Recensies bij Kreta Grieks Restaurant in Alkmaar
voor Kreta Grieks Restaurant Door
jopie Hartstikke lekker eten! Echt een aanrader. Ze bezorgen ook eten en dat is ook heel erg lekker!
Eindcijfer 8,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 8 Sfeer 7 Prijs / kwaliteit 8 29/07/2010 door jopie
voor Kreta Grieks Restaurant Door
Ludi Vandaag zijn we bij Kreta gaan eten met 6 personen. Eten was lekker en voor een goede prijs, bediening was vriendelijk. Lekker gegeten. We gaan snel terug..
Eindcijfer 9,4 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 9 Prijs / kwaliteit 10 13/05/2010 door Ludi
Bekijk nog 1 andere recensie over dit restaurant van deze gebruiker
voor Kreta Grieks Restaurant Door
marie Afgelopen zaterdag hebben we gegeten bij Kreta. Eten was verrukkelijk en bediening super. Ik zou het aan iedereen aanbevelen. Groetjes, Marie.
Eindcijfer 9,3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 9 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 10 10/12/2009 door marie
Joep - Gyros vlees was moddervet;
- Patat was half rauw;
- tonijnsalade smaakloos;
- tzatziki smaakte alleen naar yoghurt.
Kortom een absolute afrader!
Eindcijfer 3 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 3 Service - Sfeer - Prijs / kwaliteit 3 22/04/2010 door Joep
voor Kreta Grieks Restaurant Door
Marianne Wij hebben al meerdere malen hier gegeten + eten afgehaald en echt waar het eten is superrrrr. Kwaliteit is prima en de prijs is goed. Dit restaurant is echt aan te bevelen!
Eindcijfer 9,2 op schaal 1 - 10 Eten & drinken 9 Service 8 Sfeer 8 Prijs / kwaliteit 10 26/02/2010 door Marianne