Victory Wok in Alkmaar

7 0
8 1
9 5
10 2

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 15 recensies geschreven voor Victory Wok.

Het eindcijfer is 7.3. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. V

Eindcijfer 6,2 op schaal 1-10

We gingen best wel veel naar victory wok, soms wel 2 x per maand, maar de laatste paar maanden hebben ze zitten rommelen met het eten. De ossehaas van de plaat, krijg je nu in blokjes en volgens mij is dat omdat ze het mengen met gewoon biefstuk, want sommige van die blokjes vlees kun je niet eens kauwen, zo taai zijn ze. Als iets goed is, moet je het niet veranderen. Dit kan je klanten kosten.

2. Esperanza

Eindcijfer 5 op schaal 1-10

Toen het wokken net in opmars kwam was het leuk om dit eens uit te proberen. Ik heb hier drie keer gegeten en het begon me na twee keer al tegen te staan. Veel mensen die alles uit hun - eet zoveel je kunt - proberen te halen ( ik keek uit op een man die op zijn bord enkel een berg garnalen had liggen ) en luidruchtig rondrennende kinderen waar niet naar om wordt gekeken omdat papa en mama zich vol zitten te proppen. Nee, dit is leuk voor eens, maar ik heb het wel gezien hier. De kwaliteit was ook niet je van het overigens.

3. Cynthia

Eindcijfer 7,9 op schaal 1-10

Erg lekker wokrestaurant! Komen hier minimaal 1x per maand, en bevalt nog steeds erg goed! Een 2tal jaar geleden waren we tijdelijk overgestapt naar een restaurant in HHW, maar zijn toch weer terug gekomen bij Victory Wok! Prima eetgelegenheid!

4. Erik

Eindcijfer 9,2 op schaal 1-10

Wij gaan iedere maand, soms wel 2 x per maand. Voor ons is het personeel altijd vriendelijk geweest en alleen als de glazen leeg zijn vragen ze of we wat anders willen drinken. Voor ons geen ander wok restaurant meer.

We hebben nu 2 andere wok restaurants in de buurt geprobeerd, maar is niet met Victory wok te vergelijken. Ik moet wel zeggen dat als we gaan, we altijd na 19.30 gaan want daarvoor is het te massaal en druk.

5. Henk

Eindcijfer 2,5 op schaal 1-10

Bij binnenkomst hoge verwachtingen, die al zeer snel tot het minimum terug werden gebracht.

1. Zeer weinig variatie.

2. Een rommeltje, eten door elkaar in de diverse bakken.

3. Slechte bediening.

4. Veel te duur voor wat je krijgt.

6. globie

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10

Altijd heerlijk eten en zeeeer goed!

Ook wok is heerlijk.

Niets op aan te merken!

Gewoon geweldig.

7. Lenair

Eindcijfer 9,7 op schaal 1-10

Iedere maand wel een keer heerlijk wokken.

Helaas op dit moment even niet, maar het komt weer wel.

Heerlijk eten voor een leuke prijsverhouding.

Jammer dat men te opdringerig is met de drankjes.

Maar dat mag de pret niet drukken, je bent uit eten of je eet thuis.

8. carolien

Eindcijfer 4,7 op schaal 1-10

Eerste kerstdag heerlijk gegeten, alleen gaan we niet meer op feestdagen daarheen. Op één gepropt in een ruimte met te veel mensen, waardoor je amper je groenten en vlees kon laten wokken, wachttijden, bij het all-in menu waar drankjes inbegrepen zijn moest je om drinken smeken. Er werd ook niet gevraagd, dat mocht je zelf uitzoeken, bediening = haastig, kortaf.

Twintig euro betalen voor een kindermenu, terwijl mijn neefje van twee z'n eigen hapje bij zich had, maar omdat hij een frietje van mijn bord had genomen, was het toch de bedoeling om het kindermenu te betalen?

Het eten was verder heerlijk.

9. Hannah

Eindcijfer 6 op schaal 1-10

Wel lekker maar niet heerlijk. Ik heb in betere wokrestaurants gegeten. De bediening vraagt om de 5 minuten of je wat wilt drinken, zeer irritant.

10. Esther

Het eten is perfect, zo is de prijs en de entourage, maar....... Je wil hier niet met kerst eten of op andere drukke dagen, dan krijg je echt het idee dat je een nummertje bent dat snel weggewerkt moet worden.

11. Ricardo

Eindcijfer 8,7 op schaal 1-10

Mooie prijs voor de keuze aan soorten eten. En het smaakt goed.

Alleen jammer dat de bediening een beetje opdringerig is.

Ik had net een biertje besteld en die stond er net 1 minuut. En had 2 slokken genomen. M'n buurman was even wat eten halen en ik in naar het toilet. Kom ik terug, is m'n bier weg. En ze komen echt om de 5 minuten vragen of je nog wat wilt drinken.

Maar voor de rest helemaal top!

12. nicole

Eindcijfer 6,3 op schaal 1-10

redelijk goed eten.
    bediening ook redelijk
    kreeg wel een beetje het idee van een vreet schuur.

we aten redelijk vroeg 17:30 aan wezig, en we werden een beetje weggekenen of we gou wouden vertrekken want er waren al weer nieuwe klanten

13. john

Eindcijfer 9,1 op schaal 1-10

Al een paar maal heerlijk en gezellig gegeten. Leuke ambiance en bediening gewoon goed.

14. Linda

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Erg lekker eten en veel keuze voor 1 vaste prijs .

15. Jeroen

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

Heerlijk eten, voor een mooie prijs!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt