Recensies van restaurants in Andijk, Noord-Holland
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Andijk. Gegeten bij een restaurant in Andijk? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Andijk verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Andijk over tijd.
Jan Hollinga
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Altijd heerlijke zelfgemaakte friet. Vlotte bediening.Topper
jan jaap
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Wij hebben deze week in Mariska's corner Medemblik en in Mariska's corner Andijk gegeten.
Was over beide zaken zeer te vreden. De bediening is goed, vriendelijk personeel, goed gevulde borden, en de prijs vond ik erg mee vallen. Je kan zien dat Andijk net is veranderd het ziet er lekker fris uit. Een gezellige inrichting in beide zaken, Echt een gevalletje van je thuis voelen.
Mijn vrouw had in Medemblik een talapia filet, en de vis was zeer smakelijk, ik had in Medemblik een pruttelpottje, en ondanks dat ik een grote eter ben kreeg ik deze niet op.
In andijk had mijn vrouw een geitenkaassalade, lekker vers bereid en ik had een kipsate menu en ook hier was het allemaal goed verzorgd en zeer smakelijk.
Jammer is wel dat er toch een verschil zit in de kaart, die van Medemblik is net een restaurant en in andijk meer een lunchroom. Maar we waren zeer te vreden en het is zeker een aanrader om een van de zaken te bezoeken.Astrid & Daan
Nederlands · Kleingouw 207, 1619 CJ, Andijk
Goede snackbar, zeer goede kwaliteit en aardig personeel! Echt een aanrader!
Marcel oud
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Het eten, wijn, bediening is helemaal zoals het hoort, heerlijk avondje.
marjo
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Afgelopen week hier gegeten met 3 personen en het was werkelijk heerlijk, we aten alle drie wat anders.
Haassate, broodje cheesehamburger en een snitsel met de welbekende heerlijke eigen gemaakte rode saus en eigen gemaakte frieten.
De bediening was ook top en de bijgerechten ook super, op het mooie servies, wij komen hier zeker snel terug.
Marjo- Eten / drinken 10
Wim
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Het is de slechtse snackbar in Westfriesland.
Zelfgemaakte patat is hard, tot zwart verbrand aan toe. Oud frituurvet.
Bal gehakt voor € 2,75 ver onder de maat (80 gram i.p.v. 125 gram) en zonder smaak.Kortom een afknapper
Ranzijn
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Zondag 2 september gereserveerd . onze dochter is heel slecht ter been moesten naar boven, dit was onmogelijk .konden achter in zitten. het was restaurant week. het hoofdgerecht was vlees, drie stukjes vlees waar je met mes niet doorheen kwam. Het was taai, het is zo terug gegaan, naar de keuken. Het meisje zou het tegen de kok zeggen. En dat was het. Er werd niet op gereageerd. Een slechte zaak. Het stond niet in verhouding, prijs/kwaliteit, gezien onze ontvangst van de eigenaresse viel ons ook tegen, daar wij een invalide dochter hebben, mochten wij de auto niet op het pad parkeren. Aangezien dit makkelijk kon. Aangezien er geen reactie kwam op onze aanmerking over het slechte vlees, is dit de laatste keer dat wij bij Meyers zijn geweest!!
- Eten / drinken 1
Léon Willems
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Prachtige locatie (in een voormalig buurtkerkje) met een sfeervolle inrichting en efficiënt klantvriendelijk personeel. Je hebt de keuze uit een drie-gangen of vier-gangen weekmenu. Wil je eens in de watten gelegd worden, dan kan dit hier. Uitstekende wijnkeuze (arrangementen) bij het geserveerde.
Louise
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Ik vind het altijd super om daar te eten, het is er altijd gezellig en je word er snel geholpen! Het eten daar is lekker, en altijd goed klaargemaakt. Ik kom daar altijd met veel plezier. De werknemers daar zijn heel erg aardig!
Blijf zo doorgaan.- Eten / drinken 9
Marianne Veenstra
Zeer zeer slecht.
De bediening is brutaal en simpelweg onbeschoft ( twee jonge meiden)
Ik had er een sate, berehap met satesaus en eigengemaakte patat besteld.
De sate was erg slecht, het was zeer weining, zelfs te saus was ver te zoeken.
Ook bij de berehap was de saus erg minimaal.
De patat was donker bruin en zo hard dat het uit elkaar sprong, wanneer er met een vork in geprikt werd.
Het was dus min of meer verplicht met handen en voeten eten.
Bij de sate zaten drie stukjes stokbrood, koud melig en zeker niet vers. Misschien als dit een paar minuten op de grill geweest was, had het beter gesmaakt.
Kortom bediening zeer slecht, het eten niet lekker te lang gebakken niet vers en veel te weinig, prijs absurd hoog voor het geen dat je krijgt.- Eten / drinken 2
kim
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Bij Meijer's wordt uitstekend en origineel gekookt tegen een zeer acceptabele prijs. De sfeer is goed, mooie ruimte, alleen de akoustiek is wat minder.
De bediening heeft een te hoog 'parttimer uit het dorp' gehalte - alleraardigste dames, daar niet van, maar het mag allemaal nét een tikkie professioneler.
Je moet weten, wat er in een gerecht zit, gasten ruim een kwartier met een leeggegeten bord voor hun neus laten zitten terwijl je zes (!) keer voorbij marcheert, kan écht niet, water uit een karaf moet koud zijn -en oh ja: voedsel dient heet uitgeserveerd te worden.
Voorgerecht: 27 minuten na bestelling. Hoofdgerecht: 57 minuten daarna. Hmm. dat soort tijden moet je vooraf aankondigen.Wij gaan het binnenkort nog een keer proberen. Eens kijken of ze nog steeds buurmeisjes inhuren.
Karin
Spaans · Nieuwe Haven 2, 1619 JW, Andijk
Vorige keer best lekker gegeten; deze keer echter meteen weer weggelopen.
Verschillende soorten vis op het menu, maar omdat we om 15:00 uur aankwamen konden we enkel de zwaardvis bestellen. Andere vis hadden ze wel, maar vanaf 17:30.
Onze dochter eet geen vlees, maar wel vis.Zwaardvis echter is niet alleen zeer sterk van smaak, maar doordat het een roofvis is ook ongezond voor kleintjes.
Op mijn vraag of ze voor de kleine meid een ander stukje vis wilden bakken, was het antwoord een kort maar krachtig nee.Op mijn opmerking dat er dan voor haar niets was, werd me nog gemeld dat dit "hun probleem niet was".
Omdat onze kleine meid daar ook zo leuk kan spelen, hadden we speciaal de reis ervoor gemaakt.
Nu moesten we meteen weer weg, waardoor ze moest huilen.
Als je zo met je klanten omgaat, kun je beter geen restaurant runnen. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn inherent aan het runnen van een horecabedrijf.- Eten / drinken 9
Dhr. Donker
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Lekker eten. Bediening en service kon beter. Morsen bij inschenken. We miste wat 'contact' tijdens bediening. Te stijf, geen sfeer. Het restaurant werdt al opgeruimt terwijl gasten nog zaten te eten, beetje t gevoel van weggaan, we willen sluiten. Best bijzonder met personeel die niet ouder dan 20 is.
Al met al lekker eten, maar sfeer en prijs kwaliteit verhouding kan beter.
Koster
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Heerlijke avond genoten bij dit restaurant.
Alles bij elkaar opgeteld leek het 4 gangen menu wel een 6 gangen menu.
Verwacht geen grote hoeveelheden met eten en schaaltjes met groenten e.d.. Dit laatste is in de gerechten verwerkt, wat tot heerlijke smaak combinaties leid en je voldaan weer naar huis gaat.- Eten / drinken 9
renate
Nederlands · Kleingouw 207, 1619 CJ, Andijk
Het is een mooie tent. Het is geen restautent maar een snackbar.
Wij gaan elke zaterdag heen. En ik bestel elke zaterdag hetzelfde: een patattje oorlog met uitjes met een kaasouflé
danny
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Ik kom regelmatig in Medemblik. Heb er lekker gegeten, werd door een spontane vrolijke jongen geholpen die erg veel zin in zijn werk had. Het eten was lekker, bediening was snel en het was schoon.
Groeten.
D. Gouw.
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Hier kom ik zeker terug.
Mooie ambiance, goede sfeer, prettige bediening en het 3 gangen kreeftenmenu was meer dan fantastisch.
Geen minpuntjes? Ja toch wel: De witte wijnen en het water waren niet voldoende op temperatuur.
En door de akoestiek, is de uitleg van de gerechten, bij drukte, wat moeilijk te verstaan.
De Toekmst Bouw
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Lekker eten, af en toe wat weinig, maar goud.
- Sfeer -
greet
Spaans · Nieuwe Haven 2, 1619 JW, Andijk
Geweldige locatie, mooi uitzicht. Heerlijk gegeten, kindvriendelijk. Zeker voor herhaling vatbaar.
biljart ver.fair play limburg
Nou het was super, wij zijn nog nooit zo gastvrij ontvangen als bij Sarto (carambols). Vriendelijk, gastvrij, super eten en veel voor een mooie prijs. Spelers kwamen helemaal niks te kort.
Ja, de spelers werden echt goed verzorgd en wij supporters ook, beter kan het niet.
Dus hier uit Zuiden van het land Hoensbroek.
Hartelijk bedankt, geen 10 maar 10 keer 10, groetjes.
De supporters van Leon Keulen, bedankt.
van Ophem
Nederlands · Buurtje 4, 1619 JR, Andijk
Dit restaurant kan je bijna alleen maar een tien geven. Geweldig eten, heerlijke wijnen (vooral het wijnarrangement is aan te raden) en het verrassingsmenu is voortreffelijk.
Het is niet alleen een aanrader om te lunchen, of te dineren, maar ook het terras is erg mooi zitten op een mooie heldere dag. Tip ; je kan op deze locatie ook trouwen.
Spaans · Nieuwe Haven 2, 1619 JW, Andijk
Goed restaurant met een dagelijks wisselende kaart.
Wij waren hier in september 2 maal. Een keer op het het terras, de andere keer binnen gegeten.
De raita en het citroensausje waren to die for. Alleen jammer dat de papadum er bij ons niet bij zat. (vergeten?)
Verrassende smaken, mooie opmaak en alleszins redelijke prijzen.
Een adres om te onthouden.
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Bedroevende ervaring. Heb nog nergens in mijn leven zo slecht gegeten.
Met de gebakken mosselen kon ik een ruit ingooien, de groenten was een allegaartje, wat half ontdooid en klef op tafel kwam. De gebakken aardappelen, hadden 10 seconden op een grillplaat gelegen en waren net als de groenten volstrekt zoutloos en koud.
Ook de bediening is om te huilen, of je moet het normaal vinden dat degene die de bestelling opneemt, ondertussen ook luidkeels een gesprek voert met een collega over trivialiteiten.
- Eten / drinken 1
- Prijs / kwaliteit -
frans
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Prijs /kwaliteit zeker goed. Vlug bediend, vriendelijk personeel. Geen echte" belevenis " maar alles goed aanvaardbaar.
frans
Spaans · Nieuwe Haven 2, 1619 JW, Andijk
Jonge ploeg mensen waarvan enkele nog duidelijk niet ingeburgerd waren. Iedereen moet leren tenslotte. Ik had mixed grill, nogal kleine portie en mijn vrouw " zeeduivel" als " catch of the day". Vis werd ogenblikkelijk teruggenomen want werd halfgaar opgediend. Na enkele minuten werd de vis terug opgediend met verse frietjes die we niet hoefden te betalen. De groentjes waren wel vers. Al bij al kan het beter. Menukaart zeker niet uitgebreid dus weinig keuze.
- Eten / drinken 7
gerard
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Ik heb er deze week gegeten met mijn gezin.
Mijn vrouw had een geitenkaas salade en de jongens hadden de eigengemaakte friet.
Zelf had ik een biefstuk menu waarvan je merkt dat ze veel op hebben met het eten.De groenten waren vers gekookt. De salade zag er goed uit.
Het was niet afgeraffeld, ondanks dat het er erg druk was.Het personeel was erg vriendelijk en niets was hun teveel.
Het woord cafetaria is hier niet op zijn plaats, grote kwaliteit.
Wij komen zeker terug.
Al is het alleen maar voor de eigengemaakte friet.
Onze complimenten.
maarten
Nederlands · Middenweg 57, 1619 BN, Andijk
Leuk personeel maar, werken veel te hard. Je kan zien dat ze aan vakantie toe zijn.
Tent ziet er goed uit, verzorgd en netjes.
Het eten is er goed, alsof het met liefde is gemaakt. Vooral de zelf gemaakte patatjes met broodje kaassoufle met pindasaus.
- Vorige pagina
- 1