Afhaalcentrum Toko Djaya Makmur in Alkmaar

7 2
8 3
9 4
10 10

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

100

Er zijn 21 recensies geschreven voor Afhaalcentrum Toko Djaya Makmur.

Het eindcijfer is 8.8. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Alice

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Als vegetatier kan ik ook altijd goed slagen bij toko Makmur, heerlijke pasteitjes en ze hebben de best tempeh van allemaal!

2. Peter

Eindcijfer 9 op schaal 1-10

Vaak wanneer we gasten krijgen halen we Indische rijsttafel bij Djaya Makmur. Goede service, prettige en gastvrije bediening en heerlijk eten, zowel pittig als minder pittig. Aanrader!

3. Tim

Eindcijfer 7,1 op schaal 1-10

Toen Toko Bandoeng korte tijd vanwege brand gesloten was heb ik hier twee maal een maaltijd gehaald. Veel keuze en alles ziet er heerlijk uit. De smaak vond ik echter tegenvallen, zeker als je pittige gerechten uitzoekt. Jammer. Voor mensen die van mild eten houden is dit waarschijnlijk wel een aanrader.

4. Frank

Eindcijfer 6,7 op schaal 1-10
    Eten & drinken -

Hier met mijn collega gegeten, is beslist niet het beste Indonesisch restaurant. We hadden dezelfde mening.

Als je er gaat eten krijg je je eten in een plastic bakje opgediend en plastic bestek, vind ik duidelijk een minpunt.

Smaak was niet echt verfijnd maar ook niet slecht. De rijst was ook niet alles, beetje klef stoompan idee en niet krokant gebakken. Kortom voor mij geen aanrader.

5. Richard Linders

Eindcijfer 7,8 op schaal 1-10

Het eten is zeer goed. Vlees van de rendang is goed doorgekookt, vroeger was dat nog al eens taai. Lemper smaakt goed maar de vulling mag wel wat royaler zijn hoor.

6. charly en mary

Eindcijfer 9,3 op schaal 1-10

We hebben heel lekker 'geluncht' bij toko Djaya Makmur, vroeg in de middag op zaterdag 24-7-2010.

Nasi goreng, tahoe, tempe, peté, sajur lodeh, verkedel, atjar komkommer, kouseband en ikan bumbu bali.

's Avonds hoefden wij dus geen warm eten meer in Nijmegen.

Wat ons vooral opvalt, naast de smaak, is de versheid van de gerechten.

Bij collega's, vrienden en kennissen zullen wij deze toko zeker en van harte aanbevelen.

7. Bart

Sfeer -

De beste indische afhaal die ik ken.

8. Leo Klepper

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Ik ken geen betere Indonesische toko! Kwaliteit van de maaltijden altijd super, groente lekker knapperig, vlees stevig en gaar, sauzen om te smullen. Echt een toptoko (en al jaren). Woon jammer genoeg niet in Alkmaar.

9. Ka'tje

Eindcijfer 9,6 op schaal 1-10

Heerlijk eten. Mag van mij wel wat meer afwisseling bieden in menu's, maar genoeg keuze van losse smaken.

Jammer dat ze niet bezorgen, maar hier rijden we graag een rondje voor om.

10. Jim

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Paar honderd keer eten gehaald de afgelopen jaren, elke keer als er iets gevierd werd en mijn Indische roots in ere gehouden moest worden, elke keer weer TOP! Nergens in Nederland zo de essentie van kokki zo goed getroffen.

11. Esther

Eindcijfer 9,8 op schaal 1-10

Behalve bij de reaktie van John sluit ik me graag aan bij de anderen. Bij iedere kleine gelegenheid dat we wat te vieren hebben wordt er "toko" gehaald.

De tempéh en komkommer atjar heb ik nog nergens beter gevonden, de service is een dikke tien, bij de gedachte aan het eten alleen loopt het water me al in de mond en ik hoop dat nog vele jaren "mijn" toko aanwezig zal zijn als ik iets te vieren heb.

12. Alex R

Super eten

13. anneke

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10

het eten is bijzonder goed en voor weinig geld zeker is de mooite waard

14. Fred Schuurmans

Eindcijfer 8,3 op schaal 1-10

Heerlijk eten, vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

15. Kevin D.

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

John, John, John, jij heb toch ook echt geen verstand van eten. Het eten is hier heerlijk! Veel keuze en vriendelijke bediening! Een echte aanrader!

16. Samantha

Service -

Heerlijk. Het eten is altijd prima en van dezelfde kwaliteit. De nasi en babi pangang is bij ons favoriet.
    En wat John zei over de nasi: Die hoort ook niet zo volgekwakt als nederlands zo graag doen, daar zijn de bijgerechten voor, en die zijn daar heeeeeeeerlijk!

17. John

Eindcijfer 1 op schaal 1-10
    Service -

Eten zeer slecht, kippevleugel zat geen vlees aan, nasi slecht gevuld, weinig voor veel geld. Nooit meer!

18. W.Rosenkrantz

Eindcijfer 9,4 op schaal 1-10

Het eten is daar prima
    maakt niet uit wanneer je komt het heeft altijd dezelfe smaak en kwaliteit

19. Esther van der Ham

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Ik sluit me aan bij de eerstgeplaatste recensie; ik ben verslaafd aan het eten bij deze afhaaltoko!!

20. Jan en Anita Meijer

Eindcijfer 10 op schaal 1-10

Hier willen wij graag onze mening over geven!
    Wij halen al 25 jaar lang elk weekend "toko"en John en Cindy weten de kwaliteit al jaaaaaaaren te waarborgen! Heerlijk en verzorgt en zonder kunstmatige stoffen.
    Een tien!!

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt