Recensies van restaurants in Appelscha, Friesland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Appelscha. Gegeten bij een restaurant in Appelscha? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Appelscha verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Appelscha over tijd.
ronnie
Had beter verwacht.
- Eten / drinken 3
Hans van Hoek
Nederlands · Boerestreek 17, 8426 BM, Appelscha
Wij zijn na een aantal keer netjes geholpen te zijn een keer echt schandalig geholpen en het erge was er is niet een de moeite gedaan om een oplossing aan te dragen.
Wij gingen met 4 volwassenen en 2 kinderen eten. Na een kwartier op het terras te hebben gezeten kregen we eindelijk de aandacht van een ober. Dat kan als het druk is maar dat was het nu echt niet. 2 tafeltjes waren er 1 binnen en 1 buiten.
We wilden het 3 gangen menu voor 2 personen bestellen. en 4 x een plate hoofdgerecht. menu was niet bekend bij ober ( kan toch)
maar bij navraag bleek het uit champignonsoep oerham en een ijsje te bestaan. Wij hebben dit besteld. Na een half uur zonder drankjes en zonder enige aandacht op het terras te hebben gezeten zijn wij naar binnen gegaan we dachten nog misschien zitten ze wel op ons te wachten maar nee hoor dat bleek niet zo te zijn. We vroegen dus om nog maar een drankje. Vervolgens na een half uur kwam er gelukkig beweging in de zaak en wel heel voortvarend want we kregen ons hoofdgerecht. Ik vroeg waar de soep was en de ober zei soep hoe bedoeld u soep ik gaf aan dat we toch soep bij het driegangenmenu kregen oja zei hij en ging weer weg. Hij liet ons achter zonder drank zonder soep alleen met hoofdgerecht.
Wij zijn gaan eten en ik moet zeggen de oerham was goed van smaak ook de bijlagen waren goed.Na even wachten de ober maar weer geroepen en gevraagd of we een drankje konden krijgen. nou dat kon van de 6 drankjes die hij opnam kwamen er 2 het bier en dat was nog dood ook.
Ik was het zat en vroeg hoe het nu zat drankjes die we niet kregen soep die we niet kregen. Het zou goed komen. en ja hoor daar kwamen de drankjes en toen wij het hoofdgerecht ophadden kwam daar ook de soep. Ik melde dat ik thuis altijd soep voor het hoofdgerecht at en dat ik vond dat er erg veel fout ging waarop de eigenaar antwoorde, ja als er 1 keer wat fout gaat dan gaat alles fout verder geen excuus meneer liep gewoon weg.Ik schaamde mij tegenover onze vrienden die ons ook erg verbaasd zaten aan te kijken. Ik heb in een mail die ik later heb gestuurd naar dit bedrijf alles nog eens uitgelegd helaas geen reactie.
Dit bedrijf is volgens mij op sterven na dood en maakt veel misstappen daarom ga hier maar niet heen het is echt bedroevend dat iemand zijn zaak zo slecht runt wat volgens mij een geweldig bedrijf kan zijn.
- Eten / drinken 6
saskia
Nederlands · Boerestreek 17, 8426 BM, Appelscha
na 2 x eerder een slechte ervaring daar toch nog een 3 x proberen.erg stom achteraf.we kwamen daar eten en bowlen en bij het reserveren werd er gezegd het is ontzettend druk maar we kunnen een plekje regelen.we komen er aan en er is helemaal niemand in de zaal.in het midden een tafeltje voor 4 met totaal geen sfeer.het is er doodstil.dan kun je net zogoed thuis in de keuken gaan zitten.in een andere zaal was volgens hem een bruiloft maar op de parkeerplaats stonden alleen onze auto`s.vreemd.na navraag gedaan te hebben over de drukte op de bowling baan bleken die vrijgehouden te zijn voor die zogenaamde bruiloft,dus ook daar waren we waarschijnlijk alleen geweest.sorry maar dan moet je niet tegen mij zeggen het is ontzettend druk maar ik kan wat voor je regelen.we zijn de zaak dus na een half uurtje weer uitgelopen.de man stond ons niet eens normaal te woord.dus de cijfers van 2 enen en een twee hier hieronder zijn zeker niet overdreven.
een absolute afrader.1 misverstand kan een incident zijn maar dit was voor de derde keer.dus ga hier nooit heen.- Eten / drinken 1
rene
Net een jeugd honk
- Eten / drinken 1
H.Pruckmüller (Duiven)
Hebben tijdens onze vakantie op een camping in Drenthe hier 2 maal gegeten.
Hun pansit is heerlijk (goed gevuld)maar vooral hun pangsit saus is verrukkelijk.
Heerlijke gember saus!!! Ook hun geroosterd spek, van speklappen gemaakt
Is heerlijk krokant en had ik hier ook de pangsit saus erbij gevraagd, in plaats
van de gewone zoet zure saus, die er normaal bij hoort.
Nee in een woord geweldig gegeten. Goede vriendelijke bediening.- Eten / drinken 9
Jan Frieker
Nederlands · Wester Es 11, 8426 BJ, Appelscha
Wij waren in Appelscha op vakantie en besloten om eens bij "De Posthoorn" te gaan eten.
Heerlijk gegeten in een zéér ontspannen sfeer waar zoals hier eerder is gezegt de eigenaar nog echt tijd voor je neemt. Super gegeten.!!!- Eten / drinken 10
B
Groepsuitstapje.
Eerst koffie, als dit op is komt het gebak.
Dan het bowlen een uur te laat. Dan is het buffet nog niet klaar. We moeten de ober een hint geven om drankjes op te nemen. Over de hele avond kunen we zo met moeite 2 consumpties p.p. krijgen. Een aanfluiting. Een absolute afrader.- Eten / drinken 1
Aafke
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
heel gezellig, mooie plek, nieuwe eigenaar, heerlijke pannekoeken, bovendien was vooral ook de mosterdsoep voortreffelijk ,bediening aardig en goed, een aanrader om in een gezellige sfeer met de familie te eten.
- Eten / drinken 10
Nederlands · Boerestreek 17, 8426 BM, Appelscha
Uren wachten op eten terwijl er verder geen enkele klant is. Onvriendelijke bediening. Geen aanrader.
- Eten / drinken 3
Gerard
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
Heb er gegeten en het was er goed!
Bediening uitstekend!- Eten / drinken 8
Elsemieke
Nederlands · Terwisscha 6a, 8426 SJ, Appelscha
Geen aanrader, slecht eten, koud en klef.
Bediening bestond uit kleuterklasje.
Na commentaar op de kwaliteit van het eten werd de eigenaar zeer onaardig!- Eten / drinken 1
Harten
gezellig intiem
- Eten / drinken 7
Renee
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
Veel te dikke en daardoor niet gare pannenkoeken met te weinig beleg. Advies: niet naartoe gaan!
- Eten / drinken 1
Fam. Hoogakker-van Waveren
Nederlands · Wester Es 11, 8426 BJ, Appelscha
Prima gegeten, net even anders, heel vriendelijke ambiance, perwoonlijk en je bent echt uit!
Een topper!
- Eten / drinken 8
marlies
Nederlands · Boerestreek 19, 8426 BN, Appelscha
Gewoon top! alles wat je zoekt in Appelscha!! kom zeker langs ;)
- Eten / drinken 9
anne herder
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
zeer slecht gegeten pannekoek was slap en niet gaar.
Mensen aan de bar hadden veel lawaai, zeeeeer onplezierig- Eten / drinken 3
Reineke
Nederlands · Terwisscha 6a, 8426 SJ, Appelscha
Lekkere plek om uit te puffen na een wandeling in het DF wold. Lekker eten, leuke bediening.
- Eten / drinken 9
Piet Lourens
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
Ik heb er gegeten en gedronken de bediening en de sfeer eten en drinken daar 101% hier staat er is geen website maar die is er wel www.deoudehof.nl