Recensies van restaurants in Appeltern, Gelderland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Appeltern. Gegeten bij een restaurant in Appeltern? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Appeltern verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Appeltern over tijd.
Familie Betile
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Vanmiddag, lunchen - 3 gangen menu (30,- pp) was prima.
Lekker gegeten ondanks dat het hoofdgerecht iets minder was.
De bijgerechten waren niet van al te grote porties maar er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was en of we nog iets extra's wilden hebben, dit was het geval en dat zonder (gelukkig) extra bij te betalen, zo hoort het, prima service.
Ondanks de drukte werden we heel goed geholpen en kregen een mooie tafel.
Wat ons vooral opviel was de zeer vriendelijke mensen van de bediening en zeker ook de eigenaar, heette ons welkom en liet de bijna gerenoveerde serre nog even zien, top.
Komen binnenkort dan ook zeker terug om de vernieuwde serre te gaan bewonderen.Ronald
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Hier onlangs gedineerd, heerlijk eten en vlotte en vriendelijke bediening.
Regelmatig werd gevraagd of alles naar wens was.
Mooi buitenterras en dito uitzicht.
En enorm grote ijscoupes!Familie Gerrits
Gisteren zijn we met de familie ter gelegenheid van vaderdag wezen uiteten bij 't Sprookjeshof. De deur werd netjes geopend door het vriendelijk personeel. We kregen een tafel aangewezen bij het raam, daardoor hadden wij een mooi uitzicht over de dijk! Voor de kinderen is er een speelhoek waar ze lekker kunnen spelen terwijl wij gezellig kunnen bijkletsen. Door het hele restaurant zijn muurschilderingen dus het ziet er echt sprookjesachtig uit. Een van ons heeft een allergie waar rekening mee gehouden moet worden, het personeel zorgde ervoor dat daar netjes rekening mee gehouden werd. Doordat het wel redelijk druk was moesten we wel een half uurtje wachten op onze pannenkoeken maar dat is ook logisch als je ziet dat ze ambachtelijk in pannen worden gebakken. De pannenkoeken smaakte heerlijk! De kinderen kregen er snoepjes op dus dat was een feestje voor ze. Kortom een leuke avond gehad.
Annemarie
Veel keuze uit pannenkoeken, tegen nette prijzen. Opvallend is dat de pannenkoeken hier meer doorbakken zijn dan bij andere pannenkoekenhuizen, krokant zeg maar. Ik kan de eerdere recensies plaatsen dat ze mogelijk te hard gebakken waren, maar er was bij ons zeker geen sprake van verbranding, dit is blijkbaar de stijl van de kok. De service is keurig, leuk ook dat je bij de deur al wordt verwelkomd.
A. van Sommeren
Het Sprookjeshof, gelegen aan de Maasdijk 12 in Appeltern, is een leuke gelegenheid om een pannenkoek te eten. Voor degene die geen liefhebber is van pannenkoeken, is er een ruime keus uit heerlijke alternatieven. Zelf ben ik er een paar keer wezen eten met familie, en dat is erg bevallen. Het restaurant ademt (zoals de naam al doet verwachten), een sprookjesachtige sfeer uit. Kleurrijke muurschilderingen, gezellige decoratie, en de sprookjesachtige kleding van de bediening zorgen voor een warme uitstraling. De service is goed, en de bediening attent. Voor de wat kleinere kinderen is er een speelzaal, met ballenbak en speeltoestellen. De pannenkoeken zijn heerlijk krokant, en van een mooi groot formaat. Er is keuze uit ongeveer 100 verschillende soorten, dus voor iedereen wat wils. Zelf vind ik de specialiteiten van de chef zeer aan te raden, zoals de boerenpannenkoek/maaspannenkoek/sneeuwitje-pannenkoek! Ik ga er graag nog een keertje naar terug, en raad iedereen aan om ook eens een kijkje te nemen, en een hapje te proeven.
Jan Putman
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Met 30 deelnemers reunie gehouden op 12 nov. 2011 in de Sluiszaal. Zeer goed arrangement met buffet. Mooie locatie zeer goed eten en fantastische bediening. Een aanrader voor tal van activiteiten.
hendrika
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
26-6-2011 wezen eten bij Moeke Mooren, was er heel erg druk.
Buiten gezellig gezeten.
Vlotte bediening en het eten was heerlijk.
En alles was schoon.
p.c. de groot
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Het restaurant adverteert met een drie gangen menu voor e 23.50 maar rekent graag meerwerk. Niets op tegen, maar op de rekening wordt dat meerwerk niet aangegeven en blijkt een driegangenmenu ineens 30 euro te zijn geworden.
Overigens is het voordeliger om een driegangenmenu te bestellen anders worden a la carte prijzen in rekening gebracht en dat kan wel eens duurder zijn.
Ondoorzichtigheid troef wat de prijzen betreft.
Restauranthouder om opheldering gevraagd maar reageert niet!
Mijn waardering komt niet verder dan een 7
Pierre
Omdat het restaurant bij mij in de buurt ligt en je er heel lekkere pannenkoeken kunt eten tegen een best redelijke prijs/kwaliteit verhouding, kom ik er regelmatig. Al het personeel is er voorkomend en de gastvrouwen (die in kleding van bekende sprookjesfiguren lopen) zijn er erg attent op om de deur te openen voor de mensen en ze hierna naar een vrije tafel te begeleiden. Ook gedurende het proces van het opnemen van de bestelling, het brengen van het eten en drinken, het checken van de tevredenheid en de wensen van de gasten, blijven ze vriendelijk en zorgzaam. Over de pannenkoeken van met name Stefan, Nolly en Claudia kan ik niets dan waardering uitspreken en ze worden ook nog eens op ambachtelijke wijze gebakken!
Aan dit pannenkoekenrestaurant grenst ook een cafetaria, zodat je er ook friet, frikandellen, kroketten etc. Kunt bestellen.
De eigenaar, Stefan, kan ook nog eens uitstekend uit de voeten met het bereiden van overheerlijke salades, zodat ik eigenlijk er wel elke dag zou willen eten... Alleen, hij maakt ze op bestelling voor feesten en partijen, die by the way ook hier gehouden kunnen worden.
Het pannenkoekenrestaurant is gelegen aan de Maasdijk en is in de gelukkige hoedanigheid aan beide kanten een terras te bezitten. Voor het langskomend verkeer is het daarom fijn dat het restaurant op vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag al vanaf 12.00 uur geopend is, zodat je er tevens terecht kunt voor een lekkere bak koffie (met appeltaart voor de liefhebbers).
Op de menukaart staat o.a. Een Klein Duimpje, maar ik steek hierbij een heel dikke duim voor dit pannenkoekenrestaurant en al het personeel op!
Diana Jansen
Wij zijn erg te spreken over het pannenkoekenhuis, perfecte locatie, erg leuke gastrvrije bediening. Prachtige muurschilderingen en de bediening is erg leuk gekleed, mijn kinderen hebben genoten, ook van de royale aandacht wat ze van de bediening kregen.
De pannenkoeken waren heerlijk, mijn man is niet zo van de pannenkoeken maar er is genoeg keus in wat ie wel heerlijk vond.
Dus we komen hier weer spoedig terug, erg leuk en ook een aanrader voor grotere groepen. Diana Jansen.
L. Jansz
Vandaag onze meiden willen trakteren op een lekkere pannenkoek. Oh, was ik maar zelf thuis gaan bakken! Allereerst de ambiance; bediening loopt in sneeuwwitje-carnavalsjurken rond.
Het pand is opgeleukt met hier en daar een muurschildering, allemaal sprookjesfiguren geschilderd op een bestaande ondergrond (linnen behang...) Het ziet er allemaal zeer goedkoop en smakeloos uit.
De pannenkoeken waren ronduit slecht. Ze waren alle vier veel te donker, de mijne zelfs tegen het zwart aan. Mijn man had een boerenpannenkoek die absoluut niet gaar was. Gewoon een hele dikke, te hard aangebakken deegkoek. Ikzelf had eentje met kaas, spek en ui. Helaas vind de kok het lekker de kaas zo hard mee te bakken dat deze helemaal korrelig op de reeds harde koek zit. Maar ook die van mij was van binnen niet gaar. Da's toch wel knap van de kok om een koek bijna te laten verbranden maar de binnenkant nat te laten. Heb 'm na afloop wel de tip van een deksel voor op de pan gegeven...
Mijn meiden hadden beide salami, kaas en champignons, maar ook hier waren de koeken te donkerbruin, hard, kaas was mee verbrand en tsja, het leek me niet meer gezond voor ze.
Na de vraag of het naar wens was dus aangegeven wat er niet oké was, en tsja, de kok kwam, zei dat hij ze zelf erg lekker vond... Maar hij zou er 3 van de rekening halen. Klinkt leuk, maar met een actie van 2 halen 1 betalen, haalt hij er dus in feite maar 1 van de rekening... Kortom, een armoedige tent met harde koeken.Ben en Leonie
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Zondag 16.01 een lunch genomen.
Het was er druk maar het personeel was vlot en vriendelijk aanwezig.
Eerst een soep voor ons allebei.
De bospaddenstoelen cremesoep met kervel was heerlijk.
Grote bospaddenstoelen, heerlijk van smaak met een kruidige creme en kervel. Niets overheerste.
Daarna nam mijn vrouw een carpaccio en ik een vistableau.
De carpaccio van ossehaas was prima met old amsterdammer kaas (heerlijk dungesneden) met een lekkere balsamicocreme.
Ik nam een gerookte vismatelot van zalm, paling, heilbot en garnalen. Daarbij zat een lekkere frisse salade met limoen mierikswortelsaus. De vissoorten overheersten niet en het bord was mooi opgewerkt.
Dit keer 2 soorten brood (stokbrood / toast) en 2 soorten boter.
Allemaal prima, al ben ik er niet voor dat honden allemaal met hun baasje binnen onder de tafel komen, maar ja weigeren is ook zo wat.
Iris
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Zaterdag 25 juli zijn we wezen eten bij Mooke Mooren.
We zaten in de Gruiterij op een heerlijk plekje bij het raam.
De bediening was erg correct en ontzettend vriendelijk!
Regelmatig werd gevraagd of alles naar wens was.
Het eten was echt heerlijk! Er zat voldoende tijd tussen de gangen. Erg tevreden zijn we naar huis gegaan!
h.a. peters
Hotel Moeke Mooren - Restaurant De Gruijterij in Appeltern
Vanavond geprobeerd met mijn vrouw er een leuke avond van te maken. We bestelden vooraf uiensoep, was erg lekker. Hoofdgerecht varkenshaasmedallions met champignonsaus. Wat kun je nog eenvoudiger bestellen. Na een schaaltje met apetizers kwamen de varkenshaasoesters. Zag er niet uit (bleek en het leek wel gekookt vlees), na het eerste stukje geproefd te hebben, kwam mijn vermoeden uit. Droog en smakeloos. De bediening erover aangesproken en zou nieuw worden bereid. Wat toen kwam was het als het eerste. Bediening ging met de keuken overleggen. Komt terug en zegt dat ze het altijd zo bereiden. Nou ik hoefde al niet meer, mijn partner wilde het nog wel proberen maar na 2 happen hield ze het ook voor gezien.
Nou, ik weet wel waar ik mijn zuur verdiende geld niet meer uitgeef. Bij Moeke Mooren, jammer voor het bedienend personeel, want die doen hun best. Maar de baas, die er ook rond liep in de bediening hielt zich veilig afzijdig. (moedig en zeer bewust met zijn vak bezig)
Jeroen
Prima tent! Wij hebben vier kinderen en uit eten gaan is niet altijd handig maar hier kunnen ze mooi spelen en geniet ik van een lekker biertje van een goed merk. Vriendelijke bediening. Ik kan iedereen de boerenpannekoek aanraden! Mijn vrouw houdt niet van pannekoeken maar ze hebben genoeg andere gerechten op het menu. Ivm een aktie hoefden we de twee kinderpannekoeken niet af te rekenen!
familie prudon
Pooooooo, dit is genieten, 9,95 onbeperkt eten op de zondag.
Het is een cowboy grill of zoiets, helemaal in western stijl.
Zo iets moet je gezien hebben, heb met de eigenaar gesproken, Nency Plones.
En die vertelde mij dat ze vaak in America waren en zo ook bedacht hadden hoe een western grill er uit moest zien. Het is ze gelukt, vaak is het erg druk en moet je op tijd reserveren.van den boogaard
Gisteren lekkere pannenkoeken gegeten, goede prijs en kwaliteit, vriendelijke bediening, mooie lokatie en voor de kinderen is er speelruimte genoeg binnen en buiten. Zeker een restaurant om terug te komen.
Heidi
Gisteren hebben we de verjaardag van oma afgesloten in pannenkoekenrestaurant 't Sprookjeshof.
Het duurde erg lang voordat de pannenkoeken op tafel kwamen. Toen bleken 3 van de 4 'volwassen' pannenkoeken verbrand te zijn. De kinderpannenkoeken waren behoorlijk 'gaar', maar dat ging nog wel. In verband met inmiddels grote honger hebben 2 personen getracht de pannenkoeken alsnog te nuttigen. De derde pannenkoek (met kaas en spek) was niet voor consumptie vatbaar en is terug gestuurd. Ter vervanging ontving ik een pannenkoek met ananas en ham (?!?) die niet gaar was (!). Na een klacht bij het personeel heb ik uit pure honger en ellende de randjes van de pannenkoek maar opgegeten en het daarbij gelaten. Geen excuses, alleen de opmerking van het personeel onderling dat het "nog niet goed was". Tja, als je als pannenkoekenbakker je product zodanig weet te verbranden (en hem aan je gasten durft voor te schotelen) dat je niet eens meer kunt achterhalen wat de ingrediënten ook al weer waren...... Ballentent! We komen er nooit meer!