- Adres
- Website
- www.lacubanita.nl
- Verstuur een e-mail »
Omschrijving
La Cubanita staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas!
Maandag t/m donderdag onbeperkt tapas voor € 17,50 p.p.
Vrijdag : Fiesta de Sangria : Een liter Sangria voor slechts € 12,50
- Fans
- Overnachten
- Hotels in de buurt »
- Parkeren
Parkeergarage Coda (op een paar minuten afstand)
- Omgeving
- In het centrum
- Ambiance
- Budget, romantisch, hip, gezellig en nostalgisch
- Kinderen
- Kinderstoel aanwezig en magnetron (voor kindervoeding)
- Diëten
- Vegetarisch, glutenvrij en lactosevrij
- Voorzieningen
- All-inclusive, terras en honden toegestaan
- Prijzen
- 6g-menu vanaf: € 17,50
- Betalen
- Zitruimte
- 80 zitplaatsen en maximaal 100 personen in één groep
- Personeel
- Eigenaar: Jeffrey van Rooijen
48 recensies voor La Cubanita Apeldoorn
Het eindcijfer is 7.5. (Minimum: 1, Maximum: 10)
- Eten / drinken
7,8
- Sfeer
7,9
- Service
- Prijs / kwaliteit
7,2
Richie
Eten in een ongedwongen gezellige sfeer. Heerlijk om zoveel smaken te proeven. Aardig personeel. Lekker gegeten, prima carpaccio super ossehaaspuntjes etc etc. Een aanrader voor wie lekker wil eten tegen een zeer goede prijs. Met minimaal 4 personen is het leuk omdat je dan veel gerechten kunt delen en proeven.
8,7 op schaal 1-10
Suul
Zeer slecht eten zeer slechte service! Vorig jaar was het veel beter. We begonnen met de drankjes. De mojito was geen mojito. Eerder een glas volgestampt met te veel munttakjes en amper havana club (alcohol). De tapenade voor op het brood kwam pas veel later ipv met het broodmandje samen. Bestel geen carpaccio. Die komt rechtstreeks uit de diepvries op je bord. Carpaccio kregen we half ontdooid voorgeschoteld. De ossenhaaspunten waren niet gaar. De tafels worden half opgeruimd. Terwijl er meerdere lege uitgegeten bordjes zijn, wordt eentje meegenomen en de rest blijft staan. Al met al zeer slecht! Vervang uw personeel. Met name de koks en te jonge serveersters. Kwaliteit gaat erg achteruit als ik het vergelijk met vorig jaar.
- Eten / drinken 2
2,5 op schaal 1-10
Jella
Op zaterdagavond gegeten, alleen jammer dat ze er niet bij vertellen dat hun onbeperkt tapas arrangement niet in het weekend geld. Op het moment dat we dat ontdekte gelijk maar gestopt met eten. Eten redelijk, maar niet geweldig...!!! Niet voor herhaling vatbaar in ieder geval.
- Eten / drinken 5
4,2 op schaal 1-10
Jose
Gegeten met een groep meiden. Gezellige ambiance. Leuk concept. Jammer alleen dat sommigen al 3 Tapas gehad hadden en anderen nog niets. Het toetje kwam voor de laatste Tapas en er was geen afstemming met de film, terwijl dit wel een actie van la Cubanita was.
Restaurant was nog niet half vol en de bediening, overigens prima, gaf aan dat het voor de keuken erg druk was. Jammer.- Eten / drinken 7
6,5 op schaal 1-10
Steph
Zonde dat ze het onbeperkt-tapas-eten-concept niet toepassen in het weekend. Het restaurant was op de laatste zaterdagavond van december nagenoeg leeg... En dat begrijp ik maar al te goed na de rekening ontvangen te hebben. Drie rondes aan tapas voor twee dames waren we meer dan 90 euro kwijt. Dat bedrag staat echt niet in verhouding tot de kwaliteit. De mosselen waren heerlijk, de ossenhaaspuntjes minder.
- Eten / drinken 6
5,3 op schaal 1-10
Baze
Erg leuk en gezellig en je kan niet wachten om op de muur te schrijven! Super lekker eten en goed op smaak gebracht!
Leuke bediening en gezellige ambiance en sfeer, hartelijk ontvangen en een avondje genieten.
ik zeg goed bezig!- Eten / drinken 9
Marcia
Super leuk en gezellige sfeer.. Het eten was super lekker en het personeel was erg vriendelijk.. Kortom een echte aanrader
9,9 op schaal 1-10
Melissa
Gisteren heerlijk gegeten en gedronken hier!
De menukaart is voor ieder wat wils! Veel keus! Vlees vis vegetarisch
Leuke bediening!
Echt een aanrader!- Eten / drinken 10
9,8 op schaal 1-10
michel wetemans
Ben van de week wezen eten met een vriendin, de entourage sprak ons gelijk al aan. Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen en kregen we een mooi tafeltje aan het raam. De menukaart werd toegelicht aan tafel. Lekkere diverse hapjes genuttigd. Zeker de moeite waard om nog eens terug te gaan!
Gerrie
Op een zaterdagavond met 4 personen heerlijk gegeten! We waren redelijk bijtijds en t was vrij rustig. Gedurende de avond stroomde het goed vol. De sfeer is echt warm en gezellig. Vriendelijke bediening en spontane meiden.
Cocktails waren heerlijk deze zijn voor een actieprijs op zaterdag. Al met al voor €30,- p.p. Gegeten!De coquilles en de ossenhaas pikant zijn echt aan te raden!
Topavond gehad. Echt een aanrader!
8,7 op schaal 1-10
Eruk
Gisteren met 6 personen lekker gegeten. Door goed weer buiten kunnen zitten.
Ruime keus in Tapas, met z'n zessen heel veel verschillende dingen besteld maar nog lang niet alles kunnen proeven.
Eten prima klaar gemaakt, bediening en sfeer ook prima.
Vergeleken met de andere tapas restaurants in Apeldoorn heeft deze mijn voorkeur. Je kunt zelf kiezen bij onbeperkt tapas eten, in andere tapas restaurants wordt de keuze meestal voor je gemaakt (en elke keer hetzelfde). Uitgebreide kaart, veel diversiteit.
Wij komen zeker terug.- Eten / drinken 9
8,8 op schaal 1-10
Gerrit
Op dinsdag met mijn vrienden wezen eten. Het zag er gezellig uit en de prijs voor studenten is goed betaalbaar. Helaas krijg je voor onbeperkt tapas voor goed 17 euro niet zo heel erg veel. Wat je er wel voor krijgt is een slechte bediening, tafels werden te vroeg of helemaal niet afgeruimd. Verder was het als je wat beter keek niet echt schoon, er lagen zelfs hondenharen op tafel!!! Ook de toiletten waren matig schoon. Helaas niet voor herhaling vatbaar.
5,6 op schaal 1-10
Matthijs
We wilden lekker ut eten in de late zaterdag middag. Er was nog een enkel tafeltje buiten beschikbaar, de andere leek gereserveerd (wat achteraf niet zo was). De tafel was plakkerig en vies en we moesten vragen om een doekje " Ik denk dat mijn collega de tafel gister niet heeft schoongemaakt". Daar hebben wij natuurlijk weinig aan.
Het was extreem rustig, ik denk dat wij naast een ander stel de enige waren die er zaten. Toch was de bediening traag en werden we telkens geholpen door een ander. Opzich niet erg, maar als je drie keer de vraag krijgt of je nog wat wilt drinken terwijl je vlak daarvoor al nee hebt gezegd dan is het wel redelijk irritant.
Het eten was prima en erg lekker. Smaakvol en prima tapas-porties. Na twee keer bestellen wilden we nog een derde keer wat tapas bijbestellen. Het was voor de dame die ons hielp teveel gevraagd om twee cijfers te onthouden. Na 20 minuten kwam weer een ander bij ons aan de tafel om te vertellen dat het niet goed was doorgegeven. Tja, dan hoeft het niet meer voor ons.
Kortom: Lekker eten, maar irritant trage service (doch best vriendelijk) en niet al te klantvriendelijk personeel. Een tafel schoonmaken doe je gewoon, ik hoef niet te weten of je collega dat vergeten is... Wij komen hier in ieder geval niet snel terug.
5,6 op schaal 1-10
patricia
Afgelopen zaterdag met 4 personenen gegeten. Erg veel keus aan tapas, wij hebben in totaal 24 tapas op, beetje veel maar ze waren dan ook erg lekker!
Bediening had beter gekunt, vooral de ontvangst liet een beetje te wensen over.
Uiteindelijk kan tapas eten een duur avondje worden als je je bedenkt dat 1 tapas ongever 4 euro kost.
Maar wij hebben een heerlijk gezellige avond gehad!!- Eten / drinken 9
8 op schaal 1-10
Marcel
Heerlijk gegeten. Vlotte, prettige en attente bediening
7,4 op schaal 1-10
Peter
Op donderdag met zijn vieren wezen eten, na het bestellen van het drinken duurde het enorm lang voordat het er was. Toen het er eenmaal was waren de drankjes gewoon lauw en vroeg mij af of de Ice tea nog wel goed was. Na het bestellen van de eerste ronde tapas, stond het erg snel op tafel. Helaas moesten we zelf naar het personeel lopen om onze bestelling door te geven. Aan het einde van de avond kregen wij de rekening en bleek er nog dingen van een andere tafel op te staan. Kortom, waardeloze en onervaren bediening, onbetrouwbare drankjes en we verkeerde rekening
- Eten / drinken 5
4,1 op schaal 1-10
Megan
Heerlijk gegeten vanavond! De sfeer is relaxed, ongedwongen en vooral enorm gezellig. Daarbij is de wijze waarop je je gerechtjes per ronde samen kan stellen erg vernieuwend en een stuk aangenamer dan in andere (tapas)restaurants.
Bij de bediening kan je altijd wat (na)vragen en zijn ze daarbij ook super vriendelijk. En voor een studente, zoals ik, prima te behappen qua prijs. Toppers!- Eten / drinken 10
Anita en Femke
Heerlijk gegeten op de zaterdagavond! Bediening was goed, hield alles goed in de gaten, kwamen regelmatig vragen of alles nog naar wens was. Erg servicegericht! Tapas was heerlijk, vers en kwam met de juiste tussenposen! Sfeer lekker ongedwongen, absoluut een aanrader!
Ria
Op mijn verjaardag ben ik met ons gezin uit eten geweest, maar wat een teleurstelling! Het eten was gewoon slecht en zeker niet vers, schandalig wat ze daarvoor vragen. Daarbij was het personeel knullig. We moesten bijna zeuren om wat te mogen drinken. Het is niet alleen “geen aanrader” ik raad het af!
- Eten / drinken 3
3,3 op schaal 1-10
Roos
Ben met een vriendin gaan eten.
Op de website worden er onbeperkt tapas aangeboden, maar toen wij er op vrijdagavond waren, bleek dit op vrijdag avond niet zo te zijn (bleek achteraf wel op de website te staan).
Dus i.p.v. 17,50 voor onbeperkt taps eten kwijt te zijn, moesten we gem. 5 euro per tapas betalen!
Nogal een groot prijs verschil! En erg duur.
Ik moest aan het eind van de avond meer betalen dan in een zeer goed restaurant. Bediening erg popie-jopie en onervaren. De tapas lijken niet vers gemaakt en zijn middelmatig tot slecht. Triest als je ziet wat ze per stuk kosten!
Zeker geen aanrader!- Eten / drinken 6
4,3 op schaal 1-10
Aaf
Heerlijk gegeten, alleen was de bediening echt een domper. We hadden een fles wijn besteld, en deze werd zo op tafel gezet. Niet even netjes ingeschonken. Nou ja, ok dan schenken we het zelf wel in geen probleem. Vervolgens koffie met likeur toe. Door onhandigheid kreeg ik de koffie over mn schoot, er kwam met moeite een sorry uit en ik kreeg een vies doekje om mijn broek mee schoon te maken. Vervolgens met een collegaatje gniffelen aan de bar over hoe het gebeurde (wij zaten naast de bar en zo grappig vond ik het niet..) Gewoon het volle pond moeten betalen. Heb zelf ook in de horeca gewerkt en weet dat niet alles perfect kan gaan, dat hoeft ook niet. Maar geen normaal excuses of iets ter compensatie, dat ken ik niet.. Lekker gegeten, maar niet voor herhaling vatbaar.
6,4 op schaal 1-10
R. de Vries
Wij hebben ons 25-jarig huwelijksfeest in dit restaurant gevierd en het was geweldig. Eigenaar Jeffrey is een horecaman in hart en nieren die er gewoon veel lol in heeft om het zijn gasten naar de zin te maken. Wij hebben genoten van de heerlijke tapas, de ongedwongen gezellige uitstraling van dit restaurant en de prima bediening!
Jef Van Zwanen
Ben hier een keer wezen en echt alles was top het eten en de sfeer was gezellig met zuid-Amerikaanse klanken de bediening was zeer goed goede uitleg complimenten aan de koks
Kom zeker vaker terug
Marja, Adt en A3
Een geweldige avond gehad. Heerlijk gegeten, fijne en goede bediening!!! Ook een goede uitleg van het concept. Wij komen zeker nog een keer genieten.
8,6 op schaal 1-10
Eric
Heerlijk gegeten op een doordeweekse avond (woensdag) in een alleszins goedgevuld restaurant. Ook op een woensdag is het daardoor gegarandeerd gezellig! Daar komt vervolgens nog bij dat het zeer betaalbaar is en kan niet anders dan een 9 in alle categorieën aan La Cubanita toekennen! Topavond...!
Nand
Erg lekker, goede bediening, leuke muziek. Al met al een leuke avond gehad met prima tapas. Aanrader!
Hugo
Ik heb me in mijn beoordeling niet laten beïnvloeden door het feit dat een bekende van mij deze leuke tent runt. We hebben gewoon heerlijk gegeten van lekkere tapaz in een relaxte setting met een prima service. Tussendoor de muren scannen op leuk leesvoer en er zelf uiteraard ook wat aan toevoegen haha! Als laatste vind ik de prijs-kwaliteit top voor hetgeen je krijgt!! Ik ga hier nog een keer terugkomen!! Super tentje en concept hoor Jeffrey :-)!
Henk Van Werven
Ben hier een keer door de weeks geweest en ik kan niets anders zeggen, dan dat alles echt heerlijk is. Ik zou zeker een michelinster geven.
Echt een aanrader!!
8,9 op schaal 1-10
Pieter
Doordeweek hier onbeperkt tapas gegeten met vier personen. Steeds 8 tapas besteld en die kwamen gelukkig niet allemaal tegelijk op tafel. Vooral bij de warme tapas is dat een voordeel: alles blijft warm. Zowel de koude als warme tapas allemaal heerlijk. En geen enkele last gehad van opdringerige bediening zoals in sommige recencies vermeld wordt. Al met al een aanrader van maandag t/m donderdag!
Els Gevers
We waren met een groep en hadden tapasbuffet besteld. Echt alle gerechtjes werden apart gebracht met grote tussentijden. We moesten telkens vragen wanneer er weer wat te eten werd gebracht. Het zou veel beter geweest zijn als alle koude en warme gerechten op een grote schaal geserveerd zouden zijn.
Er werd vaak gevraagd of we nog wat wilden drinken! Gezien de lange pauzes deden we dan dan maar.
Het eten zelf was ook niet echt denderend. Wat ons betreft geen aanrader! -
Jurgen
Niet echt goed gegeten. Eten had geen aandacht gehad, en kan je ook uit de supermarktschappen halen. Bediening was enorm gefocust op het ordenen van drank, soms kwamen twee verschillende dames vragen of ik nog wat wilde drinken. Vond de geschreven teksten op de muur rommelig overkomen en wij hadden de pech dat er veel luidruchtige mensen waren waardoor de harde niet beklede muren als klankkast het geluid versterkte. Nooooit meer dus, sorry
Succes met de verbetering- Eten / drinken 4
5,3 op schaal 1-10
Marc
Lekker gegeten, maar nu ook weer niet erg bijzonder.Vond de geschreven teksten op de muur niet echt sfeervol.
Zeker een aanrader als je doordeweeks onbeperkt tapas kan eten voor 17,50- Eten / drinken 7
6,5 op schaal 1-10
Yvonne
Heerlijk gegeten, leuke sfeer echt een aanrader.
8,6 op schaal 1-10
Debbie
Heerlijke tapas, vernieuwend in Apeldoorn!
Pluspunt waren ook absoluut de cocktails.
Ossenhaaspuntjes vielen een beetje tegen in vergelijking met andere tapasrestaurants in Apeldoorn. Liever niet meer op brood.
Wij komen absuluut nog eens terug. Prijs/kwaliteit is top van maandag t/m donderdag.
8,8 op schaal 1-10
Linda
Samen met vrienden een heel gezellig avondje uit gehad bij La Cubanita.....
- Gezellige, spontane bediening :)
- Een gevarieerd aanbod.... vlees, vis, vegetarisch...
- Overheerlijke desserts.... vooral de chocoladetaart mag je niet missen!
- Lekkere cocktails voor een schappelijke prijs.Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! En vergeet niets op de muur te schrijven als je weggaat....
2 vriendinnen uit Apeldoorn
Alweer een tijdje geleden gegeten bij La Cubanita. Het restaurant was toen net geopend en met 6 vriendinnen hier gegeten, na de goede ervaringen van de La Cubanita in Rotterdam. Nou deze avond viel zwaar tegen. Bij binnenkomst kregen we heerlijke Sangria aangeboden en dit hadden we nodig voor de rest van de avond. Tapas die we bestelden kregen we niet, tapas die we niet hadden besteld kregen we wel op tafel gezet. De tapas die we hebben gegeten waren lekker. Op een gegeven moment was er van alles op, we leverden het kaartje in met welke tapas we wilden en dan gingen ze even kijken of het er nog was (zo vertelde de serveerster het). Na een paar boze blikken en de vragen waar onze tapas bleven, bood de eigenaar ons een drankje aan. Alleen vergat hij deze op te nemen, dus we wachten eigenlijk nog steeds op dit drankje. Laten we hopen dat het eenmalig was (opstart problemen?!), want een heerlijk tapas restaurant is een goede aanvulling op de restaurants die we in Apeldoorn hebben.
5,9 op schaal 1-10
jessica
Ontzettend lekker gegeten!
Het eten is erg goed en lekker vers.
Wel een nadeel zijn de stoelen, niet echt lekker om 2 uur op te zitten, toetje hebben we daarom ergens anders gegeten!
8,3 op schaal 1-10
Elke
La Cubanita is de plek om lekker en gezellig te eten! Er is veel keuze en voor ieder wat wils. Ik verheug me er nu al op om de rest van de kaart te proberen :-)
Janet
Ik heb voor het eerst in mijn leven tapas gegeten en ik vond het super lekker en het was super gezellig.
Een hele ervaring voor mij, want ik wist niet dat je allemaal verschillende en overheerlijke gerechtjes ging eten.
La Cubanita is een heel sfeervol restaurant met leuke muziek en heeeeel vriendelijke bediening.
Een aanrader voor iedereen en ik kom zeker terug!
Daniëlle
Ben Van de week voor de tweede keer hier wezen eten en dat terwijl hij nog maar net open is, het is echt zo lekker.
Vriendelijk en gastvrij, mijn complimenten voor de bediening maar ook voor de keuken natuurlijk.
Alles is gemaakt met verse ingrediënten en dat proef.
Met de mooie posters, gezellige muziek, en heerlijke eten is het echt een avondje uit.
Succes en tot snel ;-)
8,4 op schaal 1-10
Nicole Verbeek
Wat een ontzettend leuk en gezellig restaurant. Te veel om op te noemen, wat een keus. We vonden vooral de pittige ossehaaspuntjes en de garnalen erg lekker. We gaan zeker nog eens terug, want we hebben nog lang niet alles geproefd. Ook de kinderen hebben heerlijk gegeten en aan het eind van de maaltijd, mag je ook nog iets op de muur schrijven. Echt heel uniek! En heerlijke coctails voor een leuke prijs.
ECHT EEN AANRADER!
9,4 op schaal 1-10
Jitske
Ontzettend lekker gegeten! Uitgebreide kaart met voor ieder wat wils. Met onbeperkt tapas eten is het moeilijk om te kiezen. Niet alles geproeft, maar dat ga ik zeker de volgende keer doen.
Vriendelijke bediening, ontspannen sfeer en mooie decoratie.
Een hele leuke en gezellige avond gehad waarvan er nog velen gaan volgen...
9,5 op schaal 1-10
Mike
Een gezellige avond gehad met heerlijk eten (de keuze was reuze, koud, warm, vlees, vis, groente). Lekker onbeperkt je gang gaan met eigenlijk te veel lekkers om uit te kiezen.
We moeten zeker nog een keer terug om de rest van de kaart te proberen! Daarnaast mogen de cocktails er ook wezen.
De prijs kwaliteit verhouding een dikke 10 voor mij.
Zou zeggen "Over sommige dingen moet je niet praten maar ervaren"! :)
9,7 op schaal 1-10
Marco
Had de eer om er op de openingsavond te mogen eten en kan niet anders dan een groot compliment geven!
Naast dat je gelijk in een leuke sfeer terecht komt was de bediening gastvrij en het eten heerlijk. Dat onbeperkt tapa's eten is niet goed voor de broekmaat kan ik zeggen :)
Uitgebreide menu kaart, ondanks onbeperkt kunnen eten niet eens alles geproefd :( Om een lang verhaal kort te maken: hier kom ik zeker terug!
Owja, zou bijna die heerlijke cocktail vergeten "waterlemon" ofzo, echt goed! Had alle moeite uit de lijst met cocktails te kiezen voor nog geen 4 euro per stuk... (volgens mij wel een tijdelijke actie...)
9,8 op schaal 1-10
Thaleia
La Cubanita is erg gezellig en zeker een leuke sfeer.
Het eten is lekker en de cocktails ook.
Ik heb het zeker naar m`n zin gehad.
La Cubanita is zeker een aanrader.
9,1 op schaal 1-10
Etienne Rijnbergen
Mijn ervaring met La Cubanita was prima. Er hangt een gezellige sfeer en het eten is er erg goed. Bediening was vriendelijk en oplettend. Ik heb een gezellige avond gehad.
Restaurants in de buurt
8m · Apeldoorn · Italiaans