- Adres
- Parkeren
- Zitruimte
- 250 zitplaatsen en maximaal 75 personen in één groep
181 recensies voor Mangú
Het eindcijfer is 6.7. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,1
- Prijs / kwaliteit
6,4
wim
vanavond weer lekker gegeten bij Mangu. We komen hier regelmatig en ook vanavond was het weer gezellig druk. Zegt wel iets over de prijs/kwaliteitverhouding en het verhoogt de sfeer. We waren met een bon van etentjeveilen, zo kun je voordelig en lekker eten.
Vanavond hebben we fajitas (heet, sissend pannetje) gegeten, de beef wordt aan tafel geflambeerd ...heeft wel iets extra's !!
Mangu is, wat mij betreft, een aanrader.- Eten / drinken 8
Eli
Afgelopen weekend door mijn vriendin verrast met een etentje bij Mangu in Apeldoorn. Onbeperkt taco's, fajita's, of tapas, dat stond er op de bon. We waren er nog niet helemaal uit of we de fajita's of de tapas zouden nemen, maar toen we eenmaal gingen zitten leek het voor de ober al duidelijk dat wij de tapas namen. Hij had zelfs al doorgegeven aan de kok dat hij vegetarische tapas moest klaarzetten voor mijn vriendin. We hebben nog wel eventjes gevraagd naar de fajitas, maar daar werd snel overheen gepraat. We zijn de moeilijkste niet, en al zouden we geen fajitas kunnen eten, tapas klonk ook goed!
Het was verder rustig in het restaurant. en hoewel ik het interieur erg kitscherig vond, zag het er al met al toch best leuk uit! Dit is dan ook de reden dat ik nog een 3 voor de sfeer geef. Het kon al met al wel door voor een mexicaans tintje, hetzij op een beetje een xenos manier, en het grote bord boven de pin, dat rechtstreeks van een parkeerautomaat lijkt te zijn gestolen deed ook een beetje af aan de relaxte beleving, maar we hadden een bon dus dit was gelukkig voor ons niet een issue.
Drinken besteld, en terwijl we aan het wachten waren viel gelijk al op dat alles een beetje vettig en smoezelig aandeed. Het apparaatje waarmee je bediening kunt roepen via een knopje heb ik gelukkig niet nodig gehad, want het was vettig en zat onder de sausresten en vetspetters. Ons drinken kwam redelijk snel, maar het viel tegen dat hoewel de ice tea uit een flesje kwam, de cola al was ingeschonken, en er een rare bijsmaak aan zat. Ik heb vanaf dit moment ook maar ice tea genomen.
We kregen een korte uitleg hoe het werkte, we zouden 2 keer 5 rondes krijgen, de eerste ronde koud en bij toeval ook geheel vegetarisch, en de tweede ronde zou warm zijn, en dan zou er voor mijn vriendin rekening mee worden gehouden dat zij een vegetarier is. Wel aangegeven dat ze af en toe vis eet, maar dat deed niet echt terzake zo bleek later. Na de beide rondes mochten we dan kiezen wat we nog onbeperkt bij konden bestellen. Nou dat klinkt op zich aardig.
Helaas helaas. De eerste ronde werd opgediend, en ik heb in heel wat restaurants gegeten, en dit slaat wel alles. Ik denk dat ze bij het leger des heils betere dingen opdienen. Ik had het etentje als verrassing en cadeau, dus ik voelde me niet helemaal op mijn plek om direct al te gaan klagen, maar als ik er zelf voor had gezorgd was ik er bij het opdienen van de eerste ronde gelijk vandoor gegaan. Wat een enorme misser, 5 "tapas", nou daar gaan we, peppadews (pepertjes met roomkaas) uit een blik, flauwe vettige aardappelsalade (mexicaans?) flauwe "romige eiersalade", een soortgelijke flauwe rauwkost, maar dan zonder ei, en 2 stukjes komkommer met ook iets romigs. Nou je hebt bij het kijken ernaar je pens al vol van room, smaak was echt ver te zoeken en kom op dit zijn geen tapas, als ik dit thuis maakte in een luie bui voor bij te tv dan zou ik me nog kapot schamen. Je kunt voor minder geld bij de albert heijn iets kant en klaars kopen dat vele malen lekkerder smaakt.
De tweede ronde stelde evenmin iets voor, taaie biefstukpuntjes, kip met pepersausje, 3 nachos met een spuitbustoefje roomkaas en een klodder smaakloze guacamole uit een potje, en omdat gewone kaas niet binnen 10 seconden smelt in de magnetron, hebben ze deze maar vervangen door cheddar kaas. Ik kan nog wel even doorschrijven over de armetierige vegetarische warme schotel, waaronder dezelfde peppadews als in de koude schotel maar dan gefrituurd met paneer etc. maar de boodschap is denk ik wel duidelijk. Ik heb de gehele tweede ronde nog twee keer besteld en echt op automatische piloot naar binnen geharkt, omdat ik dan na die ellende niet on top nog een keer naar de snackbar wil moeten hoeven om vol te zitten. Mijn vriendin is rammelend van de honger naar huis gegaan, omdat niets van haar schotel echt lekker genoeg was om nog een keer te willen eten.
Dit eten is restaurant onwaardig. Ik zou mangu lekker skippen, en als het je enige optie is om uit eten te gaan, gewoon lekker langs de supermarkt, rol je wat serranoham met roomkaas, stukje manchego met een ovenbroodje en olijfolie, paar sardientjes, olijven, meloen in parmaham, ben je beter af dan hier, gegarandeerd. Je zit in een restaurant om iets lekkers te eten, iets wat je zelf misschien niet 1 2 3 maakt, iets om te herinneren. Nou dit wil ik het liefst zo snel mogelijk vergeten. We hadden voor de bon 17 euro betaald, en dat was voor twee personen. Ik had graag het dubbele betaald voor fatsoenlijk eten, en anders was het gewoon alsnog veel te duur (kan je nagaan). Ik snap het echt wel als mensen zeggen je moet ook niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen, maar dan moet een restaurant maar geen aanbiedingen op vakantieveilingen etc doen. En als dit een of andere promotie actie is, dan is het wel een heel domme, want mij zie je nooit meer terug.
Als laatste kanttekening, het eten op een van de andere tafels zag er beduidend beter uit, ik heb het niet geproefd en kan me niet voorstellen dat dezelfde kok ook lekker eten kan maken, maar enfin, misschien dat het a la carte dan wel te doen is. Ik ga het zelf niet uitproberen. Ik recenseer verder echt helemaal nooit, maar dit moet echt gezegd!
1,3 op schaal 1-10
svdb
Een gezellige avond met zeer vriendelijk personeel. Verwacht geen culinaire hoogstandjes maar eten was lekker. Eigenaar heeft luisterend oor voor verbeteringen. Voor de 3e keer geweest en kregen heerlijke koffie en Braziliaans drankje van het huis aangeboden.Volgende keer ga ik weer voor de tapas! Fijne avond gehad!
6,8 op schaal 1-10
Jeroen
Met een groepje gaan eten. Mijn vriendin heeft schelp- en schaaldierenallergie. Wel doorgegeven, er schijnt in de keuken rekening mee gehouden zijn, maar aan tafel dus niet!
De tapas met/zonder vis zat bij elkaar in hetzelfde schaaltje! Serveerder vertelde niet waar wel en niet de vis in zat en vanaf de buitenkant was het niet te zien. Na opgegeten te hebben, toch een vismaak en bij navraag bij de serveerder bleken er schelpdieren in te zitten! Quote serveerder: "Er zat er ook een met gehakt bij..."
Geen medicijnen bij ons, dus direct naar huis hiervoor! En weg gezellige avond.Waardeloos, ook al lang moeten wachten telkens op drinken en slechte stoelen.
Belachelijk dat overige 3 mensen uit ons groepje gewoon volledig moesten betalen.- Eten / drinken 1
1,5 op schaal 1-10
Bos
Na vele bonnen hier heerlijk te hebben gegeten kan het na deze avond ook niet stuk; perfecte tapas menu.
De eigenaar kwam er ook bij en was erg relaxed; hij vond dat de kinderen misschien iets te vroeg een kado'tje kregen en misschien had hij zich iets bemoeid met de opvoeding. Of niet. Dat was de grote vraag. Erg relaxed dus, erg prettig. Leuk gesprek zo met de eigenaar. Verder stond hij te observeren en bemoeide zich niet zo met de rest van de opgewonden klanten. Prettig. En verder konden we gewoon lekker eten en ging het zijn gang. Leuk restaurant en leuke sfeer; ook relaxte eigenaar.
Ps serveerder die weleens dingen uit zijn handen laat vallen; die vinden wij het leukste (en aardigste); voor hem komen wij dus terug (serieus bedoelt dit). Ga zo door.- Eten / drinken 8
Wesley
Het enigste wat spaans of mexicaans aan dit restaurant was, was het temperament van de eigenaar, toen hij te horen kreeg dat mensen niet lekker hadden gegeten. Ronduit dramatisch. Klant is koning kent men niet. Personeel deed hun best. Graag wil ik Bart en Liz bedanken voor de leuke avond. 1 keer en nooit weer.
4,4 op schaal 1-10
Lizbart
Het brood is het best en dat zegt genoeg haha. Moet er gewoon om lachen hoe erg het eten is. Het eten is simpel gemaakt. Je kunt hier niet lekker tafelen. We hebben nog nooit samen een recensie geschreven, en al helemaal niet in het restaurant zelf. Heel jammer van deze zaak, je kan er veel meer van maken mangu!
heintz
Ik heb nog nooit zo slecht gegeten. Slechte bediening, vieze toiletten, smerig eten, etensresten onder tafel, tafels vies. 90 minuten wachten voordat er eten gebracht word. Ik zeg sluiten die tent...
mirjam van Wieringen
Gisterenavond hebben we met 6 personen (mijn man en ik en 4 hongerige pubers) gegeten bij Mangu. Onbeperkt Tapas. De serveerster kwam behoorlijk vaak langs om te vragen of alles naar wens was. Ze vertelde ook dat wij best iets anders mochten zeggen dan ja. Gezellige sfeer, hele mooie inrichting, bediening super en we werden overladen met heerlijkheden. Grote pluim voor Mangu.
8,8 op schaal 1-10
Engeltje66
Heerlijk gegeten in dit leuke knusse restaurant, wij hadden een arrangement via etentje veilen en ondanks dit werden we als vorsten behandeld, wat een leuk en vooral lief personeel.
Alle tapas werden uitgelegd wat erg leuk was (alles was ook vooral heel erg lekker). We bestelden alcoholvrije cocktails, die waren echt helemaal geweldig. Wij komen hier zeker terug.- Eten / drinken 10
Johan Hendriksen
Heerlijk gegeten bij Mangu. Sfeer is prima. De bediening is netjes en vriendelijk. We komen daar zeker nog een keer terug. Is om aan te bevelen.
marjolein
Gisterenavond voor de tweede keer (met weer een bon van vakantieveiling.nl) weer prima gegeten bij Mangu. Prettige en vriendelijke bediening. Uitgebreide uitleg bij de verschillende tapa's. Gezellige sfeer. Niets op aan te merken!
Erwin
Hier wezen eten met collega's. Maar vond de bediening ronduit slecht.
De bediening nam niet de moeite om zelf af te ruimen maar gaat aan de kop van de tafel staan en deelt dan mee of we de borden even willen doorgeven, met de mededeling wel lekker eten maar even helpen met afruimen, en "pleur" het bestek maar op het bord.
Ook werden de lege glazen niet gelijk meegenomen, maar pas nadat de tafel redelijk vol stond (na het 3e rondje).
Je gaat tenslotte ook naar een restaurant om daar op zijn minst fatsoenlijk bediend te worden.Het eten zelf was wel oke, maar heb hier in het verleden wel beter gegeten. Met ook een gevarieerder aanbod in de tapas, en wat ruimere porties, niet precies 1 balletje of sweet pepper per persoon ook al kun je dit onbeperkt na bestellen, daarvoor moest er te lang gewacht worden op de bestelling.
Het geheel was nogal onpersoonlijk ook doordat er een apparaatje staat waar je op moet drukken als je wat wilt bestellen of betalen. Als het nou erg druk zou zijn dan is dat misschien een idee maar dat was het nu niet.
Ik denk dus ook niet dat ik er nog een keer terug kom.
4,5 op schaal 1-10
JvV
Zojuist geweest. Heb nog nooit zo slecht gegeten, was echt hopeloos slecht. Bediening lui en traag, frites kwamen pas na precies een uur toen we gingen eten. Dat is wel heel lang als je kids bij je hebt. Keuze beperkt en onhandig op de bbq. De 2e bak vol biefstuk was muf en denk ik bedorven. Toetje was enige dat ergens op leek.
3,6 op schaal 1-10
Nan Teussink
Vanavond met 4 personen gegeten bij Mango in Apeldoorn . Wij hadden 2 waarde bonnen via een veiling site. Wij zijn al vaker hier geweest en elke keer is het eten prima. Het luxe tapas menu is elke keer verrassend anders. Heerlijke kleine hapjes en onbeperkt bij bestellen. Natuurlijk zit er wel eens iets tussen wat niet helemaal je smaak is, maar dat bestel je dan toch niet weer. Mijn zoon miste de inktvisringetjes . De eigenaar ving dit op en zonder te vragen werd dit geserveerd. Als dat geen service is? Goed en goedkoop eten.
Mango is zeker een aanrader.- Eten / drinken 8
Moes
Gisteren geweest en een hele slechte ervaring. We gaan hier nooit meer eten! Binnenkomst oke, tafel werd na afloop tafel 13 genoemd door het personeel haha. Onbeperkt tapas, de eerste koude ronde stond er binnen 5 minuten met drinken daar was niks mis mee. Tafel werd afgeruimd en de tweede ronde warme tapas zou komen en daar hebben we ruim een uur! op moeten wachten. Voor wat te drinken hebben we zelf personeel moeten roepen, en na klagen bij zelfs de manager hadden we weliswaar binnen 5 minuten ons eten maar verder service was er niet bij. Kortom, hele slechte ervaring en dus niet voor herhaling vatbaar. Voor veel minder geld kun je elders veel uitgebreider en beter verzorgd tapas eten.
carolien
Bon gewonnen voor onbeperkt tapas eten. Wat we kregen viel erg tegen. Met name bij de warme gerechtjes had je weinig speciaals: kippenpootje, gehaktballetjes, worstjes, tortillas met guacamole en room, een klein rijstgerechtje met kip. Het was prima te eten maar bijzonder was het absoluut niet.
Bediening was goed en huiswijn erg lekker!- Eten / drinken 6
5,9 op schaal 1-10
Wim Annink
Geboekt n.a.v. een actie etentjeveiling. Daarvoor hadden ze speciale dagen vrijgemaakt en dat kon je goed merken. Geen soep of kruidenboter meer geserveerd. Drinken, brood en friet duurde erg lang en de sfeer was ook niet zo uitnodigend. Vreemd om gehaktballetjes voor de bbq aan te bieden ? We miste ook wat olie en kruiden voor op de kip, vlees of vis ( garnalen spies ). Zeker geen normaliter prijs van 30,-- waard. Jammer want op deze manier van aanbieden zullen veel gasten niet terugkomen.
Sean
Na een iets mindere ervaring, zojuist heerlijk gegeten bij Mangu. Had de eigenaar (David) gesproken en die heeft ons uitgenodigd om dit keer op zijn kosten bij hem heerlijk te komen eten, en zelf geschrokken was na onze kritiek. Dus dat hebben we gedaan. David en Junior hartelijk dank voor deze gezellige maar vooral heerlijke avond!
We begonnen met de gambas in peper/knoflookmarinade, precies gegaard zoals ze horen te zijn, top! En we hadden een nacho's met gehakt en sauzen, ook erg lekker!
Het hoofdgerecht bestond uit 2x de Fajitas waarvan 1 met zalm (een behoorlijke lap vis) en de boterzachte biefstuk, ook dit was voortreffelijk en zelfs voor ons als redelijke eters, moeilijk weg te krijgen, het waren grote hoeveelheden. Na het zien van een bestelling naast onze tafel, de zoete pepers met roomkaas, hebben wij deze nog bijbesteld, en dit is een absolute aanrader, heerlijk zoet met een klein pepertje als nasmaak.
Toetje was in 1 woord voortreffelijk, de huisgemaakt chocoladetaart met honing en slagroom, en de warme zoete tortilla met banaan en slagroom.
David en Junior, nogmaals bedankt voor deze lekkere en gezellige avond, zodra wij voor onze bruidskleding komen kijken, komen wij gelijk weer langs!!
Marijke1001
Vandavond met zijn 2en hier gegeten via etentjeveilen.nl, onbeperkt tapas. Is ons erg tegen gevallen. Leuke sfeer, vriendelijke bediening maar slecht eten. Vooraf alleen salades en hoofd ook fantasieloos en slecht, taaie biefstukpuntjes. Nooit meer hier naar toe!
2,6 op schaal 1-10
James
Gisteravond hier gegeten met de familie. De dames gingen voor de tapas en de mannen gingen voor een lekker stukkie vlees. Heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. Helaas dat de rekening wel snel opliep gisteravond door al die corona's en cocktails. Ikzelf kom hier vaker eten en het is leuk om te zien hoe dit restaurant zich elke keer nog meer verbeterd. Zeker weten dat ik dit restaurant blijf aanbevelen bij mijn familie en vrienden!
Sonja Benders
Ik ben een fervent bieder op etentjeveilen.nl en via die weg op mangu terechtgekomen. Voor mij is het ook vaste prik om een restaurant eerst te beoordelen op eet.nu via de handige app op mijn iphone. Ik wist niet wat me te wachten stond bij mangu omdat de recensies nogal uiteenlopen. Mijn etentje bij mangu was prima. Erg gezellige entourage en vriendelijke bediening. Tapas lekker en mooie presentatie. Beetje jammer dat er iets te lange tijd zat tussen de eerste en tweede ronde. Maar dat kwam door een spraakverwarring. Kan gebeuren. Prijs goed, maar ik moet er wel bijzeggen dat ik dus flinke korting had met een voucher. Of ik de reguliere prijs zou betalen, weet ik niet. Dan ga ik liever voor hun fajitas bife in het sissende pannetje. Ik kom weer eens terug, maar eerst wat andere restaurant uitproberen. Kom ik ook weer met recensies.
SG
Via etentje veiling.nl geboekt. De zeer jonge bediening deed absoluut hun best maar misten de ervaring om te zien dat er geen borden of bestek op tafel lagen terwijl het hoofdgerecht er al stond. Na om bestek gevraagd te hebben werd er eerst nog bestellingen van andere rafels opgenomen dus zelf maar van een tafel bestek gepakt. Glazen teruggestuurd omdat ze ronduit smerig waren. Mixed grill: alles dezelfde smaak, zelfs de friet. Toen we dit aangaven werd er niet naar een oplossing gezocht, werd alleen doorgegeven aan de keuken. Voor ons was t eens maar nooit meer.
3 op schaal 1-10
Berghorst
Al menig keer zijn wij bij Mongu geweest maar sinds vanavond 3/1/2013 zullen wij niet meer gaan. Zeer slechte bediening (2 koffie besteld maar de 2e kwam pas na menig keer herhalen), hoofdgerecht van mijn vrouw (kwam pas na 45 minuten) was verbrand (zowel het gehakt als ook de kaas) en mijn hoofdgerecht was niet goed doorgegeven aan de keuken en moest dan ook nog gemaakt worden. Er werd voorgesteld dit alsnog te doen en het eten van mijn vrouw terug te nemen. Nog eens 45 minuten wachten werd ons echt te lang (was inmiddels bijna 9 uur) dus zijn wij vertrokken.
Nee, 3 kwartier op 1 drankje, geen informatie over lange wachttijd of vragen om extra drinken wordt ons te gek. Zeker als het dan ook nog eens verbrand wordt opgediend.- Eten / drinken 1
2 op schaal 1-10
NS
Heerlijk gegeten!! Elke keer weer doen ze hun best. Al een paar keer gegeten en dit bevalt goed! Bedankt allemaal voor weer een fijne avond.
- Service -
VERONICA
Leuke restaurant met heerlijke tapas! Personeel zeer vriendelijke en attent! Kort rondleiding gekregen door eigenaar/gastheer. Eten is Mexicaans in een milde versie. Ik bedoel dat als jij je eten iets pittiger(hot) wil moet je aan de bediening doorgeven. De nacho's zijn zeer aan te raden, bijzonder lekker!
9,2 op schaal 1-10
baars
Hallo, onze ervaring met dit restaurant wil ik liever vergeten.
Wij hadden vorige week via vakantieveilingen een onbeperkt diner geboekt.
Op de bon staat letterlijk onbeperkt tacos, fuyitas en tapas eten. Bovenaan staat nog eens onbeperkt tapas, fuyitas en tacos eten. Je gaat er dus vanuit dat je of onbeperkt tacos of onbeperkt fuyitas of onbeperkt tapas kunt eten.
Let op! Dit is niet het geval, je kunt met deze bon alleen onbeperkt tapas eten, alleen wordt dit pas verteld nadat je je fuyitas of tacos besteld hebt en niet bij aanvang van het diner. Een onaangename verassing dus. En als reactie kreeg ik te horen "Ja sorry meneer, dit staat verkeerd op de bon." en dat is dan ook alles.. belachelijk! Dus mensen, laat je hier niet flessen!- Eten / drinken -
Debby
We komen hier al jaren. Supergezellige sfeer. De kinderen komen er dan ook graag. Of we nu de heerlijke tapas gaan eten of a la carte, het is altijd net weer iets anders maar toch overheerlijk. En als toetje moet je natuurlijk de churros proberen. O ja en zomers natuurlijk heerlijk buiten aan de cocktails, op het zeer grote terras, waar je je in buitenlandse sferen waant.
Maylina
In ons gezelschap hadden we een rolstoeller. Dit is altijd weer afwachten hoe dat gaat. Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen, en ze boden direct aan even te helpen met de rolstoel (te tillen) (wel bij reserveren even van te voren melden). Toen we op onze plek zaten (achterin het restaurant) werd onze tafel BBQ gelijk aangedaan (was ook snel heet). Het BBQ'en werd ons uitgelegd en we konden direct aanvallen. Echt heerlijk super mals vlees o.a biefstuk en kipfilet (met en zonder kruiden). De friet en brood met aioli kost niks extra's zit er bij in begrepen. Er was ook een lekkere salade-bar met luxe salade en vruchten. Het personeel was aller vriendelijkst en niet opdringerig. Kortom het was een lekkere en geslaagde avond. Bedankt Mangu voor alle goede zorgen!
Dirk
Tapas arrangement via etentjeveilen. Aangekomen bij het restaurant bleek, op de gereserveerde tijd, onze tafel nog niet gereed. Even een drankje aan de bar is bij Mangu een prima plaats om even te wachten.
1 van ons gezelschap is een vegetariër, dit hadden wij bij het reserveren al aangegeven. Voor haar werd elke keer een apart set tapas neergezet, dit was prima voor elkaar. De bediening is prima, de tapas werden netjes uitgelegd wat het was maar helaas klopte deze uitleg niet met de werkelijkheid. Uienringen en inktvisringen zijn niet hetzelfde en in bier-beslag gefrituurde champignons is heel wat anders als in beslag gebakken stukjes vis. De bediening was vriendelijk maar het schoonmaken van de tafel en het meenemen van vieze borden tussen de verschillende gangen door hoort er ook bij.
De tapas zelf; de eerste ronde koude hapjes en de tweede ronde bestaat uit warme tapas.. eerlijk gezegd is het wat fantasieloos, bruine bonen-mais salade, gekookt ei met wat kerriesaus, blokje feta kaas met een stukje groene peper.. volgens mij komen alle producten uit potjes of blik. iets Mexicaans of Spaans heb ik eigenlijk niet kunnen vinden. Daarna de warme tapas, stukjes kip, gefrituurde champignons, inktvisringen, nacho;s met guacamole en zure room en wat kipvulling. Het smaakt niet slecht maar echt Mexicaans of Spaans is het absoluut niet.
Kortom een leuk restaurant, maar Mexicaanse of Spaanse smaak heb ik niet kunnen ontdekken.- Eten / drinken 5
5,5 op schaal 1-10
Marjolein
Leuk, gezellig restaurant. Supervriendelijke bediening! Ik had ook gezien dat de recensies wisselend waren maar ook ik denk dat ze hier dan wat mee gedaan hebben. Zeker de moeite waard om nog een keer terug te komen wanneer we in de buurt zijn!
- Eten / drinken -
René
Vrijdag 30-11-2012 bij Mangu geweest.
De bediening is bijzonder vriendelijk en neemt de tijd voor je daardoor was de sfeer lekker relaxed. We hadden een Tappas Deluxe arrangement. Er werd ons verteld wat we allemaal te eten kregen.Van alles proberen. Bij de 3e gang kan je dan kiezen uit wat je bij de 2e gang lekker vond. Dat vinden we een leuk idee.
Mangu heeft wel eens wat mindere recensies gehad maar de eigenaar heeft hier zeer goed naar geluisterd en positieve veranderingen doorgevoerd! Het was ook gezellig druk.
We hebben een heerlijke avond gehad en komen zeker terug!
Ps. Groetjes aan de vrouw met die prachtige krullen en de man met de rode broek.
Stephanie
Op 21-9-12 met behulp van Mangu personeel op speciale wijze verloofd geraakt.
Bedankt jullie het was super romantisch en gewoon geweldig!!! -
Lowie Koolen
Ik heb hier heel lekker gegeten! Het vlees was lekker mals en precies goed gebraden, de groenten nog enigszins knapperig en de cocktail was super! Ik had een vakantieveiling bon voor 2 personen en heb voor 1 persoon besteld maar na de eerste portie heb ik me bedacht en de tweede portie alsnog besteld. Zo lekker was het!
9,3 op schaal 1-10
Sylvia
We hebben ons prima vermaakt! Het eten, ach, kon beter, dat mag iets authentieker mexicaans.
Verder prima bediening en nog een rondje tequila van de zaak.- Eten / drinken 6
6,8 op schaal 1-10
Ton
Echt een waardeloze zaak; keuken doet zijn/haar best maar de zwakste schakel..
Een paar punten:- Bij binnenkomt geen ontvangst; jassen ophangen mochten we zelf uitzoeken.
- Bier was helemaal dood; verklaring was dat de pomp kapot was..
- Gevraagde wijn is nooit gekomen
- Afruimen: kippenbotjes lagen op mijn broek
- Dezelfde bestelling door verschillende klanten: werd een duo van gemaakt, een schaal voor twee personen. De klanten zaten echter ver van elkaar af.
- Gerechten waren niet warm
- Op gevraagd bord zaten nog etensresten; getverderrie..Het lag niet aan de "bediender'; hij was van goede wil, maar hij is naar mijn mening geen horeca persoon.
Dat het management dit alles niet ziet en niet ingrijpt..
Gedoemd te mislukken en dat is maar goed ook.
Hoeven anderen zich niet meer te irriteren. -
van Dijk
We hebben hier regelmatig gegeten toen het nog bestond onder de naam El Poppo. Dat was altijd perfect! We hadden nu een bon van de vakantieveilingen voor een 3-gangen menu a la carte. Wat een teleurstelling. Het vlees en de vis waren veel te ver doorgegaard, met zwarte baksels eraan,zodat het erg droog was. Tussen de patatjes lagen stukjes van de gefrituurde champignons. De bediening was vreselijk chaotisch. Al met al een flinke afknapper. Wij komen hier zeker niet meer terug.
4 op schaal 1-10
Dennis Huizer
Gister hier eindelijk eens gegeten en prettig verrast. De attente eigenaar/ gastheer zorgt voor een persoonlijk ontvangst. Daarna overgenomen door een ober die het vak snapt (waarom is dit toch zo'n zeldzaamheid in NL?): attent, vriendelijk, gezellig en op het juiste moment aan tafel.
We hebben de Tapas genomen: vooraf 6 verschillende koude tapas: diverse koude salades (die met garnalen moet je zeker doen) en lekker warm brood met aioli. Daarna 6 warme tapas: we hebben nog discussie wat nou het lekkerste was maar de warme nachos met gehakt en guacomole staan op een gedeelde eerste plaats met de champignons in bierbeslag. Toen kwam het moeilijkste moment. Nemen we nog een ronde of gaan we voor dessert. Een heerlijk grand dessert werd het. Eigenlijk zoals grand dessert bedoeld is: een mix van alles wat op de kaart staat. Niet spannend, wel lekker.
Prijs kwaliteit meer dan dik in orde, service mag een voorbeeld zijn voor menig horeca bedrijf en sfeer/ambiance erg leuk.
Aan te bevelen dus!- Eten / drinken 10
Spiek
Hier vanavond gegeten via de actie van sweetdeal. Heerlijk gegeten de Tapas waren erg lekker. Na de tweede ronde nog een complete ronde bij besteld, op 1 gerechtje na. Toen kregen we nog een extra gerechtje erbij wat we nog niet gehad hadden ipv het gerechtje dat we niet meer hoefde. Er attent van de bediening. Onze gastheer van de avond was zeer begaan met de gasten en zorgde ervoor dat je niets te kort kwam. Ook de cocktails waren trouwens erg lekker. Wij raden dit zeker aan, ook als je niet via een actie kunt gaan eten is het zeer de moeite waard.
Lottie
Erg leuk gezellig restaurantje. Het eten was ver beneden niveau, ik had het idee dat alles uit potten en blikken kwam, jammer.
4,7 op schaal 1-10
Inge
Heerlijk gegeten en super bediening van de jongedame die ons die avond bediendde!!
Zeker voor herhaling vatbaar; wij komen terug!- Eten / drinken 8
Mike Ruiters
Lekker gegeten, vriendelijke bediening, mooie ruimtes, ruime tafels. Nog een snelle rondleiding gehad van de manager daar. Toppie!
7,6 op schaal 1-10
Esther en Mijke
Wij hebben vrijdagavond 5 oktober een super gezellige avond gehad bij Mangu met prettig bedienend personeel, over heerlijke cocktails, lekker eten en een toffe gastheer die onze avond meer dan gezellig heeft gemaakt!
Wij komen zeker terug!- Eten / drinken 10
joel
Ronduit super, sfeer was uitermate goed en de vegetarische wrap was heerlijk, personeel was zeer vriendelijk.
Zeker een aanrader!
Yvette
Voor de 2de keer hier met een vakantieveilingen bon gegeten. In vergelijking met vorige keer, ronduit teleurstellend. Van 3 uitgebreide rondes is het al teruggebracht naar 2 kleine rondes. De eerste ronde zijn een aantal koude salades, waarbij meeste salades erg zuur en niet vers waren. Geen van het geleverde vind ik onder tapas vallen. De tweede ronde bestond uit warme tapas. Wel redelijk van smaak, maar zeer kleine porties. Na 2 rondes nog nauwelijks vol van het eten, daarom gehele tweede ronde nogmaals besteld. Helft van de gerechten was al niet meer leverbaar en vervangen door onbestemde gefrituurde gerechtjes. Geen uitleg over vervangende gerechtjes. Daarna nog niet vol, maar uit angst geen gerechtjes meer over te laten voor de andere gasten geen bestelling meer gedaan. Als gebodene gelijk staat aan standaardmenu voor 25 euro pp, dan is dit ronduit teleurstellend en slechte prijs/kwaliteit.
2,4 op schaal 1-10
elisabeth minderhou
Geweldige sfeer met heerlijk eten en een super vriendelijke bediening. Mochten nog een rondje tappas bestellen maar zaten echt vol! Zeer geslaagde avond!
Dank jullie wel. -
Nick
Heerlijk gegeten bij dit restaurant, we hebben de onbeperkte tapas genomen. Hier was eerst een koude ronde, erna een warme ronde. Na deze twee rondes kun je onbeperkt bijbestellen.
De hapjes waren lekker van smaak, vooral de warme nachos bij de warme ronde waren heerlijk! Het vlees was lekker mals en goed gemarineerd en gekruid. De bediening was top, hele leuk serveester gehad. Was erg vriendelijk en behulpzaam. Ook een nieuw drankje geprobeerd genaamd Bayao, was erg ook lekker. Een licht zomerdrankje maar ook prima te drinken bij het eten.
Het was een fijne eetervaring!
Rosita
Een absoluut geslaagde gezellige avond gehad. Wij hebben genoten van 2 rondes tapas met een aanvulling omdat wij nog trek hadden. Dit wordt gemaakt naar wens.
De bediening is als zeer sympathiek ervaren.
Mogelijk is het een idee om diverse tapas schotels aan te bevelen op een kaart zodat men een keuze kunnen maken.De sfeer is prima. Prachtige portretten van mooie kinderhoofdjes sieren de muur en als je plezier samen hebt kan een avond nooit stuk !
Aanrader; neem eens een cocktail; zeer de moeite waard.
J.Van Reezen
Heerlijke tapas gegeten !!!
wij zijn hier een keer wezen eten bij mangu en ik kan niks anders verwoorden dan dat het lekkerste mexicaanse tapas is van apeldoorn!! dit kan ik zeker vaker aanbevelen. bij binnenkomst hebben we een goede uitleg gekregen over het tapas concept over de bediening gesproken zij legde keurig uit dat je 1e en 2e ronde's tapas kreeg en daarna lekker bij kon bestellen en dat hebben we zeker gedaan. en daarna nog een heerlijke granddessert genomen qua presentaties over het tapas en desserts geven wij grote complimenten aan de koks.
bedankt voor een heerlijke avondje uit.
wij komen zeker vaker terug!
9,2 op schaal 1-10
Judith
Wij hebben heerlijk gegeten. Snelle bediening. Het eten was goed. Veel keus en onbeperkt kunnen bij bestellen.
De bediening was erg aardig en spontaan allemaal.Dit was de tweede keer, maar komen zeker nog eens terug.
8,7 op schaal 1-10
h.brink
Het eten was van goede kwaliteit en de bediening vriendelijk en gaf goede uitleg bij de gerechten. Aangezien we niet vaak Mexicaans eten was uitleg erg nuttig. We kunnen het restaurant zeker aanbevelen.
7,9 op schaal 1-10
dolf
Vanavond bij Mangu wezen eten. Onze dochter eet alleen scharrelvlees en we vonden op internet dat er bij mangu scharrelvlees geserveerd werdt.
Bij binnenkomt een heel leuk mexicaans sfeertje door de aankleding. We hebben heerlijke fajitas gegeten, ruim voldoende.
Ook vonden we het leuk om even met een van de oprichters te spreken gezien deze idealistist over de verschillende gerechten kon spreken.
Buiten om lekker eten serveren deze mensen eten waarvan ze de herkomst weten om er zeker van te zijn om U juiste kwaliteit te serveren.
Klein puntje alles ging lekker vlot echter de lege glazen mogen wel wat sneller opgehaald worden. We gaan hier zeker vaker eten.
Groeten Dolf- Eten / drinken 8
Hans en Derrie
Heerlijk tapas gegeten!!
Eten gewoon perfect, maar wat vooral ook heel belangrijk is de dame die ons die avond bediende. Zij krijgt een dikke 10.
Eten, bediening en sfeer gewoon super.
Wij komen zeker terug.Wij gingen er al met buikpijn heen na het lezen van alle recensie maar wij vonden dit zeker NIET kloppen.
Gewoon gaan en heerlijk genieten.
Saskia
Hebben d.m.v. een gewonnen vakantieveiling bij Mangu gegeten. Het ging hierbij om het barbecuen, waarbij je vlees aan een spies 'rijgt'.
Hadden om 20:00 gereserveerd, maar moesten vervolgens nog 20 minuten wachten omdat onze tafel niet was gedekt. Dit was gelijk al een tegenvaller. Toen we eindelijk aan tafel zaten werd ons kort uitgelegd wat de bedoeling was en mochten we naar de vleestafel gaan. Er was zeer weinig keus en als het vlees op was, werd er niet bijgevuld. Ook duurde het ontzettend lang voordat het vlees klaar was.
Werd ons verteld dat je onbeperkt patat en brood kon bestellen. We hebben 15 minuten op de patat gewacht, waarna we gelijk weer nieuwe hebben bijbesteld. Op deze patat hebben we nog eens 35 (!!) minuten gewacht. Was na 25 minuten gaan vragen waar het bleef, 10 minuten later werd het pas gebracht.
Ook het hoekje met de salades, sauzen en ananas werd niet bijgevuld. Ook hebben we aan het begin van de avond 'normale' mayonaise besteld die we nooit hebben gekregen. Ook op het drinken hebben we een aantal keren erg lang moeten wachten.
Bebu
We found this tapas restaurant on the internet, it looked very promising so we went to try it out. Unfortunately it was a huge disappointment. We ordered 2 x tapas all you can eat. This is supposed to be a variety of cold tapas served first and a plate of warm tapas following. The cold tapas plate consists of 6 different salads, with bread and I guess alioli. You can buy tastier salads in every supermarket! The second plate with warm tapas was a bunch of tasteless meat-vegetable combinations.
I have worked in a tapas restaurant and was shocked about what they call tapas in this place. This was by far the worst eating experience we have ever had.
The waiters on the other hand were very friendly and took good care. The mojitos we had were also quite good.- Eten / drinken 1
1,8 op schaal 1-10
erica en rené
Na allerlei rare verhalen er toch heengegaan en geen seconde spijt.
Het eten is super lekker en de bediening was erg goed. Lekker veel eten en als je iets wilde weten kon je op een soort bedieningsknopje drukken en dan kwam ze meteen vragen hoe of wat. Echt hier gaan we vaker heen, echt goed.- Eten / drinken 10
Hans Lobeek
Een 10+ verdient Mangu van ons, we hebebn een heerlijke TAPASAVOND beleefd in een erg sfeervol restaurant, met attente, leuke en vooral vriendelijk bedienend personeel.
Een topper, en absoluut een aanrader.Groetjes Hans, Winterswijk
- Eten / drinken -
Debby
Met de familie wezen Mexicaans BBQ-en. Kipfilet, biefstukjes, garnalen en pangafilet, van alles wat dus! Vooral saladebar was gevarieerd, verse meloen, courgette en paprika. Lekker gegeten en het was erg gezellig! BBQ-gedeelte was mooi ingericht met banken die heerlijk zaten, fijn en handig bij het uitbuiken. Daarna nog lekker dessert en koffie gehad. We komen terug!
Ernesta
We werden hartelijk ontvangen in een knus, informeel restaurant.
De luxe tapasschotels als voor- en hoofdgerecht waren erg lekker en zeer divers.
We hebben een heerlijke avond gehad.- Eten / drinken 8
linda
Lekker gegeten, goede bediening en de sfeer was erg gezellig !
Herma
We hebben met een bon van vakantieveilingen bij Mangu gegeten afgelopen weekend. We moeten eerlijk zeggen: We hebben nog nooit zo slecht gegeten bij een restaurant!
Het was een bon voor onbeperkt Tapas eten. De eerste ronde was koude gerechten, en tweede ronde was warme gerechten. Bij de eerste ronde waren we al een beetje verbaasd over de samenstelling van de Tapas: je kunt het eigenlijk geen tapas noemen (alleen maar salades, en brood met aioli). De salades waren heel slecht bereid, we waren ervan overtuigt dat hier niet één vers product tussen zat!! Alles uit blik denken we. Het ergste vonden we dat vlees (kip) en vis (garnalen) op één bordje geserveerd werd. Dat kan echt niet! De tweede ronde was dus warm met kip, kip en.. kip! Verder veel frituur en dus erg vettig! De kip in één van de gerechtjes smaakte naar knakworst.. Bijbestellen vonden we dus ook niet nodig.
Normaal kost een menu als deze 25 euro p.p.. We zijn achteraf erg blij met de bon, want zoveel geld zouden hier echt niet uit willen geven!!
Het is leuk om personen aan te trekken via vakantieveilingen voor een restaurant, maar met zulke slechte kwaliteit lijkt het mij geen goede reclame en wij komen ook zeker niet terug (terwijl a la carte er bij andere mensen best lekker uitzag..). Aanbevelen doen wij het dus ook niet!- Eten / drinken 1
1,1 op schaal 1-10
Ellen Rademaker
Wij hebben lekker gegeten bij Mangu, prima prijs kwaliteit verhouding en vriendelijke bediening.
De sfeer was super...wij hebben een geweldige avond gehad en komen zeker terug!- Eten / drinken 8
Maarten Heerze
Hi allen,
Echt een aanrader! Heerlijk gegeten met een leuke club mensen. We hadden het restaurant geboekt via etentjeveilen.nl (overigens ook echt een aanrader!). Heerlijk gegeten en gedroken (corona's smaken echt bijzonder goed in dit sfeervolle restaurant). Verder was de bediening ook super vooral de ober (Bas) was erg in trek bij onze gasten.
Dus ik zou zeggen doen! Echt gezelligheid voor een betaalbare prijs!.
Groeten Maarten
9,7 op schaal 1-10
Jan Kamphuis
Vanavond gegeten bij restaurant Mangu.
Ik en mijn vriendin hadden nog een bon liggen die ons cadeau was gedaan en bijna verlopen was.
Eventjes gebeld en ze hadden nog plek, super!
Eerste indruk van buitenaf was goed, eenmaal binnen ook erg fijne sfeer.
Leuk ontvangst en spontane bediening. Je voelt je er op je gemak en aan de inrichten valt niks op te merken.
Inderdaad, lekker Mexicaans, kreeg bijna het gevoel dat ik op vakantie was! Het was vrij rustig wat redelijk normaal is gezien het dinsdag is.
Wij hadden niet te hoge verwachtingen bij het eten, en wisten eigenlijk ook niet wat ons te wachten stond.
De eerste ronde viel vooral bij mijn vriendin goed in de smaak, ik vond de tweede ronde toch wel heel lekker!
Voldoet goed aan de prijs, overal: Lekkere en leuke culinaire ervaring. Drankjes zijn trouwens ook aardig goedkoop!
Wij komen een keer terug voor de menukaart, ben benieuwd!- Eten / drinken 8
monique
Vanavond bij mangu gegeten. Tapas, normaal gesproken heerlijk. maar de tapas van mangu was niet te eten. Eerste ronde was koud. salades niks bijzonder en wat rauwe groente erbij. Tweede ronde warm, zeer smakeloze kipstukjes, simpele spies en wat spul uit de frituur. Al met al niet restaurant waardig, ik maak het thuis nog lekkerder en dat kost geen 24,95 pp. We hebben ook geen gebruik gemaakt van het onbeperkt bij bestellen, er was niks lekker en de moeite waard om nog eens te eten. Kortom, zonde van ons geld en een grote teleurstelling.
1,1 op schaal 1-10
Wilma Meijer
Wij hebben een hele goede ervaring met tapas de luxe eten in restaurant Mangu. Het eten was heerlijk, de sfeer erg goed en het personeel legde al het eten goed uit en was erg snel met de bediening. Bij de derde ronde werden we ook erg goed geholpen. Wat we lekker vonden mochten we nog een keer eten en het was weer heerlijk. Team restaurant Mangu: bedankt voor het heerlijke eten en de prima service.
Ronny en Silvia
Eten was erg lekker, bediening erg vriendelijk!
Wij komen zeker een keer terug.- Eten / drinken 9
Familie van Ver
Vanavond hadden we zin in tapas, wij kozen voor Mangu. Met twijfels wel te verstaan, vanwege de wisselende recensies, maar toch geprobeerd (ben eigenwijs en wil het zelf meemaken). Tapas hebben me goed gesmaakt. Ik ben vegetarisch dus ik eet geen vlees maar wel vis. Lekkere mosselen en gegrilde gamba's in plaats van gekregen, super! Bediening was spontaan en behulpzaam, vooral die leuke jongeman achter de bar!
Frederic
Hele plezierige sfeer, goede service en heerlijk eten voor een keurige prijs. Aanrader!
Familie van den Berg
Vorige week bij Mangu gegeten, met een bon van vakanteveilingen.
Om te beginnen hebben we 3 x om onze drankjes moeten vragen en daar bijna een half uur op moeten wachten.
De eerste tapasgang was redelijk tot goed, maar de 2e gang wed pas na ongever 1 tot 1,5 uur geserveerd. De nachos die bij de 2e ronde geserveerd zouden worden, hebben we nooit ontvangen, zelfs niet toen we dit een 2e keer aangaven.
Toen we wilden bijbestellen, bleek na 1 uur (!) dat ze onze bestelling vergeten waren en aangezien het inmiddels sluitingstijd was, werd dit ook niet opgelost. Wel werd ons een kopje koffie van het huis aangeboden, maar daar hebben we gezien het feit dat er niemand meer in het restaurant aanwezig was, voor bedankt.
Jammer, want het is een leuke zaak en er zou veel van te maken zijn. Echt zonde.- Eten / drinken 7
5,9 op schaal 1-10
francisca
gisteren met 7 volwassenen en 1 kind wezen bbq-en bij mangu .
dat was niet voor herhaling vatbaar!!
Er staat op de website veel keuze in vlees en vis er waren alleen garnalen en als je niet van kip houd heb je een groot probleem.
Voor kinderen zijn er gehaktballetjes en frikandellen de frikandellen waren een beetje zurig en de gehaktballetjes waren zo op , er werd ook niks bij gevuld , toen ik vroeg als er nog bij gevuld werd , werd er gezegd dat het op was !!
Had all-in drakarrangement voor 15,00 pp er werd zo langzaam bediend dat we in de 2uur die we er waren maar 4x drinken hebben gehad, de jongen die ons moest bedienen klaagte dat het te warm was en bij de bbq gedeelte en daar zo min mogelijk wou komen .
We hebben een uur op de eerste ronde patat moeten wachten en de 2e ronde kwam pas een kwartier voordat onze 2 uur voorbij was.
Op de website word vermeld dat kondere tot 12 jaar voor de helft meedoen , geld niet voor het drinken maar staat er dus niet bij .
De salade buffet was redelijk maar veel vliegen en niets afgedekt.
Sausjes bij het vlees moet je om vragen word na drie kwartier gebracht.
Jammer om te zien een leuk restaurant maar voor ons allen was het een keer en niet weer!!!!- Eten / drinken 1
1,9 op schaal 1-10
Never nooit meer!
Slecht en nooit weer! Hier onder waarom! Gisteren gegeten om 21.00! BBQ arrangement voor 4 via vakantieveiling gewonnen!
1. Vies bord toen we aan tafel mochten.
2. Bediening, ober zei geen goedenavond wist totaal niet waar hij mee bezig was, zo sloom als een slak en vergat alles!
3. Keuze van de vlees/vis buffet; kipfilet, kipfilet en nog eens kip en frikandellen en een paar garnaaltjes!
4. Keuze van saladebuffet; maiskolfjes, courgette, olijven, huzarensalade in sap, nog 1 of andere salade in sap! zag er gewoon niet smakelijk uit.
5. Kleffe hamburgers die niet aan je spies bleven zitten, dus we wilden een tafel met een grilplaat dat kon moest er eerst een andere tafel afgeruimd worden duurde 20 min.. toen mochten we van de ober aan tafel, maar we mochten zelf ons bord , bestek en glazen er neerzetten! Toen lag de gewassen plaat niet op de bbq, wij er naar vragen was ober vergeten ! Uiteindelijk na weer zoveel minuten kregen we de plaat konden we ons eten na een uur eindelijk opeten en dat waren 8 kippenpootjes ter grootte van mijn duim, maiskolfje en een stukje kipfilet, wat droog brood en friet. Ik vroeg naar sauzen; ja die hebben we ; mosterd, mayo en ketchup uit een tube (die je ook in de supermarkt kan kopen)
6. We hebben ons eten opgegeten wat uiteindelijk gaar was na een uur en zijn weggegaan ook de buren zijn opgestapt , kwaliteit en prijs absoluut niet in verhouding nu hadden wij nog een waardebon, maar normaal betaal je € 32 p.p. echt afzetterij voor wat je krijgt! Ze noemen het een bbq arrangement van 2 uur nou het is geeneens 2 uur vol te houden! We worden nog teruggbeld (ben benieuwd) over wat ze er aan gingen doen. de drankjes hoefde we niet te betalen! Maar ookal komen ze zelf met een tegoedbon voor ons hoeft Mangu Never Nooit Meer! (en de sfeer vh restaurant slaat nergens op bij het bbq lijkt het of je achter ergens in het hok bent gestopt je zit tussen dozen Corona , misschien was het vroeger wel het magazijn en je zit op kussens nou gister met het warme weer echt niet te harden en ik kon mijn tafel geeneens normaal verlaten want de tafelpoot zat tegen de bank aan!)- Eten / drinken 1
Sharon
Vanavond bij Mangu in Apeldoorn gegeten. Wat een domper!! We hadden een bon van vakantieveilingen en hadden ons er erg op verheugd. Helaas erg teleurstellend. De sfeer was enigszins goed maar het eten was echt verschrikkelijk slecht. 'salades' dropen in vocht en het mais en de bonen uit blik waren echt de druppel. De 'tapas' lagen allemaal op 1 schaal waardoor alle smaken zich mengden. Er zat trouwens weinig smaak aan de gerechtjes.
In 1 woord: Verschrikkelijk!!- Eten / drinken 1
1,2 op schaal 1-10
Maartje
Wij hadden via vakantieveilingen een bon. Na een dagje apeldoorn en langs vrienden in een studentenhuis te zijn geweest durfde we bijna niet meer te gaan zulke slechte verhalen.. Toch zelf ervaren uiteraard! De tapas was niks Mexicaans aan, wat salades op 1 schaal waardoor vis en vlees door elkaar gaan. Service was niet snel, gebruik gemaakt van het knopje op de tafel zodat de bediening kwam. Drinken werd maar 1 keer om gevraagd. De oh zo heerlijke quacamole kwam zeer zeker uit een potje, erg zonde! Voor ons nooit weer!
2,7 op schaal 1-10
marjan
Gister met 5 dames gegeten bij mangu via een actie van sweetdeal.
In 1 woord TOP!!
Wij hadden het tapas deluxe en dit was overheerlijk.
Het personeel is heel vriendelijk en in voor wat lol op zijn tijd.Ik zal Mangu zeker aanraden.
Rebecca van Gils
Vandaag hier gegeten met een moeilijke opdracht: één veganistisch en de ander vegetarisch. Het eten was heerlijk, alles klopte, geen fouten zoals vaak wel in andere restaurants.
Heerlijke verse, originele smaken, lekker pittig. Echt een aanrader!- Eten / drinken 10
Anje
We hadden via Vakantie veilingen een bon. Gecombineerd met een dagje Apenheul. Een prima combinatie. Het was er druk, wat gezellig maakte. De bediening liet daardoor hier en daar nog wel eens even wat te wensen over maar was zeker niet slecht!
Het eten was prima. Wat te veel voor ons. Het bijbestellen was een goede suggestie. Zo had mijn man een heerlijk toetje van meloen.
Ik heb zelf heerlijk genoten van de rosé, terwijl mijn man echte jus d orange kreeg. De drankjes waren niet duurder dan ergens anders. En de mexicaanse amaretto was heerlijk!
Zeker voor herhaling vatbaar.- Eten / drinken 7
Wil en Bart
Op 1e Pinksterdag 20:00u was Mangu heeeel erg rustig. Binnen zat niemand, op het kleine voorterras ook niet en op het aardige ruime achterterras waren pakweg 4 tafels bezet - eentje door ons.
De jongedame die bediende was erg vriendelijk en behulpzaam. Ze lichtte toe hoe een en ander in elkaar stak met "onbeperkt tapas eten". Met onze geen-vlees-wensen werd goed rekening gehouden.
Het eten was best lekker, zag er goed uit, werd leuk gepresenteerd. De wijn was wat wonderlijk, een beetje sherry-achtig.
Wij aten via een niet zo dure veilingbon en dronken voor 22 euro drie glaasjes water en een karafje wijn, dat had wat minder gemogen.
We gunnen Mangu meer bezoekers dan we aantroffen; dat is het eten, de entourage en de bediening waard.- Eten / drinken 7
6,4 op schaal 1-10
Ineke Modijefsky
We hebben ervan genoten om hier tapas te eten! Het was echt een verrassing en zonder de Sweetdeal waren we nooit op het idee gekomen om in de Stationsstraat te gaan eten.
Het pand is prachtig en voorzien van oude deuren en een echte Mexicaanse wasbak in het toilet!
Echt een aanrader en we geven het door in onze vriendenkring.- Eten / drinken 8
Yvonne
Ook met een bon van Vakantieveilingen hier gegeten. Op de site ziet het er veelbelovend uit, maar het was in één woord slecht! Als je hier normaal gesproken je gasten 25 euro per persoon voor laat betalen, moet je je als restaurant kapot schamen. Het was zo slecht dat wij de humor er wel weer van in zagen...:)
Eerst een plateau met allerlei salades, smakeloos en het zag er ook niet bepaald lekker uit. Het brood was veruit het lekkerste gerecht. Daarna kwamen er onder andere nog vier taaie minigarnalen, koude uienringen, half gare patat, taai vlees in een pepersausje. Nou ja kan nog even doorgaan, maar de nachos waren lekker!
Het sfeertje in het restaurant is best wel leuk en de bediening prima, daar ligt het niet aan.
2,2 op schaal 1-10
frans
wij hebben via een bon van vakantieveilingen gegeten bij mangu in apeldoorn, wij hadden een bon voor een bbq met mexicaans tintje.
gezellig is het er wel, niet schoon! Aan de bediening ligt het ook niet, maar de prijs kwaliteit vonden wij bar slecht!
wij hadden de bon goedkoop in de vingers, maar nog was het te duur. Er was nagenoeg geen keus en het buffet zag er ook wat verlept en zeer onaantrekkelijk uit.
bij binnenkomst waren we nog enthousiast, maar na een bezoekje aan het toilet en na het eten waren wij het er alle vier over eens dat wij hier niet weer naartoe willen en het ook niet aan kunnen raden bij fam. en vrienden. Jammer want het is een mooie locatie en het heeft een gezellige uitstraling.- Eten / drinken 4
3,9 op schaal 1-10
Henk van Ede Driebergen R,b.
Gisteren avond heerlijk gegeten.De ontvangst was uiterst vriendelijk.Wij waren speciaal op aanraden naar Apeldoorn gegaan,daar hebben we zeker geen spijt van.MANGU is een echte aanrader.Ook ik zal het bij andere vrienden en familie aanraden.Bedankt voor het perfecte eten en gezelligheid.
L.g. Henk van Ede- Eten / drinken 10
9,9 op schaal 1-10
J.Kok
Wij hadden hier gisteren op koninginnedag gegeten, helaas was het resultaat erg teleurstellend. Voor de mixed-grill met de tekst van ''Mangú Fiesta (vanaf 2 pers.) Mixed grill voor de echte vleesliefhebber. Een samenstelling € 19,75 p.p. gemaakt van 1e klas topvlees. Laat u verrassen!!".
Mijn vriendin heeft doorgegeven dat wij geen varkensvlees willen, dat was prima geregeld, en dat zij af en toe zelf moet halen of doorgeven was geen punt. Wij hebben enorm begrip door de drukte. Maar wat op het bord opgediend werd; alleen een paar saté stokjes met droge kipfile + wat gesneden steak en slappe patatjes kan echt niet. Wij hadden al in diverse restauranten gegeten met diverse prijsklasses, maar dit voor € 19,75 p.p.? Twee soortenvlees en wat patatjes en bakje sla? Wij vonden het erg jammer wat wij ervaren hebben in jullie restaurant. Hopelijk kunnen jullie wat gaan veranderen.. wij waren namelijk van plan om iets te gaan vieren met een grote groep bij jullie, helaas...- Eten / drinken 2
1,4 op schaal 1-10
w.mosterd
We hebben hier na lange tijd weer eens gegeten en speciaal op uitnodiging van de eigenaar. Ik heb dit vaak als 1 van mijn favouriete restaurants omschreven en vaak bejubelt, helaas moet ik nu zeggen dat het tegenviel. Natuurlijk is het nog steeds 1 van de meest leuke en gezellige restaurants in apeldoorn, de bediening is nog steeds top en hartelijk maar...
We hadden mexicaanse tapas en kregen oa een gekookt eitje in partjesbrood met knoflookmayo en toast met aardbeienjam. Misschien ben ik de afgelopen jaren teveel verwend door mangu maar dit is toch wel wat simpel.
Bovendien hadden we in ronde 3 patat ( niet echt mexicaans ) en die was ook nog eens niet gaar..
Ik recenseer vaak en veel en probeer altijd eerlijk te blijven en het doet best pijn dat ik dit nu moet schrijven want ik mag de eigenaar maar hopelijk leren ze ervan.
Ander punt is dat als je door de eigenaar word uitgenodigd om te komen eten je verwachtingen hebt, een man een man en een woord een woord.. Nu gingen we met een teleurgesteld gevoel naar huis, ondanks het "gebaar" aan het eind.
Misschien proberen we ooit de BBQ daar nog maar de animo is niet erg groot.
Helaas een matige beoordeling na alle topwaarderingen hiervoor. Sorry.- Eten / drinken 6
5,8 op schaal 1-10
Laura Kuppens
Nadat we gisteren van de beurs kwamen hebben we heerlijk gegeten bij Mangu. De ontvangst was zeer gastvrij en het eten was erg lekker. Jammer dat jullie niet in tilburg zitten.
gijsvoortman
We hebben hier met zijn vieren gegeten en we waren eensgezind van mening,dat de smaak van ieder gerecht,fantastisch was.Het laatste jaar niet zo lekker gegeten.Alle hulde (Mangu),ga zo door !!!.We komen binnenkort terug. G.Voortman.Deventer
Karin
Als ik uit eten ga verwacht ik dat er iets lekkers en leuks van mijn bestelde gerecht gemaakt wordt. Ik bestelde 2 taco's, 1 met gehakt en 1 met zalm. Het was niets meer en niets minder. Wat gerulde gehakt in de 1, paar plakjes iets gegaarde zalm in de ander met verder wat rijst op mijn bord: echt supersaai. Dan maak ik het thuis lekkerder.
5 op schaal 1-10
anita
Omdat het nooit een 10 kan zijn, maar Mangu komt in de buurt. Niet perse om sterren , die zeggen mij niet veel.
Het eten is heerlijk, de ontvangst is als wees welkom. Ook met vakantieveilingbon voel je je prettig, meer dan voldoende ruime porties waar als we tijd en maagruimte meer hadden gehad nog best wat hadden willen proeven. De bediening was top, 1 hardwerkende jonge dame die veel overzicht had en dus daardoor de tijd om veel aandacht aan de gasten te besteden, echt niet alleen aan ons. Alle schalen leeggegeten en de 1ste tapas die ik voor herhaling vatbaar vind. Klein detail, de toiletten zijn mooi met op de dames haarlak deo en een lekker geurtje- Eten / drinken 9
Erik en Yolande, Alphen aan den Rijn
Via een bon van vakantieveilingen (het kon nog net, was de laatste dag) naar Apeldoorn getogen.
Bij het naar binnen gaan, viel ons de goede sfeer alsmede de gezellige ambiance op.
Vrolijk werden we begroet. We waren veel te vroeg, hadden een tafel om 20.00 uur gereserveerd, maar door een andere dagindeling waren we om 18.00 uur ter plaatse. Het was geen probleem en we kregen een tafel toegewezen. De bediening was super, leuke meiden en een verdwaalde jongeman, die met veel enthousiasme hun werk deden.
We hadden wel vaker tapas gegeten, maar de kwaliteit van Mangu steeg er aanzienlijk bovenuit.
Het is dat het voor ons behoorlijk uit de richting is, maar het is absoluut voor herhaling vatbaar.
Mangu (wat "goed volk" betekent, zoals ons werd verteld) doet zijn naam eer aan.
Bedankt voor de geweldige avond.
Groeten uit Alphen aan den Rijn- Eten / drinken 8
Ellen
Wij zijn diverse keren wezen eten bij Mangu.
Mexicaans helemaal geweldig, voor de kinderen werd een gewoon gerecht fajitas pollo aangepast tot kindergerecht. Tapas de luxe hebben we ook eens gegeten, dit was minder lekker, de bediening verliep die dag ook niet geweldig.
De meest recente keer gekozen voor de barbecue. Ach, het vlees was goed, maar met z'n allen eten rond de barbecue is niet echt mijn ding. Het lekkerst waren dus de gerechten van de gewone kaart! Echt een aanrader!- Eten / drinken 8
Lisette Voss
De tweede keer dat we in dit restaurant aten en ook nu weer heerlijk gegeten en voor herhaling vatbaar.
Bediening erg vriendelijk en attent. Ruime keus aan gerechten, dus voor elk wat wils.
Ze hebben ook heerlijke cocktails dus het is ook leuk om ervoor of erna nog even gezellig te borrelen in dit sfeervolle restaurant / cocktailbar- Eten / drinken 8
Eugenie Vermeulen
Ik heb hier nu een paar keer heerlijk gegeten!
De bediening is erg vriendelijk en gastvrij en men houdt rekening met eventuele dieetwensen en andere wensen. Als er iets op het menu staat wat je niet lust, dan wordt dit weggelaten of vervangen door iets anders.
De sfeer is warm, knus en strak tegelijk. Goede combi.Het eten is lekker, verrassend en qua prijs / kwaliteit kun je hier niets van zeggen. We komen graag gauw weer!
Eugenie Vermeulen- Eten / drinken 9
Ruben van Mierlo
In één woord geweldig. Wat was het lekker druk zaterdag. ik mag graag in een restaurant eten dat goed bezet is. Dat is voor mij een goed teken. Knap werk dat ons tafeltje ondanks de drukte niet vergeten werd. Bediening erg adequaat en attent. De prijs kan ermee door. Niet te duur. Alleen jammer dat ons zoutvaatje niet was bijgevuld. We hebben er eentje van de buren (tafeltje naast ons) geleend. Op zich wel grappig want dat was weer aanleiding voor een leuk gesprek.
S van Lith
Lekker de fajitas gegeten, ik de beef , en mijn vrouw met zalm , fijne uiteinde en bedankt voor de gezellige avond. Tot volgend jaar .
Simon, 30 dec 2011
9,3 op schaal 1-10
W.v.d. Heyden
Ik had geboden bij vakantieveilingen op een bon voor tapas eten bij Mangu. Nou ik heb er geen spijt van gehad. Na het bezoek aan het Loo dus naar Mangu.
De sfeer, gastvrijheid en eten (voor ons zelfs te veel) was geweldig. Het karafje rode wijn was heel lekker en ook betaalbaar! Dus voor iedereen een aanrader!- Eten / drinken 8
daniel de wit
Afgelopen zaterdag gegeten met mijn vader. We vonden het allebei erg geslaagd! Genoten van de fajitas bife (zeker aan te raden), was een hele beleving want het werd geflambeerd aan tafel.
Tafel naast ons aten tapas en dat vonden ze ook een aanrader, dus wij gaan volgende keer voor de tapas.
En de bediening, hartstikke leuk, spontaan aardig. Vooral leuk. Gezellig om een praatje mee te maken, dat maakte onze avond wel zo'n beetje compleet. Dit was zeker voor herhaling vatbaar.
Hup hup go Mangu, wij zijn niet meer weg te slaan.- Eten / drinken 8
Arne
Vorige week via vakantieveilingen tapas deluxe arrangement gehad. Gelukkig geen 25 euro per persoon betaald.
Het eten was vrij basic, weinig smaak, kip gort droog, gehaktballetjes ook gort droog. Aardappelsalade weinig tot geen smaak. Aardappeltjes in tomatensaus, geen tomatensaus te proeven, enkel een gekookt krieltje.
Zaten ook wel lekkere dingen tussen, alleen de prijs/kwaliteit verhouding vind ik niet kloppen.
Ook kwamen de rondes vrij snel achter elkaar, de tafel was nog maar net uit gehaald en de volgende ronde stond alweer op tafel.
Was leuk voor een keer, blij dat ik geen 25 euro p.p. heb betaald maar de helft. Misschien was dat ook de reden dat het eten grotendeels tegenviel?
5,8 op schaal 1-10
Bente
Via vakantieveiling een tapas-avondje gehad. Was erg gezellig. Leuke uitstraling, aardig personeel en leuke muziek. Ik was tevreden over de onbeperkte tapas, niet teveel gefrituurd, ook gezonde hapjes, en meer dan genoeg afwisseling, zelfs zoveel dat ik en mijn vriend bij de laatste ronde echt vol zaten! Leuk om nog eens naar toe te gaan!
7,5 op schaal 1-10
Mark Westerhof
Een goede ervaring in dit restaurant gehad op de dinsdagavond. Na vorige keer van de tapas te hebben genoten dit keer voor het pannetje gekozen dat ik toen voorbij zag komen: fajitas met kip. Prettige en attente bediening en in voor een praatje en een kwinkslag. Echt een persoonlijke benadering. Hoeveelheid eten netjes in balans met de prijs.
Fred en Nicolette
Nooit meer!
De serveerster was kortaf en raffelde een standaard verhaaltje af.
Met Mexicaans eten heeft het niets te maken, het eten was smakeloos en flauw, tonijn gortdroog en doorgeslagen, aardappelsalade onsmakelijk, champignons waren taai, meloen keihard, een stukje vette worst in ongare bladerdeeg en ga zo maar door.- Eten / drinken 1
1,6 op schaal 1-10
Gwen
Wij zijn deze week naar mangu geweest en het was zeker niet voor herhaling vatbaar.
Prijs-kwaliteitverhouding klopt niet. Wij hadden het tapas de luxearrangement wat toch bijna 25€ p.p is. Veel gerechten waren niet lekker gekruid, aantal standaard dingen uit het frietvet en zeker weten niet vers! Het toppunt was een droge wrap met aan beide zijden een stukje bifiworst, dat vind ik echt niet kunnen!! De kok was zeer zeker een beetje inspiratieloos!!
Als afsluiting een cappuccino besteld en die melk was niet meer goed, dat had de serveerster moeten zien! Ook al kregen we de koffie gratis, dat kan gewoon echt niet!
Het is een gezellig restaurant om te zitten en een lekkere cocktail te drinken, maar niet voor een hapje te eten, dan wil je toch waar voor je geld!- Eten / drinken 3
3,2 op schaal 1-10
verliefd stelletje
We zijn net terug van een heerlijk avondje uit. Na recensies te hebben gelezen op deze site twijfelden we of we wel moesten gaan. Gelukkig hebben we het toch geprobeerd want de sfeer was goed, het eten was echt heerlijk en de bediening was echt heel snel en vriendelijk. Wij raden iedereen aan om een keer langs te gaan. Groetjes Otterlo en Ede.
7,6 op schaal 1-10
Joyce
Bij voorheen El Popo altijd heerlijk gegeten. Nu bij Mangu dus hoge verwachtingen. Tapas Deluxe Arrangement gekozen. Maar wat een enorme tegenvaller! We werden achter in de zaal gezet, aan een tafel met ingebouwde bbq. Van ellende maar naast elkaar gaan zitten omdat de tafel met die bbq ertussen erg groot was (en niet bepaald gezellig). Bij de eerste ronde ontvingen we geen borden (net als de andere stellen om ons heen, dit was dus geen foutje). Niet altijd zo smakelijk, van 1 bord eten. De eerste ronde was overigens alleen vis. Dus ben je met iemand die niet zo'n visliefhebber is dan heeft die de eerste ronde niets te eten. Verder was de kwaliteit van het eten erg slecht. Bijna alles kwam uit de frituur. Alles was ongekruid of slecht gekruid. En nergens werden sausjes bij geserveerd. Gefrituurde inktvisringen, gefrituurde gamba's, champignos in beslag uit de frituur, brood. Alles zonder sausje (terwijl dat het lekker maakt). Bovendien leek van het eten niet echt werk gemaakt. Alles behoorlijk eenvoudig, smaakloos en weinig bijzonder. De wijze waarop het geserveerd werd liet ook te wensen over. Niet voor herhaling vatbaar! Er zijn betere en goedkopere tapasrestaurants in Apeldoorn. De service was wisselend. De ene serveerster leek er weinig zin in te hebben, de ander deed prima haar werk.
4,2 op schaal 1-10
Laan en Daan
Afgelopen zondag hier ons 5 jaar samenzijn gevierd. Het was dolletjes! Mijn schatteboutje en ik hebben samen de Tapas Deluxe arrangement gegeten en we waren helemaal in de wolken. We kregen zelfs van de serveersters een leuk versierd tafeltje voor 2 en een lekker liefdescocktailtje. De tapas waren verrukkelijk, maar het nabestellen kon niet meer omdat wij helemaal vol zaten (van de liefde). Wij zijn vandaag zelfs teruggekomen om nog een lekker cocktailtje te drinken, gewoon omdat het kan! Super Mangú, wij komen hier snel weer terug. Heel veel liefde toegewenst aan jullie, want wij houden van Mangú. Liefs, het verliefde stelletje Laan en Daan
Ebru
Het etentje bij Mangu was zeer geslaagd! Ik heb heerlijk gegeten, het eten was echt lekker. De bediening was ook goed, ik voelde me er erg op mn gemak. De sfeer was ook goed, alleen het is wel een beetje donker. Voor de rest was alles super geregeld. Ik wil er graag nog een keer eten! :)
S. Wong
Ik heb hier nu een paar keer prima gegeten. Bovendien een restaurant met smaakvolle inrichting. Alleen jammer dat de parkeergelegenheid wat moeilijk is, maar dat is ook wel een beetje inherent aan een lokatie in het centrum van een grotere stad. De prijs van het eten staat in goede verhouding met de hoeveelheid en kwaliteit die je krijgt. Helemaal doordat je van de tapas onbeperkt mag bij bestellen. De bediening is prettig en informeel wat mijns inziens pas bij de aard van het restaurant. Ga zo door Mangu! Grt. Sandra
Sam
Afgelopen weekend gegeten met drie oude schoolvrienden bij Mangu. Was hier nog niet eerder geweest, maar zal niet de laatste keer zijn. Wat een gezellig restaurant! Wel erg druk afgelopen zaterdag, maar dat is alleen een goed teken, denk ik dan maar. Daarom vonden we het niet erg dat we even aan de bar moesten wachten voor we een tafel kregen. Volgende keer kunnen we beter reserveren. Het eten was fantastisch. We hebben met z'n vieren zitten smullen van drie ronden tapas. En natuurlijk van de Coronaatjes. Bediening snel en vriendelijk.
Senol
Een paar maanden geleden wezen eten bij Mangu met een aantal vrienden. Het is erg goed bevallen. Een vriendelijke ontvangst gehad. Leuke dames in de bediening :). Drankjes werden snel gebracht en ook het eten liet niet lang op zich wachten. Ik had de fajita pollo (werd aan tafel geflambeerd). Smaakte heerlijk, eten werd niet te snel koud, dus kon je er rustig van genieten. De sfeer binnen het restaurant beviel me ook, deed me denken aan het restaurant dat er eerst gevestigd was.
Het dessert was ook heerlijk. Alleen liet deze wel een beetje lang op zich wachten.Conclusie: goede restaurant, zeker een aanrader
Mariëtta
Ik heb al twee keer bij Mangu gegeten. Een keer met familie en een keer met vrienden. Het eten is me de eerste keer gelijk al goed bevallen. Vandaar dat ik aan vrienden voorstelde om hier een keer te gaan dineren. De tweede keer beviel het net zo goed. Super goeie service gehad. De inrichting bevalt me ook goed, maar er mag wel iets meer licht komen (soms kan je de menu-kaart amper lezen) en misschien de ruimte iets anders inrichten, want op sommige plekken zit je best krap.
Van Zante
Ik heb er goed gegeten met mijn ouders en tante, leuk met die knopjes aan tafel voor het eventueel roepen van de bediening, zoals in het vliegtuig.... Kwa eten vond ik het als vis en vlees liefhebber lekker, mooi was de tafel trouwens .... Oh ja, ik zou de olijfbomen die buiten staan binnen zetten, zou zonde zijn als ze met de aankomende vorst zouden bezwijken. Succes en tot gauw, wellicht een van de feestdagen,
Trudy van Zante
Laura Kerkhoff
Daar ben ik weer!
Gisteren met z'n 3-en weer de tapas deluxe gegeten. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn eerste ervaring met Mangu wel de beste was! Toch wel iets meer variatie (exclusiever) in de 3 gangen, iets sfeervoller en iets kortere pauzes tussen de gangen door.Er zijn nieuwe witte (toch wel felle) lampjes aan sommige tafels geplaatst, waardoor de sfeer wel "kouder" werd in het restaurant. Vorige keer waren de spots ook uit. Je kunt nu zeggen "wat een gezeik om verlichting" maar ik vond de sfeer toen echt zoooo geweldig, dat het nu een beetje jammer was.
Verder qua eten, was het eten goed. Maar keek ik toch wel op van de mexicaanse worstjes, die naar mijn mening toch wel heeeeeel erg veel op een verwarmde Bifi worst leken. (die lust ik namelijk ook erg graag en ze leken er wel heeeel veel op qua smaak). Na die te hebben gehad in de 3e ronde, voelde ik me wel een klein beetje bij de neus genomen. Maarrrrr daarom dubbel zo blij met weer een voordelige vakantieveilingbon.
De service was prima, een erg vriendelijke meid die goed de tafels in de gaten hield. Klasse!
Ik ga zeker terug en dan neem ik misschien een keer iets anders dan de tapas deluxe :-)
7,1 op schaal 1-10
Bert
Gezien de wisselende recensies met enige twijfel naar Mangu. We hadden een bon van vakantieveilingen. Gelukkig hadden we deze bon niet al te duur betaald, want het was niet best.
Ik ken de smaken van Mexico een beetje. Bij dit restaurant hoef je deze wat de tapas betreft niet te verwachten. Het is , behalve het vleesspiesje, allemaal erg flauw en simpel. De gefrituurde hapjes niet warm en slecht gebakken (half bruin). Droge gehaktballetjes die we dan ook niet allemaal hebben opgegeten. Later kwamen deze in geprakte vorm weer terug. Smakeloos.
Nog nooit een aardappelsalade zo slecht gegeten. Komen hier zeker niet terug en zal het ook niemand aanraden. Personeel was wel vriendelijk (toch nog iets goed).- Eten / drinken 3
Sander Heijmans
Wij (Ik en mijn vriendin) waren hier op 02-10-2011,
wij hebben genoten van het eten en de uitstekende service !Mijn vriendin en veel mensen om ons heen hadden "het tapas menu" besteld,
ik had een overheerlijke Mixed Fajita (3 Tortillas)..."Het tapas menu" bestond uit 2 gangen, wij hebben hier beide goed van gegeten ! Mijn tortillas met daarin het heerlijk vlees en vis uit het pannetje, een salade en rijst waren voldoende om een avond heerlijk te eten !
Op de bediening was niks aan te merken, behalve dat het nieuwe meisje nu last van haar voeten zal hebben (sleehakken).
Groeten,
Sander Heijmans (Het bekende gezicht)- Eten / drinken 9
Ellen
Wij zijn vandaag 2/10/11 naar dit restaurant geweest en vonden het op het eerste gezicht wel een gezellig restaurant.
De bediening was echt waardeloos. Het rest. was zo goed als leeg en het ging meteen al fout. Duurde allemaal lang voordat het werd opgelost. Toen ging het vervolgens 2x fout met de drank die ik bestelde (was overigens zelfde keuze). Bij het afrekenen kregen wij te horen dat de pin er sinds paar dagen uitlag. Het is misschien een beetje gezeur maar als het dan een opeenstapeling is heeft het toch onze avond beïnvloed. Buiten dit om was het eten niet bijzonder. Het had niet echt een uitgesproken smaak en was eigenlijk erg simpel.
Wij hadden een bon van vakantieveilingen en hier zijn we goedkoop aangekomen. Maar als ik de prijs op de kaart bekijk vind ik deze te hoog vergeleken met de kwaliteit. De prijs is op zich wel goed als het eten beter wordt!
Ik zou er zeker niet nog een keer heen gaan.
P. de Man
Wij hebben lekker gegeten bij Mangu! Tapas waren goed en zeker niet allemaal gefrituurd. Hetgeen gefrituurd was hoort ook gefrituurd te zijn, en was goed gefrituurd en niet vet! Ook andere gerechten geserveerd zien worden, zagen er ook erg goed uit. Sfeer en inrichting heel leuk!
Lia
Vanavond genoten van het Tapas de Luxe arrangement via een vakantieveilingbon. Het was echt heerlijk.Bediening en personeel was ook goed.
We komen zeker nog eens terug
carla
Restaurant is veranderd en helaas niet ten goede.
De bediening doet er eindeloos over, na een uur wachten hadden wij nog onze maaltijd niet.
De kok deed er dus ook erg lang over.
Toen het eten kwam viel alles wat tegen en had het iets smakeloos.
Ik kan niet echt zeggen dat het eten ongaar of niet vers was maar het smaakte naar NIKS.
Ik heb er dus ook niks aan toe te voegen behalve dat ze aan mij en mijn gezin een klant verloren zijn.- Eten / drinken 4
3,5 op schaal 1-10
M. de Vries
Gisteravond heerlijk genoten van de tapas en de cocktails! De bediening is uitstekend. Spontane en vriendelijke meiden en jongens in de bediening die ervoor gezorgd hebben dat onze avond super was. De tapas daar was niets op aan te merken. Prima gegeten! Binnenkort gaan wij niet alleen van de tapas genieten maar ook van het nieuwe BBQ gedeelte achterin de zaak waar de serveerster ons gister over vertelde. Wij zijn nu erg benieuwd geworden naar de mexicaanse BBQ! Kortom wij komen zeker terug!
Klein kritiek puntje: de cocktails zijn heeeerlijk maar als je er teveel op hebt zijn de opstapjes in het restaurant hinderlijk ;)
Dirk
Geweldige avond gehad met de jongens van voetbal. Lekker genoten van de mixed grill Mangú Fiesta en ontelbaar veel Corona's gedronken, heerlijk. Ik wil vooral extra complimentjes geven aan de bediening. Altijd in voor een gezellig praatje, hartstikke spontaan en vriendelijk dus, en zo gezellig dat je zelf wil dat ze met jullie aan tafel komen zitten. Hartstikke leuk, dames van de bediening. Ga zo door! Jullie zien ons zeker terug.
RiLo
Wij hebben hier een onwijs leuke en vooral heerlijke avond gehad!
Vriendelijk personeel, leuke sfeer en heerlijk eten!
Wij komen zeker nog eens terug!
Eelco Dijkman
De kindervakantie zit er maandag weer op en daarom afgelopen vrijdag met de vrouw en de kids een afsluitend etentje bij Mangu. Wel een beetje een gok of de kinderen de Mexicaanse keuken lusten. Gekozen voor tapas. Nou dat viel in de smaak! Drie rondes verschillende hapjes. Alleen voor de mosselen en de garnalen trokken de kleintjes hun neus op. Maar gelukkig konden we onbeperkt bijbestellen. De kippenpootjes vielen erg in de smaak bij de kleintjes. Mijn vrouw en ik kozen voor de Mangu Fiesta omdat we echte vleeseters zijn. Heerlijk!
De bediening is zeer vriendelijk en attent. We hadden een plek in een leuk hoekje. Aardig detail is de schatkist van Mangu waar de kinderen bij het afrekenen een speeltje uit mochten zoeken.
Prima ervaring en eens een keer wat anders dan de vakantie afsluiten met een fastfood etentje.
Eelco, Karin & kids.
Hanneke
Mijn vriend trakteerde op het Tapas Deluxe arrangement. We hebben heerlijk gegeten, zowel mijn vriend als ik. We gaven van tevoren aan ik niet van vis houd en mijn vriend niet van kaas. Daar werd goed op ingespeeld door de keuken en de bediening.
Bediening was snel mede dankzij een handig systeem waarbij je op een kastje op een cijfers kunt drukken voor bestellen, service en afrekenen. De bediening krijgt dan een seintje op ene polshorloge en komt dan meteen naar je tafel.
Het tapas-arrangement bestaat uit drie rondes met verschillende hapjes. Het zag er allemaal keurig verzorgd uit. Er zaten hapjes tussen die wel goed waren gemaakt, maar die ik gewoon niet lust. Daarom is het wel een mooi systeem dat je onbeperkt kunt nabestellen, de hapjes die je wel lust. We hebben na de drie rondes twee keer bijbesteld. Ik de heerlijke nachochips met kipvulling en gesmolten kaas en mijn vriend de calamares (inktvisringen) en de Mexicaanse gehaktballetjes.
We hadden nog wel een derde keer kunnen nabestellen, maar we wilden een gaatje overhouden omdat we bij de tafel naast ons die er al eerder zat een lekkere chocoladetaart voorbij zagen komen. Die bleek trouwens dagelijks door Mangu zelf gemaakt te worden. Super lekker!
De sfeer is heel gezellig. Leuk, speels ingericht en tegelijkertijd strak. Bediening is hartelijk en staat open voor een grapje en een kwinkslag. Het tafeltje naast ons kwam toevallig uit dezelfde plaats als ons. We hebben nog even met elkaar gekletst over restaurant ervaringen.
Mangu mag ons zeker terug verwachten!
Hanneke.
r versluys
Waardeloze zaak.
Wezen (proef)eten op dinsdag 2/8 voor een aanstaand gepland etentje met 70 man in oktober.
We kregen een aardige maar chaotische ontvangst.
Buiten op t terras plaatsgenomen. Hoorde mensen om ons heen al een beetje mopperen. Duurde lang (18 min) voordat de kaart werd gebracht en eerste drankje werd opgenomen. Ook de serveerster hadden we al zeker 12 keer sorry horen zeggen tegen de gasten. (meisje kon t ook niet helpen)
Wilde diverse rondjes voorgerechten nemen ipv voor/hoofd/na.
1e ronde 5 stuks besteld. (prima geen probleem)
Na ongeveer 10 minuten kwam de serveerster vertellen dat er 2 vd items niet beschikbaar waren. (kan gebeuren)
Items die kwamen waren incompleet, weinig mexicaanse smaakbeleving, verzadigd van vet, vlak en koud.
2e ronde wederom 5 items besteld. Na 40! minuten geserveerd.
Helaas maar ook van deze waren er 3 niet serveerbaar. Items die kwamen waren eveneens incompleet, weinig mexicaans, vlak en koud.
Toen deze 2 vd 5 gerechten geserveerd werden zijn we opgestaan en hebben gevraagd naar de bedrijfsleider. Onze eetlust was al vervlogen.
Netjes uitgelegd aan iemand die inviel voor de bedrijfsleider van mangu ivm ziekte. Hebben onze gegevens laten noteren met het vriendelijke verzoek even contact met ons op te nemen over onze negatieve bevindingen als de echte bedrijfsleider weer beter was.
Inmiddels 2 weken verder en nog steeds niks gehoord. (wel 2 emails gestuurd met de hoop op alsnog een reactie)
Kortom naar onze mening een waardeloze zaak waar we dus absoluut niet met 70 man willen komen eten!
Vanwege de lakse houding, t vette, vlakke, koude en niet mexicaans getinte eten en het plakkerige interieur...
Hoe kan een "mexicaans" restaurant nou geen:
*quacomole,
*honing en walnoten,
*gehaktballetjes.
*gebakken mosselen.
*gamba's.
Etc etc hebben?Ongeveer de hele kaart dus.
1,7 op schaal 1-10
Leukspul
Tapas de luxe geboekt,
Erg slecht weinig variatie veel uit de frituur hadden beter een frietkraam kunnen beginnen.
Dikke onvoldoende gaan er nooit meer heen.
3,4 op schaal 1-10
Claudet
In 1 woord.. Geweldig, gegeten met ze 2tjes.. als voorgerecht champignons in bierbeslag en mijn hoofdgerecht was de Fajitas Pollo.. Het was heerlijk en het zag er mooi uit. Ook de inrichting van het restaurant was erg mooi en gezellig, de bediening valt ook niks aan te klagen.
Volgende keer weer, dan gaan we van het tapas genieten!
Kirsten
Wij zijn tapas wezen eten met 12 meiden. Niemand van ons wilde ook maar iets bijbestellen, ondanks dat dit onbeperkt mocht.
Kortom, eten was niet smaakvol, slap, doordrenkt met olie. Verder bediening die ons steeds vergat, erg chagrijnig keek. We kregen ook een toezegging van een korting wegens ongemak, maar vervolgens werd ons aan de kassa gemeld dat dit toch niet door ging.
Wij komen er NOOIT meer.
1,5 op schaal 1-10
Karin
Het eten was goed en de bediening ook wel aardig.
Alleen jammer dat het in het begin van de week zo rustig is.
6,9 op schaal 1-10
Claudia
Via vakantieveilingen naar Apeldoorn gegaan, hoge verwachtingen maar helaas niet uitgekomen, onberkt tapas de luxe. 1e ronde ging, 2e en 3e ronde hooguit gefrituurde hapjes, geen smaak, droge gehaktballetjes (bijsmaak van lams of kalfsgehakt), surimi krabsalade, aardappelsalade (aardappels niet gaar), pannetje mosselen (leken wel mosselen uit een potje met saus), zeer slecht eten. Bierglas was vet, schuim van het bier sloeg gelijk dood, brood tot 2 keer toe hard. We gaan daar niet voor een 2e keer heen en ik zou het niemand aanraden. De mannen wc was zeer smerig.
1,8 op schaal 1-10
robbin
Leuke tent, leuke meiden in de bediening en ook nog eens veel en lekker eten.
De laatste 2 zijn vooral een must, want daar kom je voor.
8,4 op schaal 1-10
hjp meijerink
Samen met mijn dochter ben ik hier in het verleden vaak geweest,
En op haar aanraden zal ik ook maar eens laten weten wat ik er van vind.
In 1 woord geweldig... vroeger ging het wel maar nu..wauw..
Ga zo door ik hoop de volgende keer weer nieuwe hapjes te vinden op de tapa-schotel.
M van galen
Op aanraden van vrienden hier naar toe geweest, afgelopen zondag.
En wat was het heerlijk, het eten, de sfeer en de charmante bediening.
We hadden echt een avondje uit, en zeker voor herhaling vatbaar.
Iris
Wij hebben hier gister gegeten via vakantie veilingen.
Sfeer erg gezellig, leuk om een keer tapas te eten.
Het eten was niet heel erg bijzonder de 1 ronde was het lekkerst. 2 en 3 ronde erg veel frituur voedsel! Kregen beetje het idee van fast food. Had meer verse dingen verwacht jammer. Daarmee bedoel ik niet gefrituurd! Toetje was erg lekker (sobertijs).
6,4 op schaal 1-10
Carlijn
Ik heb nu een paar keer bij Mangú gegeten en het eten is elke keer net zo lekker.
Het restaurant is leuk en sfeervol ingericht. Nu het lekker weer is kan men ook gebruik maken van het tuinterras waar je erg lekker kan zitten.
De bediening is snel en erg vriendelijk. Wanneer je vragen hebt over het eten kunnen ze daar antwoord op geven en als zij het niet weten komt de chefkok aan tafel. Klasse!
Het eten is niets op aan te merken. Het a la carte eten is elke keer goed en de tapas ook!
Ik kom zeker nog vaker eten! Ga vooral zo door!
Ward
Ik heb hier vandaag ontzettend lekker gegeten, je proefte de passie die de chef in het eten stopt, dit is fantastisch, ik kom hier zeker vaak terug.
De bediening is ook fantastich, spontaan en in voor een geintje, de chef kwam een leuk praatje maken aan tafel, beetje uitleg gegeven over zijn visie die hij heeft op eten. Nogmaals dit is eten met een hoofdletter E! Ga zo door!
Agnes
Voor 24,50 onbeperkt tapas eten met de belofte op de site dat je het restaurant zult koesteren belooft wat. Helaas kwam die belofte niet uit. De hapjes waren beslist niet bijzonder. De empanadas lauw en slap. De garnering (rucola) was verlept. Feta en tapenade werden geserveerd met 3 stukjes brood (de tapenade hebben we dus maar opgelepeld).
Ik zal waarschijnlijk Mangu niet meer bezoeken en het ook niet aanraden.
3,6 op schaal 1-10
Hanneke
Het concept is goed: 3x 3 verschillende hapjes en daarna kiezen waar je meer van wilt. Pas na 2 1/2 u. hadden we alle rondes gehad. Alles was even vet, onbeperkt is zo snel klaar. Had aangegeven geen vlees te eten, wel vis, maar er was er geen vervanging. Van feta en olijven alleen wordt je niet vrolijk. Groente was er niet.
1,7 op schaal 1-10
Gerard
Gisteren lekkere tapas gegeten op het tuinterras bij Mangú.
Ik heb hier al vaker gegeten en ik vind het heerlijk!
Vooral de pastei met gehakt blijft mijn favoriet.
De sfeer van het restaurant is erg leuk, een lekker muziekje op de achtergrond en het tuinterras is heel gezellig aangekleed.
De bediening is ook erg goed, de meiden zijn spontaan en maken ook leuk een praatje met je.
Ik blijf hier terugkomen!
anita
Dit weekend heerlijk gegeten bij restaurant Mangú.
De smaken waren erg divers en heerlijk om een wijntje bij te drinken.
De bediening was erg spontaan en vriendelijk.
Ik ben erg te spreken over dit restaurant.
Johan ten Broeke
Al het eten wordt gefrituurd in paneermeel dus echt vers is het niet. Ook valt hierdoor de smaak helemaal weg en dat is dus zonde.
Wat ook opviel is dat veel dingen erg vet zijn van de frituur. Het vet ligt dan op het bord.
Tevens word er veel saus over en doorheen gedaan wat een beetje overkill is.
Wat erg goed is is de bediening. Ze zijn snel, vriendelijk en niet te verlegen.
Omdat alles uit de frituur komt krijgen ze voor eten en drinken, prijs/kwaliteit een dikke onvoldoende.
2,9 op schaal 1-10
jovert
Matige kwaliteit eten, veel te vet, teveel gepaneerd inderdaad.
Taco en tortilla's lijken 2 mnd oud.
Niet vers, te zout, tafels niet schoon, bediening redelijk.
4,1 op schaal 1-10
thea boneschansker
We gingen met 5 zussen eten bij Mangú.
Allereerst werden we in een hoekje gepropt, maar naar lang aandringen kregen we een andere plaats. En daar zat het koud!
Voorgerechten waren prima, maar het hoofdgerecht stelde niet veel voor.
Ik had 2 kleine taco's met een handje vol zeer scherpe rijst.Bijbestelde frietjes niet gezien. Ook geen excuses gehoord dat het niet gebracht was.
Grand dessert voor 5 personen kun je wel met 2 personen opkrijgen.
Gelukkig hadden ze in ons hotel nog heerlijke bittergarnituur.
Dit was eens maar nooit weer.
Laura V
Via vakantieveilingen.nl bon.
Heb er prima gegeten, gelukkig veel keuze want niet alle hapjes waren mijn ding. We hebben vooral genoten van de chicken wings maar andere dingen als lamsham met meloen waren ook lekker.
Ik ben vooral te spreken over de bediening: je hoefde nooit lang te wachten om iets te bestellen, ze waren ontzetten vriendelijk en vrolijk en er ontbrak ons echt aan niks!
july
Ben er geweest met wat vrienden. Vond het al met al wel prijzig voor hetgeen we aan tapas assortiment kregen. Het was veel vettigheid en kwam daardoor over als veel van hetzelfde. Het tapas assortiment zou voor mij er echt anders uit moeten zien (lees minder vet).
Cocktails zijn wel lekker en bediening is prima maar overtuigt niet om nog eens te gaan eten.
Een teleurstellende ervaring na bezoekjes aan andere tapas restaurants.
Dirk-Jan
Onlangs genoten van het Tapas de Luxe arrangement via een vakantieveilingbon. Vanwege het mooie weer op het buitenterras in de achtertuin. Lekkere en gevarieerde hapjes, mooi geserveerd. De Frozen Margarita cocktail was minder geslaagd: naast het zoutrandje op het glas was er ook zout in de cocktail terechtgekomen, jammer. Desondanks scoort Mangu een dikke voldoende.
Ning Yi
Wij vonden het een heel leuk en lekker restaurant.
De bediening was perfect en heel snel!
Als u van lekkere tapas houdt en een gezellige tent en een snelle bediening, dan is dit restaurant zeker een aanrader.
Gr. Ning Yi.
9,5 op schaal 1-10
Jos
Helaas kan ik de goede beoordelingen niet delen. Onbeperkt tapa's gegeten maar wij zijn niet overtuigd van de kwaliteit. Teveel gepaneerd bijvoorbeeld. Ook krijg je als tapas een plak boterhamworst (zou kalkoen moeten zijn) met rauwe ham. Mijns inziens maken ze zich er te makkelijk vanaf. Natuurlijk zaten er ook lekkere hapjes tussen, maar ik ben blij dat we het via veiling.nl gekocht hebben. Het is ons ook niet meer waard dan de 15 eur pp die we betaald hebben.
Wim Achterberg
Heerlijk gegeten bij Mangú. Hartelijke ontvangst door de gastheer. De gastheer en zijn broer zijn volgens ons als gastheer in de wieg gelegd. Leuke, attente bediening door de avond heen. Lekkere gerechtjes die heerlijk smaken en lekkere rose die heerlijk wegdrinkt en niet te zwaar is.
Kortom een adres om nog eens naar toe te gaan...- Eten / drinken 10
Jos
Heerlijk gegegeten bij Mangú. We zaten er met ze 4en en hebben genoten van de hapjes op de Tapas Deluxé. Het zag er ook erg kleurvol en lekker uit. Service was goed en er hing een gezellige Mexicaanse sfeer.
Het eten heeft ons ook goed gesmaakt en we konden gelukkig bijbestellen. Complimenten naar de koks en tot slot; Mangú is zeker voor herhaling vatbaar!
Jacquelien Beaugarde
Vorig weekend hier gegeten met mijn man en dochter. Bon van vakantieveilingen gewonnen om te genieten van de Tapas Deluxe. Nou, wij hebben zeker genoten! Terwijl mijn man en ik genoten van de Tapas Deluxe, genoot onze dochter van haar speciaal samengestelde kindermenu met uienringen waar zij gek op is, dat kon gewoon geregeld worden! Bediening zeer vriendelijk en spontaan samen met een gezellige sfeer in het restaurant. Zeker voor herhaling vatbaar! Tot gauw!
Jan Keizer
Naar aanleiding van de goede beoordeling op deze site, een bezoek gebracht aan Mangu.
Samenvattend:
Verrassend goed gegeten, smaakvol, vers en ruim voldoende. Zeer vriendelijke bediening, komen zeker vaker terug.
Zeker proberen! Jan.
johan
Perfect gegeten, bediening was goed en het was echt gezellig.
Arnhemmer
Twee weken geleden wezen eten bij dit restaurant en een zeer leuke avond gehad. Wij bezoeken redelijk wat restaurants. Mangu was een zeer aangename verrassing. Zowel het eten als de uitstraling en bediening waren erg goed.
Tapas waren van een goede kwaliteit en leuke en verrassende "gerechtjes" bepaald door de keuken. Hierna de mogelijkheid om onbeperkt de dingen te bestellen die je lekker vond.
Bediening legt goed uit wat je kan verwachten van het eten en bij iedere "ronde" tapas een uitleg wat er op het bord te vinden is. Dit zie je tegenwoordig nog maar weinig. Ook de eigenaar is aanwezig en neemt de tijd met de gasten te praten.
Zeker een aanrader om een leuke en betaalbare avond te hebben met goed eten!
Pijati
Heel gezellig en sfeervol. Prima en gezellige bediening. Aan te raden is de pepersteak met de gepofte aardappel. En natuurlijk een extra complimentje voor de afwashulp! We hebben een topavond gehad.
Eliza
De champions in bierbeslag waren heerlijk.
Lekker gegeten en top bediening.
Zeer gastvrij en vriendelijk.
Gezellige avond gehad met de meiden.
De 4 giechelende dames
Het is een fantastisch restaurant waar je je zeker een hele avond kan vermaken!
Wij hadden een meidendag en als afsluiting zijn we gaan eten bij Mangú... de bediening, top! En de service is ook top!
Kortom, dit moet je zeker eens mee maken..
Een echte aanrader!
9,9 op schaal 1-10
Jan-Peter Schoonderbeek
Dit is zeker een aanrader! De bediening was uitstekend, het eten ook. Leuke entourage, zowel binnen als buiten.
esther
We hebben al eerder gegeten bij El Popo. Dus we hadden hoge verwachtingen. Het was binnen donker waardoor de menukaart (welke zwart is) heel slecht te lezen was. Het was binnen ook koud en de stoelen waren hard.
De bediening was zeer vriendelijk. Voor kinderen was er een klein kindermenu (niet bijzonder). Het eten was erg lekker. We moesten wel redelijk lang wachten voordat het kwam.
Bij het dessert waren ze het ijsje vergeten van ons zoontje. Daar moesten we om vragen. Wat we moesten betalen en wat we er voor kregen vond ik niet in verhouding.
Karin en Wim Boekestijn
We waren te vroeg: geen probleem! Onze voucher lag nog in de auto (vakantieveilingen): stuur deze maar later per e-mail door.
Goed was dan ook de ontvangst, de bediening en last-but-not-least het eten.
De sfeer was ook niet bepaald onaardig.
Reden voor ons om later dit jaar op doorreis naar familie Apeldoorn binnen te rijden en dit restaurant weer te bezoeken!
(23-02-2011 hier voor het eerst, maar niet voor het laatst gegeten)
Rene & Sylvia
Omdat dit restaurant vroeger El Popo heette en we er toen heel aardig hadden gegeten, verwachtten we wel het een en ander van het Tapas Deluxe arrangement. Ons is het een raadsel waarom het een Deluxe arrangement heet. Wij hebben de indruk dat veel uit de frituur kwam. Het geheel maakte een erg knullige indruk. Een (overigens niet gemarineerd) kippevleugeltje dat erg vet aandeed, een gehaktballetje zonder smaak. De krabsalade leek kleingesneden surimi. Wat warm moest zijn, was lauw. Veel van hetzelfde, elke gang werd geserveerd met steeds hetzelfde (vette!) brood.
Kortom; bespaar je de moeite om hiervoor naar Mangu te gaan. Op een zaterdagavond maak je zelf zonder moeite iets klaar dat smaakvoller is. Het restaurant was koud!
2,9 op schaal 1-10
johan
Gisteravond voor het eerst hier tapas gegeten.
Ik had een waardebon via vakantieveilingen aangeschaft.
..In 1 woord klasse!
Jolanda
Afgelopen dinsdag met een groepje van vijf Haagse meiden lekker gedineerd bij Mangú. Een zeer geslaagde avond. Gezellig druk voor een dinsdagavond, maar niet té druk. Vriendelijke bediening en goed eten. Een aanrader in Apeldoorn!
Mkb
Heerlijk gegeten hier! Uitstekende tapas en de bediening was zeer vriendelijk en oplettend! Ze wisten alles van het eten, echt top!
Dit restaurant is echt een aanrader!
Herbert van Ommeren
Afgelopen woensdag heerlijk gegeten, gezellige drukte, eten lekker vlot geserveerd! Leuk restaurant!
D. Cohen
Heerlijk gegeten, onbeperkt tapas gegeten wat erg gevarieerd en verrassend was. Bediening erg attent en opmerkzaam! Een echte aanrader dit gezellige en knusse restaurant! Binnenkort vieren we ons 10 jarig huwelijk met de hele familie bij Mangu, waar we ons nu al erg op verheugen.
Mensen ga zo door en een dikke pluim voor jullie!
8,4 op schaal 1-10
Mariska Struijck
Gister, zaterdag, uit eten geweest bij Mangú. Het was er behoorlijk druk, maar we hadden gereserveerd. Dat was maar goed ook. We hebben genoten van drie rondes tapas. Lekker hoor. Verder goede sfeer en attente bediening. Na ruim twee uur gingen we pas weg. Daarna nog een afzakkertje genomen in Café De Zaak, onze vaste kroeg.
Liefs, Mariska.
M & R
Gisteravond gegeten bij Mangú; wat een aanfluiting! 19.45 uur gebeld en voor 20.30 uur gereserveerd - was geen probleem. Echter tot ruim na 21 uur moeten wachten voor we aan tafel konden. Waar we aan tafel kwamen was het steenkoud. Volgens de bediening was de verwarming aangezet, maar een uur later was het nog net zo koud. Niet lekker zitten in die kou!
We hebben direct besteld, maar moesten tot 22.05 uur (!) wachten op ons voorgerecht. Dus ruim anderhalf uur ná het tijdstip waarvoor we gereserveerd hadden.
Voor water moet je betalen, wat begrijpelijk is als je alléén water wilt drinken, maar wij drinken er wijn bij. Absurd om dan - ook niet tegen vergoeding - geen kraanwater te serveren!
De muziek stond erg hard en werd naarmate de tijd vorderde steeds irritanter (steeds minder sfeervol).
Toen we na het voorgerecht vroegen of we elders mochten gaan zitten vanwege de kou, werden we pal naast een grote groep neergezet die érg luidruchtig (en dronken) was. Dit terwijl het hele restaurant inmiddels leeg was... Tevens was die tafel smerig.
We hebben dus wederom verplaatsing aangevraagd, wat gelukkig wel kon.
Het hoofdgerecht kwam pas 22.40 uur - niet echt meer een tijd om te eten...
Voor wat betreft het eten: we hadden de tapasschotel als voorgerecht. Daar zit onder andere meloen met ham omwikkeld. Beetje jammer dat die meloen nog voorzien is van schil (wat je niet ziet door de ham er omheen).
Het hoofdgerecht (mixed fajitas) was wel lekker maar er werd niets bij geserveerd (geen aardappels of iets, geen kidneybonen, etc.).
Bij de koffie kon er nog geen koekje bij; beetje karig. We zaten dan ook niet vol naderhand (terwijl we normaal gesproken geen voorgerecht bestellen en dan alleen van een hoofdgerecht toch echt wel vol zitten - elders).
Bij de toiletten is niet aangegeven wat het dames- en herentoilet is. Gevolg: smerige wc's! Met name door de dronken mannelijke gasten (volledig ondergeplast toilet!).
Het is jammer dat we pas na 21.00 uur wisten dat we geen kraanwater konden krijgen, anders waren we daarvoor al opgestapt. Maar ja; ergens anders kun je op zo'n tijdstip niet meer terecht.
Vroeger kwamen we graag bij El Popo, maar dit was voor ons echt de láátste keer!
4,8 op schaal 1-10
Madelene & Willem de Bie
We hebben hier vanavond met z'n tweeën gegeten. Echt ontzettend lekker. Dit is echt het beste Mexicaanse restaurant waar ik geweest ben. De bediening is ook erg prettig. Vlot en heel erg vriendelijk. Locatie is heel apart, en erg gezellig. Kortom een echte aanrader.
willie
Wij hebben hier met twee personen tapas deluxe gegeten.
Enorm lang moeten wachten, tussen elke keer bestellen zat ruim een half uur!
Aangegeven aan de bediening, maar helaas.
Later aan de bedrijfsleider doorgegeven en hij vertelde dat had niet gehoeven, had zo klaar kunnen zijn.
Dat was helemaal een domper.
Kosten tapas bijna €25,= pp wat duurder is dan bij andere tapas restaurants in de buurt.
Dit was echt eenmalig.
4,9 op schaal 1-10
dineke
Echt een leuk en sfeervol restaurant. Lekker eten en het personeel is geweldig. Heb absoluut niks te klagen, echt een aanrader.
Miranda
Gisteren hebben we met een groep van 9 meiden tapas gegeten.
Helaas viel onze avond erg tegen. We hadden de eindeloos tapas besteld. De service viel erg tegen, we moesten zelf om de volgende gang en uitleg van de invulling van het menu vragen. We moesten erg lang op ons eten wachten. Maar het ergste was toch wel dat het eten gewoon niet zo lekker was! Het was erg vet en veel van hetzelfde. We hebben de variatie en afwisseling warm/koud erg gemist. Tot slot het dessert, de chocolade taart was heerlijk, helaas was de appeltaart erg verbrand. We kregen ter compensatie van de verbrandde appeltaart tegoed bonnen twv 30 euro. Deze mochten we helaas niet direct verrekenen wat wij erg spijtig vonden. Deze bonnen zullen tot onze spijt ongebruikt in de kast verdwijnen want wij komen hier niet meer eten!
vincent
Gezellig gegeten, vooral de Mexicaanse tapas waren overheerlijk....
Restaurants in de buurt
149m · Apeldoorn · Italiaans, Grieks en Turks