug.
Frans
Uitstekende kwaliteit van de gerechten, gezellig, fijne en nette bediening, betaalbare prijs.
Billy Turf
You-Yi in Appingedam
Kom er al vele jaren, zowel afhalen als in het restaurant eten. Zeer vriendelijk personeel en dito eigenaren. Het eten is altijd uitstekend en ruim voldoende. De tie-pan gerechten (op een kokend-hete plaat) zijn superlekker! Voor afhalen even bellen werkt zeer goed, snel en nog nooit met een verkeerde bestelling thuisgekomen. Woon niet n Appingedam maar rij graag paar km extra voor dit restaurant. Zou alleen iets doen aan de aankleding van het afhaal-steegje.
Billy Turf
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Piepklein straalkacheltje kan niet verhinderen dat het op onze plek steeds erg koud wordt wanneer de deur opengaat en dat gebeurt vaak deze avond want het is druk.
Nadat we ons al uitgebreid hadden geïnstalleerd moest de tafel nog worden ontdaan van de kruimels van de vorige gasten. Jonge, vriendelijke ober wees ons de saladebar,waarvan veel bakken echter bijna leeg waren. De restanten waar we het mee moesten doen waren wel vers. Eerder bijvullen lijkt niet overbodig.
De rode huiswijn was prima, evenals de soep van de dag,
Van de hoofdgerechten viel alleen de schnitzel zwaar tegen, een ranzig gepaneerd stuk "karton", echt vies. Er werd geen warme groente geserveerd. Niemand kwam vragen of het smaakte dus we moesten naar de bar om over de schnitzel te klagen. Even later kwam een lichtelijk ontstemde dame (cheffin?) ons uitleggen dat, citaat: "schnitzels nou eenmaal niet van het meest malse vlees worden gemaakt." Omdat we na deze mededeling geen zin hadden om op een ander gerecht te wachten en de schnitzel na de eerste hap hadden laten liggen werd deze ook niet in rekening gebracht. Geen nagerecht genomen. Conclusie: misschien leuke plek voor bier met bitterballen op het fraaie terras (onze enige voorgaande ervaring met dit restaurant), verder niet erg professioneel. Gaan we niet gauw weer eten.Gusto
Restaurant Haifa in Appingedam
Weer eens heerlijk gegeten bij Haifa .
Saladebar kraakvers , en dan de pittige Portugese Spareribs ...!
Volgende week weer lekker eten bij Haifa .Apottje
De Kosterij Nicolaas in Appingedam
Hulde! Beperkt menu om echt vers en goed te kunnen koken. Hier zijn vakmensen met liefde voor hun vak bezig, zowel in de keuken als in de bediening. Vraag naar de bijpassende wijnen en geniet. Prijs kwaliteit verhouding is hoog! Eigenlijk te goedkoop. Hoop dat er nog een tafeltje vrij is als we de volgende keer weer in Appingedam zijn.
Gusto
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Leuke ambiance voor een gezellig etentje. Nu twee keer hier gegeten met z'n tweeen. Het eten was voldoende, maar niet super. Bijlagen zoals groente minimaal. Kan beter.
arents
Restaurant Haifa in Appingedam
Knus sfeervol restaurant, niet te groot en gezellig donker, zeer prettig, beleefd en vriendelijk personeel. Niet te lang op eten gewacht en smaakte uitstekend. Wij waren al vaker geweest maar vonden een positief geluid wel eens op zn plaats.
Nelly Verlaan
De Kosterij Nicolaas in Appingedam
Op 2 november heerlijk gegeten in een gastvrije en hartelijke sfeer. Hier wordt creatief en met passie gekookt. Uitstekende wijn(adviezen) waar ook de chauffeur van kan genieten dankzij bob-glaasjes (= halve glaasjes tegen halve prijs). Aanrader!
Verbeterpunten? De akoestiek. Bij het vollopen van de kleine ruimte (8?9? tafeltjes) werd het erg lawaaiig.
Deborah
You-Yi in Appingedam
Het is een restaurant met goed eten, wil je een keer wat anders uitproberen, dan helpen ze je graag. Vriendelijk personeel. Er is sinds de verbouwing meer ruimte gekomen bij de afhaal. Pinnen is nu inderdaad ook mogelijk
Henny Groote
Croissanterie The Fiftie's in Appingedam
Harmanna is zo gastvriendelijk en heeft het zo leuk ingericht dat je alleen daarom al naar Fifties gaat. Maar de appelnotentaart is ook heel lekker. De gasten van het ECO B&B het Stadshuys geef ik zeker dit leuke adresje door.
Geweldig dat er nu ook een echt terras is, daar zal ik vaak even gaan zitten. Een aanrader dus!Fam. Gaster
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Heerlijk gegeten. Vlotte bediening, ondanks de aanwezigheid van 2 grote groepen. Prettige sfeer en een geweldige ambiance aan de haven van Appingedam. We komen zeker terug!
Bertie Wirring
Cafetaria Unique in Appingedam
Ooit een schnitzel menu gegeten van Unique? Heerlijk!
Voor de rest ook alles super in orde, gezellige sfeer, en goed eten.
Beste cafetaria uit de hele omgeving !!
Top!!C.Albers
De Kosterij Nicolaas in Appingedam
We hebben heerlijk gegeten en de bediening was zeer hartelijk en kundig.
flipper
Paviljoen Overdiep in Appingedam
We lunchen en dineren hier regelmatig, gemiddeld zeker 1x per maand. Kwaliteit zeer goed, heerlijke sliptong, fijne krabbetjes, vlotte bediening ,schoon en ook gezellig voor en met kinderen.
Klaas de Vries
Geweldig !!!
We waren al eens eerder bij de buren wezen eten, kort na de opening. Wederom werden we op een zeer hartelijk manier verwelkomd en was het eten van topkwaliteit. Ook de bediening was weer uitermate vriendelijk en voorkomend. We hebben tot laat in de avond zitten genieten op het terras.
Een aanwinst voor Appingedam.
Alleen maar pluimen voor Laurens en zijn crew.Nathalie
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Ik heb heerlijk gegeten bij paviljoen-overdiep.
Helaas heb ik wel heel erg lang moeten wachten op mijn eten.
Wat ik ook erg vervelen heb gevonden was, dat er weinig tot geen zonnewering was. Er waren wel parasols op terras, maar die waren niet allemaal uitgeklapt. Wel jammer, want het is zo gezellig zitten zo aan het haventje op het terras.Er was die dag wel een hele leuke lieve en professionele serveerster in de bediening. Ze was erg geduldig, vriendelijk en luisterde goed naar de wensen van de gasten. Voor zover ik mij kan herinneren heet deze serveerster Jasmien. Dit maakte een hele hoop goed. Vandaar ik voor de service een 7 heb gegeven. Anders had het zeker een 3 geworden.
Verder vind ik het restaurant er wel netjes uit zien. Ik hoop dat het restaurant iets doet met de recensies van klanten. Want de plek is geweldig!
Joris Levering
De Kosterij Nicolaas in Appingedam
Een absolute parel uit het Noorden! Je wordt er met een warm gevoel onthaald, en naast het gezellige huiselijke gevoel, heeft het qua uitstraling ook een zeker chique cachet. Vooroorlogse prijzen, waarvoor je een eetsensatie krijgt geserveerd dat Michelin-ster waardig is! Het sterkste en meest unieke van Kosterij Nicolaas is de prachtige synergie tussen de zeer goed kokende chef en de sommelier. Deze laatste vertelt met zo'n bevlogenheid over de door hem uitgekozen wijnen dat je je bijna zelf op de wijngaard voelt rondlopen. Kies als je bij hen bent, altijd voor het wijnarrangement, en laat je gastronomisch en vinologisch in de watten leggen door de sommelier. Wijn en spijs, in deze voortreffelijke combinatie, het bestaat gelukkig nog!
Mario
Twee weken op vakantie geweest aan het Schildmeer. Meerdere keren in Appingedam geweest. Kwamen al snel terecht in deze horecagelegenheid. Uitermate vriendelijke en gastvrije eigenaren. Niet kinderachtig met de hoeveelheid ijs die je krijgt (was geen toeval, wij hebben meerdere keren ijs gekocht). Heerlijk gegeten (sate, pannenkoek, uitsmijter), het smaakte allemaal even lekker. Eten zag er goed en verzorgd uit.
Complimenten!Annette
Paviljoen Overdiep in Appingedam
Gisteravond, kinderen uit logeren en wij willen lekker uit eten bij paviljoen. Tafeltje gereserveerd ivm drukte evenement in Appingedam. Tafeltje staat vol in de zon. mensen zitten binnen met een zonnebril aan tafel, waar is de zonwering? Gevraagd om een andere tafel. Prima, vlot geholpen voor drinken, tafels om ons heen nog niet afgeruimd en een uur later nog niet. bestelling gedaan. Na een half uur onze glaasjes zijn allang leeg. toch maar even iemand roepen van de bediening. 25 minuten na onze bestelling komt ons voorgerecht. garnalencocktail, had weinig smaak. Na 30 minuten komt eindelijk ons hoofdgerecht. Alleen moet de mayo nog steeds gebracht worden. karige groenten. jammer genoeg ivm de drukte (toko zal niet eens helemaal vol) alleen maar een plate bestelling kunnen doen. In de tussentijd dat we zaten te wachten, hebben we goed de boel kunnen overzien. Veel klanten werden niet geholpen en verdwenen weer. Wat een onvriendelijke uitstraling heeft de eigenaresse, zij blijft continu achter de bar staan. volgens mij het verkeerde vak gekozen...... Aardige jongen in de bediening, maar veel te onzeker en de boel niet kunnen overzien. Na het eten de kritiek geuit, maar daar wordt niks mee gedaan....
Wij komen hier nooiiiiit weer, dit was de 2e keer al dat ik deze ervaring hier heb. Maar wat jammer van zo'n top lokatie. service geef je gratis weg, een vriendelijk woord, kost allemaal niks, maar hun wel namelijk: klanten!!swanet
Paviljoen Overdiep in Appingedam
We dachten gisteravond even een hapje te gaan eten bij het Paviljoen..helaas. Dat het druk was, oke, maar even groeten bij aankomst is toch niet zo moeilijk.. Twintig minuten gewacht op het terras: we werden gewoon niet eens gezien! Geen menukaart gekregen of :wilt u alvast iets drinken?:.. Gewoon veel te weinig personeel en te sjaggerijnig. We hebben hier al veel vaker gegeten, maar dit was even de laatste keer...Na ongeveer half uur wachten zijn we maar opgestapt, en zelfs dat viel niet eens op!!
Misschien verstandig om wat meer personeel in dienst te nemen??Buitenhuis
Buffetrestaurant en Bowling Passe Partout in Appingedam
Onlangs hebben wij hier een feest gegeven en Jos de vrijheid gegeven om alles naar eigen inzicht in te vullen.
Het was een fantastische avond welke niet alleen voor ons, maar ook voor onze gasten zeer verrassend is verlopen. Bij de jeugd viel het disco bowlen in de smaak en de "ouderen" vermaakten zich op de dansvloer.
Kortom een heerlijk avond en niet te duur!
Zeker voor herhaling vatbaar.
Regina Mierop
De Kosterij Nicolaas in Appingedam
Met ons gezin bij jullie gegeten, 7 juli j.l., geweldige ambiance, zeer vriendelijke bediening en fantastisch gegeten, ook de wijn voldeed aan onze verwachting. Wij voelden ons allemaal echt een gast!
Onze complimenten, dit restaurant is een echte aanrader!