Recensies van restaurants in Appelscha, Friesland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Appelscha. Gegeten bij een restaurant in Appelscha? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Appelscha verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Appelscha over tijd.
Piet en Gretha de Vries
Samen met mijn man, zus en zwager hebben we afgelopen zondag heerlijk gegeten in de Bosberg. Het personeel is erg vriendelijk en de restauranthouder kwam informeren of alles naar wens was. We kunnen dit restaurant bij iedereen aanbevelen en we komen zeker terug.
F. Schaafsma
Afgelopen zondagmiddag hebben mijn vrouw en haar zuster en echtgenoot op uitnodiging van de nieuwe eigenaar, dhr. Riksen, van het 3-gangen dagmenu kunnen genieten. Dit naar aanleiding van een lichte teleurstelling enkele weken geleden. Op zichzelf vonden wij deze geste al getuigen van professionaliteit en empathie, maar het belangrijkste is dat wij hebben genoten van iedere gang in dit menu. In een sfeervolle entourage hebben de eigenaar en zijn medewerkers hun uiterste best gedaan om het ons naar de zin te maken en dat is meer dan gelukt. Wij kunnen dit restaurant dan ook bij iedereen aanbevelen.
nico
Pannekoekenhuizen · Boerestreek 7, 8426 BM, Appelscha
Op 19-sept-2010 's middags koffie gedronken, gevraagd of ze ook lactose vrij hadden, ja dat hadden ze. Wij er om 17.30 uur weer heen gegaan om een pannenkoek te gaan eten, tot onze stomme verbazing kregen we te horen dat de soja melk op was. Wat nou lactose vrij? Dit was voor ons een enorme domper. Wij hebben gelijk onze biezen gepakt en zijn ergens anders gaan eten. Wij raden dit niet aan voor mensen met een dieet.
- Eten / drinken -
- Prijs / kwaliteit -
Grietsje en Lolke
Heerlijk gegeten. Leuke bediening. Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Kortom een aanrader!
Michaël en Silvia Panzer
Wij hebben afgelopen vrijdag avond weer heerlijk genoten van het verse en smaakvolle eten. De wijn die wij bij het eten dronken, verhoogde de smaak nog.
De bediening was vriendelijk en de sfeer was ook goed.
Dat alles voor een betaalbare prijs. Echt een culinaire aanrader voor Appelscha/Oosterwolde.
Jan Schraa
Heel lekker gegeten in het sfeervolle restaurant. De bediening is vriendelijk en zeer alert. Zefs de kok komt nog even vragen hoe het eten heeft gesmaakt.
Kortom een restaurant waar het personeel de gasten respecteert en probeert naar de zin te maken.
Een zacht achtergrond muziekje had de sfeer nog kunnen verbeteren.
Al met al een aanrader om eens lekker en ontspannen te kunnen eten.
Ons zien ze in ieder geval terug!
Rosa&Willy
Nederlands · Wester Es 11, 8426 BJ, Appelscha
De Belgen hebben hun fiets4daagse weerom gereden, onze inwendige mens hebben we versterkt in de Posthoorn en het heeft zo gesmaakt.
Alles vers, keuze uit verschillende gerechten, zeer lekker bereid,
Gezellig terras om te zitten, vriendelijke bediening, en bij wel en wee zijn we er volgend jaar weer.
René
Nederlands · Boerestreek 17, 8426 BM, Appelscha
Na jaren van ergenis op het terras door hier niet of met heel veel moeite geholpen te worden eindelijk weer iets positiefs.
Werden binnen een minuut aangesproken door en vriendelijke seveerster en eten werd vlot gebracht en was van goede kwaliteit. Verse groentesoep i.p.v. die ingeblikte rommel die ik daar gewend was. Bij navraag blijkt er nu een nieuwe eigenaar in het restaurant te zitten, 100 x beter dan voorheen. Ga zo door, komen wij zeker een keer weer.
René
marinus en ineke
Nederlands · Van Emstweg 85, 8426 BT, Appelscha
We hebben hier met ons vieren gegeten. Het was heel lekker. Wij kunnen het iedereen aanbevelen. De bediening was erg goed en heel mooi ingericht ze hebben een hele goede kok de kaart was heel uitgebreid, en de prijs was ook goed.
jack en ineke de vries
Mooie locatie, vriendelijke bediening, servicegericht, heerlijke gerechten en een mooie prijs! Aanrader!
Jolanda Dijkema
Wij hadden al een catering van hun meegemaakt dus wij dachten proberen het restaurant ook.
Wij hadden een speciale avond en hadden dit ook bij de reservering aangegeven.
We werden warm ontvangen, alles wat we hadden aangegeven te willen eten werd op tijd geserveerd.
Met als toppunt de sorbert met meerdere soorten ijs en heerlijke slagroom en geroosterde amandelen.
Een woord fantastisch.. zeker een aanrader voor een leuke avondje uit.
- Eten / drinken 10
marlien klijnstra
We hebben afgelopen week voor het eerst bij Leafs gegeten. Hadden al goede recensies gehoord, maar nog niet zelf geprobeerd. We waren met 2 kinderen (5 en 7) en het is altijd even afwachten hoe dat uitpakt.
Maar het was in 1 woord top. Ondanks de drukte was de bediening heel alert en attent. Ook het eten was vers, fris en lekker.
Wij komen terug.
jeebee
Nederlands · Van Emstweg 85, 8426 BT, Appelscha
Het is een mooi restaurant, bediening is oke. Het eten was beneden verwachting. Erg gewoontjes, weinig smaakvol.
- Eten / drinken 4
P.H. Van der Woude
Dit restaurant heeft sinds maart 2010 een nieuwe eigenaar.
Het terras en restaurant doet erg gezellig aan.
Personeel uitermate vriendelijk en vlotte bediening.
Wij hebben er heerlijk gegeten, een weekmenu, 3 gangen!
Een aanrader!
Ik dit restaurant zeker aanbevelen aan vrienden en bekenden.
S.Roest
Lekker gegeten bij de Bosberg, de bediening was vriendelijk en klantgericht.
Restaurant zag er netjes uit, smaakvol ingericht en ruim opgezet. Nieuw terras met zon en schaduw, lekker vertoeven na een uurtje wandelen.
Het bos en de parkeerplaats ernaast zijn een grote plus.
cor wessels
Nederlands · Wester Es 11, 8426 BJ, Appelscha
Heb daar met mijn vrouw heel lekker gegeten. Het was heel apart en er is nu ook en winkeltje bij. Super, zeker aan te bevelen.
- Eten / drinken 10
Fam. Kraan
Recentelijk een bezoekje gebracht aan dit bedrijf. We waren er vroeger ook wel eens geweest.
Bij binnenkomst werden we aangenaam verrast door de nieuwe uitstraling van dit bedrijf. We werden welkom geheten door de nieuwe eigenaar. Vlotte vent, zeer gastvrij.
Het restaurant ziet er sfeervol uit, zelfs de toiletten zijn tip top. (en dat zie je ook wel eens anders)
De kaart is goed en uitgebreid genoeg om de buikjes te vullen. Alle bestelde produkten waren vers en goed op smaak. De chef kwam zelfs even langs om te vragen of het naar wens was.
We vertelden onze ervaring uit het verleden en al onze vragen werden uiterst correct beantwoord. Er was geen vraag te veel.
Ze attendeerden ons zelfs op de mooie wandel-en fietsroutes in de nabijheid.
Na een goede kop koffie en 'afzakkertje' keerden we zeer tevreden naar huis.
Na onze ervaring is het niet voor te stellen dat anderen negatief zijn over dit bedrijf. Onze ervaring is echt zeer goed en wij adviseren met gemak een ieder om eens binnen te stappen in de Bosberg!
Gina Ploeger
Het lijkt mooier dan het is, ons vers fruit was al aan het gisten. Over datum dus. En jammer dat er niet veel smaak aan het eten zat.
- Eten / drinken 5
Famile 8 personen
Perfecte lunch met snelle geserveerde triangel-broodjes. Prettige bediening. Leuke entourage. Accurate bediening voor onze familiegroep op het terras, lekker ruim kunnen zitten, gezellig terras in rustige omgeving.
Smaakvolle lunch: aan te bevelen!
Roland
Prima bediening!
Lekker gegeten!
amber de haan
Wij hebben hier afgelopen weekend gegeten in dit mooie en sfeervol restaurant en wij zijn van mening dat dit restaurant 1 van de best bewaarde geheimen van Appelscha is. De kwaliteit en presentatie van de gerechten zijn echt geweldig, helemaal als je naar het prijs/kwaliteits plaatje kijkt is dit echt top.
Over de service en bediening niets dan lof, correct maar toch ontspannen en ongewongen.
Wij komen hier zeker terug in deze topzaak!
Hans van Hoek
We zijn hier gaan eten en wisten niet wat we moesten verwachten. Maar ik kan met recht zeggen dat dit een geweldige ervaring was. De amuse, een gepaneerde gamba met cocktailsaus was heerlijk, niet droog gebakken gewoon enorm goed qua smaak. Het aspergemenu was werkelijk erg goed, vers en erg goed op smaak. De slibtongetjes smaakten ook heerlijk.
Wat ons opviel was dat alles erg goed op smaak was en dat er veel aandacht aan het eten werd gegeven. De bediening was erg netjes en zeer accuraat maar wel erg ongedwongen. Voor ons zeker een aanrader en we komen hier zeker terug.
Pigeon
Afgelopen zondag hebben we met zn 2tjes heerlijk gelunched bij de Bosberg in Appelscha. In een moderne, doch ongedwongen en gezellige sfeer, waarin jong en oud zich welkom voelt hebben we een triangle met serranoham en kruidenkaas en een uitsmijter+ gegeten. Het brood was heerlijk vers en knapperig en we hebben heerlijk gesmuld. De charmante eigenaar, die met recht trots mag zijn op de totale make-over van dit bedrijf, gelegen op een prachtige locatie aan de rand van het bos was evenals zijn vrouwelijke medewerkster, enthousiast en klantgericht. Hier moet je beslist heen als je in de buurt bent!
Dhr. Kuik
In tegenstelling tot de recensie hieronder vonden wij het eten heerlijk. De sate was een van de betere die we tot nu toe hebben gehad, complimenten hiervoor!
Vriendelijke bediening, gezellige sfeer en inrichting.
Eindelijk een ondernemer die weet wat hij doet!
Onze avond was zeer geslaagd, ga zo door!
Annewieke Kuiper & Niels Hoekstra
Naar aanleiding van mijn verjaardag hebben we op zondag 9 mei bij het pas geopende restaurant Leafs gegeten.
We gaan vaak uit eten, maar het was lang geleden dat we met recht konden zeggen dat het helemaal goed was!
Een amuse van kipfilet met roomkaas, daarna stokbroodje met eigen gemaakte tomaten boter, daarna gerookte boeren ham en een carpaccio (heerlijk!) als hoofdgerecht de eendenfilet en de vegetarische paddestoelen risotto. Bij de risotto werden mini paddestoelen geserveerd en die waren ontzettend lekker! Als nagerecht de creme brulee van witte chocola en een sinaasappel bavaroise. Om je vingers bij af te likken!
Voor iedereen die in de buurt komt van Appelscha, een aanrader!
Fam van Toor en Nagtegaal
Na er een keer te hebben gelunchd, wat lekker was, gingen we nu voor een diner.
Dat was een regelrechte tegenvaller. De sate was droog en de witvisspies bevatte drie stukjes zalm en drie zeer kleine taaie stukjes witvis wat naar tofu smaakte, glazig en eigenlijk zonder smaak. En de friet was koud bij het opdienen. De eigenaar vroeg of het allemaal smaakte. Wij gaven onze menig maar hij kon daar niet mee omgaan. We zaggen hem niet meer terug en we vertrokken na het betalen van € 64.50 aan de dame van de bediening, die erg aardig was.
- Eten / drinken 1
Corrie
Nederlands · Boerestreek 17, 8426 BM, Appelscha
Het koude en warme buffet viel erg tegen vanwege het volgende: ten eerste had het personeel niet eens de moeite genomen om de tafel te dekken of.b.v. placemats neer te leggen. De ossenstaartsoep was een verschrikkelijk zoute bouillon met champignons!? De salades kwamen uit de categorie kant-en-klaar, en het ijs was letterlijk smerig.
En de w.c.'s waren vies!
Het enige lichtpuntje: het bowlen (heel gezellig, maar sommige ballen waren kapot..)- Eten / drinken 4
- Vorige pagina
- 1