Recensies bij Porta A Porta in Abcoude Reviews RSS

Plaats een recensie »

1. voor Porta A Porta Door Britt

Ik vind het echt super lekkere pizza's.

Ik proefte toen ik in Italie was niet echt een groot verschil. Natuurlijk is deze pizza bakker uit Abcoude afkomstig uit Italie.

Goed, ga zo door.

Eindcijfer 6,8 op schaal 1 - 10
  2. voor Porta A Porta Door Sascha

Echt een heerlijke Pizzeria..

Tegen ons altijd heel vriendelijk, wachttijd wisselt wel eens maar als we bellen en vragen hoelang t duurt voor we het kunnen halen is het altijd goed geregeld.

De pasta's waren vroeger ook heerlijk, maar jammer dat dat word opgewarmd. Maar voor pizzas is er in de buurt nergens een betere,

Als je ook vraagt of er wat extra bij mag, geen Probleem!

Eindcijfer 8,7 op schaal 1 - 10
  3. voor Porta A Porta Door DEREALITALIAN

Echt heerlijke pizza's. Neem maar aan. Echt heerlijk. Ook echte Italianen die het maken. De pasta is een heel ander verhaal. Ze zijn lekker, maar vroeger waren ze lekkerder sinds dat er een Nederlander die pasta's is komen maken, zijn ze een stuk minder lekker jammer :( maar voor de rest top restaurant!

Eindcijfer 9,8 op schaal 1 - 10
  4. voor Porta A Porta Door Bakker

Hieronder lees ik recensies van een aantal ontevreden klanten.Mijn ervaringen zijn echter louter positief over het eten.

Zonder uitzondering altijd zeer goed italiaans eten bij deze afhaalitaliaan vandaan gehad. Ik ken geen italiaan in de omgeving van Abcoude waar er betere pizza's worden gemaakt.

Klachten over de klantvriendelijkheid kan ik inkomen. Supervriendelijk zijn ze zeker niet altijd inderdaad. Lang wachten vind ik wel meevallen. Ik weet niet hoe snel mensen zelf een verse pizza kunnen maken en bakken...? Dat lukt niet in 15 minuten nee.

Eindcijfer 7,6 op schaal 1 - 10
  5. voor Porta A Porta Door femkevan dijk

We vroegen om pikante pasta, oftewel, soortgelijk aan pasta Aarrabbiata. De dame achter de toonbank zei tegen ons, in de Italiaanse keuken worden geen pepers gebruikt.

Thuisgekomen zijn we gaan googlen en wat bleek, wat we al dachten, de beste vrouw kwam vast niet uit italië. Onzinverhaal dus.

Tevens moet je altijd lang wachten, en is de bediening niet heel vriendelijk. Mevrouw deed het voorkomen of alles zelf gemaakt werd, wat misschien ook wel zo is, maar ik heb in italië en in andere restaurants hier in Nederland heel wat beter gegeten. Het was smakeloos, saai en niet bijzonder. Verder zat er tussen de gare pasta, af en toe een niet gare pasta. Te veel pasta te snel gekookt. Het hele goedje werd opgewarmd in de magnetron.

Eindcijfer 4,6 op schaal 1 - 10
  6. voor Porta A Porta Door armani

de beste pizza van nederland echt italiaans

Eindcijfer 10 op schaal 1 - 10
  7. voor Porta A Porta Door pieter

wat jammer dat het niet lukt om in Abcoude iets van kwaliteit vol te houden. Nooit meer pizza.

Eindcijfer 2,6 op schaal 1 - 10
  8. voor Porta A Porta Door Tedje

Voor de derde maal het eten veel te laat bezorgd en nog koud ook. Daarbij erg duur. Dus voor ons na drie kansen NOOIT meer.

Eindcijfer 1,8 op schaal 1 - 10
  9. voor Porta A Porta Door Porta A Porta

Dit is een afhaal-Italiaan met erg goede gerechten. Met liefde gemaakt!

Eindcijfer 8,8 op schaal 1 - 10
  10. voor Porta A Porta Door Edwin

Erg lekker eten gemaakt door echte Italiaanse kookfanaten! En dat proef je! Absoluut de moeite waard om een lekkere pizza, pasta of huisgemaakte tiramisu te eten.

Eindcijfer 7,4 op schaal 1 - 10

tamelijk lekker

Eindcijfer 8,3 op schaal 1 - 10

Plaats een recensie

Recensie
Je e-mailadres wordt niet getoond op de website
Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensieregels.
Beoordeling nvt 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Restaurants in provincie