Café Kromme Knilles in Akkrum

8 4
9 2
10 1

Verloop van restaurantwaardering

Hier zie je hoe de gemiddelde waardering van het restaurant door de tijd verloopt.

Er zijn 7 recensies geschreven voor Café Kromme Knilles.

Het eindcijfer is 8.6. (Minimaal: 1, Maximaal: 10).

Schrijf een recensie »

1. Lautenslager

Eindcijfer 10 op schaal 1-10
    Eten & drinken 10
    Sfeer 10
    Prijs / kwaliteit 10

Een ontzettend gezellig dorpscafe waar men tevens heerlijk kan eten. De bediening is ontzettend vriendelijk en het eten heerlijk. Als wij weer in Akkrum zijn gaan wij hier zeker terug. Van alle vijf dagen dat we onderweg zijn geweest hebben we hier het heerlijkste gegeten. Prijs kwaliteit is prima.

2. Jan de Ridder

Eindcijfer 8,5 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Sfeer 7
    Prijs / kwaliteit 8

We hebben hier lekker gegeten en gedronken. Echt een aanrader voor speciaalbierliefhebbers. Volgend jaar komen we weer.

3. Janny Wispelwey

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Wij hebben zaterdag 16 oktober heerlijk gegeten bij jullie, echt een aanrader.

Daarna ook heerlijk geslapen bij Bed & Breakfast De Rode Kers in Harlingen.

Wij komen wel weer....

4. Arie de jong

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 9

Wat me elke keer weer opvalt is de mooie gevarieerde kaart met heerlijke gerechten, ook de voor- en bijgerechten zijn prima en dat voor een verrassend lage prijs (zeker voor Nederlandse begrippen). De eigenaren hebben de taken goed verdeeld en weten weten wat de gasten verlangen. Rolf is een uitstekende kok en Lena een goede gastvrouw. Een echte aanrader.

5. Ruud van Doorn

Eindcijfer 8,8 op schaal 1-10
    Eten & drinken 9
    Prijs / kwaliteit 9

Regelmatig kom ik bij Rolf en Lena een hapje eten. De afgelopen jaren ontwikkeld zich de keuken meer en meer. Rolf's kookkunsten lijken zelfs steeds beter te worden. De kaart is simpel en eerlijk, zonder veel poespas. Het biedt voor ieder wat wils. Nog nooit ben ik teleurgesteld in de gekozen gerechten. Zeker in deze prijsklasse is de Kromme Knilles een topper in Akkrum en omgeving. Bediening vlot en gezellig.

6. Janneke

Eindcijfer 8 op schaal 1-10
    Prijs / kwaliteit 8

Hier al verschillende keren gegeten en het is er goed en goedkoop. Je krijgt veel eten voor weinig geld. Leuk restaurant in café sfeer. Bediening vlot en vriendelijk.

7. van SLooten

Eindcijfer 8,4 op schaal 1-10
    Sfeer 10
    Prijs / kwaliteit 8

Leuk eetcafe, heel gezellig, lekker eten, er diverse gerechten gegeten, tegen een redelijke (goedkope, mijn mening) prijs.

Leuke bediening en goede service.

Schrijf een recensie

1. Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.

Restaurants in de buurt