Recensies van restaurants in Almelo, Overijssel
Alle recensies van onze bezoekers over restaurants in Almelo. Gegeten bij een restaurant in Almelo? Schrijf een recensie!
Hier zie je hoe de meningen over de restaurants in Almelo verdeeld zijn.
Groei
Het aantal recensies in Almelo over tijd.
Marcel
Heerlijk gegeten in de mooie tuin van op de Proef.
Je proeft de liefde voor het eten echt terug in de gerechten
Bekwame jonge bediening super!Slecht
1x eten besteld, 2x kip ( 8euro) dus dacht zijn wel redelijke stukken kip, blijken het dus 2 kippenpoten te zijn, achterlijk duur! En snap niet dat ze niet meteen zout op de patat doen je krijgt een zakje zout erbij. Prijs/kwaliteit verhouden is dus bar slecht! Denk niet dat dit restaurant lang zal bestaan.
Marina
Talamini Venezia IJs in Almelo
Prima prijs-kwaliteit verhouding. Kinderbeker is net iets kleiner dan normale beker. Heerlijk ijs, goede kwaliteit en gigantisch veel keuze, meer dan 30 soorten coupes.
Ingrid
Tapasrestaurant Solera in Almelo
Super gezellig terras, waar je heerlijk kunt relaxen.
En de Tapas zijn superlekker. Zeer benieuwd naar de nieuwe menukaart, al zijn we nog lang niet uitgekeken op de huidige!!!Miranda
Tapasrestaurant Solera in Almelo
Lekker gegeten bij Solera.. Goede bediening die vaak komt vragen of alles naar wens is.
Henk & Marley
Vorige week hier met vrienden wezen eten, wat een schitterende ambiance en een smaakvolle menukaart.
Alles klopt hier, vriendelijke bediening, heerlijk eten en een top sfeer.
Ga zo door, wij komen snel weer, onze dank voor de gezellige avond.
Sam
Vandaag pizza besteld en ze hadden het verkeerde adres opgeschreven wij wachten... na een uur wij maar bellen ik had het heel duidelijk gezegt waar het was aan een medewerker genaamd Jasper...daar lag dus de fout geen enkel exuus of wat dan ook van de andere medewerker die ik daarna aan de telefoon kreeg genaamd INE geen excuus of wat dan ook dit hoort wel!
Ze zeiden wij zijn geweest maar de mensen op het adres hadden niets besteld dan ga je toch even afvragen of er wel het juiste adres is opgeschreven of dan bel je toch even!!!
Ronduit slordig! Jasper en een andere medewerker genaamd Ine als jullie gewoon excuus hadden gemaakt had ik niet deze slechte recensie geschreven
Wel wou ik even zeggen dat de bezorger gewoon netjes bleef toen ik hem dit verhaal vertelde en netjes zei dat hij dat zou doorgevenRoy
Afgelopen zaterdag maar weer eens bezocht.
Na de laatste keer (geen recensie geschreven!) is de kaart weer aangepast aan het seizoen. Mooi op elkaar afgestemde menu's.
Min puntje deze keer was de bediening helaas.
Bij uitserveren van voorgerecht is gevraagd om de wijnkaart. Na een keuze gemaakt te hebben duurde het erg lang voordat de wijn geserveerd werd. Bij het uitserveren van hoofdgerecht werd gezegd dat de 'frieten' er nog aan komen. Nádat een andere bediening hierover werd aangesproken, werden ook de frieten geserveerd..... bij de laatste hap van het hoofdgerecht! We hebben de frieten dan ook duidelijk geweigerd.
Het eten, de wijn en ambiance was zoals verwacht... uitstekend, maar de bediening heeft hier nog wel een 'aandachtpuntje'...3 'wacht momenten' aan dezelfde tafel moet te voorkomen zijn.
Voor de duidelijkheid... het was erg druk, dus heb ik ook nog wel een beetje begrip voor de situatie, anderzijds het overige personeel was wél 'scherp'.
Nog een laatste opmerking.... dit was echt niet ons laatste bezoek; we komen zeker terug!Marlies & Patrick
5 sterren en 4 dikke tienen!!
Inmiddels al een aantal keren gegeten. Dit jaar voor het laatst op 24 mei wegens onze verjaardagen. Weer een superavond gehad en zelfs lekker buiten gegeten, zelfs aan onze verjaardagen werd gedacht! 7 juli komen we weer dan met een groter groepje & nemen we onze lieve oma ook mee!
Nico & team ga zo door!! :) groeten Patrick en MarliesMen
Tapasrestaurant Solera in Almelo
Heerlijke gerechten, veel keus! Goede service! Zaten op de tocht, maar kregen direct een ander plekje. Gezellig aan een hoge tafel gezeten met elkaar. Het eten was lekker bereid, prima prijs voor tapas!
Peter
Voor de eerste keer gegeten in Op de proef. Gezien de recensies vooraf waren de verwachting redelijk hoog gespannen. We kozen voor de proeverij van vis en onze jongens voor de proeverij van vlees. Daar waren we goed over te spreken. Orginele combinaties en beschaafde porties bijgerechten, die zo nodig bij te bestellen waren. De wijnen waren passend bij de gerechten doch met name de witte wijnen kunnen wat meer karakter hebben. Erg plezierige bediening, kortom ondanks de geringe bezetting ( door EK voetbal) een prima avond in Op de proef.
Veendorp
Typisch wok, lekker eten. Wel erg groot en massaal. Rookruimte is een goed idee.
McDonald's in Almelo
Mc-Drive: vaak wordt fritesaus vergeten of mist iets van de bestelling. Vaak lang wachten. Binnen prima. Helaas is McD erg duur om ff met een gezin naar toe te gaan als veredelde snackbar.
Tapasrestaurant Solera in Almelo
Prima eten, lekker drinken, goede tapa's; echter de lamsbout is niet geweldig. Gezellige sfeer, gemengd publiek. Eigenaar is soms wat te aanwezig/opdringerig. Prima voor personeelsuitje, hapje/drankje, of terrasje pakken.
Veendorp
Gezellig, klein, lekker eten. Prima om ff lekker uit eten te gaan.
Veendorp
Wij zijn tot nu toe 3x bij NielZ wezen eten, en wat ons die 3x is opgevallen: Je moet de achtergelaten etensresten van je voorganger zelf weghalen. Bediening is niet attent (ook op terras); vaak moet je erg lang wachten tot er iemand komt, of ze zien je niet eens. In het restaurant zit je zo opgepropt; ik kreeg regelmatig een zwiep van een geparfumeerde paardenstaart van mijn schuin-naast buurvrouw boven mijn bord.
Varkenshaas was aan de dikke kant rauw, aan de andere kant te doorbakken. Dat moet niet mogen. Helaas dus geen goede ervaring. Wel geschikt om met collega's aan de borrel te gaan met bitterballen erbij. Helaas is ook dan de bediening niet even alert.Lorette Rodenstein
We hebben heerlijk buiten gegeten, op het sfeervolle terras. Die mogelijkheid maakt deze lokatie extra aantrekkelijk.
Het eten was prima, klein puntje... voor de stevige eters onder onze groep, waren de porties aan de kleine kant maar dat werd ruimschoots goedgemaakt met de overheerlijke salade en aardappelgratin.
Gastvrouw Marjolein was uiterst vriendelijk, attent en bekwaam, ze bleef ondanks de drukte rustig en behulpzaam.
Dat het daardoor wat langer duurde nemen we dan ook graag voor lief.Kortom een super avond gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
We komen dan ook graag een keer terug .Team Beroepsgericht CR
CSG Het NoordikTheo
Afgelopen zaterdag eens dit restaurant geprobeerd, ook al omdat de formule ons erg aansprak. Dus kiezen uit diverse voor-, hoofd- en nagerechten voor een heel acceptabel bedrag. Ging een beetje mis daardat we bij het hoofdgerecht pasta ipv patat bestelden en die kwam later maar de patatjes waren eigenlijk ook wel perfect. Ook de groenten (asperges, boontjes) waren vers dus het eten was zeer goed en ruim voldoende. Had Panna Cotta ... als dessert maar die ken ik smakellijker, maar al met al met een lekker wijntje was het wel een zeer geslaagde avond. Over de sfeer is weinig te zeggen, er waren niet veel mensen dus het was heel rustig maar het doet allemaal heel gezellig aan. Achteraf wel een stevige prijs betaald doordat de prijzen van de drank wel aan de hoge kant zijn maar desalniettemin wel een dikke fooi gegeven.
Erik
Taveerne Het Wetshuys in Almelo
Een net restaurant waar je zowel heerlijk binnen als buiten kunt zitten.
De bediending is goed en vriendelijk en het eten is 'gewoon' goed!
Echt een aanrader.smit
Uitstekend !
We hebben er gister gegeten en het was heerlijk.
Goede vriendelijke service ook naar de kinderen toe.
Het eten goed op smaak, mooi opgemaakt en goed gegaard .
Als dessert hadden we de ijsfondue.
Ontzettend leuk om te doen maar daar zat wel het minpuntje. De staf zelf gaf het al aan dat ze meende niet de juiste spullen gehad te hebben.
De stikstof vervloog zo snel dat je als je snel was net 2x je vorkje in de stikstof kon dippen . Daarna moest het alweer bijgevuld worden.
Niet echt iets waar het personeel wat aan kon doen. Het was een leuke ervaring dat wel. Al met al een topavond waarin het de kinderen goed gesmaakt heeft en het ze zowaar lukte om zich 3 uur voorbeeldig te gedragen.
We komen graag weer eens langs .Miranda
Voor de eerste keer hier geweest. Goede prijs/kwaliteit verhouding, voor nog geen 25,00 voor-hoofd- en nagerecht.
Jammer was dat in het penne gerecht met gamba's slechts 3 gamba's te vinden waren en veel mosselen (wat niet op de kaart stond). Ook het toetje was iets anders dan op de kaart vermeld. Maar goede bediening en sfeervolle aankleding van het restaurant.