Recensies van restaurants in Anna Paulowna, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Anna Paulowna. Gegeten bij een restaurant in Anna Paulowna? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Anna Paulowna verdeeld zijn.
Het aantal recensies in Anna Paulowna over tijd.
H de Wit
Snackbar Molenvaart in Anna Paulowna
Een hoopvolle aankondiging op het bord, "broodje van de maand" kebab.
Daar kwam een Italiaanse bol met 4 à 5 vierkante stukjes kebab, zo van de staaf gesneden, een gesmolten plakje kaas en wat groen er om heen. Dus eten. De bol was lekker, de kebak duidelijk uit de diepvries.
Bij het afrekenen koste dit broodje 7,40, wat dus niet op het bord stond. Dit is duidelijk de laatste keer bij Ben, dit is pure oplichterij. Veel sterkte in de toekomst John.E.
Cafetaria Ben in Anna Paulowna
Ongeveer 25 minuten moeten wachten op 2 patatjes met. Vet stond te roken, was vies, oud vet en de patat was helemaal drooggebakken, niet te eten. Heb alles weggegooid. Nooit meer.
Liefhebber
Prachtige nieuwe zaak. De bediening en eten is hetzelfde gebleven. Een absolute aantrader.
Henriette vd Winden
Ik had een heerlijk geroosterd varkensvlees gerecht. Toen de kok kwam vragen of alles naar wens was, vertelde ik hoe smakelijk ik het vond maar dat het me veel teveel was. En ik vroeg of ik de rest mee mocht nemen.
Bij het afrekenen stond het keurig in een doosje verpakt voor me klaar .
Ook de rest van het gezelschap was zeer te spreken over de kwaliteit.r.r
Cafetaria Ben in Anna Paulowna
ik heb er 2 keer gegeten 2 keer goed voor elkaar lekker eten en het is een schoon en fris eethuis een leuke tent en veel soorten snacks en schotels krijgen deze tent moet meer 10 krijgen mensen ga zo door het is top
Esther Lagrand
Wij hebben nog nooit in het restaurant zelf gegeten maar altijd afgehaald.
De smaak van het eten is prima alleen worden de porties steeds kleiner. 7,80 euro voor amper 20 gebakken mosselen is wel heel triest, terwijl het eerder gewoon een goed gevulde bak mosselen was waar je bijna een hele maaltijd aan had. Ook het warme voorgerecht uit de oven stelde nog weinig voor wat de hoeveelheid betreft. Jammer, want we haalde hier altijd graag een Griekse maaltijd. Helaas voor ons geen Poseidon meer gezien de kleine porties in verhouding tot de prijs die je voor de gerechten betaald.Mark van der Horst
Personeel is aardig, bezorging zeer goed. Aanrader zijn toch wel de spareribs. Bezorgen ook.
Mark van der Horst
Zeer vriendelijk personeel, niet duur eten en de optie dat ze grieks eten laten bezorgen is echt top!
Ook aan te raden om in de middag heerlijke broodjes te eten op terras of te bestellen.
Danielle
Gister avond om 6 uur bestelde wij 3 pizza's bij Sphinx. Na een uur en een kwartier hebben we gebeld om te vragen waar de pizza's bleven. Het zou nog een kwartier duren. Na een half uur weer gebeld. De pizza's zouden niet meer komen, ze waren op. Krijgen de vraag of we misschien iets anders willen. We hebben 2 uur zitten wachten en uiteindelijk kregen we niets. Ja het was druk! Wij moesten om 8 uur 's avonds met 2 kleine kinderen een broodje eten. Wij zijn erg boos dat je als klant blijkbaar zo behandeld mag worden!
jason
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Wachttijden zijn zeer lang. Eten was zeer zout! Wilde graag kipshoarma eten.....was er niet.....toen zei ik doe maar kabab......was er ook niet, denk dan tja waarom staat het op de kaart dan. Komt vaak voor dat ze het niet hebben.
Pizza's zijn wel top.
sophiah
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Onlangs met mijn gezin wezen eten. Heerlijk! Mijn man heeft genoten van de Lasagne en mijn kinderen van hun zelfgemaakte kinderpizza! Ikzelf had Kipsate gekozen, ook erg smakelijk! Voor mijn kinderen en voor mijn man en ik, zeker voor herhaling!
J. Huiberts
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Het eten was voor 18:00 uur besteld en pas om 19:30 bezorgd. De sate was zwart gebakken en niet meer te eten.
Patrick
Heel lekker eten bij deze Chinees.
Volle smaak van het eten, (tuurlijk, droge nasi blijft droge nasi) maar het is de bedoeling dat je er wat vlees en saus bij doet. (een dikke klodder sambal kan ook)
Maar ik vind wel dat er te weinig meerwaarde zit tussen afhalen en daar eten. Ik heb daar 2x gegeten, maar haal liever een maandmenuutje, met extra nasi of bami, dan heb je inderdaad voor meerdere dagen genoeg.
Ik kom hier al jaren, en zie daar ook geen verandering in komen binnenkort.
Arie Beenham
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Prima gegeten in Pizzeria Mediterranee in Anna Paulowna. Het restaurant is groot genoeg voor mijn gezin met kinderen. Misschien wel het belangrijkste: de pizza's zijn hier echt goed en je krijgt nog waar voor je geld want de prijzen zijn absoluut niet hoog te noemen. Goede prijs/kwaliteit dus.
Als ik nog een keer in de buurt van Anna Paulowna ben zal ik zeker nog een keer naar Mediterranee gaan.
Bas
Heerlijk! Ik ben gek op chinees/indo eten. Je krijgt genoeg voor wat je betaald! Gelijk genoeg voor de rest van de week. ;) Het is snel klaar (waarschijnlijk is het al gemaakt en wordt het daarna in de magnetron gestopt) maar ik vind het lekker.
Bas
Een mooi en goed restaurant! Het eten is heerlijk en je krijgt wat je ervoor betaalt!
Martin
Tot nu toe alleen nog maar als afhaal benut. De porties zijn zeer ruim, maar we missen toch een hoop aan het eten. Geur en smaak zouden veel meer verfijnd kunnen worden. Nu valt het in de categorie, "Het is warm en het vult"
Martin
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Je kunt hier niet rustig zitten, er lopen steeds pizzabezorgers of afhalers dwars door het restaurant heen. Heel irritant. Het eten in het restaurant is zozo, de lasagna te zout en verder smakeloos. Het duurt ontzettend lang voor je je eten krijgt.
Chantal
Vorige maand met 4 personen gegeten. Was absoluut genieten. Het aspergemenu was voortreffelijk, goed op smaak en heerlijk verse smaken. Ook het wijnarrangement was goed.
Kortom, een heerlijke avond uit in een intieme ambiance.
Dennis
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Zeer goede pizza's! Met wachttijden heb ik nooit geen problemen gehad. Bediening doet hun best maar zijn over het algemeen nog jong en onervaren.
Wasnietteeten
Restaurant Mediterranee in Anna Paulowna
Ik was er gisteren, het duurde veel te lang met het eten te brengen en de bediening was ook niet al te prettig.
Het was vooral niet rustig, er renden de hele tijd kinderen rond die er niet kwamen om te eten. Zeer irriterend en het eten was erg zouterig, plus ik kreeg niet wat ik bestelde.Jeroen van Galen
WIj voelen ons altijd meteen thuis bij chefkok John en "zijn" gastvrouw Simone. Echt een toprestaurant in Noord Holland. Ze hebben dit jaar zelfs een Bieb Gourmand gekregen ofwel net geen Michelinster. Eten op een hoog niveau voor een normale prijs.
Echt een aanrader!
Bob Vandenberg
Zowel meenemen als daar ter plaatse eten is zeer aan te bevelen. Ruim voldoende porties, zeer vriendelijke bediening enz.
- Vorige pagina
- 1